CONSTRUCTION FOR BLOG


Το ιστολόγιο είναι υπό κατασκευή

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με τον διαχειριστή.

Είσοδος διαχειριστή

Όνομα χρήστη

Κωδικός

Trending Template

About Us

Bet770

Τετάρτη 28 Νοεμβρίου 2012

Εκανε βήμα πρόκριση στους «16»


Η Παναχαϊκή έχασε 2-0 από τον ΟλυμπιακόΟ Ολυμπιακός έκανε το πρώτο βήμα για την πρόκριση στους «16» του Κυπέλλου Ελλάδας, νικώντας την Παναχαϊκή με 2-0 στο «Γ. Καραϊσκάκης» (47΄ Τζιμπούρ, 71΄ Μήτρογλου), στον πρώτο μεταξύ τους αγώνα για τη φάση των «32». Η ρεβάνς θα διεξαχθεί στις 19 Δεκεμβρίου στην αχαϊκή πρωτεύουσα.
Οι «ερυθρόλευκοι» είχαν τον πλήρη έλεγχο της αναμέτρησης σε όλη τη διάρκειά της και πίεσαν αρκετά τους φιλοξενούμενους, που αντέταξαν οργανωμένη άμυνα. Στις λιγοστές ευκαιρίες που είχαν οι παίκτες του Λεονάρντο Ζαρντίμ στο πρώτο ημίχρονο οι Τζιμπούρ και Πάντελιτς αποδείχθηκαν άστοχοι, με αποτέλεσμα οι ομάδες να πάνε στα αποδυτήρια με το αποτέλεσμα στο 0-0.
Όλα απλοποιήθηκαν όμως στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου, όταν μόλις στο 47ο λεπτό στο φάουλ του Φουστέρ ο Τζιμπούρ με κεφαλιά έκανε το 1-0. Από κεφαλιά σε στημένη μπάλα, επίσης, προήλθε και το δεύτερο γκολ της πειραϊκής ομάδας, με τον Μήτρογλου να διαμορφώνει το τελικό αποτέλεσμα στο 71΄, ύστερα από κόρνερ του Βλαχοδήμου.

Ταυτότητα αγώνα

Γήπεδο: "Γεώργιος Καραϊσκάκης"
Διαιτητής: Δημήτρης Θάνος (ΕΠΣ Γρεβενών)
Βοηθοί διαιτητές: Γιώργος Καλφόγλου (ΕΠΣ Θεσπρωτίας), Γιώργος Σταυρουλάκης (ΕΠΣ Ρεθύμνου)
Τέταρτος διαιτητής: Γιώργος Φουκάκης (ΕΠΣ Ηρακλείου)
Οι συνθέσεις των ομάδων
Ολυμπιακός (Λεονάρντο Ζαρντίμ): Μέγιερι, Ντιακιτέ, Παπάζογλου, Κοντρέρας, Ζαραδούκας, Φουστέρ (62' Φετφατζίδης), Γκρέκο, Φέισα, Βλαχοδήμος (79' Μασάντο), Τζιμπούρ, Πάντελιτς (62' Μήτρογλου).
Παναχαϊκή (Γιώργος Κούτσης): Πίτκας, Σαλαμαστράκης, Καραμανλής, Σπίνουλας, Βουνκ, Κοιλιάρας, Βασιλαντωνόπουλος (85' Ουρτάδο), Λίτσης (71' Ντίνας), Βοσκόπουλος, Άντονι, Γκούρτσας.
Γκολ: 47' Τζιμπούρ, 71' Μήτρογλου
Κίτρινες: 90+2 Φέισα / 32' Βοσκόπουλος, 53΄Φατιόν, 79' Κοιλιάρας

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Football Highlights