CONSTRUCTION FOR BLOG


Το ιστολόγιο είναι υπό κατασκευή

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με τον διαχειριστή.

Είσοδος διαχειριστή

Όνομα χρήστη

Κωδικός

Trending Template

About Us

Bet770

Κυριακή 18 Νοεμβρίου 2012

ΟΦΗ - Λεβαδειακός 0-2

Ο Λεβαδειακός σημείωσε το τέταρτο σερί διπλό στην έδρα του ΟΦΗ και πρώτο του στο φετινό πρωτάθλημα επικρατώντας των Κρητικών με 2-0. Τρία δοκάρια οι παίκτες του Νίκου Αναστόπουλου!



Η παράδοση που έχει χτίσει ο Λεβαδειακός από τη σεζόν 2007-2008 στην έδρα του ΟΦΗ αποδείχθηκε πιο ισχυρή από το φετινό αήττητο στο Γεντί Κουλέ που κρατούσαν οι παίκτες του Νίκου Αναστόπουλου μέχρι σήμερα το απόγευμα. Οι Βοιωτοί επικράτησαν με 2-0 (45' Μάρτινς, 53' αυτ. Κουρδάκης), σημειώνοντας το πρώτο τους διπλό στο φετινό πρωτάθλημα, αλλά και την τέταρτη σερί νίκη μέσα στο Ηράκλειο επί των Κρητικών!
Με αυτή τη νίκη οι παίκτες του Παράσχου έφτασαν τους 12 βαθμούς, πλησιάζοντας στον πόντο αυτούς του Νίκου Αναστόπουλου οι οποίοι είδαν απόψε την μπάλα να χτυπάει τρεις φορές στα δοκάρια του Γεντί Κουλέ (8' Σίσιτς, 25' Κουτσιανικούλης, 69' Βερόν).

Ταυτότητα αγώνα

Γήπεδο: "Θ. Βαρδινογιάννης"
Διαιτητής: Ηλίας Σπάθας
Βοηθοί: Νικόλαος Φαντόπουλος, Κοσμάς Χαρίσης
Τέταρτος: Δημήτριος Θάνος
Οι συνθέσεις των ομάδων
ΟΦΗ (Νίκος Αναστόπουλος): Γουναρίδης, Ζαχαράκης, Κουρδάκης, Σόουζα, Βάντο, Ιωαννίδης, Βερόν, Λαμπρόπουλος, Σίσιτς, Παπάζογλου.
Λεβαδειακός (Γιώργος Παράσχος): Κυριακίδης, Μουλόπουλος, Χοσέμι, Μεντί, Κόρμπος, Ζησόπουλος, Πόι, Μάρτινς, Μίλιεβιτς, Βασιλείου.
Γκολ: 45' Μάρτινς
Δοκάρια: 8' Σίσιτς, 25' Κουτσιανικούλης, 69' Βερόν
Κίτρινες κάρτες: 38' Μίλιεβιτς

Ο αγώνας

Τα πρώτα 25 λεπτά της αναμέτρησης ανήκαν εξολοκλήρου στους γηπεδούχους που έχασαν μεγάλες ευκαιρίες για να ανοίξουν το σκορ. Μόλις στο 8' ο Σίσιτς είδε την μπάλα να καταλήγει στο αριστερό δοκάρι μετά από το σουτ που δοκίμασε, ενώ την ίδια κατάληξη είχε και η προσπάθεια του Κουτσιανικούλη στο 25'.
Ενδιάμεσα ο Λαμπρόπουλος είχε ένα σουτ που έφυγε άουτ (11'), ενώ ο Κουτσιανικούλης πέρασε και τον πορτιέρο αλλά από πολύ πλάγια θέση δεν μπόρεσε να γυρίσει την μπάλα προς την εστία (21').
Οι φιλοξενούμενοι ισορρόπησαν στη συνέχεια, είχαν την πρώτη τελική στο 27' με τον Μάρτινς, αλλά και πάλι η σπουδαία ευκαιρία ήρθε για τον ΟΦΗ με τον Κουτσιανικούλη να μην μπορεί να νικήσει τον Κυριακίδη σε τετ-α-τετ στο 44'.
Σαν... τιμωρία για τη νέα χαμένη ευκαιρία των γηπεδούχων, ήρθε η αντεπίθεση του Πόι από αριστερά στο επόμενο λεπτό (45'), ο οποίος έδωσε την κατάλληλη στιγμή στον Μάρτινς, με τον Βραζιλιάνο να περνάει την μπάλα πάνω από τον τον Γουναρίδη γράφοντας το 0-1.
Στην επανάληψη ο Λεβαδειακός μπήκε με εξαιρετική ψυχολογία χάρη στο γκολ του Βραζιλιάνου και έκλεισε τον ΟΦΗ στα καρέ του. Στο 49' ο Βάντο πρόλαβε τελευταία στιγμή τον Ακόστα, στο 52' ο Γουναρίδης σταμάτησε το πλασέ του Μάρτινς και στο 53' ήρθε το γκολ.
Ο Πόι μπήκε επικίνδυνα από αριστερά, έκανε την παράλληλη σέντρα με την μπάλα να καταλήγει στα δίχτυα καθώς χτύπησε στον Κουρδάκη και άλλαξε πορεία αιφνιδιάζοντας τον πορτιέρο των Κρητικικών.
Μετά το 0-2 οι παίκτες του Γιώργου Παράσχου έδωσαν χώρο στους γηπεδούχους οι οποίοι προσπάθησαν να μειώσουν, αλλά σταμάτησαν ξανά στο δοκάρι και στον Κυριακίδη. Στην ίδια φάση (69') ο Βερόν είδε την μπάλα στη ρίζα του δεξιού δοκαριού και ο Βιτώρος το σουτ που δοκίμασε παίρνοντας το ριμπάουντ να το διώχνει εντυπωσιακά ο κίπερ του Λεβαδειακού.
Ο Κυριακίδης ήταν αυτός που σταμάτησε και τον Ζορμπά στο δυνατό σουτ που έπιασε από το ύψος της περιοχής στο 79'.

MVP της αναμέτρησης

Αδύναμος κρίκος

Στατιστικά

 Γκολ 
 Ασίστ 
 Τελικές Προσπάθειες 
 Σουτ εντός μεγάλης περιοχής 
 Σουτ εκτός μεγάλης περιοχής 
 Κεφαλιές 
 Αποκρούσεις 
 Επεμβάσεις 
 Κλεψίματα 
 Φάουλ 
 Οφσάιντ 
 Κόρνερ 
 Λάθη 
5/13   Γεμίσματα 8/20


http://www.sport24.gr/football/ellada/SuperLeague/ofh_-_levadeiakos_0-2.2015394.html

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Football Highlights