CONSTRUCTION FOR BLOG


Το ιστολόγιο είναι υπό κατασκευή

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με τον διαχειριστή.

Είσοδος διαχειριστή

Όνομα χρήστη

Κωδικός

Trending Template

About Us

Bet770

Πέμπτη 8 Νοεμβρίου 2012

Φενερμπαχτσέ-ΑΕΛ (0-2): Δεν έφτανε η μαχητικότητα

Με δέκα παίκτες ολοκλήρωσαν το ματς οι γαλαζοκίτρινοι λόγω αποβολής του Ουόν


Έδωσε αρκετές «μάχες» η ΑΕΛ, όμως δεν μπόρεσε να πάρει βαθμολογικό κέρδος στο «Σουκρού Σαράτσογλου», χάνοντας από την Φενέρμπαχτσε με 2-0, από τέρματα που πέτυχαν οι Κάουτ και Σο στο πρώτο ημίχρονο.
Η ομάδα της Λεμεσού μπήκε στον αγώνα έχοντας καλά πατήματα και μπορούσε να σκοράρει στο 2’ σε τετ α τετ του Μιχάλη Κωνσταντίνου. Με την πάροδο όμως του χρόνου, έφερε δυσάρεστη εξέλιξη για την κυπριακή ομάδα.
Στο 12’, μετά από κόρνερ, η άμυνα της ΑΕΛ αδράνησε και επέτρεψε στον Κάουτ να ντριμπλάρει και τον Ντεγκρά και με πλασέ να ανοίξει το σκορ για την ομάδα του, κάνοντας το 1-0.
Δεύτερο πριν την ανάπαυλα

Από εκείνο το σημείο και μετά, ο ρυθμός του αγώνα κατεύνασε, με τους Τούρκους να ελέγχουν το παιχνίδι, χωρίς όμως να γίνονται ιδιαίτερα απειλητικοί για την εστία του Ματίας Ντεγκρά, ο οποίος νικήθηκε και στο 42’, όταν με τακουνάκι-πάσα, ο Κρίστιαν έδωσε στον Σο, που με πλασέ δεν δυσκολεύτηκε να ανεβάσει το δείκτη του σκορ στο 2-0.

Προσπαθούσε αλλά...Παρά την αρνητική εξέλιξη σε βάρος της, η ΑΕΛ προσπάθησε στο δεύτερο ημίχρονο να αντιδράσει. Έφτανε μέχρι την περιοχή, όμως δεν μπορούσε να απειλήσει την εστία του Ντεμιρέλ.
Οι Τούρκοι κατάφεραν να φέρουν το παιχνίδι εντελώς στα μέτρα τους, ενώ μετά το 70’ κατέβασαν ταχύτητες, αφού απόκτησαν και αριθμητικό πλεονέκτημα λόγω της αποβολής, στο 69’, με απευθείας κόκκινη κάρτα του Ουόν, ο οποίος ήταν τελευταίος παίκτης και ανέτρεψε τον Σο. 
Δοκάρι και ΝτεγκράΓύρω στο 80’ η Φενερμπαχτσέ έκλεισε την ΑΕΛ στα καρέ της και έφτασε κοντά σε ένα τέρμα. Στο 79’ είχε διπλό δοκάρι, πρώτα σε σουτ του Σαχίν από το ύψος της περιοχής και στην επαναφορά ο Σο, από πολύ κοντά, μπροστά από κενή εστία, σημάδεψε και αυτός το δοκάρι. Τις υπόλοιπες φάσεις, τις «καθάρισε» ο Ντεγκρά και έτσι το 2-0 ήταν το τελικό αποτέλεσμα.
Γκολ: 12’ Κάουτ, 42’ Σο
Κίτρινες: 63’ Μεϊρέλες, 89' Ερκίν / 52’ Καρλίτος, 56’ Κωνσταντίνου
Κόκκινη: 59’ Ουόν
Συνθέσεις:
Φενερμπαχτσέ (Κοτζαμάν):
 Ντεμιρέλ, Καλντιρίμ (73’ Ερκίν), Ιντεγκούν, Γιόπο, Γκονούλ, Τοπάλ, Μειρέλες (83΄Νιγιάζ), Κρίστιαν (73’ Σαχίν), Στόχ, Κάουτ.
ΑΕΛ (Ζ. Κόστα): Ντεγκρά, Καρλίτος, Πάρπας, Ουόν, Μοντέϊρο (59’ Εντμάρ), Νικολάου, Ντεντέ, Μπεμπέ, Πάουλο Σέρτζιο (59’ Ντίξον), Ρούι Μιγκέλ, Κωνσταντίνου (73’ Βουό).

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Football Highlights