CONSTRUCTION FOR BLOG


Το ιστολόγιο είναι υπό κατασκευή

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με τον διαχειριστή.

Είσοδος διαχειριστή

Όνομα χρήστη

Κωδικός

Trending Template

About Us

Bet770

Σάββατο 10 Νοεμβρίου 2012

ΑΚΤΙΝΟΓΡΑΦΙΑ ΚΟΥΠΟΝΙΟΥ: ΣΑΒΒΑΤΟΥ 10/11/2012

Ακτινογραφία κουπονιού ΣαββάτουΔιαβάστε συνοπτικά στατιστικά, ειδήσεις και εκτιμήσεις για τα πιο ενδιαφέροντα ματς του κουπονιού του Σαββάτου.

Ουνιόν Β. – Άαλεν

3-0-3 το εντός έδρας ρεκόρ της Ουνιόν, ίδιο με το εκτός έδρας της Άαλεν. Ο άσος κοντράρεται και πλέον η απόδοση του πλησιάζει το 1,90, σε αυτές τις τιμές πάντως θα τον προτιμήσουμε αφού οι γηπεδούχοι είναι ποιοτικότερη και πιο έμπειρη ομάδα.


Πάντερμπορν – Καϊζερσλάουτερν

Παίρνει μπρος η Καϊζερσλάουτερν (4-1 την Άουε στο τελευταίο) που μετράει 6-6-0 στο πρωτάθλημα (3-2-0 εκτός). Δύσκολα πάντως κοντράρεται η Πάντερμπορν, με το ματς να έχει πολύ Χ. Πιο ασφαλές μοιάζει το αμφίσκορο, οι φιλοξενούμενοι μετράνε φέτος 11/12 (5/5 εκτός έδρας). 
Ινβερνές – Χαρτς
4-1-0 στα πιο πρόσφατα παιχνίδια της μετράει η εξαιρετικά φορμαρισμένη Ινβερνές, σκοράρει με χαρακτηριστική άνεση (έχει την καλύτερη επίθεση της κατηγορίας) και απέναντι στη Χαρτς του 3-4-5 και των διοικητικών προβλημάτων ο 0:0 ασιατικός άσος στο 1,90+ μοιάζει ευκαιρία.  
Λέστερ – Νότιγχαμ
Τηλεοπτικό ντέρμπι των Μίντλαντς, 6-0-1 εντός η Λέστερ, 2-4-1 εκτός η Νότιγχαμ, καθαρή τριπλή.
Ρέξαμ – Χέρεφορντ
No Bet.
Μονακό – Οσέρ
Goal/Goal και τα υπόλοιπα στο live. 
Χάλμσταντ – Σούντσβαλ
Πλέι-οφ υποβιβασμού-ανόδου στην Αλσβένσκαν, θα δώσουμε τον πρώτο λόγο στη Χάλμσταντ. 
 Άσκολι – Λιβόρνο
Η έδρα αποτελεί και την φετινή χρονιά το όπλο της Άσκολι για να κρατηθεί στην κατηγορία, αλλά για την αναμέτρηση κόντρα στο Λιβόρνο έχει σημαντικές απουσίες στην άμυνα ενώ και η παράδοση δεν είναι ευνοϊκή. Οι φιλοξενούμενοι βρίσκονται πιο κοντά στην νίκη, καλύτερη επιλογή όμως φαντάζει το over σε απόδοση 2,050 στην Bet365.
Βαρέζε – Πάντοβα
Η Βαρέζε, που συμπλήρωσε 8 παιχνίδια χωρίς νίκη και προέρχεται από 4 συνεχόμενες ισοπαλίες, αντιμετωπίζει την Πάντοβα που μετά το σερί των 3 νικών έμεινε 3 διαδοχικά παιχνίδια στο Χ. Εξίσου πιθανή ακόμα μία μοιρασιά μεταξύ των δύο ομάδων, σε απόδοση 3,15 προσφέρει την ισοπαλία ο Stoiximan, η οποία μπορεί να έρθει με γκολ και να επιβεβαιωθεί και το αμφίσκορο που βρίσκουμε σε απόδοση 1,90 στην Bet365.
Γιούβε Στάμπια – Β. Λαντσιάνο
Την άμεση επιστροφή στις νίκες θα ζητήσει η Γιούβε Στάμπια που εντός έδρας με όπλο τον συνθετικό χλοοτάπητα είναι πολύ δυνατή κόντρα στην Λαντσιάνο που θα παραταχθεί με στόχο την ισοπαλία. Δεν ικανοποιεί η απόδοση του άσσου αφού το 1,75 της αγοράς δεν αντικατοπτρίζει τις δυσκολίες του αγώνα. Καλύτερα αποχή.
Κροτόνε – Έμπολι
Η Κροτόνε έβγαλε δύσκολο πρόγραμμα τις τελευταίες αγωνιστικές και επιστρέφοντας στην έδρα της θα ψάξει την νίκη για να βγει από την ζώνη των μπαράζ και αντιμετωπίζει την φορμαρισμένη Έμπολι που προέρχεται από 4 συνεχόμενες νίκες, όλες με συνοδεία over. Η επιστροφή του Γκαμπιονέτα προσθέτει ένα βασικό επιθετικού ατού στους γηπεδούχους οι δύο ομάδες έχουν όλα τα φόντα να σκοράρουν και να επιβεβαιώσουν το αμφίσκορο σε απόδοση 1,80 στην Bet365. 
Προ Βέρτσελι – Μόντενα
Η Βερτσέλι είναι από τις πιο αδύναμες ομάδες του πρωταθλήματος και στηρίζεται αποκλειστικά στην έδρα της για να πετύχει κάτι καλό. Σε κακή αγωνιστική κατάσταση η Μόντενα παρά την νίκη την προηγούμενη εβδομάδα δεν πείθει. ΝΟ ΒΕΤ.
Σασσουόλο – Νοβάρα
Η πρωτοπόρος Σασσουόλο υποδέχεται την κακή Νοβάρα που μάχεται για την σωτηρία της και έχει να αντιπαρέλθει των πολλών αμυντικών της απουσιών. Στο 1,75 προσφέρει τον πιθανό άσσο ο BetVictor καλύτερη επιλογή φαντάζει το over 2,25 που προσφέρει σε απόδοση 1,975 η Bet365.
Τερνάνα – Βερόνα
Η Τερνάνα τα τελευταία παιχνίδι δείχνει σε κακή κατάσταση και ότι τι ντεφορμάρισμα και το γκρέμισμα από τα υψηλά στρωματα της βαθμολογίας έχει ξεκινήσει. Η Βερόνα που μετράει 4 νίκες στα τελευταία 5, όλες χωρίς να δεχτεί γκολ, έχει προβάδισμα και το ασιατικό διπλό ΑΗ 0,25:0 σε απόδοση 1,95 στην Bet365 αποτελεί επιλογή.  
Τσεζένα – Μπρέσια
Αναμέτρηση μεταξύ ομάδων που προσεγγίζουν με αμυντική φιλοσοφία τα παιχνίδι τους και πρώτο μέλημα είναι να κρατήσουν ανέπαφη την εστία τους όπως μαρτυρούν και 8/13 και 9/13 under που έχουν αντίστοιχα στο πρωτάθλημα. Προβάδισμα στο πολύ πιθανό under σε απόδοση 1,65 στον BetVictor, για σημείο πιθανή φαίνεται μία ισοπαλία συμβιβασμού σε απόδοση 3,05 στον Stoiximan.
Τσιταντέλα – Βιτσέντζα
H Τσιταντέλα με 3 νίκες στα τελευταία 4 βρίσκεται σε πολύ κατάσταση και κόντρα στην Βιτσέντζα που αγνοεί την νίκη εδώ και 6 αγωνιστικές έχοντας σκοράρει μόλις μία φορά έχει προβάδισμα νίκης. Παρά τον χαρακτήρα τοπικού ντέρμπι που έχει το παιχνίδι η Τσιταντέλα έχει όλα τα φόντα να επιβεβαιώσει τον άσσο που προσφέρεται σε απόδοση 1,93 στον Stoiximan.
Κασίμπασα – Αντάλιασπορ
Η Κασίμπασα εντυπωσίασε με την εμφάνιση της στην Προύσα και θα θέλει να δώσει συνέχεια στην δυνατή της έδρα κόντρα στην Αντάλιασπορ που μοιάζει ασταμάτητη τον τελευταίο μήνα. Πολύ πιθανή μια ισοπαλία αλληλεξουδετέρωσης και συμβιβασμού που προσφέρεται σε απόδοση 3,40 στον BetVictor αποτέλεσμα που δεν έχει φέρει ακόμα η Αντάλια στο πρωτάθλημα  
Άουγκσμπουργκ – Ντόρτμουντ
 Άλλη Ντόρτμουντ βλέπουμε φέτος στο πρωτάθλημα και άλλη στο Τσάμπιονς Λιγκ, με τη… δεύτερη να είναι σαφώς καλύτερη. Από την έδρα της Άουγκσμπουργκ, όμως, μπορεί να φύγει με το διπλό. Οι γηπεδούχοι σκοράρουν μόνο με… αίτηση, ενώ έχουν χάσει τα 3/5 εντός έδρας τους ματς με διαφορά δύο γκολ. 
Μπάγερν – Άιντραχτ Φρ.
 Επιθετική φιλοσοφία έχει εμφυσήσει ο Άρμιν Φε στην Άιντραχτ, κάτι που φαίνεται και από τα στατιστικά της με τα 8/10 over και GG ενώ αποτελεί και την δεύτερη πιο παραγωγική επίθεση του πρωταθλήματος μετά τους Βαυαρούς. Τρελό ρυθμό δίνουν οι ποδοσφαιριστές της Μπάγερν στην Αλιάνζ Αρένα με το GG στο 2,00 να δείχνει εξαιρετική επιλογή.
Σάλκε – Βέρντερ Βρ.
Εξαιρετική κυρίως επιθετικά η φετινή Σάλκε, δεν έχει σκοράρει μόνο απέναντι στην Μπάγερν ενώ βρήκε δίχτυα από δύο φορές και πάνω στα 14/16 επίσημα παιχνίδια της. Οι δύο στόπερ της Βέρντερ είναι αμφίβολοι και η άμυνα των φιλοξενούμενων αναμένεται να περάσει πολύ δύσκολες στιγμές. Το στοίχημα «να σκοράρει η Σάλκε και στα δύο ημίχρονα» επιβεβαιώθηκε στα 6/8 εντός έδρας ματς των «βασιλικών μπλε» και πληρώνει 1,97 στον Stoiximan, μια απόδοση που αναμένεται να σημειώσει πτώση (στην Bet365 προσφέρεται στο 1,83).
Άουγκσμπουργκ – Ντόρτμουντ
Άλλη Ντόρτμουντ βλέπουμε φέτος στο πρωτάθλημα και άλλη στο Τσάμπιονς Λιγκ, με τη… δεύτερη να είναι σαφώς καλύτερη. Από την έδρα της Άουγκσμπουργκ, όμως, μπορεί να φύγει με το διπλό. Οι γηπεδούχοι σκοράρουν μόνο με… αίτηση, ενώ έχουν χάσει τα 3/5 εντός έδρας τους ματς με διαφορά δύο γκολ. Στο 1,95 βρίσκουμε το -1 ασιατικό διπλό στην Bet365. Διαβάστε περισσότερα εδώ.
Μπάγερν – Άιντραχτ Φρ.
Επιθετική φιλοσοφία έχει εμφυσήσει ο Άρμιν Φε στην Άιντραχτ, κάτι που φαίνεται και από τα στατιστικά της με τα 8/10 over και GG ενώ αποτελεί και την δεύτερη πιο παραγωγική επίθεση του πρωταθλήματος μετά τους Βαυαρούς. Τρελό ρυθμό δίνουν οι ποδοσφαιριστές της Μπάγερν στην Αλιάνζ Αρένα με το GG στο 2,10 του BetVictor να δείχνει εξαιρετική επιλογή. Διαβάστε περισσότερα εδώ.
Σάλκε – Βέρντερ Βρ.
Εξαιρετική κυρίως επιθετικά η φετινή Σάλκε, δεν έχει σκοράρει μόνο απέναντι στην Μπάγερν ενώ βρήκε δίχτυα από δύο φορές και πάνω στα 14/16 επίσημα παιχνίδια της. Οι δύο στόπερ της Βέρντερ είναι αμφίβολοι και η άμυνα των φιλοξενούμενων αναμένεται να περάσει πολύ δύσκολες στιγμές. Το στοίχημα «να σκοράρει η Σάλκε και στα δύο ημίχρονα» επιβεβαιώθηκε στα 6/8 εντός έδρας ματς των «βασιλικών μπλε» και πληρώνει 1,97 στον Stoiximan, μια απόδοση που αναμένεται να σημειώσει πτώση (στην Bet365 προσφέρεται στο 1,83). Διαβάστε περισσότερα εδώ.
Φορτούνα Ντ. – Χόφενχαϊμ
Χωρίς σχεδόν τα μισά της γκολ θα παραταχθεί η Φορτούνα με τον Ράφαελ που προορίζεται για αντικαταστάτης του Σαχίν να είναι αμφίβολος. Στα τελευταία τρία παιχνίδια της δέχτηκε αρκετά γκολ και τα πήγε στο over όμως δεν βοήθησαν και οι αντίπαλοι (Μπάγερν, Λεβερκούζεν, Βόλφσμπουργκ) που ήταν άκρως επιθετικές ομάδες. Απέναντι στη Χόφενχαϊμ καλείται να παίξει το γνωστό σφιχτό ποδόσφαιρο που της χάρισε βαθμούς στα πρώτα ματς. Επιλογή το under στο 1,95 του BetVictor. Διαβάστε περισσότερα εδώ.
Φράιμπουργκ – Αμβούργο
Σε κάμψη βρίσκεται το Αμβούργο που την τελευταία αγωνιστική ηττήθηκε εύκολα από τη Μπάγερν χωρίς να φέρει την παραμικρή αντίσταση. Έχει τη δυνατότητα όμως να μην ηττηθεί από τη Φράιμπουργκ καθώς του ταιριάζει καλύτερα το παιχνίδι αντεπιθέσεων στα εκτός έδρας. Επιλογή το ασιατικό διπλό +0,5 (Χ2) στο 1,86 του BetVictor. Διαβάστε περισσότερα εδώ.
Άρσεναλ – Φούλαμ
 Εξαιρετική η προϊστορία για τους κανονιέρηδες που όμως φέτος δεν αποδίδουν καλά, δέχονται εύκολα το γκολ και δε μοιάζουν ικανοί να γυρίζουν τα παιχνίδια με την ίδια ευκολία που το πετύχαιναν πέρυσι. Η Φούλαμ μπορεί να μη βγάλει διπλό, όμως διαθέτει εξαιρετική επίθεση και δύσκολα θα μείνει άσφαιρη στο ματς. Επιλογή το GG για live στοιχηματισμό, που πληρώνει 1,67 pregame στον Stoiximan. Διαβάστε περισσότερα εδώ.
Γουίγκαν – Γουέστ Μπρομ
Σε εξαιρετική κατάσταση φέτος η Γουέστ Μπρομ, από παιχνίδι σε παιχνίδι και η Γουίγκαν δείχνει να ανεβαίνει, πολύ αμφίρροπη μοιάζει η μεταξύ τους αναμέτρηση για να ρισκάρουμε στην επιλογή του τελικού νικητή. Καλύτερη επιλογή το GG, αφού αμφότερες έχουν το γκολ ενώ φόρμα και παράδοση συνηγορούν. 1,66 πληρώνει το αμφίσκορο στον Bet365. Διαβάστε περισσότερα εδώ.
Έβερτον – Σάντερλαντ
Σε πολύ κακή κατάσταση οι μαυρόγατες, παίζουν κακό ποδόσφαιρο και η επιμονή στον Φλέτσερ δε δικαιώνει καθόλου τον Ο'Νιλ. Η Έβερτον σκοράρει με ευκολία αν και η άμυνα της Σάντερλαντ δεν είναι παίξε γέλασε, λογικές οι πιέσεις στον άσσο αν και υπερβολικό πλέον το -1,25 του ασιατικού χάντικαπ από το αρχικό -0,75. Δύσκολα θα ανοίξει αυτό το ματς, καλύτερη επιλογή τα σκοράκια 1-0/2-0/2-1 με κάλυψη στο 0-0/1-1 για την Έβερτον που πληρώνουν συνδυαστικά 1,94 στηνBet365. Διαβάστε περισσότερα εδώ.
Ρέντινγκ – Νόριτς
Πρόωρο ντέρμπι παραμονής στην Πρέμιερ, η Ρέντινγκ άξιζε περισσότερους βαθμούς στα τελευταία παιχνίδια της και απέναντι στην αναιμική εκτός έδρας Νόριτς έχει την ευκαιρία να κάνει σεφτέ στις νίκες. Στο 1,98 βρίσκουμε το -0,25 ασιατικό στον BetVictor. Διαβάστε περισσότερα εδώ.
Σαουθάμπτον – Σουόνσι
Τεράστια η ανάγκη για βαθμούς στην ουραγό πλέον Σαουθάμπτον με τον Άντκινς να βρίσκεται υπό πίεση. Άλυτο πρόβλημα το αμυντικό για τους Άγιους, 28 γκολ σε 10 ματς. Η Σουόνσι έχει βελτιωθεί σημαντικά στην άμυνα όμως έχει το εύκολο γκολ και θα ακολουθήσει αν ανοίξει το ματς. Εξαιρετική επιλογή το over που όμως πληρώνει μόλις 1,70 στην bet365, επιλογή και το +0,25 των φιλοξενούμενων στο 1.85 στην ίδια εταιρία, που βρίσκονται σε πολύ καλύτερη κατάσταση την δεδομένη στιγμή. Διαβάστε περισσότερα εδώ.
Στόουκ – ΚΠΡ
Δεν είναι ο άσος για 1,90, θα ρισκάρουμε στο Χ.
Γουλβς – Μπράιτον
Σε ελαφρώς καλύτερη κατάσταση η Μπράιτον, όχι τόσο για να ασχοληθούμε σοβαρά. 
Ίπσουιτς – Μπέρνλι
No Bet.
Κάρντιφ – Χαλ
Μετρ του over η Κάρντιφ (μετράει 9 σερί) που έχει το απόλυτο στην έδρα της, η Χαλ μπορεί να παρασυρθεί στο ρυθμό των Ουαλών. Over 2,5. 
Λιντς – Γουότφορντ
Παντού δείχνει να πηγαίνει, και σε σημείο και σε totals, θα ξεχωρίσουμε το GG που βγάζουν φόρμα και προϊστορία. 
Μίλγουολ – Ντέρμπι
Θα στηρίξουμε τη φόρμα της Μίλγουολ (3-5-0) στο 0:0 ασιατικό, η Ντέρμπι είναι κυρίως ομάδα έδρας. 
Μπάρνσλεϊ – Χάντερσφιλντ
Δεν πιάνεται από πουθενά.
Μπλάκμπερν – Μπέρμιγχαμ
No Bet. 
Μπλάκπουλ – Μπόλτον
5/7over 2,5 και GG εντός η Mπλάκπουλ, 6/7 εκτός η Μπόλτον. Θα πάμε με τα γκολ. 
Πιτέρμπορο – Κρίσταλ Πάλας
Η φόρμα δείχνει διπλό (9-3-0 το αήττητο σερί της πρωτοπόρου Πάλας), η Πιτέρμπορο όμως είναι σκληρό καρύδι. 
Γέοβιλ – Χάρτλπουλ
Περιμένουμε τη Γέοβιλ να επιστρέψει στις νίκες απέναντι στην ουραγό Χάρτλπουλ που μετράει 0-2-6 εκτός. 
Γουόλσολ – Σουίντον
Τον πρώτο λόγο έχει η Σουίντον, αλλά θέλει και κάλυψη στην ισοπαλία. 
Κόβεντρι – Σκάνθορπ
No Bet.
Κρου – Κόλτσεστερ
Καλύτερα στοιχεία έχει δείξει ως τώρα η Κρου, αλλά της λείπει σταθερότητα. Θα προτιμήσουμε όπως και να χει τον 0:0 ασιατικό άσο. 
Λέιτον Όριεντ – Σρούσμπερι
No Bet.
ΜΚ Ντονς – Σέφιλντ Γιουν.
Ντέρμπι ανάμεσα σε δύο από τα καλύτερα ρόστερ της κατηγορίας, κορμιά θα πέσουν αφού και οι δύο προπονητές θα κοιτάξουν να μην χάσουν. Under και για τους τολμηρούς Χ.
Μπέρι – Πόρτσμουθ
Με υπηρεσιακό προπονητή η Πόρτσμουθ, τα συνεχόμενα GG της Μπέρι μας οδηγούν στο αμφίσκορο.  
Μπρέντφορντ – Καρλάιλ
No Bet.
Νοτς Κάουντι – Κρόουλι
Αήττητη εκτός έδρας η Κρόουλι (5-3-0), δεν θα πούμε όχι στο +0,25 ασιατικό διπλό ειδικά φέτος που η έδρα της Νοτς Κάουντι κάθε άλλο παρά απόρθητο κάστρο θυμίζει (3-1-4).
Ντονκάστερ – Μπόρνμουθ
Θα πάμε με τον αέρα των φιλοξενούμενων (4-1-0 με τέρματα 14-7).
Όλνταμ – Τρανμίρ
No Bet.
Στίβενεϊτζ – Πρέστον
Αρχιτέκτονας της σύγχρονης Στίβενεϊτζ ο νυν προπονητής της Πρέστον Γουέστλι, θα πάμε με το +0,25 διπλό.  
Άκρινγκτον – Νορθάμπτον
Ένα κλικ παραπάνω στο Χ2.
Γιόρκ – Γουίμπλεντον
No Bet.
Γουίκομ – Ρότσντεϊλ
No Bet.
Έξετερ – Φλίτγουντ
Έδωσε τέλος στο αρνητικό σερί της η Έξετερ με το 2-0 επί της Γουίμπλεντον την προηγούμενη αγωνιστική, αλλά η Φλίτγουντ (4-3-1 εκτός με τέρματα 11-4) δεν είναι ο κατάλληλο αντίπαλος για να δημιουργήσει νικηφόρο σερί. Αν έπρεπε να διαλέξουμε θα πηγαίναμε με το 0:0 διπλό.
Μόρκαμ – Μπαρνέτ
2-3-3 το εντός έδρας ρεκόρ της Μόρκαμ, 3-1-0 στα τέσσερα τελευταία χωρίς να δεχθεί γκολ η Μπαρνέτ. Χ2.
Μπρίστολ Ρ. – Τσέστερφιλντ
Ένα κλικ παραπάνω στον 0:0 άσο. 
Ντάγκεναμ – Ρόδεραμ
Οι αποδόσεις του διπλού είναι αποκρουστικές. 
Όλντερσοτ – Μπράντφορντ
Τρία ματς αήττητη συμπλήρωσε η Όλντερσοτ, 2-2-4 το εκτός έδρας ρεκόρ της Μπράντφορντ. 1Χ. 
Όξφορντ – Τορκί
No Bet. 
Πλίμουθ – Τζίλιγχαμ
Μόνη επιλογή το over. 
Σάουθεντ – Πορτ Βέιλ
No Bet.
Τσέλτεναμ – Μπέρτον
Αν έπρεπε να διαλέξουμε θα πηγαίναμε με το +0,25 διπλό.
Αντμίρα – Στουρμ Γκρατς
μοιρασμένο το σετ των αποδόσεων, θα ρισκάρουμε στο 0:0 ασιατικό διπλό αφού η Αντμίρα μπάζει από παντού. 
Γκρίμσμπι – Γουόκινγκ
Σκοράρει κατά βούληση η Γουόκινγκ (8/9 GG και over εκτός), θα πάμε με το αμφίσκορο. 
Έμπσφλιτ –Χάιντ
Από μεγάλη νίκη επί της Γκρίμσμπι προέρχεται  Χάιντ, που πλέον μετράει τρεις συνεχόμενες και με τη μέτρια Έμπσφλιτ (1-4-3 εντός) σε τιμές φαβορί θα πάμε με το Χ2.
Κέμπριτζ – Μάκλσφιλντ
No Bet.
Κιντερμίνστερ – Νόνιτον
Θα στηρίξουμε την έδρα. 
Λούτον – Ντάρτφορντ
Νο Βet.
Μάνσφιλντ – Σάουθπορτ
No Bet. 
Μπάροου – Λίνκολν
No Bet.
Μπρέιντρι – Γκέιτσχεντ
Δεν τα καταφέρνει εντός έδρας η Μπρέιντρι (1-3-3), τις ισοπαλίες νίκες έχει αρχίσει να κάνει η Γκέιτσχεντ (2-5-0 με τις νίκες να έρχονται στα δύο τελευταία). Θα πάμε με το 0:0 διπλό. 
Τάμγουορθ – Τέλφορντ
No Bet.
Φόρεστ Γκριν – Στόκπορτ
Άσος και over. 
Βαγιεκάνο – Θέλτα
5 σερί over 2,5 μετράει η Ράγιο Βαγιεκάνο, 4/5 over 2,5 και GG εκτός η Θέλτα. Θα πάμε με τα γκολ, άλλωστε η πρόσφατη προϊστορία δείχνει 3/3 over 2,5 και GG. 
Χιρόνα – Σανταντέρ
5-1-0 το εντός έδρας ρεκόρ της Χιρόνα (17-4 τέρματα), 1-2-3 το εκτός της Σανταντέρ που έχει τη δεύτερη καλύτερη άμυνα αλλά και δεύτερη χειρότερη επίθεση της κατηγορίας. Περιμένουμε να μιλήσει η έδρα και η φόρμα, άσος. 
Κιλμάρνοκ – Ρος Κάουντι
6 σερί GG η Ρος Κάουντι, 5/6 στα πιο πρόσφατα η Κιλμάρνοκ που μετράει επίσης 5/6 GG και over 2,5 εντός. GG και μετά άσος. 
Μάδεργουελ – Νταντί
Ευκαιρία να επιστρέψει στις εντός έδρας νίκες έχει η Μάδεργουελ, αλλά ο άσος είναι τόσο χαμηλός που μόνο στο live μπορεί να μας απασχολήσει. 
Σεντ Μίρεν – Αμπερντίν
Με σταθερότητα σκοράρει η Αμπερντίν (5/6 GG εκτός), το έχει το γκολ και η Σεντ Μίρεν, θα πάμε με το αμφίσκορο. 
ΟΦΗ – Βέροια
Αρχίζουν να στενεύουν τα περιθώρια για τον ΟΦΗ, που πρέπει αν ξεκινήσει τις εντός έδρας νίκες αν θέλει να σωθεί (1-3-0 το ρεκόρ του στο “Γεντί Κουλέ”). Θα πάμε με τα σκορ 1-0/2-0/2-1 με κάλυψη στα 0-0/1-1.
ΠΑΣ – Ξάνθη
Τριπλή, θα πάμε με το Χ2.
Λιλ – Μπρεστ
Η Λιλ θα θέλει να διασκεδάσει τις εντυπώσεις και να ζεστάνει τους οπαδούς της και στην παρούσα φάση, η Μπρεστ μοιάζει η ιδανική αντίπαλος για να γίνει αυτό. Δεν θα δείξουν οίκτο οι γηπεδούχοι και μπορούν να καλύψουν το ασιατικό -1,5 που πληρώνει 2,05 στην Bet365. Διαβάστε περισσότερα εδώ.
Νόρντζελαντ – Ράντερς
Χαμηλά φυσικά ο άσος, θα μας απασχολήσει μόνο στο Live.
Λουγκάνο –Τουν
Κύπελλο Ελβετίας, δεν θα ασχοληθούμε. 
Σαν Λορέντζο – Ολ Μπόις
No Bet. 
Εσπανιόλ – Οσασούνα
4 ματς αήττητη (2-2-0) συμπλήρωσε η Εσπανιόλ, προέρχεται από το πρώτο διπλό της μετά από ένα σχεδόν χρόνο και κόντρα στην απογοητευμένη Οσασούνα του 0-0-5 με τέρματα 2-11 εκτός έχει τον πρώτο λόγο για τη νίκη.
Μπαρτσελόνα Β’ – Νουμάνθια
Μπορεί να πάει παντού. 
Γουαδαλαχάρα – Σπ. Χιχόν
Βρίσκει ρυθμό η Σπόρτινγκ Χιχόν, αλλά το 1-1-4 που μετράει εκτός μας κάνει επιφυλακτικούς για το διπλό. 
Κάλιαρι – Κατάνια
Το σερί νικών της Κάλιαρι έλαβε τέλος την προηγούμενη εβδομάδα και κόντρα στην Κατάνια που δείχνει ανεβασμένη στα τελευταία παιχνίδια πρώτο μέλημα της θα είναι να μην χάσει. Η βαθμολογική θέση των δύο ομάδων – ισόβαθμοι στην μέση του πίνακα – και οι καλές σχέσεις των 2 ομάδων οδηγούν σε μία πολύ πιθανή ισοπαλία σε απόδοση 3,25 στον ΒetVictor. Διαβάστε περισσότερα εδώ.
Καράμπουκσπορ – Μπουγιουκσεχίρ
Η αλλαγή προπονητή ήταν επιβεβλημένη από την Καραμπούκσπορ αφού ενώ έχει πολύ καλές μονάδες η αγωνιστική της παρουσία ήταν πολύ κακή. Ο χρόνος που είχε ο Μπακάλ στην διάθεση για αλλαγές ήταν ελάχιστος, ενώ και η Ινσταμπούλ ΒΒ προέρχεται από 4 ήττες στα τελευταία 5 με κακές εμφανίσεις.. Δεν είναι για στοίχημα το παιχνίδι.   
Τραμπζονσπόρ – Ακισασπόρ
Η Τραμπζονσπόρ δείχνει κάθε εβδομάδα ότι δεν είναι καλά και αυτό επιβεβαιώθηκε και στον τρόπο που έχασε με 2 γκολ στις καθυστερήσεις από την Αντάλια. Κόντρα σε μία από τις πιο αδύναμες ομάδες του πρωταθλήματος η επιστροφή στις νίκες δείχνει επιτακτική αλλά η αγωνιστική της συμπεριφορά δεν μας επιτρέπει να την εμπιστευτούμε σε τόσο χαμηλή απόδοση (μόλις 1,44). Καλύτερη επιλογή δείχνει το No Goal σε απόδοση 1,83 στον Stoiximan σημείο που επιβεβαιώθηκε στα 4/5 εντός της Τράμπζον φέτος.  
Άστον Βίλα – Μάντσεστερ Γ.
0-4-12 δείχνει η προϊστορία, η Γιουνάιτεντ παρότι δύσκολα κρατάει το μηδέν πίσω κερδίζει. 
Βάκερ Ίνσμπουργκ – Αούστρια Β.
Τρεις σερί νίκες συμπλήρωσε η Βάκερ με τον Κίρχλερ στον πάγκο της, η τελευταία μάλιστα χωρίς να είναι ανώτερη της αντιπάλου της Νέουσταντ. Απέναντι όπως στην Αούστρια των δύο συνεχόμενων εξάρων πα πράγματα μοιάζουν ιδιαίτερα δύσκολα. Θα πάμε με το διπλό, λόγω της ευχέρειας των φιλοξενούμενων στο σκοράρισμα.  
Ριντ – Μάτερσμπουργκ
Από συντριβή με 6-1 από την Αούστρια προέρχεται η Ριντ, που πάντως δε κοντράρεται εύκολα, ειδικά απέναντι στη λίγη Μάτερσμπουργκ. Πάμε παρακάτω. 
Λεβαδειακός – Άρης
Must-Win για το Λεβαδειακό, με τον Άρη να ταξιδεύει στη Λιβαδειά με σοβαρότατες απουσίες. Την κατιούσα έχουν πάρει οι τιμές του άσου.
Βααλβάικ – Ουτρέχτη
Τρεις σερί νίκες συμπλήρωσε η Ουτρέχτη με το 1-5 στην έδρα της Βίλεμ, τέσσερις σερί ήττες και οκτώ ματς χωρίς νίκη (0-3-5) η Βααλβάικ. 4-2-0 το εκτός έδρας ρεκόρ των φιλοξενούμενων, με το 0:0 διπλό στο 1,90+ θα τους στηρίξουμε ευχαρίστως. 
Ντεν Χάαγκ – Άλκμααρ
Σε αυτές τις τιμές (2,20+) μας μπαίνουν ιδέες για το διπλό, θα θέλαμε όμως να δούμε πρώτα ποιά εικόνα θα βγάλει η Άλκμααρ αυτή τη φορά στο γήπεδο.
Φένλο – Βίλεμ
Ντέρμπι παραμονής, με τη γηπεδούχο Φένλο να έχει το άγχος. Θα μείνουμε μακριά. 
Μπέβερεν – Σαρλερουά
Εξάποντο παραμονής, ικανή για τη ζημιά η Σαρλερουά που μετράει 3-0-4 εκτός έδρας. Πολύ τυχερή στη νίκη της με 1-2 απέναντι στη Γκερμινάλ την προηγούμενη αγωνιστική η Μπέβερεν, το χέρι πάει στο Χ2. 
Ζούλτε Βάρεγκεμ – Μαλίν
Αδάμαστη η πρωτοπόρος Ζούλτε Βάρεγκεμ, στην έδρα της μετράει 4-0-3 με 6/7 over 2,5 και 5/7 GG. 5/7 GG και over 2,5 ο εκτός έδρας απολογισμός της Μαλίν, αμφότερες προέρχονται από 5/6 over 2,5, θα πάμε αρχικά με το over και μετά με τον άσο. 
Λέουβεν – Κόρτραϊκ
Δεν κοντράρεται η φετινή Κόρτραϊκ, που ακόμα καιόταν είναι κακή πολύ δύσκολα χάνει. 
Λιρς – Γκερμινάλ
No Bet.
Σερκλ Μπριζ – Γάνδη
Πολύ ανοιχτά τα ματς της Σερκλ Μπριζ, μπορεί να ακολουθήσει το ρυθμό της η Γάνδη που ψάχνεται. Over. 
Μπαστιά – Βαλενσιέν
Δυνατή στην Κορσική η Μπαστιά όμως υποπίπτει σε πολλά λάθη κυρίως στην άμυνα με αποτέλεσμα να έχει αρκετές βαθμολογικές απώλειες ως τώρα. Ικανή να σκοράρει σε κάθε γήπεδο η Βαλενσιέν που αν εκμεταλλευτεί σωστά τα αμυντικά κενά της αντιπάλου μπορεί να φύγει ακόμα και νικήτρια. Καλύτερη επιλογή το ασιατικό διπλό +0,25 στο 1,875 της Bet365 ενώ με πολύ ρίσκο υπάρχει στον Stoiximan ο συνδυασμός 2 & over που αποδίδει 5,00. Διαβάστε περισσότερα εδώ.
Ρεμς – Εβιάν
4-1-1 το εντός έδρας ρεκόρ της Ρεμς, 1-0-4 το εκτός της Εβιάν, που έχει και σοβαρές ελλείψεις στην επίθεση. Πάμε με τον άσο. 
Σεντ Ετιέν – Τρουά
 Έχουν πάρει φόρα οι γηπεδούχοι και το 2-1 επί της Παρί το αποδεικνύει. Δεν θα έχουν προβλήματα κόντρα σε μία από τις χειρότερες άμυνες της κατηγορίας, με το συνδυασμό άσου και over να πληρώνει 2,05 στον Stoiximan. Διαβάστε περισσότερα εδώ.
Τουλούζ – Αζαξιό
Η Τουλούζ το γύρισε στην… άμυνα στο ματς με την Μπορντό και το πλήρωσε, όμως εντός έδρας έχει διαφορετική συμπεριφορά. Η Αζαξιό από την άλλη δεν μπορεί να κρατήσει το μηδέν πίσω και θα έχει προβλήματα, ενώ ταυτόχρονα μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα με τους Μούτου-Ντιαρά μπροστά. Το over στο 2,15 του Stoiximan έχει αξία. Διαβάστε περισσότερα εδώ.
Σαραγόσα – Λα Κορούνια
Με το όπλο στον κρόταφο άσος, κανονικά No Bet.
Σαμπαντέλ – Ουέσκα
No Bet.
Πεσκάρα – Γιουβέντους
Εύκολο βράδυ αναμένεται να περάσουν οι πρωταθλητές, προσπαθώντας να διασκεδάσουν τις εντυπώσεις από την ήττα από την Ίντερ στην έδρα της πολύ  αδύναμης Πεσκάρα που όταν κερδίζει το κάνει με τα ψέματα και πολύ τύχη. Μόλις 1,36 κοστολογεί η αγορά το πιθανό διπλό επιλογές με το ανάλογο ρίσκο το Νo Goal (1,87 στον Stoiximan) και η Γιουβέντους να κερδίσει χωρίς να δεχτεί γκολ σε απόδοση 2,10 στην Bet365.   
Ναϊμέγκεν – Χέρακλες
Μπορεί να πάει παντού. Επιθετικές ομάδες αμφότερες, θα προτιμήσουμε το over. 
Χερέθ – Έλτσε
“Μαζεύτηκαν” τα σκορ στα τελευταία παιχνίδια της Έλτσε, αλλά κόντρα στην άνετη στο γκολ Χερέθ μπορούν να ξανανοίξουν. 
Γκιμαράες – Νασιονάλ
Με τίποτα δεν στρίβει η Νασιονάλ, που μπορεί να άλλαξε προπονητή αλλά την προηγούμενη αγωνιστική ξεφτιλίστηκε με 2-4 από την τότε ουραγό Μπέιρα Μαρ, που πλέον άλλαξαν θέσεις. Αν έπρεπε να διαλέξουμε θα πηγαίναμε με τον 0:0 ασιατικό άσο.
Μάλαγα – Σοσιεδάδ
Χαμηλός αλλά λογικός άσος. 
Ρίβερ Πλέιτ – Ουνιόν ΣΦ
Αστείες οι τιμές του άσου για μια Ρίβερ που είναι ή του ύψους ή του βάθους. 
Ατλ. Γκοϊανιένσε – Σάντος
Το έχει παρατήσει η ουραγός Γκοϊανιένσε, που δεν έχει ούτε γκολ στα τέσσερα τελευταία, από διπλό με 0-4 στην Κρουζέιρο προέρχεται η Σάντος. Διπλό. 
Μποταφόγκο – Πορτουγκέσα
Χαμηλός ο άσος (1,60) αλλά η Μποταφόγκο σίγουρα είναι σε καλύτερη κατάσταση από την Πορτουγκέσα, που έχει να σκοράρει τέσσερα παιχνίδια. 
 Κορίνθιανς – Κορίτιμπα
Δύο σερί νίκες μετράει η Κορίνθιανς που κάνει πρόβες για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Συλλόγων, η σωσμένη πλέον Κορίτιμπα στερείται κινήτρου. Άσος. 
Κρουζ Αζούλ – Μοντερέι
Τελευταία αγωνιστική της κανονικής περιόδου στο Μεξικό, η γηπεδούχος έχει σχεδόν εξασφαλισμένη θέση στα πλέι-οφ ενώ η Μοντερέι αν δεν κερδίσει πολύ δύσκολα θα τερματίσει στην πρώτη οκτάδα. Over 2,5 δείχνει η προϊστορία (4/5), αυτό θα προτιμήσουμε και εμείς. 
Εστουδιάντες – Ατλ. Ραφαέλα 
Θα δώσουμε τον πρώτο λόγο στον άσο, αλλά η τιμή του δεν ικανοποιεί. 
Πατσούκα – Τζαγκουάρες
Αδιάφορη βαθμολογικά η ντεφορμέ (1-2-3) Πατσούκα, νίκη για ελπίζει σε είσοδο στην 8άδα θέλει η Τζαγκουάρες. Διπλό σε τιμές αουτσάιντερ, με ρίσκο φυσικά αφού οι φιλοξενούμενοι μετράνε 0-4-4 εκτός έδρας φέτος. 
Τίγκρες – Κλαμπ Αμέρικα
Λίγες ελπίδες έχει να προλάβει την οκτάδα η Τίγκρες, θέλει μόνο νίκη κόντρα στην Κλαμπ Αμέρικα, η οποία με τη σειρά της θέλει τους βαθμούς . θα προτιμήσουμε το Χ2, μέχρι την έναρξη του ματς η Τίγκρες ίσως χάσει ήδη κάθε ελπίδα για είσοδο στα πλέι-οφ. 
Σαν Λουίς – Τολούκα
Αδιάφορη βαθμολογικά η Σαν Λουίς, κυνηγάει την πρωτιά η Τολούκα. Θα πάμε με το διπλό.


Δεν υπάρχουν σχόλια :

Football Highlights