CONSTRUCTION FOR BLOG


Το ιστολόγιο είναι υπό κατασκευή

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με τον διαχειριστή.

Είσοδος διαχειριστή

Όνομα χρήστη

Κωδικός

Trending Template

About Us

Bet770

Κυριακή 18 Νοεμβρίου 2012

Έχει τον τρόπο εκτός η Τορίνο (1,86)


Χειρότερη άμυνα κόντρα στη δεύτερη καλύτερη


Έχει τον τρόπο εκτός η Τορίνο (1,86)
Καμία εμπιστοσύνη δεν εμπνέει φέτος η Ρόμα, που μπορεί να σκοράρει ανελλιπώς, αλλά δέχεται γκολ το ίδιο εύκολα. Μόνο τα 2/6 εντός έδρας κέρδισαν οι Ρωμαίοι και η Τορίνο (δεύτερη καλύτερη άμυνα) παραμένει αήττητη εντός έδρας (1-5-0). Στο 1,86 το +1 ασιατικό διπλό στον BetVictor.
Για ένα ακόμα ματς η Ρόμα προηγήθηκε αλλά δεν κατάφερε να κρατήσει το προβάδισμά της. Η ήττα της προηγούμενης αγωνιστικής πόνεσε και περισσότερο αφού ήταν από τη Λάτσιο με 3-2, παίζοντας από το 45’ μέχρι το 85’ με παίκτη λιγότερο.
Στενεύουν τα περιθώρια για τον Ζέμαν, που έχει δει την ομάδα του να χάνει τα 3/4 τελευταία της παιχνίδια. Ρεκόρ 5-2-5 «τρέχουν» οι Ρωμαίοι με γκολ 28-23 (2η καλύτερη επίθεση και χειρότερη άμυνα), 9/11 over και ισάριθμα over 3,5 (ένα ματς το πήραν στα χαρτιά), ενώ έχουν φέρει και 10/11 goal-goal. Εντός έδρας έχουν απολογισμό 2-2-2.
Σε εξαιρετική κατάσταση ο Λαμέλα, που έχει σκοράρει και στις έξι τελευταίες αγωνιστικές, με τη Ρόμα να μετράει 6-0-1 στις εφτά τελευταίες φορές που υποδέχτηκε την Τορίνο. Θα λείψουν οι τραυματίες Στεκέλενμπουργκ και Ταντέι και οι τιμωρημένοι Ταχτσίδης, Ντε Ρόσι και Μπουρντίσο. Επιστρέφει από τιμωρία ο φορ Ντέστρο (1 γκολ) και από τραυματισμό ο τερματοφύλακας Λόμποντ.

Πρώτη νίκη για την Τορίνο μετά από πέντε αγωνιστικές (0-3-2), επικρατώντας με 1-0 της Μπολόνια και ξεφεύγοντας από τις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας. Είναι η ομάδα με τις περισσότερες ισοπαλίες στο πρωτάθλημα (3-6-3) και η μία από τις δύο αήττητες εκτός έδρας (1-5-0)!
Εξαιρετικοί αμυντικά οι φιλοξενούμενοι, διαθέτουν τη 2η καλύτερη άμυνα της κατηγορίας (13-10) και την καλύτερη εκτός έδρας (8-4), ενώ 9/12 συνολικά και 5/6 εκτός έδρας τους ματς ήταν και under. Εξαιρετικά αμφίβολος ο μέσος Βίβες, εκτός παραμένει ο εξτρέμ Σούτσιου, επιστρέφει ο φορ Μετζορίνι.
Πιθανές ενδεκάδες:
Ρόμα (4-3-3): Goicoechea – Balzaretti, Marquinhos, Castan, Dodo – Pjanic, Bradley, Florenzi – Lamela, Destro, Totti
Τορίνο (4-2-4): Gillet – Darmian, Glik, Rodriguez, D'Ambrosio – Basha, Gazzi – Cerci, Bianchi, Sansone, Santana
Key Stat: Η Γιουβέντους και η Τορίνο είναι οι δύο αήττητες εκτός έδρας ομάδες της κατηγορίας. Η «γκρανάτα» μετράει 1-5-0 φέτος μακριά από την έδρα της.
Συμπέρασμα: Όσα γκολ και αν σκοράρει η Ρόμα, αλλά τόσα δέχεται και φέτος δεν εμπνέει καμία εμπιστοσύνη. Μπερδεμένο ματς όσον αφορά σε under/over, αφού η Τορίνο έχει τα περισσότερα under στην κατηγορία (9/12). Με τους Ρωμαίους να διαθέτουν τη χειρότερη άμυνα και την «γκρανάτα» τη δεύτερη καλύτερη, παραμένοντας παράλληλα και αήττητη εκτός έδρας (1-5-0), το +1 ασιατικό διπλό (1,86 στον BetVictor) δεν είναι μακρινό ενδεχόμενο. Άλλωστε, η Ρόμα έχει κερδίσει μόνο τα 2/6 εντός έδρας.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Football Highlights