CONSTRUCTION FOR BLOG


Το ιστολόγιο είναι υπό κατασκευή

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με τον διαχειριστή.

Είσοδος διαχειριστή

Όνομα χρήστη

Κωδικός

Trending Template

About Us

Bet770

Παρασκευή 16 Νοεμβρίου 2012

ΑΚΤΙΝΟΓΡΑΦΙΑ ΚΟΥΠΟΝΙΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟΥ 17/11/2012



Ακτινογραφία κουπονιού Σαββάτου
Διαβάστε συνοπτικά στατιστικά, ειδήσεις και εκτιμήσεις για τα πιο ενδιαφέροντα ματς του κουπονιού του Σαββάτου.
126.        ΣΙΜΙΖΟΥ - ΓΚΑΜΠΑ ΟΣΑΚΑ
Και οι δύο ομάδες θέλουν νίκη, η Σιμίζου για το Τσάμπιονς Λιγκ και η Γκάμπα για να σωθεί. Εκτός πραγματικότητας οι αποδόσεις του διπλού, 6-6-3 το εντός έδρας ρεκόρ των γηπεδούχων, 4-4-7 το εκτός των φιλοξενούμενων που έχουν τη χειρότερη άμυνα στο πρωτάθλημα μετά την υποβιβασμένη εδώ και καιρό Σαπόρο.  Άσος +0,25 καιover.
127.        ΤΟΚΥΟ - ΒΙΣΣΕΛ ΚΟΜΠΕ

Νέος προπονητής για τη Βίσσελ Κόμπε που παλεύει για τη σωτηρία της, δύσκολα θα προλάβει το Τσάμπιονς Λιγκ το Τόκυο, θα πάμε με το Χ2.
128.        ΤΣΕΡΕΖΟ ΟΣΑΚΑ – ΟΜΙΓΙΑ
6 ματς αήττητη η Τσερέζο Οσάκα (3-3-0), 8 η Ομίγια (3-5-0), η ισοπαλία δεν θα χαλάσει καμία αφού θα τις φέρει ένα βήμα πιο κοντά στην παραμονή.
129.        ΑΑΛΕΝ – ΠΑΝΤΕΡΜΠΟΡΝ
Δεν πιάνεται από κάπου, μόνο για live betting.
130.        ΜΠΡΑΟΥΝΣΒΑΪΓΚ – ΙΝΓΚΟΛΣΤΑΝΤ
Κάπου θα σταματήσει η απίστευτη ρέντα της πρωτοπόρου της Τσβάιτε Λίγκα Μπραουνσβάιγκ (9-4-0 συνολικά, 6-1-0 εντός), ιδανικός αντίπαλος για κόντρα η αήττητη (3-3-0) εκτός έδρας Ίνγκολσταντ. Θα πάμε με το +1 ασιατικό διπλό.
131.        ΑΜΠΕΡΝΤΙΝ – ΣΕΛΤΙΚ
Αήττητη στην έδρα της η Αμπερντίν (0-4-2), η Σέλτικ εκτός μετράει 3-2-1, δεν κέρδισε στα τρία τελευταία και έχει το μυαλό της στο Τσάμπιονς Λιγκ. Σίγουρα προς αποφυγή το διπλό, ενώ αξία υπάρχει στο 1Χ.
132.        Ι. ΜΠΟΥΓΙΟΥΚΣΕΧΙΡ – ΕΛΑΖΙΓΚΣΠΟΡ
Με νέο προπονητή η Ινσταμπούλ ΒΒ θα προσπαθήσει να κάνει ένα νέο ξεκίνημα και να αρχίσει να εκμεταλλεύεται την έδρα της στην οποία δεν έχει νίκη την φετινή χρονιά. Η Ελαζίγκ με τον Βουράλ στον πάγκο της έχει αλλάξει φιλοσοφία και παίζει επιθετικά, προβάδισμα στο GG και over σε αποδόσεις 1,75 και 2,00 αντίστοιχα στον Stoiximan.
133.        ΑΡΣΕΝΑΛ – ΤΟΤΕΝΑΜ
Λονδρέζικο ντέρμπι με φόντο την τετράδα, καμία από τις δύο ομάδες δεν αποπνέει σταθερότητα γι αυτό τα 1,90+ του άσου απορρίπτονται. Καλύτερη επιλογή το ποντάρισμα στα γκολ, αφού η αναμέτρηση μοιάζει να ξεκινάει από 1-1. Το GG πληρώνει 1,57 στην Bet365 και μπορεί να παιχτεί σε μια δυάδα, ενώ αξία υπάρχει στο ρίσκο των σκορ 2-2 και πάνω. Διαβάστε περισσότερα εδώ.
135.        ΣΟΥΝΤΣΒΑΛ - ΧΑΛΜΣΤΑΝΤ
3-0 κέρδισε στο πρώτο ματς η Χάλμσταντ, δεν υπάρχει στοιχηματική αξία.
136.        ΒΙΡΤΟΥΣ ΛΑΝΤΣΙΑΝΟ - ΜΠΑΡΙ
Η Λαντσιάνο εντός έδρας είναι ‘’εθισμένη’’ στις ισοπαλίες ενώ μετρώντας 5/7 την φετινή χρονιά ενώ και η Μπάρι δεν είναι καλά προερχόμενη από 6 παιχνίδια χωρίς νίκη. Προβάδισμα στην ισοπαλία σε απόδοση 3,15 στον Stoiximan.
137.        ΒΙΤΣΕΝΤΖΑ - ΝΟΒΑΡΑ
Πολλοί αμφίβολοι μαζεύτηκαν στην επιθετική γραμμή της Βιτσέντζα και δεν βγαίνει άκρη για το παιχνίδι μιας και η Νοβάρα έχει να σκοράρει 3 παιχνίδια και δεν δείχνει να έχει εγωνιστικό προσανατολισμό. ΝΟ ΒΕΤ. 
138.        ΕΜΠΟΛΙ - ΓΚΡΟΣΕΤΟ
Ο τραυματισμός και η απουσία του Σαπονάρα που είναι βαρόμετρο για την επιθετική λειτουργία της ομάδας δεν μας βοηθάει να επιλέξουμε τον άσσο της φορμαρισμένης Έμπολι. Η ‘Εμπολι πάντως με Ταβάνο και Μακαρόνε στην επίθεση έχει δυνατότητα να σκοράρει και η Γκροσέτο δεν πρόκειται να κάτσει στην άμυνα. 4/6 GG μετράει η Έμπολι εντός 5/7 GG η Γκροσέτο εκτός. Το αμφίσκορο αποτελεί επιλογή σε απόδοση 1,83 στην Bet365
139.        ΛΙΒΟΡΝΟ - ΒΑΡΕΖΕ
Οι απουσίες των Νέτο Περέιρα και Εμπάνγκουε στην επίθεση της Βαρέζε κάνουν πολύ δύσκολη την αποστολή των φιλοξενούμενων να βρουν δίχτυα και μας αποτρέπουν το ποντάρισμα από το over. Η Λιβόρνο με την καλύτερη επίθεση του πρωταθλήματος λογικά θα σκοράρει και θα πάρει και την νίκη ενδεχόμενο που προσφέρεται σε απόδοση 1,925 στον BetVictor
140.        ΜΟΝΤΕΝΑ - ΑΣΚΟΛΙ
Η Mόντενα έκανε 2 συνεχόμενες νίκες αλλά εντός έδρας δυσκολεύεται κόντρα σε κλειστές άμυνες τρόπος με τον οποίο παρατάσσεται έκτος έδρας η Άσκολι την φετινή χρονιά. Δεν είναι η εποχή για αποδόσεις 1,70 στην Ιταλία παρά τις πολλές απουσίες που έχουν στην άμυνα οι φιλοξενούμενοι.
141.        ΠΑΝΤΟΒΑ - ΤΣΙΤΑΝΤΕΛΑ
Συνεχόμενες κακές εμφανίσεις για την Πάντοβα που αντιμετωπίζει προβλήματα σταθερότητας και ρυθμού λόγω των πολλών τραυματισμών βασικών παικτών. Η Τσιταντέλα παίζει καλό ποδόσφαιρο και έχει αγωνιστικό πλάνο στο γήπεδο, όμως η παράδοση κόντρα στην Πάντοβα δεν την ευνοεί. Η ισοπαλία έχει προβάδισμα σε απόδοση 3,40 στον BetVictor.142.        ΠΡΟ ΒΕΡΤΣΕΛΙ - ΚΡΟΤΟΝΕ
Η Κροτόνε προέρχεται από 3 συνεχόμενα over και GG και έχει όλες τις δυνατότητες να σκοράρει μέσα στην έδρα της Βερτσέλι. Οι γηπεδούχοι έχουν σκοράρει στα 7 τελευταία παιχνίδια τους πρωτάθλημα, οπότε το GG γίνεται πολύ πιθανό και προσφέρεται σε απόδοση 1,83 στην Bet365.
143.        ΡΕΤΖΙΝΑ - ΤΕΡΝΑΝΑ
Η Ρετζίνα ανεβαίνει σίγα σιγά και μέσα στην έδρα της έχει προβάδισμα νίκης κόντρα στην Τερνάνα που προέρχεται από 3 συνεχόμενες νίκες. Δεν αναμένεται ανοικτό παιχνίδι οπότε οι Betbloggers προτίμησαν τα κλασικά σκορ 1-0 /2-0 /2-1 με κάλυψη στο 1-1 και επιστροφή του πονταρίσματος σε περίπτωση 0-0 που δίνουν μέση απόδοση 2,07 στην Bet365.
144.        ΣΠΕΤΣΙΑ - ΓΙΟΥΒΕ ΣΤΑΜΠΙΑ
Ο Σερένα θα περιμένει μέχρι τελευταία στιγμή να δει να θα μπορέσει να χρησιμοποιήσει τον Ντι Τζενάρο που με αυτόν στην ενδεκάδα της η Σπέτσια είναι άλλη ομάδα. Η Γιούβε Στάμπια έχει πολλούς απόντες σε όλες τις γραμμές. Δύσκολη να γίνει εκτίμηση για το παιχνίδι. 
145.        ΑΪΝΤΡΑΧΤ ΦΡΑΝΚΦ. – ΑΟΥΓΚΣΜΠΟΥΡΓΚ
Από φυσιολογικές γκέλες προέρχεται η Άιντραχτ που έβγαλε δύσκολο πρόγραμμα εσχάτως, έχει όμως την ευκαιρία να επιστρέψει στις νίκες και να παραμείνει ψηλά στη βαθμολογία. Απέναντί της βρίσκεται η αδύναμη – προς το παρόν – να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της κατηγορίας Άουγκσμπουργκ, με τους Βαυαρούς να σκοράρουν με το σταγονόμετρο. Μέχρι και στο 1,75 ο άσος (BetVictor), βρίσκουν δίχτυα εύκολα εντός έδρας οι Μάιερ (2,30 anytime στην Bet365) και Άιγκνερ (4,50 anytime στην Bet365). Διαβάστε περισσότερα εδώ.
146.        ΑΜΒΟΥΡΓΟ – ΜΑΪΝΤΖ
 Την επιστροφή στις νίκες και στα… γκολ επιζητά το Αμβούργο, που όμως εντός έδρας δεν έχει πείσει ακόμα. «Φτύνεις αίμα» για να κερδίσεις τη φετινή Μάιντζ, με την ομάδα του Τούχελ να μετράει 4-1-1 στα έξι τελευταία και να έχει «χτίσει» μια παράδοση τεσσάρων αήττητων αγώνων στο Αμβούργο. 3,40 αποδίδει η ισοπαλία στην Bet365. Διαβάστε περισσότερα εδώ.
147.        ΑΝΝΟΒΕΡΟ – ΦΡΑΪΜΠΟΥΡΓΚ
Το Αννόβερο έρχεται από σπουδαία ανατροπή και νίκη με 2-4 στη Στουτγάρδη, βρίσκοντας ξανά το εξαιρετικό του πρόσωπο. Παραδοσιακά δυνατοί εντός έδρας οι γηπεδούχοι και παρά το ότι η Φράιμπουργκ μόνο αμελητέα ποσότητα δεν είναι, το προβάδισμα είναι στον άσο (2,05 στον Stoiximan). Μεγάλη αξία υπάρχει στο over 1,5 του Αννόβερου που προσφέρεται στο 1,90 τουStoiximan, ένα ενδεχόμενο που επιβεβαιώθηκε στα 8/9 εντός έδρας ματς των γηπεδούχων σε πρωτάθλημα και Γιουρόπα Λιγκ και στα 16/21 συνολικά στη σεζόν! Διαβάστε περισσότερα εδώ.
148.        ΓΚΛΑΝΤΜΠΑΧ – ΣΤΟΥΤΓΑΡΔΗ
 Εξαιρετικές επιθέσεις αλλά αναξιόπιστες άμυνες και για τις δύο ομάδες, η Γκλάντμπαχ έχει 4/5 εντός έδρας goal-goal, σκοράροντας σε όλα τα παιχνίδια της, η Στουτγάρδη έρχεται από βαριά ήττα με ανατροπή αλλά εκτός έδρας είναι καλύτερη μέχρι τώρα και δεν σκόραρε μόνο στο ματς με την Ντόρτμουντ. Παντού μπορεί να πάει το ματς, 1,57 πληρώνει το αμφίσκορο στην Bet365. Διαβάστε περισσότερα εδώ.
149.        ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ - ΓΚΡΟΪΤΕΡ ΦΙΡΤ
Αναμέτρηση με προφανές φαβορί, θα αποτελέσει μεγάλη έκπληξη αν η Μπορούσια δεν καταφέρει  να κερδίσει τη Γκρόιτερ Φιρτ που μπορεί να είναι αξιόμαχη εκτός αλλά επιθετικά είναι πολύ φτωχή. Για τους πρωταθλητές ακολουθεί πάντως κρίσιμο ματς και περιμένουμε αν καθαρίσουν το ματς νωρίς να κάνουν συντήρηση δυνάμεων στη συνέχεια. Στην Ασία το line βρίσκεται στο  -2, γραμμή που μοιάζει οριακή, θα προτιμήσουμε τη νίκη των γηπεδούχων με 2 (4,00) ή 3 (4,75) γκολ που βγάζει μέση απόδοση 2,15 στην Bet365.  Διαβάστε περισσότερα εδώ.
150.        ΝΥΡΕΜΒΕΡΓΗ – ΜΠΑΓΕΡΝ
 Οι δύο βαυαρικές ομάδες κινούνται σε εντελώς αντίθετες πορείες τη φετινή σεζόν. Δεν παύει όμως το ματς να έχει χαρακτήρα ντέρμπι, που δίνει έξτρα κίνητρο στη Νυρεμβέργη να κοντράρει την μεγάλη της αντίπαλο. Η Μπάγερν είναι σε δαιμονιώδη κατάσταση φέτος, αλλά από αυτήν την έδρα δεν περνάει ποτέ εύκολα. Στα εφτά τελευταία εκεί μετράει 2-4-1, με τις δύο νίκες να έρχονται με ένα γκολ διαφορά, 1,88 πληρώνει στον BetVictor ο +1,75 ασιατικός άσος. Διαβάστε περισσότερα εδώ.
151.        ΓΟΥΕΣΤ ΜΠΡΟΜ – ΤΣΕΛΣΙ
Δύσκολη έξοδος για την Τσέλσι, μοναδική στοιχηματική λύση το αμφίσκορο.
152.        ΚΠΡ – ΣΑΟΥΘΑΜΠΤΟΝ
Σκηνές Highlander αναμένεται να δούμε στο “Λόφτους Ρόουντ” το Σάββατο, με τον ηττημένο προπονητή να χάνει το κεφάλι του. Μόνο νίκη θέλει η ΚΠΡ, η Σαουθάμπτον θα μείνει ευχαριστημένη με την ισοπαλία αλλά δεν έχει δώσει δείγματα ομάδας που ξέρει να παίζει για το αποτέλεσμα, ενώ οι ποδοσφαιριστές της παρά τον ενθουσιασμό τους υστερούν σημαντικά σε ποιότητα και εμπειρία εκείνων των γηπεδούχων.  Θα πάμε με τον άσο, που αποδίδει 1,96 στον BetVictor. Διαβάστε περισσότεραεδώ.
153.        ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ – ΓΟΥΙΓΚΑΝ
Το +1,25 της Γουίγκαν δεν φαίνεται άσχημο, ενώ επιλογή αποτελεί και το GG.
154.        ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ - ΑΣΤΟΝ ΒΙΛΑ
Αστείες οι τιμές του άσου για τη ντεφορμέ Σίτι, πάμε παρακάτω.
155.        ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ – ΣΟΥΟΝΣΙ
Στο 1,70+ άνοιξαν οι μπουκ τον άσο της Νιούκασλ, με την αγορά λογικά να πηγαίνει στο Χ2 το οποίο από το 2,20 κατρακύλησε στο 1,90+ (1,95 Bet365). Ακόμα και σε αυτές τις τιμές θα προτιμήσουμε την κόντρα, αφού η Νιούκασλ δεν γεμίζει το μάτι, ειδικά κόντρα σε αξιόμαχες ομάδες όπως η Σουόνσι όταν πρέπει εκείνη να φτιάξει παιχνίδι. Αξίζει το ρίσκο μάλιστα στο ξερό Χ, που αποδίδει 3,60 σε Stoiximan, Bet365 και BetVictor. Διαβάστε περισσότερα εδώ.
156.        ΡΕΝΤΙΝΓΚ – ΕΒΕΡΤΟΝ
Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι η καλύτερη από τις δύο ομάδες είναι η Έβερτον, αλλά τα “ζαχαρωτά” ακόμα δεν είναι σε θέση να σηκώσουν αποδόσεις καθαρού φαβορί εκτός έδρας, ειδικά στο 1,80 που έχει φτάσει πλέον το διπλό μετά τις πιέσεις της αγοράς. Η Ρέντινγκ  δεν κερδίζει αλλά δεν χάνει και εύκολα (0-6-4) και το +1 ασιατικό των γηπεδούχων που βρίσκουμε στον BetVictor έχει στοιχηματική αξία. Για τους πιο τολμηρούς υπάρχει σε καλή απόδοση και το ξερό Χ. Διαβάστε περισσότερα εδώ.
157.        ΓΟΥΟΤΦΟΡΝΤ – ΓΟΥΛΒΣ
Από εξάρα στο Έλαντ Ρόουντ προέρχεται η Γουότφορντ, αλλά μόνο παράδειγμα σταθερότητας δεν είναι μέχρι στιγμής. Πάμε παρακάτω.
158.        ΚΑΡΝΤΙΦ – ΜΙΝΤΛΕΣΜΠΡΟ
Ντέρμπι κορυφής της Τσάμπιονσιπ, από 10 σερί over 2,5 προέρχεται η Κάρντιφ (8/8 νίκες εντός με 7/8over 2,5), 5/8 over 2,5 και GG μετράει εκτός η Μίντλεσμπρο. Θα πάμε με τα γκολ.
159.        ΚΡΙΣΤΑΛ ΠΑΛΑΣ – ΝΤΕΡΜΠΙ
Ασταμάτητη η πρωτοπόρος της Τσάμπιονσιπ Κρίσταλ Πάλας (10-3-0 το αήττητο σερί της), η Ντέρμπι είναι παραδοσιακά ομάδα έδρας (2-2-4 το ρεκόρ της εκτός). Άσος.
160.        ΛΕΣΤΕΡ – ΙΠΣΟΥΙΤΣ
Στο 1,50 ο άσος της Λέστερ, που όταν κερδίζει το κάνει με το ζόρι. No Bet.
161.        ΜΠΕΡΜΙΓΧΑΜ – ΧΑΛ
Νο Bet.
168.        ΜΠΕΡΝΛΙ – ΤΣΑΡΛΤΟΝ
Θα δώσουμε τον πρώτο λόγο στην έδρα.
169.        ΜΠΟΛΤΟΝ – ΜΠΑΡΝΣΛΕΪ
Δυνατή στην έδρα της η Μπόλτον (4-3-1), ευκαιρία να επιστρέψει στις νίκες κόντρα στη Μπάρνσλεϊ των τεσσάρων σερί ήττων και τριών ματς χωρίς γκολ.
170.        ΜΠΡΙΣΤΟΛ ΣΙΤΙ – ΜΠΛΑΚΠΟΥΛ
7 σερί ήττες μετράει η ουραγός Μπρίστολ Σίτι, αλλά η Μπλάκπουλ είναι σε μεταβατικό στάδιο μετά τη φυγή του Χόλογουεϊ. Θα περιμένουμε το live.
171.        ΝΟΤΙΓΧΑΜ - ΣΕΦΙΛΝΤ ΓΟΥΕΝ.
Ευκαιρία να επιστρέψει στις νίκες έχει η Φόρεστ (3-3-2 εντός), η Σέφιλντ Γουένσντεϊ προέρχεται από κακές εμφανίσεις και μετράει εκτός έδρας 1-2-5. Στο 1,90+ ο άσος.
172.        ΧΑΝΤΕΡΣΦΙΛΝΤ  - ΜΠΡΑΪΤΟΝ
Με το στανιό κερδίζει όταν το κάνει η Μπράιτον, θα προτιμήσουμε τον 0:0 άσο.
173.        ΚΑΡΛΑΪΛ - ΛΕΪΤΟΝ ΟΡΙΕΝΤ
No Bet.
174.        ΚΟΛΤΣΕΣΤΕΡ – ΜΠΕΡΙ
Τέσσερα ματς αήττητη συμπλήρωσε η Μπέρι, χωρίς νίκη στα τρία τελευταία δικά της η Κόλτσεστερ. Η αξία στο Χ2 που πληρώνει 1,70+.
175.        ΚΡΟΟΥΛΙ – ΓΟΥΟΛΣΟΛ
Μικρός αλλά λογικός άσος, δεν θα μπορούσε να πληρώνει περισσότερο.
176.        ΜΠΟΡΝΜΟΥΘ – ΟΛΝΤΑΜ
Ασταμάτητη η Μπόρνμουθ μετά την επιστροφή του Χάουι, για το 0-0 θα παίξει η Όλνταμ αλλά πολύ δύσκολα θα τα καταφέρει. Άσος.
177.        ΠΟΡΤΣΜΟΥΘ – ΝΤΟΝΚΑΣΤΕΡ
Τέσσερις σερί ήττες συμπλήρωσε η ακέφαλη ακόμα Πόρτσμουθ, με το κλίμα να στραβώνει ακόμα και στα αποδυτήρια της. Εξαιρετική εκτός έδρας η Ντόνκαστερ (5-2-1), θα πάμε με το 0:0 διπλό.
178.        ΠΡΕΣΤΟΝ – ΜΠΡΕΝΤΦΟΡΝΤ
Με φόρα από το 1-4 επί της Στίβενεϊτζ η Πρέστον, αλλά η Μπρέντφορντ δεν είναι ομάδα που χάνει εύκολα (1-5-2 εκτός).  Άσος με κάλυψη στο Χ.
179.        ΣΕΦΙΛΝΤ ΓΙΟΥΝ. – ΣΤΙΒΕΝΕΪΤΖ
Βασίλισσα του under η Σέφιλντ Γιουνάιτεντ (15/17 φέτος), πιο μαζεμένη μετά τις δύο εντός έδρας τεσσάρες αναμένεται η Στίβενεϊτζ. Ξεχωρίζουν το under 2,5 και τα σκορ 1-0/2-0/2-1 με κάλυψη στα 0-0/1-1.
180.        ΣΚΑΝΘΟΡΠ - ΝΟΤΣ ΚΑΟΥΝΤΙ
2/2 διπλά με τον Λος στον πάγκο της μετράει η Σκάνθορπ, θα ψάχναμε τη συνέχεια του σερί της αλλά υποδέχεται την αήττητη εκτός έδρας Νοτς Κάουντι (5-3-0). Πάσο.
181.        ΣΟΥΙΝΤΟΝ – ΓΕΟΒΙΛ
Θα κερδίσει εύκολα ή δύσκολα η Σουίντον.
182.        ΣΡΙΟΥΣΜΠΕΡΙ – ΚΡΟΥ
Σε ελεύθερη πτώση η Σρούσμπερι (0-1-4 από την τελευταία νίκη της), η Κρου έχει τον απαιτούμενο τσαμπουκά για να φύγει με αποτέλεσμα σε τρίτη συνεχόμενη έξοδο της. 0:0 διπλό.
183.        ΧΑΡΤΛΠΟΥΛ – ΚΟΒΕΝΤΡΙ
Ουραγός η Χάρτλπουλ, αλλά η Κόβεντρι δεν ενθουσιάζει. Πάσο.
184.        ΓΟΥΙΜΠΛΕΝΤΟΝ – ΟΛΝΤΕΡΣΟΤ
Πρόωρο ντέρμπι παραμονής, θα δώσουμε τον πρώτο λόγο στους  γηπεδούχους.
185.        ΜΠΕΡΤΟΝ - ΝΤΑΓΚΕΝΑΜ & ΡΕΝΤ
4-3-1 μετράει εντός η Μπέρτον, αλλά η Ντάγκεναμ προέρχεται από δύο εκπληκτικές εμφανίσεις. Κατρακυλάει το Χ2, που μας βρίσκει σύμφωνους.
186.        ΜΠΡΑΝΤΦΟΡΝΤ – ΕΞΕΤΕΡ
Από την έδρα της (5-2-1) ζει και πεθαίνει η φετινή Μπράντφορντ, αλλά η Έξετερ δεν είναι εύκολος αντίπαλος. Πάσο.
187.        ΝΟΡΘΑΜΠΤΟΝ - ΓΟΥΙΚΟΜ
No Bet.
188.        ΠΟΡΤ ΒΕΪΛ - ΓΙΟΡΚ
4-3-1 το εντός έδρας ρεκόρ της Πορτ Βέιλ, 3-4-1 το εκτός της Γιόρκ. Δεν είναι για 1,95 ο άσος, θα προτιμήσουμε το Χ2.
189.        ΡΟΔΕΡΑΜ – ΤΣΕΛΤΕΝΑΜ
No Bet.
190.        ΡΟΤΣΝΤΕΪΛ - ΜΠΡΙΣΤΟΛ ΡΟΒΕΡΣ
Σε κακό φεγγάρι η Ρότσντεϊλ (2-4-2 εντός), θα πάμε με το Χ2.
191.        ΤΖΙΛΙΓΧΑΜ – ΜΟΡΚΑΜ
No Bet ή Χ2.
192.        ΤΟΡΚΙ – ΣΑΟΥΘΕΝΤ
5-3-0 το εντός έδρας ρεκόρ της Τορκί, αλλά η Σάουθεντ δεν είναι εύκολος αντίπαλος. Άσος με κάλυψη στο Χ.
193.        ΤΣΕΣΤΕΡΦΙΛΝΤ – ΟΞΦΟΡΝΤ
No Bet.
194.        ΦΛΙΤΓΟΥΝΤ ΤΑΟΥΝ – ΠΛΙΜΟΥΘ
Τρία ματς χωρίς νίκη συμπλήρωσε η Φλίτγουντ, στο 1,90 δεν μπορούμε να την εμπιστευτούμε.
195.        ΑΟΥΣΤΡΙΑ ΒΙΕΝΝΗΣ – ΝΕΟΥΣΤΑΝΤ
Έχει πάρει το όπλο της η Αούστρια, που σκόραρε 17 γκολ στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια της για το πρωτάθλημα. Δεν μπορεί η ουραγός Νέουσταντ να της σταθεί εμπόδιο, θα πάμε με το -1,5 χάντικαπ των γηπεδούχων.
196.        ΓΚΡΙΜΣΜΠΙ - ΜΠΡΕΪΝΤΡΙ ΤΑΟΥΝ
Λογική η απόδοση του άσου.
197.        ΓΟΥΟΚΙΝΓΚ - ΑΛΦΡΕΤΟΝ ΤΑΟΥΝ
Σημαντικές ελλείψεις έχει η Γουόκινγκ, η Άλφρετον είναι ζημιάρα και δεν καταλαβαίνει από έδρες. Χ2.
198.        ΚΕΜΠΡΙΤΖ – ΤΑΜΓΟΥΟΡΘ
Επέστρεψε στις νίκες κόντρα στη Μάκλσφιλντ η Κέμπριτζ, η Τάμγουορθ δεν σκόραρε στα 4 τελευταία παιχνίδια της. Άσος.
199.        ΛΙΝΚΟΛΝ – ΧΕΡΕΦΟΡΝΤ
Σε καλό φεγγάρι η Λίνκολν, αλλά και  η Χέρεφορντ παραμένει αήττητη στα 5 τελευταία. Πάσο. 
200.        ΜΑΚΛΣΦΙΛΝΤ - ΕΜΠΣΦΛΙΤ ΓΙΟΥΝ.
Πάσο ή Χ2.
201.        ΜΠΑΡΟΟΥ - ΦΟΡΕΣΤ ΓΚΡΙΝ
No Bet
202.        ΝΙΟΥΠΟΡΤ ΚΑΟΥΝΤΙ – ΧΑΪΝΤ
Τα καθαρίσει αυτά τα ματς η πρωτοπόρος Νιούπορτ. Θα συνδυάσουμε τον άσο με το over, αφού τα τελευταία παιχνίδια και των δύο είχαν πολλά γκολ.
203.        ΝΟΝΙΤΟΝ ΤΑΟΥΝ – ΣΤΟΚΠΟΡΤ
No Bet.
204.        ΝΤΑΡΤΦΟΡΝΤ – ΣΑΟΥΘΠΟΡΤ
Δυσκολεύεται όταν πρέπει εκείνη να πάρει την πρωτοβουλία η Ντάρτφορντ, θα πάμε με το +0,75 ασιατικό διπλό.
205.        ΡΕΞΑΜ – ΓΚΕΪΤΣΧΕΝΤ
Δύσκολο ματς για τη Ρέξαμ. Ακόμα και στο προκλητικό 1,90 του άσου θα πάμε πάσο.
206.        ΤΕΛΦΟΡΝΤ – ΚΙΝΤΕΡΜΙΝΣΤΕΡ
Ανεβαίνει η Κιντερμίνστερ από αγωνιστική σε αγωνιστική, θα προτιμήσουμε το 0:0 διπλό.
207.        ΟΣΑΣΟΥΝΑ – ΜΑΛΑΓΑ
Οι ουραγοί και γηπεδούχοι έχουν πλέον το momentum που τους χρειάζεται, ενώ η Μάλαγα δείχνει σκασμένη από τα συνεχόμενα ματς. Δέχεται ήδη πιέσεις ο άσος, αξίζει το σημείο στο 2,10 της Bet365. Διαβάστε περισσότερα εδώ.
208.        ΣΑΝΤΑΝΤΕΡ – ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ
Σε τιμές φαβορί το διπλό, με μια Βιγιαρεάλ που έχει μια νίκη στα έξι τελευταία και δεν κέρδισε στις 4 πιο πρόσφατες εξόδους της (1-3-2). Κομμένο και ραμμένο για Χ.
209.        ΝΤΑΝΤΙ – ΧΙΜΠΕΡΝΙΑΝ
Φωνάζει διπλό η φόρμα της Χιμπέρνιαν, αλλά τα 1,90-2,00 που πληρώνει μας κάνει διστακτικούς. 6/6over εκτός οι φιλοξενούμενοι, θα προτιμήσουμε τα πολλά γκολ.
210.        ΣΕΝΤ ΤΖΟΝΣΤΟΝ – ΡΟΣ ΚΑΟΥΝΤΙ
Μόνη της τα βγάζει τα GG η Σεντ Τζόνστον (προέρχεται από 8 σερί), πολλά γκολ είχαν και τα τελευταία παιχνίδια της Ρος Κάουντι (7 σερί over,6/7 GG). Θα πάμε με τα πολλά γκολ και εδώ.
211.        ΧΑΡΤΣ - ΣΕΝΤ ΜΙΡΕΝ
No Bet.
225.        ΑΡΗΣ - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ
 Ο Άρης επιστρέφει στο «Κλεάνθης Βικελίδης» με στόχο να επιστρέψει και στις νίκες. Ενισχύεται από σημαντικές επιστροφές, ενώ εντός έδρας δεν έχει χάσει ποτέ από τον ΠΑΣ, ο οποίος δυσκολεύεται όποτε φεύγει μακριά από τα Γιάννενα. 1,525 αποδίδει το ασιατικό level ball των «κίτρινων» στην Bet365, καλή περίπτωση δείχνουν και τα σκορ 1-0/2-0/2-1 με κάλυψη σε 1-1 και 0-0. Διαβάστε περισσότερα εδώ.
226.        ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ – ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ
Το βάρος στην τακτική έριξε όλη την εβδομάδα ο Ελευθερόπουλος στον Πανιώνιο με σκοπό η ομάδα του να επανέλθει στα θετικά αποτελέσματα και τις καλές εμφανίσεις. Μια από τα ίδια και για τον Πλατανιά που βρίσκεται σε αγωνιστική κάμψη ενώ 4/5 εκτός έδρας αγώνες του έχουν τελειώσει στο NG. Το να μην σκοράρουν και οι δύο ομάδες δίνεται στον Stoiximan σε απόδοση 1,61. Διαβάστε περισσότερα εδώ.
227.        ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ – ΡΕΝ
 Κρας τεστ το ματς για την πρωτοπόρο Παρί, που θα αναγκαστεί να αγωνιστεί ξανά χωρίς τον Ιμπραΐμοβιτς (10/18 γκολ της ομάδας), ενώ έχει και άλλες απουσίες βασικών παικτών. Οι γηπεδούχοι απέτυχαν να κερδίσουν φέτος και τα δύο παιχνίδια τους στη Λιγκ 1 χωρίς τον Ζλάταν και βρίσκουν μπροστά τους την πιο φορμαρισμένη ομάδα της κατηγορίας, με τη Ρεν να μετράει 5-0-1 στα έξι τελευταία. Δεν αξίζουν οι αποδόσεις του άσου (1,571), 1,909 αποδίδει το goal-goal στον BetVictor. Διαβάστε περισσότερα εδώ.
228.        ΣΟΝΤΕΡΙΣΚΕ – ΣΙΛΚΕΜΠΟΡΓΚ
Καινούριος προπονητής για τη Σίλκεμποργκ, από ήττα με 5-0 κόντρα στην Οντένσε προέρχεται η Σοντερίσκε που μετράει 1-1-6 εντός. Χ2.
229.        ΒΑΛΕΝΘΙΑ – ΕΣΠΑΝΙΟΛ
Οι νυχτερίδες μεταμορφώνονται προς το καλύτερο στο Μεστάγια και με την Εσπανιόλ να είναι σε κακή κατάσταση, είναι το φυσιολογικό φαβορί για το ματς. Πάντως δύσκολα θα φορτσάρει η Βαλένθια που παίζει την πρωτιά στο ματς με τη Μπάγερν μεσοβδόμαδα και το να κερδίσει (για άλλη μια φορά) στο γκολ την αντίπαλό της φαίνεται πιο πιθανό από το 3,50 της Bet365. Διαβάστε περισσότερα εδώ.
230.        ΛΟΥΓΚΟ – ΧΙΡΟΝΑ
Σε εξαιρετική κατάσταση η 2η της βαθμολογίας Χιρόνα, αλλά η Λούγκο στην έδρα της είναι σκληρό καρύδι (4-1-1). Σε τιμές φαβορί το διπλό, θα πάμε πάσο.
231.        ΜΟΥΡΘΙΑ - ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ Β
Μόνη της τα φέρνει τα over η Μπαρτσελόνα Β’ (6 σερί, 5/6 εκτός έδρας), παρότι η Μούρθια είναι underομάδα θα πάμε με τα γκολ.
232.        ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ – ΛΑΤΣΙΟ
Με το μυαλό στην Τσέλσι θα παραταχτεί η Γιουβέντους και θα θελήσει να ‘’καθαρίσει’’ γρήγορα την Λάτσιο και να κάνει συντήρηση δυνάμεων στην συνέχεια. Η Λάτσιο στα τελευταία 2 εκτός έχει αποτύχει να σκοράρει, πάει με σημαντικές απουσίες και δύσκολα θα αντέξει μέσα στο Τορίνο. Προβάδισμα στον ασιατικό άσσο ΑΗ 0:1 σε απόδοση 1,85 στην Bet365Διαβάστε περισσότερα εδώ.
233.        ΓΚΕΝΤΣΛΕΡΜΠΙΡΛΙΓΚΙ – ΣΙΒΑΣΠΟΡ
Η Γκεντσλέρ χαρακτηρίζεται από έλλειψη αστάθειας λόγω του νεανικού της ρόστερ ενώ η Σίβασπορ την φετινή χρονιά εκτός έδρας παίζει άμυνα μετρώντας 4/5 under και no – goal.  Δύσκολη παιχνίδι για εκτίμηση με την ισοπαλία να έχει εμφανιστεί στις 2 τελευταίες αναμετρήσεις των 2 ομάδων στην Άγκυρα.
234.        ΕΣΚΙΣΕΧΙΡΣΠΟΡ – ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ
Η Ες Ες μέσα στην δυνατή της έδρα έχει την δυνατότητα να ‘’λυγίσει’’ οποιαδήποτε αντίπαλο την φετινή χρονιά και κόντρα στην Φενέρ που δυσκολεύεται μακριά από το Σουκρού Σαράτσογλου έχοντας μόλις 1/5 επιτυχίες έχει προβάδισμα νίκης. Σε απόδοση 2,05 προσφέρει τον ασιατικό άσσο ΑΗ 0:0 η Bet365που προσφέρει επιστροφή πονταρίσματος σε περίπτωση ισόπαλου αποτελέσματος.
235.        ΠΙΤΕΡΜΠΟΡΟ – ΜΠΛΑΚΜΠΕΡΝ
Πολύ πιο κλειστά αγωνίζεται στα τελευταία παιχνίδια της η Πιτέρμπορο, από 5/6 under 2,5 προέρχεται η Μπλάκμπερν. Θα ρισκάραμε στο under 2,75, ενώ στατιστικά δυνατό είναι και το 2-3 γκολ.
236.        ΝΟΡΓΟΥΙΤΣ - ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ Γ.
Δράματα αναμένεται να έχουμε σε ένα ακόμα φετινό ματς της Γιουνάιτεντ, η Νόριτς (ειδικά στην έδρα της) είναι σκληρό καρύδι και μπορεί να κάνει δύσκολη τη ζωή στους παίχτες του Σερ Άλεξ. Η άμυνα των “κόκκινων διαβόλων” μπάζει από παντού και η Νόριτς που σκόραρε σε 4/5 ματς της στο “Κάροου Ρόουντ” μπορεί να βρει δίχτυα, θα αφήσουμε στην άκρη το διπλό του 1,40+ και θα πάμε με το GG, που πληρώνει 1,72 στην Bet365. Διαβάστε περισσότερα εδώ.
237.        ΒΑΚ ΠΕΛΕΤΣ - ΤΡΕΝΚΒΑΛΝΤΕΡ ΑΝΤΜΙΡΑ
Αναμέτρηση που το σκορ μπορεί να πάει ψηλά, καλύτερη η εικόνα των γηπεδούχων στα πιο πρόσφατα, over και 0:0 άσος. 
238.        ΜΑΤΕΡΣΜΠΟΥΡΓΚ - ΡΑΠΙΝΤ ΒΙΕΝΝΗΣ
Σε τραγική κατάσταση και οι δύο, προς αποφυγή το διπλό του 2,00.
239.        ΣΤΟΥΡΜ ΓΚΡΑΤΣ – ΡΙΝΤ
Μετά την ήττα με 6-1 από την Αούστρια και την απομάκρυνση του Φουσμπίχλερ η Ριντ κέρδισε με το ίδιο σκορ τη Μάτερσμπουργκ. Οριακές πάντα οι νίκες της Στουρμ Γκρατς, προς αποφυγή ο άσος.
240.        ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ –ΣΑΛΚΕ
Σπουδαίο παιχνίδι στην «Bay Arena» μεταξύ δύο εκ των καλύτερων ομάδων της Μπουντεσλίγκα φέτος. Η Λεβερκούζεν δεν έχει χάσει ακόμα εντός έδρας στο πρωτάθλημα με τον Χίπια στον πάγκο της και έρχεται από οκτώ σερί over με έξι από αυτά να είναι και over 3,5. Η Σάλκε σκοράρει σχεδόν κατά βούληση, βρίσκοντας δίχτυα τουλάχιστον δύο φορές στα 15/17 επίσημα παιχνίδια της φέτος. 1,80 αποδίδει το over 2,75 στην Bet365. Διαβάστε περισσότερα εδώ.
241.        ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΚΕΡΚΥΡΑ
Με ξεκάθαρους αμυντικούς προσανατολισμούς θα παραταχθεί η Κέρκυρα στο Καραϊσκάκη που δύσκολα θα απειλήσει με αξιώσεις τους γηπεδούχους. Ο Ολυμπιακός δεν αντιμετωπίζει πρόβλημα απέναντι σε αντιπάλους που μόνο αμύνονται και εύκολα ή δύσκολα αναμένεται να επικρατήσει. Η αξία όμως βρίσκεται στο να το καταφέρει χωρίς να δεχτεί γκολ που δίνει 1,72 στην Bet365 και το έχει επιβεβαιώσει στα πέντε πιο πρόσφατα παιχνίδια και σε 4/5 εντός έδρας. Διαβάστε περισσότερα εδώ.
242.        ΝΤΕΝ ΧΑΑΓΚ – ΑΪΝΤΧΟΦΕΝ
Φαίνεται πως το έχει γούρι η PSV να μένει πίσω στο σκορ προτού ανεβάσει ρυθμούς και καθαρίσει τα παιχνίδια της. Με 3/4 ανατροπές δεν γίνεται να μείνουμε αμέτοχοι στη Χάγη όπου η γηπεδούχος Ντεν Χάαγκ έχει σκοράρει στα 5/6 φετινά εντός έδρας παιχνίδια της. 6,50 πληρώνει στην Bet365 η νίκη της PSV με ανατροπή. Διαβάστε περισσότερα εδώ.
243.        ΛΑΣ ΠΑΛΜΑΣ – ΧΕΡΕΘ
Τέσσερις σερί νίκες συμπλήρωσε η Λας Πάλμας, τον πρώτο λόγο έχει ο άσος αφού οι νησιώτες είναι καλύτερη ομάδα αλλά θα θέλαμε την απόδοση του πάνω από 2,00, αφού οι φιλοξενούμενοι είναι αήττητοι στα έξι τελευταία (3-3-0).  
244.        ΑΜΕΡΙΚΑ ΝΑΤΑΛ - ΑΜΕΡΙΚΑ ΜΙΝΕΪΡΟ
Προτελευταία αγωνιστική στη 2η κατηγορία της Βραζιλίας, ματς αδιάφορο βαθμολογικά, αμφότερες σκοράρουν και δέχονται γκολ με το τσουβάλι (5/6 και 4/6 over 3,5 αντίστοιχα στα πιο πρόσφατα παιχνίδια τους), δείχνει ένα από τα πιο δυνατά over της ημέρας.
245.        ΚΡΙΣΙΟΥΜΑ - ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΠΑΡΑΝΑΕΝΣΕ
Τα 8 χρόνια μακριά από την Σέριε Α’ έχουν φέρει άγχος στην Κρισιούμα, το οποίο γιγαντώνεται μπροστά στους οπαδούς της γι’ αυτό άλλωστε μετρά και τρεις σερί ήττες στο ‘’Εριμπέρτο Ούλσε’’ . Επιπλέον ξέρει ότι η νίκη είναι μονόδρομος γι’ αυτήν καθώς την επόμενη αγωνιστική αντιμετωπίζει στο κλάσικο Καταρινένσε την Αβαΐ η οποία με μεγάλη ευχαρίστηση θα ήθελε να κόψει την άνοδο στη μισητή συμπολίτισσα της. Πάνω σε αυτό το άγχος θα πατήσει η Ατλέτικο για να κάνει το πέμπτο σερί διπλό της, είναι άλλωστε πιο δεμένη σαν ομάδα, με καλύτερο ηθικό, ποιοτικότερο ρόστερ, ενώ βολεύεται όταν αγωνίζεται μακριά από την έδρα της και σε αποδόσεις αουτσάιντερ σίγουρα αξίζει το ρίσκο. 2.05 αποδίδει το 0:0 ασιατικό διπλό στην Bet365. Διαβάστε περισσότερα εδώ.
246.        ΤΖΟΪΝΒΙΛ - ΒΙΤΟΡΙΑ ΜΠΑΪΑ
H Βιτόρια είναι εκείνη που καίγεται για τους βαθμούς αλλά η μέτρια εικόνα της τελευταία (4-0-6) σε συνδυασμό με την ισχυρή έδρα των γηπεδούχων (13-4-1) μας κάνουν επιφυλακτικούς, ειδικά τη στιγμή που το διπλό προσφέρεται σε αποδόσεις φαβορί.
---.          ΜΠΟΑ – Α ΜΠΕ ΣΕ ΝΑΤΑΛ
Μπορεί να είναι δύσκολη υπόθεση τα σενάρια στη Βραζιλία και όπως χαρακτηριστικά δήλωσε ο κόουτς των γηπεδούχων η ομάδα του θα αγωνιστεί για τη νίκη όμως Μπόα και ABC Νατάλ θα είναι σίγουρα επιφυλακτικές υπό το φόβο της ήττας που μπορεί να τις βάλει σε περιπέτειες την τελευταία αγωνιστική. Αξίζει να ακολουθήσουμε το σενάριο της βολικής ισοπαλίας στο 3,10 της Bet365 καθώς με έναν βαθμό αμφότερες θα πανηγυρίσουν την παραμονή τους στην κατηγορία. Διαβάστε περισσότερα εδώ.
---.          ΙΠΑΤΙΝΓΚΑ – ΓΚΟΥΑΡΑΤΙΝΓΚΕΤΑ
Υποβιβασμένη η Ιπατίνγκα, νίκη για να σωθεί θέλει η Γκουαρατινγκέτα. 5-3-1 μετράνε στην έδρα τους οι γηπεδούχοι στον 2ο γύρο, ανάλογα με την εικόνα του αγώνα θα μας απασχολήσει στο Live.
---.          ΚΛΑΜΠ ΝΤΕ ΡΕΓΚΑΤΑΣ – ΓΚΟΥΑΡΑΝΙ
Εξάποντο παραμονής, η Γκουαρανί βολεύεται με το Χ2, και αυτό μόνο για live.
---.          ΜΠΑΡΟΥΕΡΙ – ΑΒΑΪ
Αδιάφορο βαθμολογικά, σαν να παρέδωσε τα όπλα η Μπαρουερί από τη στιγμή που υποβιβάσθηκε και μαθηματικά (0-1-3), η Αβαΐ μετράει 4 σερί νίκες και είναι σε φόρμα. Διπλό με κάλυψη στο Χ.
---.          ΣΑΟ ΚΑΕΤΑΝΟ – ΓΚΟΪΑΣ
Καίγεται για το τρίποντο η Σάο Καετάνο ώστε να προλάβει την άνοδο, αλλά η πρωτοπόρος Γκοϊάς κυνηγά τον τίτλο και δύσκολα κοντράρεται. Αν έπρεπε να διαλέξουμε θα πηγαίναμε με το Χ2.
---.          ΣΕΑΡΑ – ΜΠΡΑΓΚΑΝΤΙΝΟ
Λευκή πεσέτα έχει πετάξει εδώ και καιρό η βαθμολογικά αδιάφορη Σεάρα (0-1-7), που υποδέχεται την ηρωικά μαχόμενη για τη σωτηρία της Μπραγκαντίνο. Φαβορί το διπλό αλλά δεν γίνεται και αλλιώς.
247.        ΖΥΡΙΧΗ - ΛΟΥΚΕΡΝΗ
12-6-0 η πρόσφατη παράδοση για τη Ζυρίχη, που προέρχεται από μεγάλο διπλό με 1-4 στην έδρα της Τουν. 1-1-4 το εκτός έδρας ρεκόρ της Λουκέρνης, άσος.  
248.        ΛΩΖΑΝΝΗ - ΤΟΥΝ
Αξιόμαχη τελευταία η Λωζάννη, δεν μπορούμε  να πούμε το ίδιο και για την Τουν που μετράει 0-1-4 στα πέντε πιο πρόσφατα και προέρχεται από εντός έδρας ήττα με 1-4. Άσος με κάλυψη στο Χ.
249.        ΑΓΙΑΞ – ΦΕΝΛΟ
Ανάξιος λόγου ο άσος, ο Άγιαξ έχει μεσοβδόμαδα πολύ κρίσιμο ματς για το Τσάμπιονς Λιγκ.
250.        ΤΣΒΟΛΕ - ΜΠΡΕΝΤΑ
Εξάποντο παραμονής, αστείες οι τιμές του άσου για μια Τσβόλε που δεν έχει ούτε βαθμό εντός (0-0-6) κόντρα σε μια σαφώς πιο έμπειρη Μπρέντα που στα τρία τελευταία πέτυχε δύο νίκες. Χ2.
251.        ΧΕΡΕΝΦΕΝ – ΒΑΑΛΒΑΪΚ
Θα στηρίξουμε τον άσο παρά τα αποτελέσματα της περασμένης αγωνιστικής (5-1 ήττα στο Αϊντχόφεν για τη Χέρενφεν, νίκη με 4-0 κόντρα στην Ουτρέχτη για τη Βααλβάικ), αφού ήταν κόντρα στην προηγούμενη φόρμα των δύο ομάδων.
252.        ΒΑΑΣΛΑΝΤ ΜΠΕΒΕΡΕΝ - ΚΛΑΜΠ ΜΠΡΙΖ
Χωρίς τέλος η κατηφόρα της Κλαμπ Μπριζ (5 σερί ήττες, 7 ματς χωρίς νίκη) που συνεχίζει να μαστίζεται από τραυματισμούς αλλά έχει πλέον νέο τεχνικό. 1-4-2 το εντός έδρας ρεκόρ της Μπέβερεν, που δεν είναι κανένα μεγαθήριο, θα μας απασχολήσει πιθανότατα το διπλό στο live αλλά σε τιμές κάτω του 2,00 δεν παίζεται.
253.        ΛΕΟΥΒΕΝ – ΜΟΝΣ
Ποιο κατάλληλος αντίπαλος από τη Μονς για να επιστρέψει στα over η Λέουβεν δεν γινόταν να υπάρξει. 
254.        ΛΙΡΣ – ΓΑΝΔΗ
Πολλά τα αμυντικά κενά της Γάνδης, που μαστίζεται και από τραυματισμούς, σκληρό καρύδι είναι η Λιρς και τα πρόσφατα αποτελέσματα της λίγο την αδικούν. Θα προτιμήσουμε το 1Χ.
255.        ΣΑΡΛΕΡΟΥΑ – ΜΑΛΙΝ
Με το 0:0 διπλό στο 1,80+ μας μπαίνουν ιδέες. 1-1-5 το εντός έδρας ρεκόρ της Σαρλερουά, που δεν μπορεί να παίξει ποδόσφαιρο πρωτοβουλίας και έχει τη δεύτερη χειρότερη επίθεση στην κατηγορία. Διστακτικούς μας κάνουν οι πολλές απουσίες των φιλοξενούμενων.
256.        ΣΕΡΚΛ ΜΠΡΙΖ – ΓΚΕΝΚ
 Όσα φάμε και όσα βάλουμε η ουραγός Σερκλ Μπριζ (6 σερί over 2,5 και GG), ξεμπούκωσε (5-1) κόντρα στη Μονς η Γκενκ, που έχει το εύκολο γκολ γενικά. Over.
257.        ΑΖΑΞΙΟ – ΣΟΣΟ
 Δυσκολίες θα αντιμετωπίσει η Σοσό σε μία έδρα που δεν περνάει καμία ομάδα εύκολα. Άλλωστε στην Κορσική η Αζαξιό μετράει μία ήττα στα τελευταία 15 παιχνίδια για το πρωτάθλημα ενώ σε 4/5 φετινά κράτησε το μηδέν στην άμυνα. Τα στατιστικά και οι επιδόσεις των γηπεδούχων στην έδρα τους οδηγούν στο NG (1,80) στον Stoiximan. Διαβάστε περισσότερα εδώ.
258.        ΒΑΛΕΝΣΙΕΝ – ΜΟΝΠΕΛΙΕ
Με… κλειστά μάτια οδηγείται το παιχνίδι στα γκολ, μεταξύ δύο ομάδων με εντυπωσιακά στατιστικά τελευταία. Η Βαλενσιέν, που διαθέτει την καλύτερη επίθεση της κατηγορίας, έρχεται από 7 σερί over και goal-goal. Η Μονπελιέ σκοράρει ανελλιπώς εκτός έδρας, έχει φέρει 8 goal-goal στα 9 τελευταία στο πρωτάθλημα και 6/7 στις φετινές της εξόδους σε όλες τις διοργανώσεις. Από τα over (2,05/Stoiximan) και goal-goal (1,80/Bet365), επιλέγουμε το δεύτερο, στην περίπτωση που το ματς… σκαλώσει στο 1-1. Διαβάστε περισσότερα εδώ.
259.        ΕΒΙΑΝ - ΣΕΝΤ ΕΤΙΕΝ
Πολύ φορμαρισμένη η Σεντ Ετιέν τον τελευταίο μήνα με τον επιθετικό της Ομπαμεγιάνγκ σε τρελά κέφια και την άμυνα της να δέχεται τα λιγότερα γκολ στην κατηγορία. Η Εβιάν έρχεται από εκτός έδρας νίκη απέναντι στη Ρεμς όμως δεν φαίνεται αυτό το αποτέλεσμα ικανό να επουλώσει τις πληγές της καθώς τα βρίσκει σκούρα όταν φιλοξενεί καλύτερες ομάδες. Επιλογή το ασιατικό διπλό -0,25 στο 1,88 του BetVictor. Διαβάστε περισσότερα εδώ.
260.        ΜΠΡΕΣΤ – ΜΠΑΣΤΙΑ
 Η… κλασικότερη ομάδα έδρας είναι η Μπρεστ που μετράει 0-0-7 εκτός έδρας και 4-1-0 στο γήπεδό της. Οι γηπεδούχοι έχουν την ευκαιρία να επιστρέψουν στις νίκες, αφού απέναντί τους θα βρεθεί η αποδεκατισμένη από απουσίες βασικών παικτών και χειρότερη άμυνα της κατηγορίας, Μπαστιά. Η Μπρεστ έχει και παράδοση με τους Κορσικανούς, 2,55 πληρώνει ο άσος στον Stoiximan, 1,775 το ασιατικό level ball των γηπεδούχων στην Bet365, που εξασφαλίζει επιστροφή χρημάτων σε περίπτωση ισοπαλίας. Διαβάστε περισσότερα εδώ.
261.        ΤΡΟΥΑ – ΝΑΝΣΙ
Δεν δείχνει ικανή να ανταπεξέλθει στις απαιτήσεις της κατηγορίας η Νανσί καθώς μετά από δώδεκα αγωνιστικές έχει μόλις μία νίκη και εννέα ήττες (1-2-9). Επιπλέον δυσκολεύεται πολύ να σκοράρει στην αντίπαλη εστία, διαθέτοντας μακράν τη χειρότερη επίθεση. Η Τρουά μπορεί να είναι μόλις δύο βαθμούς πάνω από την αντίπαλο της έβγαλε όμως ένα πολύ δύσκολο πρόγραμμα αγώνων και έτσι οι εμφανίσεις της δεν αντιστοιχούν με τη βαθμολογική της θέση. Καλοπληρωμένη η νίκη των γηπεδούχων στο 2,55 στον BetVictor ενώ πιο συντηρητικά παίζεται o ασιατικός άσος 0,0 στο 1,71. Διαβάστε περισσότεραεδώ.
262.        ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ – ΣΑΡΑΓΟΣΑ
Η Μπαρτσελόνα είναι το φυσιολογικό φαβορί, όμως το 1,08 του άσου είναι προς αποφυγή. Αντίθετα το 1,72 στην Bet365 στο να κερδίσουν οι γηπεδούχοι χωρίς να δεχθούν γκολ φαίνεται καλό, μιας και φέτος η Σαραγόσα δεν σκοράρει και στις έξι ήττες της. Διαβάστε περισσότερα εδώ.
263.        ΝΑΠΟΛΙ – ΜΙΛΑΝ
Η Νάπολι εντός παρουσιάζεται πολύ δυνατή μετρώντας 5/6 νίκες και αντιμετωπίζει μία Μίλαν που είναι ‘’άρρωστη’’ και έχει πολλές μεσοαμυντικές απουσίες. Οι γηπεδούχοι έχουν προβάδισμα νίκης αλλά δεν είναι για 1,85 ο άσσος προβάδισμα στο αμφίσκορο σε απόδοση 1,80 στην Bet365 που ευνοείται από την παράδοση αφού η Μίλαν έχει όλες τις δυνατότητας να σκοράρει. Διαβάστε περισσότερα εδώ.
264.        ΓΚΡΟΝΙΝΓΚΕΝ – ΑΛΚΜΑΑΡ
Over και GG (5/6 εντός η Γκρόνιγκεν, 6/6 over και 5/6 GG εκτός η Άλκμααρ) δείχνει η στατιστική, θα ακολουθήσουμε. Καθαρή τριπλή, η μπίλια μπορεί να κάτσει οπουδήποτε.
265.        ΝΑΣΙΟΝΑΛ ΜΑΔΕΪΡΑ – ΠΟΡΤΟ
Νοκ-άουτ ματς για τον 4ο γύρο του κυπέλλου Πορτογαλίας, θα πάμε με το GG.
266.        ΣΑΝ ΛΟΡΕΝΤΖΟ - ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΡΑΦΑΕΛΑ
Σε καλή κατάσταση έδειξε στα δύο πιο πρόσφατα παιχνίδια της η Σαν Λορέντζο, θέλει τη νίκη στο εξάποντο παραμονής κόντρα στην Ατλ. Ραφαέλα και μπορεί να το πάρει.
267.        ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ - ΑΘΛΕΤΙΚ ΜΠΙΛΜΠΑΟ
Η Ρεάλ θέλει να συνεχίσει το νικηφόρο σερί της και κόντρα στην Μπιλμπάο, την οποία κερδίζει για εφτά σερί χρονιές, στις τρεις τελευταίες καλύπτοντας και το -2,5 (5-1, 4-1, 4-1). Πολύ δυνατοί εντός έδρας οι Μαδριλένοι, μόνιμα προβληματικοί οι Βάσκοι φέτος, στο 2,00 ο -2,25 ασιατικός άσος στην Bet365. Διαβάστε περισσότερα εδώ.
268.        ΚΟΡΙΤΙΜΠΑ - ΒΑΣΚΟ ΝΤΑ ΓΚΑΜΑ
Να διασκεδάσει τις κακές εντυπώσεις και την βάρια ήττα που υπέστη από την Κορίνθιανς έχει στόχο η Κοριτίμπα που μπροστά στον κόσμο της παίζει πάντα στο μάξιμουμ των δυνατοτήτων της. Ντεφορμέ, με πολλές κομβικές απουσίες και κακή ψυχολογία η Βάσκο που δύσκολα θα αντέξει στο Κόουτο Περέιρα. Στο 1,80 ο άσος, με καλύτερη λύση τα σκοράκια 1-0/2-0/2-1 και κάλυψη στα 1-1/0-0 που βγάζουν μέση απόδοση 2,24 στην Bet365. Διαβάστε περισσότερα εδώ.
269.        ΣΑΝΤΟΣ - ΦΙΓΚΕΪΡΕΝΣΕ
Μοναδικό κίνητρο που απέμεινε στη Σάντος να κλείσει τη χρονιά με θετικά αποτελέσματα μπροστά στο κοινό της. Το γεγονός ότι παίζει απελευθερωμένα πλέον η Φιγκεϊρένσε μετά την κατοχύρωση του υποβιβασμού της μπορεί να οδηγήσει στη νίκη των γηπεδούχων σε συνδυασμό με το over που πληρώνει 1,90 στην Bet365. Διαβάστε περισσότερα εδώ.
270.        ΕΣΤΟΥΔΙΑΝΤΕΣ - ΙΝΤΕΠΕΝΤΙΕΝΤΕ
Υπερτιμούν οι μπουκ τις ικανότητες της Εστουδιάντες, θα πάμε με το Χ2.
271.        ΚΛΑΜΠ ΑΜΕΡΙΚΑ – ΜΟΝΑΡΚΑΣ
0-2 κέρδισε στο πρώτο ματς η Αμέρικα, δείχνοντας σε σαφώς καλύτερη κατάσταση. Μοιάζει πιθανό οι γηπεδούχοι να κάνουν το 2/2, αλλά δεν υπάρχει λόγος να ρισκάρουμε.
272.        ΛΕΟΝ - ΚΡΟΥΖ ΑΖΟΥΛ
 2-1 κέρδισε η Κρουζ Αζούλ το πρώτο ματς, τα 5/6 over 2,5 που μετράνε αμφότερες στα τελευταία παιχνίδια τους οδηγεί σε δεύτερο over και GG

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Football Highlights