CONSTRUCTION FOR BLOG


Το ιστολόγιο είναι υπό κατασκευή

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με τον διαχειριστή.

Είσοδος διαχειριστή

Όνομα χρήστη

Κωδικός

Trending Template

About Us

Bet770

Κυριακή 25 Νοεμβρίου 2012

Σταφυλίδης: "Μας αφήνει πικρία το 1-1"

Ο Κώστας Σταφυλίδης τόνισε στην εκπομπή SUPER BALL πως το τελικό 1-1 με τον Ολυμπιακό αφήνει πικρία στον ΠΑΟΚ, ενώ για τις δηλώσεις Θεοδωρίδη είπε: "Δεν ασχολούμαστε μ' αυτόν τον κύριο".



Πικρία αφήνει στον ΠΑΟΚ το τελικό 1-1 με τον Ολυμπιακό σύμφωνα με τον Κώστα Σταφυλίδη. "Παίξαμε με μία πολύ καλή ομάδα όπως ο Ολυμπιακός και καταφέραμε να ισοφαρίσουμε στο τέλος". Ο Ολυμπιακός δεν ήταν μία ομάδα που δεν μπορούσαμε να κερδίσουμε και αυτό μας αφήνει μία πικρία.


Ο Σταφυλίδης ρωτήθηκε και για τα όσα δήλωσε ο Σάββας Θεοδωρίδης (σ.σ. ο Ολυμπιακός έπρεπε να κερδίσει 4-0) με τον αριστερό μπακ του ΠΑΟΚ να δηλώνει: "Δεν ασχολούμαστε μ' αυτόν τον κύριο. Δεν είναι η πρώτη φορά που προκαλεί. Δεν του δίνουμε σημασία..."

Για το παιχνίδι ο αμυντικός του Δικεφάλου τόνισε: "Δεν καταφέραμε να κρατήσουμε μπάλα. Είναι πολύ καλή ομάδα ο Ολυμπιακός και στο ποδόσφαιρο παίζει ρόλο και ο παράγοντας τύχη. Όσο για το πρόβλημα στην κατοχή της μπάλας είναι κάτι που θα το λύσουμε στην προπόνηση".
Ερωτηθείς για το αν ο Ολυμπιακός πήρε πρωτάθλημα μετά την ισοπαλία στην Τούμπα ο Σταφυλίδης είπε: "Δεν μπορώ να πω πως ο Ολυμπιακό πήρε πρωτάθλημα Εμείς συνεχίζουμε και περιμένουμε ένα στραβοπάτημα του Ολυμπιακού".

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Football Highlights