CONSTRUCTION FOR BLOG


Το ιστολόγιο είναι υπό κατασκευή

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με τον διαχειριστή.

Είσοδος διαχειριστή

Όνομα χρήστη

Κωδικός

Trending Template

About Us

Bet770

Κυριακή 11 Νοεμβρίου 2012

ΑΚΤΙΝΟΓΡΑΦΙΑ ΚΟΥΠΟΝΙΟΥ: ΚΥΡΙΑΚΗΣ 11/11/2012


Ακτινογραφία κουπονιού Κυριακής
Διαβάστε συνοπτικά στατιστικά, ειδήσεις και εκτιμήσεις για τα πιο ενδιαφέροντα ματς του κουπονιού της Κυριακής.


264. ΒΑΓΙΑΔΟΛΙΔ – ΒΑΛΕΝΘΙΑ
Βρίσκει τα πατήματα της η Βαλένθια που έχει στόχο να βελτιώσει τις εμφανίσεις και τα αποτελέσματα της μακριά από το Μεστάγια. Δεν αποτελεί φόβητρο η Βαγιαδολίδ και οι νυχτερίδες καλούνται να πιστοποιήσουν την καλή τους φόρμα (3 σερί νίκες) και να φύγουν με το διπλό από το Χοσέ Θορίγια, κάτι άλλωστε που κάνουν τα τρία τελευταία χρόνια. Επιλογή το ασιατικό διπλό 0,0 στο 1,80 του BetVictor. Διαβάστε περισσότερα εδώ.
265. ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ – ΜΟΥΡΘΙΑ

Δεν πείθει ακόμα η Βιγιαρεάλ, γι’ αυτό όμως και ο άσος της κόντρα στη Μούρθια βρίσκεται στο 1,60. 5-1-0 το εντός έδρας ρεκόρ των γηπεδούχων, λογικά εύκολα ή δύσκολα θα κερδίσουν. 
266. ΧΕΡΚΟΥΛΕΣ - ΛΑΣ ΠΑΛΜΑΣ
Έχει πάρει φόρα η Λας Πάλμας, που προέρχεται από τρεις σερί νίκες, η Χέρκουλες έφαγε 5 από τη Χερέθ στην εντός έδρας πρεμιέρα του Κίκε Ερνάντεθ στον πάγκο της. 4/6 GG μετράνε αμφότερες εντός και εκτός έδρας αντίστοιχα (5/6 και 4/6 τα over τους) ενώ 4/5 GG δείχνει η πρόσφατη προϊστορία. Θα προτιμήσουμε τα γκολ από το Χ2. 
267. ΠΑΛΕΡΜΟ – ΣΑΜΠΝΤΟΡΙΑ
Το Παλέρμο θα ψάξει την δεύτερη εντός έδρας νίκη στο πρωτάθλημα για να ξεκολλήσει από τις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίες αλλά έχει την σημαντική απουσία του Μίκολι, ενώ η προερχόμενη από 6 ήττες Σαμπντόρια έχει εκτός του βασικό εκφραστή των επιθετικών προσπαθειών της Μάξι Λόπεζ. Η απουσία των δυο δίνει προβάδισμα στο under σε απόδοση 1,70 στον BetVictor. Για σημείο ούτε λόγος για εκτίμηση. Διαβάστε περισσότερα εδώ.
268. ΦΙΤΕΣΕ – ΤΒΕΝΤΕ
Ντέρμπι κορυφής στην Ερεντιβίζιε, παρά την εκτίμηση που έχουμε στη φετινή Φίτεσε σε μοιρασμένες αποδόσεις θα πάμε με το 0:0 διπλό την ποιοτικότερης και πιο έμπειρης σε ματς τέτοιων συνθηκών Τβέντε, άλλωστε η Φίτεσε πριν δύο αγωνιστικές στην έδρα της σε ανάλογο παιχνίδι απέναντι στην Άλκμααρ απογοήτευσε.  
269. ΓΚΑΖΙΑΝΤΕΠΣΠΟΡ – ΓΚΕΝΤΣΛΕΡΜΠΙΡΛΙΓΚΙ
Η Γκαζιαντέπσπορ είναι δυνατή εντός και έχει πολύ καλή παράδοση απέναντι στην Γκεντσερμπιρλιγκί αλλά το παιχνίδι δεν θα γίνει στην φυσική της έδρα. Η Γκεντσλέρ είναι καλή ομάδα αλλά ασταθής. Δεν μπορεί να γίνει εκτίμηση για το παιχνίδι. Ενδιαφέρον στατιστικό ότι η Γκαζιαντέπσπορ έχει σκοράρει 5/8 γκολ της στο δεύτερο ημίχρονο των αγώνων της και Γκεντσλέρμπιρλιγκί 12/17. Διαβάστε περισσότεραεδώ.
270. ΙΝΓΚΟΛΣΤΑΝΤ –ΡΕΓΚΕΝΣΜΠΟΥΡΓΚ
Ευκαιρία να εκμεταλλευτεί την έδρα της έχει η Ίγκολσταντ, αδύναμη μακριά απ’ το σπίτι της η Ρέγκενσμπουργκ (1-0-5) ενώ προέρχεται από 4 σερί ήττες. Σημειωτέον πάντως ότι οι φιλοξενούμενοι άλλαξαν προπονητή. 
271. ΚΟΤΜΠΟΥΣ - ΝΤΙΝΑΜΟ ΔΡΕΣΔΗΣ
Τρεις σερί ήττες συμπλήρωσαν οι φιλοξενούμενοι, δεν μπορούμε παρά να εμπιστευτούμε την αξιόπιστη εντός έδρας Κότμπους (4-1-1) σε τιμές κοντά στο 1,90.
272. ΦΣΒ ΦΡΑΝΚΦΟΥΡΤΗΣ - ΜΟΝΑΧΟ 1860
Σε άσχημη κατάσταση η Μόναχο 1860 που δεν έχει νίκη στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια της (0-1-3), δεν εμπνέει πάντως και η ΦΣΒ που κερδίζει πάντα οριακά.  
273. ΧΙΜΠΕΡΝΙΑΝ - ΝΤΑΝΤΙ ΓΙΟΥΝ.
Μηχανή των γκολ η Χιμπέρνιαν, που έχει τη καλύτερη επίθεση στην σκωτσέζικη Πρέμιερ. Η Νταντί έχει επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα (2-2-0) αλλά σε μοιρασμένες αποδόσεις θα πάμε με τον άσο με κάλυψη στο Χ. 
274. ΜΑΡΣΕΪΓ – ΝΙΣ
Δύσκολα θα στραβοπατήσει η Μαρσέιγ που επέστρεψε στις καλές εμφανίσεις και με όπλο την παράδοση έχει το πάνω χέρι κόντρα στη Νις. Το 1,40 του άσου δεν λέει πολλά, με τη προοπτική ότι οι μαρσεγιέζοι συνήθως κερδίζουν με διαφορά, το ασιατικό -1 στο 1,875 της Bet365 έχει ελπίδες να πληρώσει. Διαβάστε περισσότερα εδώ.
275. ΟΝΤΕΝΣΕ – ΣΟΝΤΕΡΙΣΚΕ
6/7 over 2,5 εντός και εκτός έδρας αντίστοιχα μετράνε οι δύο ομάδες, θα πάμε με τα γκολ. 
276. ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ – ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
Θα στηρίξουμε τον ποιοτικότερο Ατρόμητο σε τιμές άνω του 1,90, η ήττα από τον ΠΑΟΚ παρότι άδικη αναμένεται να κλονίσει την αυτοπεποίθηση των νεαρών παιχτών του Πανιωνίου. 
277. ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ – ΤΟΤΕΝΑΜ
Και οι δύο ομάδες θέλουν τη νίκη αλλά και την καλή εμφάνιση που θα επαναφέρει τις ισορροπίες μέσα στην ομάδα μετά τις γενικότερα κακές εμφανίσεις το τελευταίο διάστημα. Η Σίτι δε σκοράρει εύκολα όμως αν βρεθεί πίσω στο σκορ το ματς παίρνει άγρια ομορφιά και η Τότεναμ είναι ομάδα που έχει το γκολ σε τέτοια ματς και ξέρει να παίζει τις κόντρες. Εξαιρετική επιλογή το GG στο 1,72 στην Bet365, με ρίσκο θα πονταριστεί σε live στοιχηματισμό σε καλύτερες αποδόσεις. Διαβάστε περισσότερα εδώ.
278. ΑΝΤΕΡΛΕΧΤ - ΚΛΑΜΠ ΜΠΡΙΖ
Το clasico του Βελγίου αυτή την εποχή η Άντερλεχτ βρίσκεται σε σαφώς καλύτερη κατάσταση. Άσος και over. 
279. ΤΣΒΟΛΕ  - ΑΓΙΑΞ
Ευκαιρία έχει ο Άγιαξ να επιστρέψει στις νίκες, αλλά προφανώς το διπλό του πληρώνει λίγο.
280. ΦΕΓΕΝΟΡΝΤ – ΡΟΝΤΑ
Άλλος ένας μικρός ολλανδικός άσος που δεν γίνεται να κοντραριστεί.
281. ΚΙΕΒΟ – ΟΥΝΤΙΝΕΖΕ
Η Κίεβο κατεβαίνει με πολλές απουσίες στην άμυνα ενώ έχει και την χειρότερη άμυνα του πρωταθλήματος. Με τον Ντι Νατάλε να σκοράρει η Ουντινέζε είναι αήττητη στα τελευταία 4 παιχνίδια πρωταθλήματος και έχει την δυνατότητα να φύγει με βαθμό ή βαθμούς από την Βερόνα κάτι που καταφέρνει 4 συναπτά έτη. Προβάδισμα στο ασιατικό διπλό 0:0,25 σε απόδοση 1,90 στην Bet365. Διαβάστε περισσότερα εδώ.
282. ΛΑΤΣΙΟ – ΡΟΜΑ
Μεγάλο ντέρμπι, που συνήθως έχει γκολ (7/10 over την τελευταία δεκαετία). Περιμένουμε συγκινήσεις και πολλά τέρματα. 
283. ΜΙΛΑΝ – ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ
Η Μίλαν πριν το παιχνίδι με την Κιέβο μετρούσε 5/5 under και No – Goal εντός έδρας ενώ η απουσία του Γιόβετιτς στερεί την αποτελεσματικότητα της επίθεσης της Φιορεντίνα. Προβάδισμα στο under σε απόδοση 1,70 στον Stoiximan ενώ αποτελεί επιλογή και το over 4,5 κόρνερ της Φιορεντίνα σε απόδοση 2,00 στην Bet365. Διαβάστε περισσότερα εδώ.
284. ΠΑΡΜΑ  - ΣΙΕΝΑ
Η Πάρμα εντός έδρας παρουσιάζεται δυνατή και έχει την παράδοση υπέρ της κόντρα στην Σιένα. Οι παίκτες του Κόσμι θα παίξουν άμυνα και θα προσπαθήσουν να χτυπήσουν στην αντεπίθεση. Θα ήμασταν πιο ζεστοί για τον άσσο που προσφέρεται σε απόδοση 1,80 στον Stoiximan αν δεν υπήρχαν οι σημαντικές απουσίες στο κέντρο για την Πάρμα. Διαβάστε περισσότερα εδώ.
285. ΤΖΕΝΟΑ – ΝΑΠΟΛΙ
Η Τζένοα παρά την αλλαγή προπονητή βρίσκεται σε πολύ κακή αγωνιστική κατάσταση και δεν μπορεί να σηκώσει κεφάλι. Ο Ματζάρι στο μεσοβδόμαδο παιχνίδι χρησιμοποίησε κυρίως αναπληρωματικούς παίκτες αλλά η αρνητική παράδοση και η πολύ χαμηλή απόδοση (μόλις 2,00) αποτρέπει από το ποντάρισμα στο διπλό. Λογικές επιλογές το No – Goal που έχει επιβεβαιωθεί 7/11 παιχνίδια της Νάπολι και σε 3/3 παιχνίδια της Τζένοα με τον Ντελ Νέρι στον πάγκο της και προσφέρεται σε απόδοση 2,00 στον Stoiximan. Διαβάστε περισσότερα εδώ.
286. ΤΟΡΙΝΟ – ΜΠΟΛΟΝΙΑ
Από 5 παιχνίδια χωρίς νίκη προέρχονται και οι 2 ομάδες με την Τορίνο να δυσκολεύεται κόντρα στις κλειστές άμυνες εντός και την Μπολόνια να την βολεύει το παιχνίδι των αντεπιθέσεων, Η τιμή στο πολύ πιθανό under είναι πολύ χαμηλή (μόλις 1,57) οπότε με λίγο περισσότερο ρίσκο θα προτιμήσουμε την εξίσου πιθανή ισοπαλία σε απόδοση 3,30 στον BetVictor. Διαβάστε περισσότερα εδώ.
287. ΒΟΛΦΣΜΠΟΥΡΓΚ – ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ
Η φόρμα δείχνει διπλό, η παράδοση over. Θα προτιμήσουμε το δέυτερο. 
288. ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ -ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ
Η Νιούκασλ έχει τον τρόπο φέτος να σκοράρει ακόμη και σε ματς που δεν δημιουργεί πολλές ευκαιρίες, η Γουέστ Χαμ έχει 3 νίκες σε 41 εκτός έδρας ματς ενώ τελευταία φορά κέρδισε στο Νιούκασλ το 1998. Προβλέπουμε ένα κλειστό ματς, υπολογίσιμος ο άσσος στο 2,00 όμως σαφέστατα προτιμότερα τα σκοράκια νίκης 1-0/2-0/2-1 υπέρ της Νιούκασλ με κάλυψη στα 0-0/1-1 που αποδίδουν περίπου 2,55 στην Bet365. Διαβάστε περισσότερα εδώ.
289. ΜΠΡΙΣΤΟΛ ΣΙΤΙ- ΤΣΑΡΛΤΟΝ
Ένα κλικ παραπάνω στο διπλό, αλλά θέλει απαραιτήτως κάλυψη στο Χ.
290. ΝΕΟΥΣΤΑΝΤ – ΣΑΛΤΣΜΠΟΥΡΓΚ
Αν της βγει το ματς της Σάλτσμπουργκ θα έχουμε διασυρμό. 
291. ΑΘΛΕΤΙΚ ΜΠΙΛΜΠΑΟ – ΣΕΒΙΛΛΗ
Πλέον το πρωτάθλημα είναι ο μόνος στόχος που έμεινε στην Μπιλμπάο, η οποία βρίσκεται χαμηλά. Η Σεβίλλη έπεσε από τις θέσεις της Ευρώπης και θα κυνηγήσει επίσης τη νίκη, με το over στο 1,80 του Stoiximan να κρίνεται ικανοποιητικό. Διαβάστε περισσότερα εδώ.
292. ΑΛΜΕΡΙΑ – ΜΙΡΑΝΤΕΣ
Μικρός αλλά δίκαιος άσος.
293. ΠΟΝΦΕΡΑΝΤΙΝΑ – ΚΟΡΔΟΒΑ
Έχει κάποιες απουσίες η Κόρδοβα, και πάλι όμως αν έπρεπε να διαλέξουμε θα πηγαίναμε με το 0:0 διπλό.
294. ΣΕΛΤΙΚ - ΣΕΝΤ ΤΖΟΝΣΤΟΝ
Το μόνο σημείο με ενδιαφέρον είναι το GG, με τη Σεντ Τζόνστον να προέρχεται από 7 σερί.
295. ΜΕΡΣΙΝ ΙΝΤΜΑΝ ΓΙΟΥΡΝΤΟΥ – ΓΑΛΑΤΑΣΑΡΑΪ
Η Γαλατά έχει καλή ψυχολογία και σκοράρει ακατάπαυστα και έχει προβάδισμα νίκης κόντρα στην Μερσίν. Σε απόδοση 1,61 στην Bet365 το πολύ πιθανό διπλό αξίζει το ρίσκο στο 2&over σε απόδοση 2,40 στην ίδια εταιρεία για μία Γαλατά που έχει σκοράρει 12 φορές στα 4 τελευταία της παιχνίδια. Διαβάστε περισσότερα εδώ.
296. ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ
Μόνο σε Τούμπα και Καραϊσκάκης έχασε ως τώρα ο Αστέρας Τρίπολης, θα πάμε με τα σκορ 0-1/0-2/1-2 με κάλυψη στα 0-0/1-1. 
297. ΠΑΟΚ – ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ
Πρώτος αγώνας του Πλατανιά σε μια έδρα όπως η Τούμπα, όπως κάθε αρχή και αυτή αναμένεται δύσκολη. Άσος.
298. ΑΪΝΤΧΟΦΕΝ – ΧΕΡΕΝΦΕΝ
6-0-0 μετράει στην έδρα της η Αϊντχόφεν αλλά τελευταία δεν είναι ιδιαίτερα πειστική. Με άνεση σκοράρει η Χέρενφεν, την οποία οι αποδόσεις αδικούν. +1,75 ασιατικό διπλό. 
299. ΤΣΕΛΣΙ – ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ
Στο 2,00 ο άσος της Τσέλσι χτυπάει αμέσως στο μάτι, παρά το ανέβασμα της Λίβερπουλ τελευταία.
300. ΛΟΡΙΑΝ  - ΜΠΟΡΝΤΟ
Το γιατρικό που θα την επαναφέρει στα θετικά αποτελέσματα ψάχνει η Λοριάν που αγνοεί τη νίκη στα τελευταία έξι παιχνίδια. Έχοντας την 2η καλύτερη επίθεση αλλά και την 2η χειρότερη άμυνα αντιμετωπίζει μια Μπορντό που για να την κερδίσεις πρέπει να φτύσεις αίμα. Ευνοεί στατιστικά και όχι μόνο το GG στο 1,83 της Bet365. Διαβάστε περισσότερα εδώ.
301. ΣΟΣΟ – ΛΥΩΝ
Νέο σερί θέλει να ξεκινήσει η Λυών κόντρα στη Σοσό, την οποία συνήθως κερδίζει (10/12 νίκες) ανεξαρτήτως έδρας. Έχουν απουσίες οι γηπεδούχοι και το διπλό δίκαια παίρνει παιχνίδι, με το 1,88 του Stoiximan να είναι από τις υψηλότερες αποδόσεις στο εξωτερικό. Διαβάστε περισσότερα εδώ.
302. ΣΙΛΚΕΜΠΟΡΓΚ – ΜΠΡΟΝΤΜΠΙ
Ντέρμπι ουραγών, αμφότερες θα προσέξουν τα νώτα τους, 4/7 under 2,5 μετράει εντός έδρας η Σίλκεμποργκ, 5/8 εκτός η Μπρόντμπι, θα πάμε με τα λίγα γκολ.
303. ΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣ - ΑΕ ΛΕΜΕΣΟΥ
No Bet.
304. ΕΣΤΟΡΙΛ – ΜΟΡΕΪΡΕΝΣΕ
Παρότι την προηγούμενη αγωνιστική και οι δύο ομάδες έκανα διάλειμμα από τα GG, μετράνε 4/4 εντός και εκτός έδρας αντίστοιχα και δεν θα μπορούσαμε να μην προτιμήσουμε το αμφίσκορο και σε αυτό το παιχνίδι τους.  
305. ΟΛΑΝΕΝΣΕ -ΜΠΕΪΡΑ ΜΑΡ
Και εδώ με τα γκολ θα πάμε, 4/4 over 2,5 μετράνε εντός και εκτός έδρας αντίστοιχα οι δύο ομάδες, καθώς και 4/4 & 3/4 GG.
306. ΓΚΡΟΪΤΕΡ ΦΙΡΤ – ΓΚΛΑΝΤΜΠΑΧ
Αν και παραμένει χαμηλά στη βαθμολογία, η Γκρόιτερ αντιστέκεται σθεναρά στα τελευταία της παιχνίδια και προέρχεται από τρεις σερί ισοπαλίες, που της έδωσαν και επιπλέον ψυχολογία. Ή του ύψους ή του βάθους η Γκλάντμπαχ φέτος, που δεν μπορεί να βρει σταθερότητα και κερδίζει δύσκολα εκτός έδρας. Ισορροπημένο το ματς, η ισοπαλία δείχνει αρκετά πιθανή και πληρώνει 3,30 στον BetVictor. Διαβάστε περισσότερα εδώ.
307. ΣΤΟΥΤΓΑΡΔΗ – ΑΝΝΟΒΕΡΟ
Ανεβασμένη η Στουτγάρδη, ομάδα έδρας το Αννόβερο αλλά και μακριά από αυτή βρίσκει δίχτυα. Άσος και over. 
308. ΜΑΓΙΟΡΚΑ – ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
No Bet.
309. ΓΚΕΝΚ –ΜΟΝΣ
Περιμένουμε η Μονς να σκοράρει και να βοηθήσει για το οver 2,5.
310. ΕΛΑΖΙΓΚΣΠΟΡ – ΚΑΪΣΕΡΙΣΠΟΡ
Η Ελαζιγκ με τον Βουράλ στον πάγκο της συνεχώς ανεβαίνει και έχει γίνει πολύ επιθετική. Η Καισέρισπορ έχει δεδομένες επιθετικές αρετές αλλά και χτυπητές αμυντικές αδυναμίες που δεν έχουν διορθωθεί με τον νέο προπονητή. Προβάδισμα στο αμφίσκορο σε απόδοση 1,80 στην Bet365. Διαβάστε περισσότερα εδώ.
311. ΛΑΝΟΥΣ – ΤΙΓΚΡΕ
Από 4 σερί νίκες προέρχεται η Λανούς, 0-7-5 το ρεκόρ της Τίγκρε. Άσος.
312. ΡΑΠΙΝΤ ΒΙΕΝΝΗΣ - ΒΑΚ ΠΕΛΕΤΣ
Θα απέχουμε από τον άσο, τόσο λόγω των ευρωπαϊκών υποχρεώσεων της Ραπίντ όσο και της φιλοτιμίας της ΒΑΚ Πέλετς. 
313. ΑΕΚ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
Δεν θα μπορούσε να πληρώνει περισσότερο το διπλό, αλλά λίγο η φανέλα της Ένωσης και λίγο η άνεση των πρωταθλητών, που προέρχονται και από ευρωπαϊκό θρίαμβο, μας οδηγεί στο πάσο.  
314. ΚΟΠΕΓΧΑΓΗ –ΑΑΛΜΠΟΡΓΚ
Επιβλητική η παράδοση της Κοπεγχάγης (7/7 νίκες την τελευταία τετραετία χωρίς να δεχθεί γκολ), θα στηρίξουμε τους γηπεδούχους για ακόμα έναν άσο.
315. ΠΟΥΜΑΣ – ΑΤΛΑΝΤΕ
No Bet.
316. ΠΟΡΤΟ – ΑΚΑΔΕΜΙΚΑ
Κλασσικά όσο θέλουν θα το φέρουν οι Δράκοι. Ενδιαφέρον στατιστικό τα 9/10 GG που δείχνει η πρόσφατη προϊστορία. 
317. ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ – ΟΡΝΤΟΥΣΠΟΡ
Η Φενέρ δυσκολεύεται την φετινή χρονιά όταν πρέπει να ανοίξει κλειστές άμυνες και κόντρα στην Ορντού, την οποία ο Κούπερ θα προετοιμάσει κατάλληλα αναμένεται να αντιμετωπίσει προβλήματα. Δεν αξίζει ο άσσος του 1,61 πιο συνετή επιλογή η αποχή για μία Φενέρ που έχει επιπλέον κούραση από το Ευρωπαϊκό παιχνίδι της Πέμπτης που παρέταξε την βασική της ενδεκάδα. Διαβάστε περισσότερα εδώ.
318. ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ – ΧΕΤΑΦΕ
Απέναντι στην ασταθή Χετάφε η Ατλέτικο Μαδρίτης έχει ιδανική ευκαιρία να επιστρέψει στις νίκες και να γλυκάνει τον κόσμο της με καλή εμφάνιση μετά τα δύο τελευταία ανεπιτυχή αποτελέσματα. Στο Βιθέντε Καλδερόν έχει την τάση να ανοίγει τα παιχνίδια της μιας και όλα (5/5) έχουν τελειώσει με πολλά γκολ. Καλή περίπτωση φαίνεται ο συνδυασμός 1 & over στο 1,95 της Bet365. Διαβάστε περισσότερα εδώ.
319. ΒΑΣΚΟ ΝΤΑ ΓΚΑΜΑ - ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΙΝΕΪΡΟ
Εκτός στόχων αμφότερες, αλλά η τραγική κατάσταση της Βάσκο (6 σερί ήττες) μας οδηγεί στο διπλό, που καλύπτεται και από την ισοπαλία. 
320. ΓΚΡΕΜΙΟ - ΣΑΟ ΠΑΟΛΟ
12-3-2 μετράει εντός έδρας η Γκρέμιο, αλλά στα πέντε τελευταία έχει μόλις μια νίκη. Αντιθέτως η Σάο Πάολο μετράει 7-2-1 στα πιο πρόσφατα παιχνίδια της, 1,75+ πληρώνει το Χ2, πάνω από 3,50 το ξερό διπλό.  
321. ΠΑΛΜΕΪΡΑΣ – ΦΛΟΥΜΙΝΕΝΣΕ
Κερδίζει ή πέφτει η ιστορική Παλμέιρας, η Φλουμινένσε έχει στο τσεπάκι της τον τίτλο αλλά ακόμα και όταν δεν παίζει καλά έχει τον τρόπο να παίρνει αυτό που θέλει απ΄το γήπεδο. Για το live με σκέψη τον άσο αλλά και το late goal σε περίπτωση ισοπαλίας στο τέλος. 
322. ΣΑΝ ΜΑΡΤΙΝ ΣΧ – ΙΝΤΕΠΕΝΤΙΕΝΤΕ
Εξάποντο για την παραμονή, μπορεί να πάει παντού.
323. ΡΙΟ ΑΒΕ – ΜΠΕΝΦΙΚΑ
Και εδώ θα ρισκάρουμε στο GG, δεν υπάρχει άλλωστε αλλού στοιχηματική αξία. 
324. ΑΤΑΛΑΝΤΑ – ΙΝΤΕΡ
No Bet.
325. ΜΟΝΠΕΛΙΕ - ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ
Χωρίς τον Ιμπραϊμοβιτς τα πράγματα θα είναι δύσκολα επιθετικά για την Παρί, η οποία μπορεί να έχει τους Οαρό και Μενέζ, όμως αν βάλουμε και την απουσία του Γκαμερό, θα παίζει χωρίς 13 από τα φετινά 17 της γκολ. Η Μονπελιέ είναι ανεβασμένη και ρίχνει το βάρος της στο πρωτάθλημα, με το διπλό να κοντράρεται και από το αρχικό 2,00 να φτάνει ως το 2,50 έξω. Αξία στο DNB του άσου που πληρώνει 2,08 στον Stoiximan. Διαβάστε περισσότερα εδώ.
326. ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ ΛΙΣ.  - ΜΠΡΑΓΚΑ
Νο Bet ή διπλό.
327. ΛΕΒΑΝΤΕ - ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
Αήττητη στην έδρα της η Λεβάντε (4-1-0), στην δύο τελευταίες υποδοχές της Ρεάλ δεν δέχθηκε ούτε γκολ. (1-1-0). Μακριά από τοκογλυφίες. 
328. ΧΙΟΥΣΤΟΝ – ΟΥΑΣΙΝΓΚΤΟΝ
No Bet.
329. ΑΛΚΟΡΚΟΝ – ΛΟΥΓΚΟ
5-1-0 το εντός έδρας ρεκόρ της Αλκορκόν, 0-3-3 το εκτός έδρας της Λούγκο. 4/6 under 2,5 μετράνε αμφότερες εντός και εκτός έδρας αντίστοιχα, άσος και αρκετά πιθανά τα σκορ 1-0/2-0/2-1.
330. ΚΟΛΟΝ ΣΑΝΤΑ ΦΕ - ΜΠΟΚΑ ΤΖΟΥΝΙΟΡΣ
Μόνο σημείο με λογική το GG, 4/6 μετράνε οι δύο ομάδες εντός και εκτός έδρας αντίστοιχα. 
331. ΚΡΟΥΖΕΪΡΟ – ΜΠΑΪΑ
Σε μεταβατικό στάδιο η Κρουζέιρο που προέρχεται από τρεις σερί ήττες χωρίς να πετύχει γκολ, η  Μπαΐα δείχνει ικανή για το θετικό αποτέλεσμα.
332. ΝΑΟΥΤΙΚΟ – ΦΛΑΜΕΝΓΚΟ
12-3-2 το εντός έδρας ρεκόρ της Ναούτικο, 3-5-9 το εκτός της Φλαμένγκο. Θα θέλαμε τον άσο πάντως πάνω από 2,20 για να ασχοληθούμε.
333. ΠΟΝΤΕ ΠΡΕΤΑ – ΙΝΤΕΡΝΑΣΙΟΝΑΛ
Εξαιρετικά μπερδεμένο, μόνο για live.
334. ΦΙΓΚΕΪΡΕΝΣΕ - ΣΠΟΡΤ ΡΕΣΙΦΕ
Από τεράστιο διπλό στην έδρα της Βάσκο με σκορ 0-3 προέρχεται η Σπορτ Ρεσίφε, η πεσμένη Φιγκεϊρένσε δίνεται σε τιμές φαβορί. Θα πάμε με το ξερό διπλό. 
335. ΓΟΥΑΔΑΛΑΧΑΡΑ – ΤΙΧΟΥΑΝΑ
Τελευταίο ματς της αγωνιστικής και πολλά μπορεί να έχουν αλλάξει μέχρι τότε, αυτή την ώρα και με αυτές τις αποδόσεις πάντως το Χ2 στο 1,70+ προκαλεί αφού η πρωτοπόρος Τιχουάνα είναι αήττητη εδώ και 3μισι μήνες.  
336. ΡΑΣΙΝΓΚ ΚΛΟΥΜΠ - ΑΡΣΕΝΑΛ ΣΑΡΑΝΤΙ
No Bet. 
337. ΛΟΣ ΑΝΤΖΕΛΕΣ - ΣΙΑΤΛ
No Bet.


Δεν υπάρχουν σχόλια :

Football Highlights