CONSTRUCTION FOR BLOG


Το ιστολόγιο είναι υπό κατασκευή

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με τον διαχειριστή.

Είσοδος διαχειριστή

Όνομα χρήστη

Κωδικός

Trending Template

About Us

Bet770

Τρίτη 13 Νοεμβρίου 2012

Κέρκυρα-Παναθηναϊκός 0-0


Ο Παναθηναϊκός αναδείχτηκε ισόπαλος χωρίς τέρματα με την Κέρκυρα στο νησί των «Φαιάκων» με τους γηπεδούχους να είναι αυτοί που άξιζαν τη νίκη και το Τριφύλλι να απειλεί ουσιαστικά μόλις στο 87′ της αναμέτρησης.
Ένα γερό ηλεκτροσόκ χρειάζεται ο Παναθηναϊκός προκειμένου να συνέλθει και να παρουσιάσει καλύτερη εικόνα στο μέλλον καθώς σε ένα ακόμη παιχνίδι κόντρα στην Κέρκυρα δεν βλεπόταν.
Οι πράσινοι παραχώρησαν λευκή ισοπαλία στους «Φαίακες» με τους γηπεδούχους μάλιστα να είναι αυτοί που άξιζαν την νίκη βάση την εικόνα του αγώνα καθώς το Τριφύλλι απείλησε στο 87′ με την κλασική ευκαιρία του Κουίνσι.
Η εικόνα των πράσινων ήταν για ένα ακόμη ματς τραγική, με το Τριφύλλι, να μην μπορεί να δημιουργήσει, να παρουσιάζεται ασύνδετο και να μην μπορεί να βγάλει ευκαιρίες κόντρα σε μια ομάδα που έδειξε ότι γνωρίζει καλύτερα τι ήθελε στο γήπεδο και μάλιστα το πήρε.
Αν αξίζει να σημειώσουμε κάτι από το ματς της Κέρκυρας με τον Παναθηναϊκό είναι το γεγονός ότι οι γηπεδούχοι μπήκαν στο ματς χωρίς να «φοβηθούν» τον ισχυρό και έπαιξαν στα ίσια με το Τριφύλλι. Επίσης αξιοσημείωτο είναι το γεγονός πως οι πράσινοι ακόμα δεν έχουν καταφέρει να κάνουν δεύτερη σερί νίκη στο πρωτάθλημα.

Ακόμη με αυτή τους την γκέλα οι πράσινοι έχασαν την ευκαιρία να πλησιάσουν την πρώτη εξάδα του πρωταθλήματος ενώ από την άλλη η Κέρκυρα πρόσθεσε έναν ακόμη σημαντικό πόντο στην προσπάθεια που κάνει για παραμονή της στην κατηγορία.
Γήπεδο: Κέρκυρας
Διαιτητής: Δασκαλόπουλος
Κέρκυρα (Μάντζιος): Αναστασόπουλος, Μπουκουβάλας, Βενέτης, Ηλιάδης, Αγρίτης (69′ Καραλής), Μπάρκογλου, Λεών, Έντερ, Γιάντσης (79′ Τσόκανης), Κοντοδήμος, Ζουμπουλάκης.
Παναθηναϊκός (Φερέιρα): Καρνέζης, Βύντρα, Τριανταφυλλόπουλος, Μαρίνος, Σπυρόπουλος, Βιτόλο, Λαγό, Χριστοδουλόπουλος, Ζέκα (46′ Μαυρίας), Κουίνσι, Φορναρόλι (60′ Πετρόπουλος).
Σκορ:
Κίτρινες: 50′ Μπουκουβάλας, 63′ Πετρόπουλος, 66′ Ηλιάδης, 87΄Καραλής, 90+ Αναστασόπουλος
Κόκκινες:
sport24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Football Highlights