CONSTRUCTION FOR BLOG


Το ιστολόγιο είναι υπό κατασκευή

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με τον διαχειριστή.

Είσοδος διαχειριστή

Όνομα χρήστη

Κωδικός

Trending Template

About Us

Bet770

Κυριακή 18 Νοεμβρίου 2012

Ρότσα... όρτσα τα πανιά Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ 2-0

Ο Παναθηναϊκός πήρε μια σπουδαία νίκη επί του ΠΑΟΚ με 2-0 χάρη σε γκολ των Ζέκα, Βιτόλο παίζοντας πιο ελεύθερα και παρουσιάζοντας το καλό του φετινό πρόσωπο. Κακή εμφάνιση από τον ΠΑΟΚ. Με δέκα ολοκλήρωσε το ματς ο ΠΑΟΚ χάρη σε δικαιολογημένη αποβολή του Χακόμπο.
Ζέκα


Γήπεδο: ΟΑΚΑ
Διαιτητής: Σταύρος Τριτσώνης
Πρώτος Βοηθός: Ηλίας Αλεξέας
Δεύτερος Βοηθός: Χρήστος Μαγιάννης
Παναθηναϊκός (Ρότσα): Καρνέζης, Σεϊταρίδης, Σπυρόπουλος, Βύντρα, Βελάσκες, Βιτόλο, Ζέκα, Σισοκό (87' Μαρίνος), Κουίνσι, Μαυρίας (65΄Φορναρόλι), Τότσε (78' Πετρόπουλος).
ΠΑΟΚ (Δώνης): Χακόμπο, Σταφυλίδης, Κουμάλο, Κατσικάς, Έτο (46' Κωνσταντινίδης), Κάτσε, Φωτάκης, Λάζαρ (56' Λίνο), Ρομπέρ (65' Γιάννου), Σαλπιγγίδης, Αθανασιάδης.
Σκορ: 51' Ζέκα, 85' Βιτόλο.
Κίτρινες: 24' Βύντρα , 81' Κατσικάς, 84' Γιάννου
Κόκκινες: 87' Χακόμπο

Το ματς

Η πρώτη καλή στιγμή για τον Παναθηναϊκό ήρθε στο 7' όταν ο Σισοκό από τον άξονα είδε τον Τοτσέ ο οποίος έφυγε πίσω από τον Κουμάλο, βγήκε τετ α τετ με τον Χακόμπο, ο Ισπανός προσπάθησε να πλασάρει με τον Κουμάλο όμως να κάνει το τάκλιν και να απομακρύνει τον κίνδυνο.
Οι πράσινοι συνέχισαν να έχουν την υπεροχή και στο 26' ο Κουίνσι έκανε ωραία μπαλιά προς τον Τοτσέ ο οποίος με προβολή προσπάθησε να νικήσει τον Χακόμπο αλλά και πάλι το σουτ του σταμάτησε στο σώμα του Κουμάλο.
Η πρώτη καλή στιγμή για την ομάδα της Θεσσαλονίκης ήρθε στο 27' όταν ο Σαλπιγγίδης έξω από την περιοχή έκανε το σουτ η μπάλα κόντραρε στον Βύντρα και ο Καρνέζης απομάκρυνε τελευταία στιγμή. 

Μεγάλη ευκαιρία με Τοτσέ

Η μεγαλύτερη φάση του αγώνα ήρθε από πλευράς Παναθηναϊκού στο 28' όταν ο Βιτόλο έγινε κάτοχος της μπάλας στο χώρο του κέντρου άλλαξε με την μια στα δεξιά στον Κουίνσι ο οποίος βγήκε πολύ πλάγια αλλά ο Γκανεζος έκανε την σέντρα προς την άλλη πλευρά, η μπάλα έφτασε στον Μαυρία, ο οποίος πάνω στην γραμμή του άουτ γύρισε προς τον Τοτσέ στο ύψος της μικρής περιοχής. Ο Ισπανός ήταν μόνος του και είχε όλο το χρόνο για να νικήσει τον Χακόμπο αλλά ο γκολκίπερ του ΠΑΟΚ έσωσε σωτήρια με το πόδι.
Στο 30' ο Ρόμπερ από μακριά έπιασε το σουτ από μακριά, η μπάλα χτύπησε κάτω, πήρε περίεργη τροχιά και ο Καρνέζης απέκρουσε προσωρινά για να διώξει σε κόρνερ ο Βελάσκες.
Τρία λεπτά αργότερα ο Κουίνσι και πάλι από τα δεξιά έπιασε την σέντρα για να κάνει το μονοκόμματο ο Μαυρίας και τον Χακόμπο να μπλοκάρει εύκολα την μπάλα.

Γκολ με το καλημέρα στο β'

Ο Παναθηναϊκός μπήκε δυνατά και στο δεύτερο μέρος έχοντας την πρωτοβουλία των κινήσεων και πέτυχε ένα γρήγορο γκολ. ΄Ήταν το 51' όταν ο Παναθηναϊκός γύρισε ωραία την μπάλα έξω από την περιοχή, αυτή έφτασε στον Ζέκα, ο Τοτσέ έκανε κίνηση προς την περιοχή αλλά τελικά περίμενε την πάσα του Πορτογάλού. αυτός του την έδωσε. Ο Ισπανός στο κατάλληλο τάιμινγκ την πέρασε ξανά στον Πορτογάλο ο οποίος μπήκε από τα δεξιά και σούταρε εύστοχα ανοίγοντας το σκορ.

Δεν το πανηγύρισε ο Ζέκα

Ο Πορτογάλος μάλιστα δεν πανηγύρισε το γκολ και απλά περίμενε τους συμπαίκτες του να πάνε πάνω του, θέλοντας με αυτό τον τρόπο ίσως να δείξει την δυσφορία του για την αποπομπή του Φερέιρα, τον οποίο στήριζε καθώς ήταν "δικό" του παιδί. Μάλιστα εν συνεχεία βρέθηκε μπροστά από την κάμερα και έκανε το σήμα της καρδιάς. 
Στο 55' ο Κουίνσι έδωσε παράλληλα την μπάλα στον Σεϊταρίδη ο οποίος από τα δεξιά εξαπέλυσε έναν κεραυνό τον οποίο όμως απέκρουσε ο Χακόμπο στην κλειστή του γωνία.
Ο Παναθηναϊκός συνέχιζε να πιέσει και στο 62' ο Σπυρόπουλος από τα αριστερά έκανε την σέντρα με τον Ζέκα να τρέχει γρήγορα, να προλαβαίνει να πλασάρει αλλά την μπάλα να φεύγει παράλληλα και τον ΠΑΟΚ να γλιτώνει από ένα δεύτερο γκολ.  
Η επόμενη καλή στιγμή άνηκε και πάλι στον Παναθηναϊκό καθώς στο 70' ο Κουίνσι έγινε κάτοχος της μπάλας πέρασε έναν αντίπαλο του και σούταρε από μακριά με την μπάλα να παίρνει περίεργη τροχιά και αρχικά να αιφνιδιάζει τον Χακόμπο.

Γλίτωσε το 2-0 ο Χακόμπο

Στο 73' ο Ζέκα με πολύ ωραία μπαλιά βρήκε τον Κουίνσι στα αριστερά με χώρο με τον Γκανέζο άσο να βγαίνει τετ α τετ με τον Χακόμπο τον Κουίνσι να σουτάρει αλλά τον γκολκίπερ του ΠΑΟΚ με το ένα χέρι να βρίσκει ελάχιστα την μπάλα και να της αλλάζει τροχιά με αυτή να περνάει εν συνεχεία σύριζα από το δεξί του δοκάρι και να καταλήγει κόρνερ. Οι πράσινοι με την εκτέλεση του κόρνερ βρέθηκαν και πάλι κοντά στο γκολ. Ο Κουίνσι έδωσε στον Σισοκό αυτός γέμισε από τα αριστερά ο Βύντρα πήρε την κεφαλιά και η μπάλα έφυγε λίγο έξω. 
Στην αμέσως επόμενη επίθεση ο ΠΑΟΚ με τον Σαλπιγγίδη να κάνει την σέντρα-σουτ από τα δεξιά απείλησε καθώς η μπάλα βρήκε στο οριζόντιο δοκάρι του Καρνέζη στη μεγαλύτερη ευκαιρία του ΠΑΟΚ στην αναμέτρηση.

"Κλείδωσε" τη νίκη με Βιτόλο 

Ο Παναθηναϊκός συνέχισε να έχει την υπεροχή του ματς και στο 82' ο Βιτόλο έπαιξε το 1-2 ωραία με τον Κουίνσι ο οποίος ανατράπηκε από τον Γιάννου μέσα στην περιοχή και ο Τριτσώνης έδειξε απευθείας το σημείο του πέναλτι.
Ο Βιτόλο ήταν αυτός που ανέλαβε την εκτέλεση του πέναλτι με τον Ισπανό να στέλνει την μπάλα στην αριστερή γωνία και τον Χακόμπο δεξιά κάνοντας το 2-0.

Έπαθε "αμόκ" ο Χακόμπο

Αμέσως μετά το 2-0 ο γκολκίπερ του ΠΑΟΚ, Σανθ Χακόμπο, βγήκε εκτός εαυτού και κλότσησε την μπάλα προς τους παίκτες του Παναθηναϊκού που πανηγύριζαν με αποτέλεσμα να δεχτεί την κάρτα του Τριτσώνη. Ο πορτιέρο του ΠΑΟΚ συνέχισε να είναι εκτός εαυτού και βριζόταν με τον Αθανασιάδη ενώ έκανε χειρονομίες και προς τον κόσμο του Τριφυλλιού με αποτέλεσμα ο Τριτσώνης να πάει προς το μέρος του και να του δείξει απευθείας την κόκκινη κάρτα.
Ο Ισπανός σαν ταύρος σε γυαλοπωλείο πήγε προς τον επόπτη κλότσαγε ότι έβρισκε μπροστά του και πήγε να βαρέσει τον επόπτη χωρίς να μπορεί να τον σταματήσει κανείς.
Η όλη του στάση προκάλεσε τον κόσμο του Τριφυλλιού που τον αποδοκίμασαν ενώ κάποιοι όταν έφευγε προσπάθησαν να κινηθούν εναντίων του.

MVP του αγώνα

Αδύναμος κρίκος


Δεν υπάρχουν σχόλια :

Football Highlights