CONSTRUCTION FOR BLOG


Το ιστολόγιο είναι υπό κατασκευή

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με τον διαχειριστή.

Είσοδος διαχειριστή

Όνομα χρήστη

Κωδικός

Trending Template

About Us

Bet770

Παρασκευή 23 Νοεμβρίου 2012

ΑΚΤΙΝΟΓΡΑΦΙΑ ΚΟΥΠΟΝΙΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟΥ 24/12/2012

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ:  24/11/2012 - 10:06
Ακτινογραφία κουπονιού Σαββάτου
Διαβάστε συνοπτικά στατιστικά, ειδήσεις και εκτιμήσεις για τα πιο ενδιαφέροντα ματς του κουπονιού του Σαββάτου.
134 ΚΑΒΑΣΑΚΙ – ΣΙΜΙΖΟΥ
Προτελευταία αγωνιστική για το Ιαπωνικό πρωτάθλημα, αναμέτρηση αδιάφορη βαθμολογικά, μόνη επιλογή τα πολλά γκολ.
135. ΚΑΣΙΒΑ - ΒΙΣΣΕΛ ΚΟΜΠΕ
Ματς που το θέλουν και οι δύο, θα πάμε με το Χ2 των φιλοξενούμενων όμως που μάχονται για την παραμονή τους. Πολύ πιθανά και τα over και GG.
136. ΟΜΙΓΙΑ - ΓΙΟΥΜΠΙΛΟ ΙΒΑΤΑ


Τους γηπεδούχους ενδιαφέρουν οι βαθμοί, αλλά η Γιούμπιλο έχει το γκολ. Θα πάμε με το over.
137. ΚΟΤΜΠΟΥΣ – ΜΠΡΑΟΥΝΣΒΑΪΓΚ
Κερδίζει και όταν δεν είναι καλή η πρωτοπόρος και αήττητη Μπραουνσβάιγκ (10-4-0), 5-1-1 το εντός έδρας ρεκόρ της Κότμπους, αν έπρεπε να παίξουμε κάτι αυτό θα ήταν ο 0:0 ασιατικός άσος. 
138. ΟΥΝΙΟΝ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ - ΜΟΝΑΧΟ 1860
Με υπηρεσιακό προπονητή η Μόναχο 1860, θα την κοντράραμε με μεγαλύτερη άνεση αν ήταν ακόμα στον πάγκο της ο Μάουρερ, τώρα θα πάμε με τα γκολ. Από ματς ροντέο που τελείωσε 3-3 προέρχεται η Ουνιόν, που στην έδρα της θα αναγκαστεί να πάρει περισσότερα ρίσκα.  
139. ΦΣΒ ΦΡΑΝΚΦΟΥΡΤΗΣ – ΚΑΪΖΕΡΣΛΑΟΥΤΕΡΝ
H Καϊζερσλάουτερν με 7 νίκες και ισάριθμες ισοπαλίες παραμένει αήττητη στην μικρή Μπουντεσλίγκα, επίτευγμα εξόχως σημαντικό σε μία τόσο δύσκολη κατηγορία. Η ομάδα του Φράνκο Φόντα έχει βάλει πλώρη για την επάνοδο στην μεγάλη κατηγορία και μέχρι στιγμής τα καταφέρνει μια χαρά στηριζόμενη στους Ιντρίσου (9γκολ), Μπουντζάκου (6 γκολ) και Ζούκ (4 γκολ). Η ΦΣΒ Φρανκφούρτης έχει καλή παρουσία και είναι ανταγωνιστική στα εντός έδρας παιχνίδια της αλλά το τελευταίο διάστημα παρουσιάζει μια κάμψη στην απόδοσή της και προέρχεται από δύο σερί ήττες στα ματς με Μόναχο 1860 (0-1) και Ντιναμό Δρέσδης (2-1). ΔΙΠΛΟ   ( 2  ΟΠΑΠ 2,00 )
140. ΣΑΝΤΕΡΛΑΝΤ - ΓΟΥΕΣΤ ΜΠΡΟΜ
 Σε εξαιρετική κατάσταση η Γουέστ Μπρομ επιβεβαίωσε και απέναντι στην Τσέλσι για ποιον λόγο βρίσκεται στην πρώτη τετράδα της βαθμολογίας. Η Σάντερλαντ όμως πήρε βαθιά ανάσα με το διπλό στην Φούλαμ και είναι σίγουρο ότι θα κυνηγήσει τη νίκη και σε αυτό το ματς. Πολύ πιθανό το ενδεχόμενο να σκοράρουν και οι 2 ομάδες, κάτι που πληρώνει 1,72 στην Bet365 και αναμένεται να τιμηθεί στο live. Διαβάστε περισσότερα εδώ.
141. ΜΑΔΕΡΓΟΥΕΛ – ΧΑΡΤΣ
Με 1-5 καθάρισε την Ινβερνές την προηγούμενη αγωνιστική η Μάδεργουελ, της δίνουμε τον πρώτο λόγο και κόντρα στην ταλανιζόμενη από οικονομικά προβλήματα Χαρτς. 
142. ΟΣΕΡ – ΝΑΝΤ
 5 σερί νίκες δείχνει η πρόσφατη παράδοση, αλλά τότε η Οσέρ ήταν άλλη ομάδα. Θα πάμε με το Χ2. 
143. ΑΣΚΟΛΙ  - ΒΙΤΣΕΝΤΖΑ
Καλές πιθανότητες έχει ο άσος της Άσκολι απέναντι στη Βιτσέντσα. Οι γηπεδούχοι ενισχύονται με την επιστροφή του έμπειρου επιθετικού, Σονσίν και ουσιαστικά θα παίξουν πλήρεις. Από την άλλη πλευρά η Βιτσέντσα δεν έχει τους τιμωρημένους επιθετικούς, Τζιακομέλι, Πλασμάτι και τον στόπερ Τζεντίλι που σκόραρε στα δύο τελευταία παιχνίδια.0-5-2 το εκτός έδρας ρεκόρ της Βιτσέντζα, χρειάζεται κάλυψη ο άσος για όσους τον προτιμήσουν. 
144. ΒΑΡΕΖΕ - ΠΡΟ ΒΕΡΤΣΕΛΙ
Επιστρέφει στις νίκες η Βαρέζε, 0-2-5 το εκτός έδρας ρεκόρ της Προ Βέρτσελι. 
145. ΓΙΟΥΒΕ ΣΤΑΜΠΙΑ – ΕΜΠΟΛΙ
Φουλ επιθετικές ομάδες, over και GG έχουν τον πρώτο λόγο. 
146. ΓΚΡΟΣΕΤΟ – ΜΠΡΕΣΙΑ
Νέος προπονητής στην ηλεκτρική καρέκλα στη γωνία του πάγκου της Γκροσέτο, δυσκολοκατάβλητη η Μπρέσια (2-4-0 το αήττητο σερί της), θα πάμε με το 0:0 διπλό.  
147. ΚΡΟΤΟΝΕ – ΠΑΝΤΟΒΑ
Η φορμαρισμένη Κροτόνε μπορεί να συνεχίσει νικηφόρα στο ματς με την Πάντοβα. Απουσίες δεν υπάρχουν, ενώ η παράδοση είναι σαφέστατα υπέρ των γηπεδούχων. Από την άλλη πλευρά, οι φιλοξενούμενοι θα συνεχίσουν χωρίς τους: Μπαμπακάρ, Κούφα, Βιβιανί. GG είδαμε στα μεταξύ τους παιχνίδια την τελευταία τριετία, περιμένουμε η παράδοση να συνεχιστεί. 4/6 μετράνε στα πιο πρόσφατα παιχνίδια τους. 
148. ΣΑΣΣΟΥΟΛΟ – ΡΕΤΖΙΝΑ
Χαμηλός αλλά λογικός άσος, τραίνο πάει η Σασουόλο, ειδικά κόντρα στις μικρομεσαίες ομάδες της κατηγορίας. 
149. ΤΕΡΝΑΝΑ - ΒΙΡΤΟΥΣ ΛΑΝΤΣΙΑΝΟ
No Bet.
150. ΤΣΙΤΑΝΤΕΛΑ – ΒΕΡΟΝΑ
Over και έπειτα διπλό. 
151. ΚΑΣΙΜΠΑΣΑ – ΟΡΝΤΟΥΣΠΟΡ
Η Κασίμπασα δυσκολεύεται να εκμεταλλευτεί την έδρα της και έχει πρόβλημα όταν αντιμετωπίζει κλειστές άμυνες. Η Ορντού μετά τις δύο συνεχόμενες ήττες θα δώσει έμφαση στο να κρατήσει το 0 στην άμυνα και μπορεί να φύγει με θετικό αποτέλεσμα. Προβάδισμα στην ισοπαλία σε απόδοση 3,30 στον Stoiximan. Διαβάστε περισσότερα εδώ.
152. ΒΟΛΦΣΜΠΟΥΡΓΚ - ΒΕΡΝΤΕΡ ΒΡΕΜΗΣ
Η Βόλφσμπουργκ παρουσιάζεται μεταμορφωμένη προς το καλύτερο από την στιγμή που αποχώρησε από τον πάγκο της ο Φέλιξ Μάγκατ (25 Οκτωβρίου). Οι «λύκοι» έχουν σημειώσει τρεις νίκες στα τελευταία τέσσερα παιχνίδια τους με τον Λορένζ Κόστνερ στον πάγκο τους και δείχνουν ικανοί να καλύψουν το χαμένο έδαφος από τις προνομιούχες θέσεις της βαθμολογίας. Η Βέρντερ Βρέμης από την άλλη πλευρά παρουσιάζει δύο πρόσωπα φέτος, δηλαδή εντός έδρας είναι πολύ δυνατή με 4 νίκες σε έξι ματς και εκτός έδρας είναι πολύ αδύναμη με 4 ήττες, 1 ισοπαλία και 1 νίκη. Στο περσινό αντίστοιχο παιχνίδι η Βόλφσμπουργκ επικράτησε 3-1 της Βέρντερ στις 28/04/12 με σκορ 3-1. ΑΣΣΟΣ ( 1 ΟΠΑΠ 2,10 )
153. ΓΚΡΟΪΤΕΡ ΦΙΡΤ – ΝΥΡΕΜΒΕΡΓΗ
Πολύ μέτρια η χρονιά και για τις δύο ομάδες, με την Γκρόιτερ να είναι στην προτελευταία θέση και να αγνοεί τη νίκη στα δέκα τελευταία, ενώ η Νυρεμβέργη παραμένει επίσης χαμηλά, έρχεται όμως από ισοπαλία ψυχολογίας με την Μπάγερν. Για τους φιλοξενούμενους είναι και το δεύτερο σερί βαυαρικό ντέρμπι και η εμπειρία τους από την κατηγορία είναι ικανή για να πάρουν αποτέλεσμα σε μία… «ακίνδυνη» έδρα. 1,79 αποδίδει το +0,25 ασιατικό διπλό στον BetVictor. Διαβάστε περισσότερα εδώ.
154. ΜΑΪΝΤΖ – ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ
Επικίνδυνη έξοδος για τη Μπορούσια, η Μάιντζ είναι ιδιαίτερα δυσκολοκατάβλητη - ειδικά στην έδρα της - ενώ συνηθίζει να βάζει δύσκολα στην ομάδα του Κλοπ. Θα αφήσουμε στην άκρη το διπλό του 1,65 και θα προτιμήσουμε το 1,72 του GG (Βet365). Διαβάστε περισσότερα εδώ.
155. ΜΠΑΓΕΡΝ – ΑΝΝΟΒΕΡΟ
Η Μπάγερν παρουσιάζεται χαλαρή το τελευταίο διάστημα, θέλει όμως να επιστρέψει στις νίκες και να διατηρήσει τη διαφορά της από τη δεύτερη θέση. Το Αννόβερο είναι αλλοπρόσαλλο και ικανό για το καλύτερο και το χειρότερο. Πολύ δύσκολα θα πάρει αποτέλεσμα στο Μόναχο, αλλά μπορεί εύκολα να σκοράρει σε κάθε έδρα. Άλλωστε, φέτος βρήκε τουλάχιστον μία φορά δίχτυα στις 9/10 εξόδους του σε όλες τις διοργανώσεις. Υψηλό το 1,93 του goal-goal στον Stoiximan, με την Bet365 να προσφέρει το ενδεχόμενο αυτό στο 1,83. Διαβάστε περισσότερα εδώ.
156. ΣΑΛΚΕ - ΑΪΝΤΡΑΧΤ ΦΡΑΝΚΦ.
Ντέρμπι κορυφής αλλά με καθαρό φαβορί τους γηπεδούχους, που φέτος δείχνουν σοβαρότητα και ειδικά στην έδρα τους είναι πανίσχυροι. Η Άιντραχτ αγωνίζεται με ενθουσιασμό και μπορεί να βρει δίχτυα, αλλά τα αμυντικά της κενά δύσκολα θα μείνουν ατιμώρητα, περιμένουμε να επαληθευθούν άσος και over, αλλά αξία βρίσκουμε μόνο στο ενδεχόμενο να σκοράρει η Σάλκε και στα δύο ημίχρονα (1,88 Stoiximan). Διαβάστε περισσότερα εδώ.
157. ΓΟΥΙΓΚΑΝ – ΡΕΝΤΙΝΓΚ
Δεν μπορεί να σηκώσει αποδόσεις καθαρού φαβορί η Γουίγκαν, ειδικά απέναντι σε μια Ρέντινγκ που βρίσκεται σε ανοδική πορεία και χάνει δύσκολα (1-6-4). Χ2. 
158. ΕΒΕΡΤΟΝ – ΝΟΡΓΟΥΙΤΣ
3-2-0 το αήττητο σερί της Νόριτς, μικρός ο άσος για να ασχοληθούμε. 
159. ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ Γ. – ΚΠΡ
Ακόμα δεν έφυγε ο Χιούζ, θα πάμε με 1 & over, ενώ περιμένουμε να κάνει την εμφάνιση του και το GG. 
160. ΣΤΟΟΥΚ – ΦΟΥΛΑΜ
Η Στόουκ ξαναβρήκε φέτος τον χαρακτήρα της μέσα στο Μπριτάνια απαλλαγμένη από περιττά Ευρωπαϊκά παιχνίδια. 12 σερί ματς χωρίς ήττα και μόλις ένα γκολ παθητικό στα τελευταία 5 εντός έδρας ματς, η Φούλαμ θα περάσει δύσκολες στιγμές ειδικά αν βρεθεί πίσω στο σκορ. Αναμενόμενες οι πιέσεις στον άσσο, στο 1,875 το -0,25 των γηπεδούχων στην Bet365. Διαβάστε περισσότερα εδώ.
161. ΓΟΥΛΒΣ  - ΝΟΤΙΓΧΑΜ
7 ματς χωρίς νίκη συμπλήρωσε η Γουλβς (0-3-4), η Νότιγχαμ μετράει εκτός 2-4-2 και το 0:0 διπλό μοιάζει ενδιαφέρον. 
162. ΙΠΣΟΥΙΤΣ – ΠΙΤΕΡΜΠΟΡΟ
Από συντριβή προέρχονται αμφότερες, θα μείνουμε μακριά.
163. ΛΙΝΤΣ - ΚΡΙΣΤΑΛ ΠΑΛΑΣ
0-3-4 το αρνητικό σερί της Λιντς, αλλά η αγορά της ομάδας από εταιρία του Μπαχρέιν ίσως αλλάξει την ψυχολογία. Τραίνο η πρωτοπόρος Κρίσταλ Πάλας (5 σερί νίκες, 11-3-0 το αήττητο της), θα περιμένουμε το live.  
164. ΜΙΝΤΛΕΣΜΠΡΟ - ΜΠΡΙΣΤΟΛ ΣΙΤΙ
Καλή παρά την ήττα στο ντέρμπι κορυφής στο Κάρντιφ η Μίντλεσμπρο, πριν από αυτή μετρούσε 6-2-0 ενώ στην έδρα της έχει ρεκόρ 6-1-1. 1-1-6 οι επιδόσεις της ουραγού Σίτι μακριά από το Μπρίστολ, άσος. 
165. ΜΠΑΡΝΣΛΕΪ – ΚΑΡΝΤΙΦ
Ομάδα έδρας η Κάρντιφ (9/9 νίκες εντός, 2-1-5 εκτός), αξιόμαχη η γηπεδούχος Μπάρνσλεϊ. Για όσους τολμήσουν το διπλό υποχρεωτική είναι η κάλυψη στο Χ. 
166. ΜΠΛΑΚΜΠΕΡΝ – ΜΙΛΓΟΥΟΛ
10 ματς αήττητη συμπλήρωσε η Μίλγουολ (5-5-0), αλλά η Μπλάκμπερν επέστρεψε στις νίκες με το εντυπωσιακό 1-4 στην έδρα της Πιτέρμπορο. Μοναδική λύση το GG, 7/8 μετράνε εκτός οι φιλοξενούμενοι. 
167. ΜΠΛΑΚΠΟΥΛ – ΓΟΥΟΤΦΟΡΝΤ
6/8 GG εντός η Μπλάκπουλ, 7/8 εκτός η Γουότφορντ, θα πάμε με το αμφίσκορο.   
168. ΜΠΡΑΪΤΟΝ – ΜΠΟΛΤΟΝ
Μύλος, ο άσος πάντως δεν είναι για 2,10, με τη Μπράιτον όποτε κερδίζει να το κάνει οριακά, ενώ το εντός έδρας ρεκόρ της είναι 3-3-2. 
169. ΣΕΦΙΛΝΤ ΓΟΥΕΝ. – ΛΕΣΤΕΡ
Ξεμπούκωσε κόντρα στην Ίπσουιτς η Λέστερ (6-0), η Σέφιλντ Γουένσντεϊ προέρχεται από τρεις σερί ήττες. Θα πάμε με το -0,25 διπλό.
174. ΤΣΑΡΛΤΟΝ – ΧΑΝΤΕΡΣΦΙΛΝΤ
3 σερί νίκες συμπλήρωσε η Τσάρλτον, όλες πάντως οριακές. Με ρεκόρ 2-2-4 εντός οι γηπεδούχοι δεν μπορεί να δίνονται φαβορί κόντρα στη ζημιάρα Χάντερσφιλντ, που μετράει 4-1-3 μακριά απ’ το σπίτι της.  Χ2.
175. ΧΑΛ – ΜΠΕΡΝΛΙ
6-0-2 εντός η Χαλ, 2-0-6 εκτός η Μπέρνλι. Φαβορί ο άσος, αν και πληρώνει λίγο. 
176. ΓΕΟΒΙΛ – ΚΑΡΛΑΪΛ
6/6 GG και 5/6 over 2,5 μετράει στα πιο πρόσφατα παιχνίδια της η Καρλάιλ, 6/9 αμφίσκορα έχει στην έδρα της η Γέοβιλ, θα πάμε με τα πολλά γκολ. 
177. ΓΟΥΟΛΣΟΛ – ΧΑΡΤΛΠΟΥΛ
Ανεβασμένη στα δύο κολλητά εκτός έδρας παιχνίδια της απέναντι σε Κρόουλι και Τρανμίρ η Γουόλσολ, στα οποία απέσπασε ισοπαλίες, η ουραγός Χάρτλπουλ (0-2-7 εκτός, 4 σερί ήττες) δεν δείχνει να μπορεί να προβάλει αντίσταση σε κανένα. Άσος.    
178. ΚΟΒΕΝΤΡΙ – ΠΟΡΤΣΜΟΥΘ
Από δύο μεγάλα διπλά προέρχεται η Κόβεντρι, 6 σερί ήττες συμπλήρωσε η Πόρτσμουθ με το εντός έδρας 2-3 από τη Λέιτον Όριεντ. Άσος.
179. ΚΡΟΥ – ΚΡΟΟΥΛΙ
Σκληρό καρύδι η Κρου, παντού μπορεί να κάτσει η μπίλια.
180. ΛΕΪΤΟΝ ΟΡΙΕΝΤ  - ΠΡΕΣΤΟΝ
Ρολάρει η Λέιτον Όριεντ (3 σερί νίκες), αλλά η αήττητη στο 6 τελευταία Πρέστον (2-4-0, 4-2-3 το εκτός έδρας ρεκόρ της) δεν κοντράρεται εύκολα.
181. ΜΙΛΤΟΝ ΚΕΪΝΣ ΝΤΟΝΣ – ΚΟΛΤΣΕΣΤΕΡ
Μικρός άσος για να ασχοληθούμε. 
182. ΜΠΕΡΙ – ΜΠΟΡΝΜΟΥΘ
Κόντρα φορμαρισμένων ομάδων, πρώτα τα over/GG και στη συνέχεια διπλό, αφού η Μπόρνμουθ είναι ποιοτικότερη ομάδα.  
183. ΜΠΡΕΝΤΦΟΡΝΤ - ΣΕΦΙΛΝΤ ΓΙΟΥΝ.
6-2-1 εντός η Μπρέντφορντ, 4-4-1 εκτός η Σέφιλντ Γιουνάιτεντ. Αρκετά πιθανή η αλληλεξουδετέρωση, θα ρισκάρουμε στο Χ. 
184. ΝΟΤΣ ΚΑΟΥΝΤΙ – ΣΟΥΙΝΤΟΝ
Η Νοτς Κάουντι φέτος δεν πατάει καλά στην έδρα της (3-2-4), η Σουίντον (5-2-2 εκτός) μπορεί να πάρει αποτέλεσμα παντού. 0:0 διπλό. 
185. ΝΤΟΝΚΑΣΤΕΡ – ΣΚΑΝΘΟΡΠ
Χαμηλή η απόδοση του άσου, με μια Σκάνθορπ που εκτός έδρας μετράει 3-2-4.  
186. ΟΛΝΤΑΜ – ΣΡΙΟΥΣΜΠΕΡΙ
No Bet.
187. ΣΤΙΒΕΝΕΪΤΖ – ΤΡΑΝΜΙΡ
No Bet.
188. ΑΚΡΙΝΓΚΤΟΝ – ΤΖΙΛΙΓΧΑΜ
Φρένο έχει πατήσει τελευταία η πρωτοπόρος Τζίλιγχαμ, πολλά γκολ είχαμε στα δύο τελευταία ματς των δύο ομάδων (7-4, 4-3), θα προτιμήσουμε το over.   
189. ΓΙΟΡΚ – ΤΟΡΚΙ
No Bet.
190. ΓΟΥΙΚΟΜ – ΜΠΕΡΤΟΝ
Από μεγάλο διπλό στο Ρόδεραμ προέρχεται η Γουίκομ, δεν είναι τίποτα σπουδαίο η φετινή Μπέρτον ώστε να δίνεται σε αποδόσεις φαβορί. 0:0 άσος. 
191. ΕΞΕΤΕΡ – ΡΟΔΕΡΑΜ
Ρολάρει τελευταία η Έξετερ, 1-4-3 το εκτός έδρας ρεκόρ της Ρόδεραμ. Άσος. 
192. ΜΟΡΚΑΜ – ΓΟΥΙΜΠΛΕΝΤΟΝ
Από βαριές ήττες προέρχονται αμφότερες, θα πάμε παρακάτω.
193. ΜΠΡΙΣΤΟΛ ΡΟΒΕΡΣ – ΜΠΡΑΝΤΦΟΡΝΤ
Ένα κλικ παραπάνω στους φιλοξενούμενους. 
194. ΝΤΑΓΚΕΝΑΜ & ΡΕΝΤ - ΦΛΙΤΓΟΥΝΤ ΤΑΟΥΝ
No Bet.
195. ΟΛΝΤΕΡΣΟΤ - ΠΟΡΤ ΒΕΪΛ
7/9 under 2,5 εντός η Όλντερσοτ, 6/9 εκτός η Πορτ Βέιλ. Θα πάμε με τα λίγα γκολ. 
196. ΟΞΦΟΡΝΤ – ΝΟΡΘΑΜΠΤΟΝ
Σηκώνει κόντρα ο φαβοριτισμός της Όξφορντ, 4-1-0 το αήττητο ρεκόρ της Νορθάμπτον.
197. ΠΛΙΜΟΥΘ – ΤΣΕΣΤΕΡΦΙΛΝΤ
Σε ελεύθερη πτώση η Πλίμουθ (0-1-5 στα έξι πιο πρόσφατα), 2-4-3 το εκτός έδρας ρεκόρ της Τσέστερφιλντ. Θα προτιμήσουμε το  0:0 διπλό.
198. ΣΑΟΥΘΕΝΤ – ΡΟΤΣΝΤΕΪΛ
9/9 GG εκτός έδρας μετράει η Ρότσντεϊλ, η Σάουθεντ βρίσκεται σε φόρμα και δείχνει κοντά στη νίκη. Άσος και over.  
199. ΤΣΕΛΤΕΝΑΜ – ΜΠΑΡΝΕΤ
Μια ήττα στα επτά τελευταία (3-3-1) έχει η ουραγός Μπαρνέτ, από δύο ήττες με τεσσάρες προέρχεται η Τσέλτεναμ. Πάμε με το +1 ασιατικό διπλό.
200. ΒΑΚΕΡ ΙΝΣΜΠΡΟΥΚ - ΣΤΟΥΡΜ ΓΚΡΑΤΣ
Τρεις σερί νίκες συμπλήρωσε η Στουρμ, που πάντως δεν εντυπωσιάζει, μέσα στο πρόγραμμα οι ήττες της Βάκερ Ίνσμπουργκ από Αούστρια και Σάλτσμπουργκ, θα αποφεύγαμε το διπλό. 
201. ΒΑΓΙΕΚΑΝΟ – ΜΑΓΙΟΡΚΑ
No Bet.
202. ΚΙΛΜΑΡΝΟΚ - ΣΕΝΤ ΤΖΟΝΣΤΟΝ
Ομάδες γνωστές για τα GG τους (5/7 εντός και εκτός έδρας αντίστοιχα, 9 σερί μετράνε οι φιλοξενούμενοι), θα πάμε με το αμφίσκορο.
203. ΡΟΣ ΚΑΟΥΝΤΙ - ΝΤΑΝΤΙ ΓΙΟΥΝ.
Και εδώ θα ξεχωρίσουμε το GG, δύσκολα κρατάνε το μηδέν πίσω οι δύο ομάδες. 
204. ΣΕΛΤΙΚ – ΙΝΒΕΡΝΕΣ
Σε όλα τα παιχνίδια της έχει σκοράρει φέτος η Ινβερνές (13/14 GG), θα ρισκάρουμε να μάθουμε αν θα τα καταφέρει και στην έδρα της Σέλτικ. 
205. ΣΕΝΤ ΜΙΡΕΝ – ΝΤΑΝΤΙ
Ντέρμπι παραμονής, από μεγάλη νίκη επί της Χιμπέρνιαν προέρχεται η Νταντί, θέλει προσοχή.  
206. ΧΙΜΠΕΡΝΙΑΝ – ΑΜΠΕΡΝΤΙΝ
6/7 GG εκτός μετράει η Αμπερντίν, 5/7 εντός η Χιμπέρνιαν, θα πάμε με τα γκολ.
219. ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ – ΞΑΝΘΗ
Ματς ανάμεσα σε δύο ομάδες που απογοητεύουν, αν έπρεπε να διαλέξουμε θα πηγαίναμε με την ποιότητα των γηπεδούχων, ενώ παίζουν πάντα δυνατά και τα σκορ 1-0/2-0/2-1 με κάλυψη στα 0-0/1-1, αφού ο Ατρόμητος δεν έχει σέντερ φορ. 
220. ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ –ΟΦΗ
Επαρχιακό ντέρμπι μίσους και Αναστόπουλου (που έχει περάσει από τον πάγκο των Ηπειρωτών), θα ρισκάρουμε στην ισοπαλία. 
221. ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ – ΤΡΟΥΑ
Με τον Ζλάταν στη σύνθεσή της μετά από δύο ματς απουσίας, η Παρί όχι μόνο οφείλει να επιστρέψει στις νίκες, αλλά να το κάνει και εμφατικά, μιας και οι μουρμούρες έχουν ήδη αρχίσει για την ομάδα της πρωτεύουσας. Η Τρουά θα παίξει μαζική άμυνα, όμως δύσκολα θα αντέξει, ενώ αν δεχθεί γρήγορο γκολ ίσως βοηθήσει στο να ανοίξει το ματς. Το να κερδίσουν οι γηπεδούχοι σε συνδυασμό με το over 3,5 πληρώνει 2,55 στον Stoiximan. Διαβάστε περισσότερα εδώ.
222. ΣΙΛΚΕΜΠΟΡΓΚ – ΟΝΤΕΝΣΕ
4/6 over 2,5 μετράει στα πιο πρόσφατα παιχνίδια της η Σίλκεμποργκ, 5/6 στα δικά της η Οντένσε. Θα πάμε με τα γκολ.
223. ΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣ  - ΑΝΟΡΘΩΣΙΣ
No Bet.
224. ΓΚΕΡΜΙΝΑΛ – ΑΝΤΕΡΛΕΧΤ
Μόνο για live betting. 
225. ΒΑΓΙΑΔΟΛΙΔ – ΓΡΑΝΑΔΑ
Από 5/6 GG προέρχεται οι δύο ομάδες, θα πάμε με το αμφίσκορο.
226. ΛΑΣ ΠΑΛΜΑΣ – ΚΟΡΔΟΒΑ
Από καλό σερί προέρχονταν αμφότερες πριν γκελάρουν στο τελευταίο, η έδρα έχει πάντως τον πρώτο λόγο αφού μιλάμε για δύο ομάδες που στηρίζονται σε αυτή. 
227. ΝΤ. ΓΟΥΑΔΑΛΑΧΑΡΑ –ΟΥΕΛΒΑ
Σωστά μοιρασμένο το σετ των αποδόσεων, μοναδική διέξοδος τα γκολ.
228. ΧΕΡΚΟΥΛΕΣ - ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ ΧΙΧΟΝ
Από μεγάλο διπλό στην Κόρδοβα προέρχεται η Χέρκουλες, ροντέο τα τελευταία παιχνίδια της Χιχόν (5/6 over 2,5). 5/7 over 2,5 μετράνε εντός και εκτός έδρας αντίστοιχα, θα πάμε με τα γκολ. 
229. ΧΙΡΟΝΑ – ΕΛΤΣΕ
Ντέρμπι κορυφής ανάμεσα στις ευχάριστες εκπλήξεις της φετινής Σεκούντα, GG δείχνει η προϊστορία (4 σερί), δίκαια οριακά φαβορί οι γηπεδούχοι αφού αμφότερες στηρίζονται στην έδρα τους (6-1-0 εντός η Χιρόνα, 7-0-0 η Έλτσε).
230. ΤΣΕΖΕΝΑ – ΣΠΕΤΣΙΑ
No Bet.
231. ΕΛΑΖΙΓΚΣΠΟΡ – ΓΑΛΑΤΑΣΑΡΑΪ
Η Ελαζίγκσπορ το παλεύει αλλά έχει πολλές αδυναμίες και κόντρα θα αντέξει κόντρα στους πρωταθλητές. Χωρίς σχολιασμό οι πολύ χαμηλές αποδόσεις στο πιθανό διπλό, αξίζει το ρίσκο στο 2&over σε απόδοση 2,05 στην Bet365 αφού η Ελαζίγκ στα τελευταία παιχνίδια παρατάσσετε επιθετικά και έχει όλα τα φόντα να σκοράρει κόντρα στην επιρρεπή στην γκέλα άμυνα της Γαλατά. Διαβάστε περισσότερα εδώ.
232. ΜΠΟΥΡΣΑΣΠΟΡ  - ΑΝΤΑΛΙΑΣΠΟΡ
Η Μπούρσασπορ αδυνατεί να χτίσει ένα σερί την φετινή χρονιά και προέρχεται από 3/3 over. Η Αντάλιασπορ έχει καλή αγωνιστική παρουσία και προέρχεται από 4/5 over. Προβάδισμα στα πολλά γκολ σε απόδοση 1,775 στην Bet365. Για σημείο δύσκολη η εκτίμηση. Διαβάστε περισσότερα εδώ.
233. ΝΤΕΡΜΠΙ – ΜΠΕΡΜΙΓΧΑΜ
No Bet.
234. ΑΣΤΟΝ ΒΙΛΑ – ΑΡΣΕΝΑΛ
Σκοράρει εσχάτως η Άστον Βίλλα, θα πάμε με το GG.
235. ΑΟΥΣΤΡΙΑ ΒΙΕΝΝΗΣ – ΜΑΤΕΡΣΜΠΟΥΡΓΚ
5 σερί νίκες με 20 γκολ ενεργητικό μετράει η Αούστρια, λογικά θα καθαρίσει στεγνά και την αδύναμη Μάτερσμπουργκ.  
236. ΝΕΟΥΣΤΑΝΤ - ΒΑΚ ΠΕΛΕΤΣ
4 σερί ήττες συμπλήρωσε η ουραγός Νέουσταντ, καλό ποδόσφαιρο παίζει η ΒΑΚ που μετράει 3-3-2 εκτός. 0:0 διπλό.
237. ΡΙΝΤ – ΣΑΛΤΣΜΠΟΥΡΓΚ
Όσα φάμε και όσα βάλουμε φέτος η Ριντ (5/6 over 2,5 και GG στα πιο πρόσφατα) αλλά η απουσία του πρώτου σκόρερ των φιλοξενούμενων Σοριάνο μας κάνει διστακτικούς για το 2 & over 2,5.
238. ΑΕΚ- ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ
Παλμό έδειξε  ΑΕΚ με το 0-4 στη Βέροια, ανάσανε βαθμολογικά ο Λεβαδειακός με τις δύο σερί νίκες, θα πάμε με τον άσο. 
239. ΝΑΪΜΕΓΚΕΝ – ΟΥΤΡΕΧΤΗ
Αμφότερες αξίζουν σεβασμού, γι αυτό θα αφήσουμε στην άκρη τις αγορές για τον τελικό νικητή και θα πάμε με το αμφίσκορο. 
---. Α ΜΠΕ ΣΕ ΝΑΤΑΛ – ΑΜΕΡΙΚΑ ΝΑΤΑΛ
Τελευταία αγωνιστική στη 2η κατηγορία της Βραζιλίας,  αδιάφορη βαθμολογικά αναμέτρηση, θα μας απασχολήσουν μόνο τα γκολ. 
---. ΑΒΑΪ – ΚΡΙΣΙΟΥΜΑ
Και αυτό αδιάφορο βαθμολογικά, πάμε παρακάτω. 
---. ΑΤΛ. ΠΑΡΑΝΑΕΝΣΕ – ΠΑΡΑΝΑ
Ένα βαθμό χρειάζεται για να έχει σίγουρη την άνοδο η γηπεδούχος, αλλά η Παρανά θα κάνει το παν για να κόψει τα φτερά της μισητής Ατλέτικο. Για το live.
---. ΑΣΑ – ΚΛΑΜΠ ΝΤΕ ΡΕΓΚΑΤΑΣ
Νίκη για να ελπίζει θέλει η Ρεγκάτας, αλλά η μισητή ΑΣΑ δεν θα της κάνει τη ζωή εύκολη. 10-3-5 το εντός έδρας ρεκόρ των γηπεδούχων, στο 0:0 ασιατικό ικανοποιεί ο άσος. 
---. ΒΙΤΟΡΙΑ ΜΠΑΪΑ – ΣΕΑΡΑ
Και με Χ ανεβαίνει σίγουρα η Βιτόρια, που δεν ικανοποιεί τελευταία. Αδιάφορη η Σεάρα αλλά τα 1,30+ του άσου είναι αποκρουστικά. 
---. ΓΚΟΥΑΡΑΝΙ – ΣΑΟ ΚΑΕΤΑΝΟ
Και οι δύο τυπικά θέλουν τη νίκη, αλλά η Γκουαρανί αν δεν κερδίσει δύσκολα θα σωθεί, ενώ η Σάο Καετάνο ψάχνει θαύμα για την άνοδο. Αναμονή για το live. 
---. ΓΚΟΪΑΣ – ΤΖΟΪΝΒΙΛ
Αν δεν χάσει η Γκοϊάς είναι σίγουρα πρωταθλήτρια, αδιάφορη η Τζόινβιλ. Λογικά οι γηπεδούχοι θα το καθαρίσουν. 
---. ΓΚΟΥΑΡΑΤΙΝΓΚΕΤΑ – ΜΠΑΡΟΥΕΡΙ
Νίκη για να έχει ελπίδες σωτηρίας θέλει η Γκουαρατινγκέτα κόντρα στην ουραγό και υποβιβασμένη Γκρέμιο Μπαρουερί, λογικά θα τα καταφέρει εύκολα ή δύσκολα. 
---. ΜΠΡΑΓΚΑΝΤΙΝΟ – ΜΠΟΑ
Με νίκη σώζεται η Μπραγκαντίνο, εδώ που έφτασε θα αποτελέσει μεγάλη έκπληξη αν δεν τα καταφέρει. 
240. ΖΥΡΙΧΗ – ΣΕΡΒΕΤ
Άσος για κόντρα (2-1-5 μετράει εντός η Ζυρίχη) αλλά θέλει μεγάλη καρδιά για να στηρίξεις την ουραγό Σερβέτ του 0-1-7 εκτός, παρά την καλή εικόνα που δείχνει τελευταία. Στο +1 το line για το ασιατικό διπλό.
241. ΣΙΟΝ – ΓΚΡΑΣΧΟΠΕΡΣ
Από δύο κολλητά διπλά προέρχεται η Σιόν (4-3-1 εντός), που υποδέχεται την πρωτοπόρο Γκρασχόπερς και με νίκη περνάει πρώτη. Κάπου άδειασαν οι φιλοξενούμενοι (τρία ματς χωρίς νίκη) που γνώρισαν βαριά ήττα την προηγούμενη αγωνιστική από τη βασιλεία με 4-0. 5 σερί άσους δείχνει η παράδοση, θα ακολουθήσουμε. 
242. ΒΑΑΛΒΑΪΚ – ΓΚΡΟΝΙΝΓΚΕΝ
Σε τιμές καθαρού φαβορί η Βααλβάικ, μόνο η κόντρα περνάει απ’ το μυαλό μας. 
243. ΦΕΝΛΟ  - ΧΕΡΕΝΦΕΝ
Όσα φάμε και όσα βάλουμε αμφότερες, 7/7 over 3,5 μετράνε εντός έδρας οι γηπεδούχοι, θα πάμε με τα γκολ. 
244. ΓΑΝΔΗ - ΖΟΥΛΤΕ ΒΑΡΕΓΚΕΜ
Ούτε η αλλαγή προπονητή έφερε τα επιθυμητά αποτέλεσμα για την μετριότατη φέτος Γάνδη, που δίνεται σε αποδόσεις φαβορί κόντρα στην εξαιρετική Ζούλτε Βάρεγκεμ του 5-1-1 εκτός. Χ2 και ξερό διπλό. 
245. ΚΟΡΤΡΑΪΚ - ΣΕΡΚΛ ΜΠΡΙΖ
Ματς που κανονικά πάει για Χ2, αλλά δεν κοντράρεται έτσι εύκολα η κυνική Κόρτραϊκ (3-3-1 εντός) κόντρα μάλιστα στην ουραγό του πρωταθλήματος.  Πιο ασφαλές μοιάζει το GG (6/7 εντός οι γηπεδούχοι). 
246. ΜΑΛΙΝ -ΒΑΑΣΛΑΝΤ ΜΠΕΒΕΡΕΝ
Με καινούριο προπονητή η Μπέβερεν, ο άσος είναι μικρός για να μπλέξουμε.  
247. ΜΟΝΣ – ΛΟΚΕΡΕΝ
Περιμένουμε η Μονς να παρασύρει στο ρυθμό της τη Λόκερεν και να φέρει ακόμα ένα άνετο over (5/8 over 2,5 εντός και εκτός έδρας μετράνε αντίστοιχα). 
248. ΜΠΑΣΤΙΑ – ΛΟΡΙΑΝ
Συνώνυμο του over είναι φέτος η Μπαστιά και μπορεί το 1,75 του Stoiximan για ένα πρωτάθλημα όμως το Σαμπιονά να φαίνεται λίγο στα πολλά… γκολ, όμως η ομάδα έχει αποδείξει πως έχει μακράν τη χειρότερη άμυνα της κατηγορίας (32 γκολ σε 13 ματς), αλλά μπορεί ταυτόχρονα και να σκοράρει, βγάζοντας ακόμα ένα over στο ματς με τη Λοριάν. Διαβάστε περισσότερα εδώ.
249. ΝΑΝΣΙ – ΑΖΑΞΙΟ
 Η Νανσί έδειξε τις επιθετικές της αρετές στο ματς με την Τρουά, όμως η νίκη δεν ήρθε και πάλι. Κόντρα στην Αζαξιό που έχει άσχημη παράδοση εκεί μέσα, η ουραγός μπορεί να επιστρέψει στις νίκες μετά από αυτήν της πρεμιέρας, με το 2,38 του Stoiximan για τον άσο να φαίνεται αρκετά καλό. Διαβάστε περισσότερα εδώ.
250. ΡΕΜΣ – ΜΠΡΕΣΤ
Η Ρεμς δεν είναι στα καλύτερά της αλλά παρουσιάζεται ιδιαίτερα μαχητική εντός έδρας. Το ματς κόντρα στην Μπρεστ φαντάζει μοναδική ευκαιρία για να επιστρέψουν οι γηπεδούχοι στις νίκες, με τους φιλοξενούμενους να είναι μακράν η χειρότερη εκτός έδρας ομάδα της κατηγορίας (0-0-7 με γκολ 3-15). Στο 2,15 στον BetVictor η ανώτερη τιμή του άσου. Διαβάστε περισσότερα εδώ.
251. ΡΕΝ – ΕΒΙΑΝ
Σε υψηλά επίπεδα το ηθικό της Ρεν μετά την τεράστια νίκη απέναντι στην Παρί αν συνυπολογίσουμε ότι έπαιζε με 9 παίκτες στο δεύτερο ημίχρονο. Μπορεί να επεκτείνει το σερί της κόντρα στην Εβιάν που είναι ασταθέσταση και έχει απουσίες στα μετόπισθεν. Καλή επιλογή ο άσος στο 1,70 του BetVictor. Διαβάστε περισσότερα εδώ.
252. ΣΟΣΟ – ΝΙΣ
5/6 GG μετράνε οι δύο ομάδες εντός και εκτός έδρας αντίστοιχα, θα πάμε με το αμφίσκορο. 
253. ΜΑΛΑΓΑ – ΒΑΛΕΝΘΙΑ
Ακίνδυνη επιθετικά η Βαλένθια όταν παίζει εκτός έδρας (μόλις 2 γκολ σε 6 ματς) που επιπλέον θα στερηθεί και τον πιο αξιόπιστο σκόρερ της (Σολδάδο). Μακριά από τις νίκες για τέσσερις αγωνιστικές η Μάλαγα στο πρωτάθλημα που είναι σφιχτή αμυντικά και δεν δέχεται εύκολα γκολ. Καλή επιλογή το under στο 1,80 της Bet365. Διαβάστε περισσότερα εδώ.
254. ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ – ΛΟΥΓΚΟ
Παράσταση ανόδου έδωσε στο Σανταντέρ η Βιγιαρεάλ (0-3), αδύναμη μακριά από την έδρα της η Λούγκο (0-3-4), φυσικά ο άσος πληρώνει ψίχουλα για τα δεδομένα της κατηγορίας. Ίσως υπάρχει αξία στα σκορ 1-0/2-0/2-1 με κάλυψη στο 3-0.
255. ΣΑΜΠΑΝΤΕΛ – ΜΙΡΑΝΤΕΣ
4-2-1 το εντός έδρας ρεκόρ της Σαμπαντέλ, 1-2-4 το εκτός της Μιραντές, , που πάντως κράτησε το μηδέν πίσω στα τρία τελευταία. Οριακά τα 1,90-2,00 του άσου. 
256. ΠΑΛΕΡΜΟ – ΚΑΤΑΝΙΑ
Η ήττα από την Μπολόνια κόστισε τριπλά στην Παλέρμο, αφού εκτός από το 3-0, έχασε και τρεις βασικούς που αποβλήθηκαν. Έτσι ο τερματοφύλακας, Ουικάνι και οι αμυντικοί Μπαρέτο και λαμπρίν, δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής. Στα ευχάριστα, η επιστροφή του Μίκολι στην ενδεκάδα μετά από δύο αγωνιστικές.
Η νίκη με 2-1 επί της Κιέβο ανέβασε την ψυχολογία της Κατάνια που πάει με μεγάλη άνεση στο ντέρμπι. Τραυματίας είναι ο αρχηγός και βασικός μέσος, Μπιατζιάντι, όπως και ο βασικός επιθετικός, Μπερχέσιο.
Σε ένα τέτοιο ντέρμπι είναι δύσκολο να γίνουν προγνωστικά και σίγουρα τα πάντα είναι ανοιχτά  Διαβάστε περισσότερα εδώ.
257. ΒΙΛΕΜ – ΧΕΡΑΚΛΕΣ
Μικρή η απόδοση του διπλού, περιμένουμε πολλά γκολ γι’ αυτό θα προτιμήσουμε το over 3,5. 
258. ΙΝΤΕΠΕΝΤΙΕΝΤΕ  - ΡΙΒΕΡ ΠΛΕΪΤ
Τοπικό ντέρμπι, must-win για τους γηπεδούχους, που έχουν να σκοράρουν  τρία ματς. Από την άλλη η Ρίβερ κράτησε το μηδέν πίσω στα τέσσερα τελευταία, 8/9 under 2,5 είδαμε την τελευταία δεκαετία, θα πάμε με τα λίγα γκολ.
259. ΟΥΝΙΟΝ ΣΑΝΤΑ ΦΕ - ΝΙΟΥΕΛΣ ΟΛΝΤ ΜΠΟΪΣ
Must-win για τη Νιούελς, αν θέλει να λέει ότι είναι διεκδικήτρια του τίτλου πρέπει να κερδίσει την ουραγό (0-5-11) Ουνιόν. 
260. ΜΠΕΝΦΙΚΑ – ΟΛΑΝΕΝΣΕ
23-3-0 η προϊστορία, τα λέει όλα.
261. ΜΠΕΤΙΣ  - ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
Πολλά γκολ συνηθίζουν να έχουν οι αναμετρήσεις ανάμεσα σε Μπέτις και Ρεάλ ανεξαρτήτως έδρας με τους γηπεδούχους να θέλουν να συνέλθουν από την συντριβή με τη Σεβίλλη και και να αντιμετωπίζουν με άγνοια κινδύνου τους μερένχες. Επιλογή το GG στο 1,72 της Bet365, το οποίο επιβεβαιώνεται και από την προϊστορία. Διαβάστε περισσότερα εδώ.
262. ΒΑΣΚΟ ΝΤΑ ΓΚΑΜΑ – ΦΛΑΜΕΝΓΚΟ
Προτελευταία αγωνιστική στη Βραζιλία, αδιάφορες βαθμολογικά Βάσκο και Φλαμένγκο, αναμετρώνται για το γόητρο σε ένα τοπικό ντέρμπι που μοιάζει να μην έχει φαβορί, αφού γίνεται σε ουδέτερο γήπεδο. 1,70 πληρώνει το Χ2. 
263. ΚΟΡΙΝΘΙΑΝΣ – ΣΑΝΤΟΣ
Ακόμα ένα αδιάφορο βαθμολογικά τοπικό ντέρμπι, με την Κορίνθιας να βρίσκεται σε φουλ φόρμα (4 σερί νίκες) προετοιμαζόμενη για το Παγκόσμιο Κύπελλο συλλόγων. Χωρίς Νεϊμάρ η Σάντος, θα πάμε με τον άσο.
264. ΣΑΝ ΜΑΡΤΙΝ ΣΧ  - ΜΠΕΛΓΡΑΝΟ
Ένα κλικ παραπάνω στο διπλό. 
265. ΑΡΧΕΝΤΙΝΟΣ ΤΖ. - ΣΑΝ ΛΟΡΕΝΤΖΟ
Σερί έχει αρχίσει να χτίζει η Σαν Λορέντζο (2-1-0), θα πάμε με το +0,25 ασιατικό διπλό της. 


Δεν υπάρχουν σχόλια :

Football Highlights