CONSTRUCTION FOR BLOG


Το ιστολόγιο είναι υπό κατασκευή

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με τον διαχειριστή.

Είσοδος διαχειριστή

Όνομα χρήστη

Κωδικός

Trending Template

About Us

Bet770

Κυριακή 25 Νοεμβρίου 2012

ΑΚΤΙΝΟΓΡΑΦΙΑ ΚΟΥΠΟΝΙΟΥ ΚΥΡΙΑΚΗΣ 25/11/2012

Διαβάστε συνοπτικά στατιστικά, ειδήσεις και εκτιμήσεις για τα πιο ενδιαφέροντα ματς του κουπονιού της Κυριακής

266. ΕΣΠΑΝΙΟΛ – ΧΕΤΑΦΕ

Η Εσπανιόλ είναι ουραγός και το κλίμα έχει βαρύνει πολύ. Ήττα εκτός από την Βαλένθια με 2-1. Εκτός ο στόπερ Μορένο και ο επιθετικός Γκαρσία. Η Χετάφε νίκησε 2-1 εντός την Βαγιαδολίδ. Εκτός ο στόπερ Άμπρααμ. NO BET


267. ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ Β – ΣΑΝΤΑΝΤΕΡ
Δεν θα μπορούσε να πληρώνει παραπάνω ο άσος, αφού η Σανταντέρ δεν μπορεί να ορθοποδήσει. Από την άλλη η Μπάρτσα Β’ δεν έχει την απαιτούμενη σταθερότητα για να την εμπιστευτούμε στο 1,60. 
268. ΜΠΑΡΙ – ΜΟΝΤΕΝΑ

No Bet.
269. ΡΟΝΤΑ – ΑΓΙΑΞ
Σε κακό φεγγάρι ο Αίαντας, πηγαίνει σε μια έδρα όπου συνήθως δυσκολεύεται, θα πάμε με τα γκολ.  
270. ΕΛΓΚΙΝ –ΡΕΪΝΤΖΕΡΣ
No Bet. 
271. ΧΟΝΤ – ΤΡΟΜΣΟ
Νο Βet.
272. ΑΟΥΕ – ΧΕΡΤΑ
Ανεβασμένη πολύ τελευταία η Άουε, που παραδοσιακά είναι δυνατή στην έδρα της. Μόνο για live, η Χέρτα φέτος δεν κοντράρεται. 
273. ΙΝΓΚΟΛΣΤΑΝΤ – ΣΑΝΤΧΑΟΥΖΕΝ
Μικρός αλλά λογικός άσος. 
274. ΣΑΝ ΠΑΟΥΛΙ – ΝΤΟΥΙΣΜΠΟΥΡΓΚ
Σε καλό φεγγάρι αμφότερες, θέλαμε ψηλότερα τον άσο για να ασχοληθούμε πριν το live. 
275. ΛΩΖΑΝΝΗ - ΓΙΟΥΝΓΚ ΜΠΟΪΣ
Κάπου χαμένη από την προσπάθεια στο Γιουρόπα Λιγκ η Γιούνγκ Μπόις (4 ματς χωρίς νίκη), το παλεύει η Λωζάννη προέρχεται από νίκη με 3-0 επί της Τουν. 1Χ.
276. ΣΕΝ ΓΚΑΛΕΝ – ΛΟΥΚΕΡΝΗ
Κοιλία δείχνει να κάνει η έτερη ευχάριστη έκπληξη του φετινού ελβετικού πρωταθλήματος Σεν Γκάλεν, το αφήνουμε για το live.


277. ΜΟΝΠΕΛΙΕ – ΜΠΟΡΝΤΟ
Από τις πιο σταθερές ομάδες σε απόδοση τείνει να γίνει η Μπορντό στη Γαλλία που μεσοβδόμαδα πανηγύρισε την πρόκριση της στην επόμενη φάση του Γιουρόπα Λιγκ. Μόλις μία νίκη στην έδρα της (1-3-2) και τρεις συνολικά σε 13 αγώνες (3-5-5) έχει η Μονπελιέ που ψάχνει ένα ξέσπασμα για να ανεβεί βαθμολογικά. Πιθανότερο αποτέλεσμα η ισοπαλία στο 3,125 του BetVictor. Διαβάστε περισσότερα εδώ.


278. ΕΣΜΠΙΕΡΓΚ – ΝΟΡΝΤΖΕΛΑΝΤ
Θα δώσουμε τον πρώτο λόγο στο διπλό των  πρωταθλητών. 
279. ΚΕΡΚΥΡΑ – ΒΕΡΟΙΑ
Πρόωρο εξάποντο παραμονής, με νέο προπονητή η Βέροια, θα το αφήσουμε στην άκρη. 
280. ΣΟΥΟΝΣΙ – ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ
Παιχνίδι με ιδιαιτερότητες στην επιστροφή των Ρότζερς, Άλεν στο γήπεδο που μεγαλούργησαν πέρυσι, η Λίβερπουλ όμως ξεκούρασε τους βασικούς και έδειξε να ξεμπουκώνει επιθετικά απέναντι στην Γουίγκαν. Ενδιαφέρον το -0,25 των κόκκινων στο 1,875 στην Bet365, επιλογή και το GG που έχει σημειωθεί στα 4/6 εντός της Σουόνσι και 4/5 εκτός της Λίβερπουλ. Στο 1,61 όμως pregame η συγκεκριμένη επιλογή. Διαβάστε περισσότερα εδώ.
281. ΑΪΝΤΧΟΦΕΝ – ΦΙΤΕΣΕ
Μετά τον Άγιαξ θα κοντράρουμε και την Αϊντχόφεν κόντρα στη Φίτεσε των 6/6 διπλών. 2,00+ το +1,5 ασιατικό των φιλοξενούμενων, θα ρίξουμε και λίγα στο ξερό διπλό.
282. ΑΛΚΜΑΑΡ – ΦΕΓΕΝΟΡΝΤ
Δεν είναι καθαρό φαβορί η Άλκμααρ (2-2-2 εντός), πληρώνει ικανοποιητικά το Χ2 της Φέγενορντ (3-1-3 εκτός), πιο ασφαλής λύση το GG.
283. ΣΠΑΡΤΑ ΡΟΤ. – ΝΤΟΡΝΤΡΕΧΤ
Ντέρμπι ανάμεσα σε δύο από της καλύτερες ομάδες της κατηγορίας, 5-1-0 το εντός έδρας ρεκόρ της Σπάρτα, 4-2-1 το εκτός της Ντόρντρεχτ. No Bet.  
284. ΤΡΕΝΚΒΑΛΝΤΕΡ ΑΝΤΜΙΡΑ - ΡΑΠΙΝΤ ΒΙΕΝΝΗΣ
Γκολ δείχνει η πρόσφατη προϊστορία, 6/8 over 2,5 και GG μετράει εντός η Αντμίρα, περιμένουμε την Ραπίντ να ακολουθήσει. 

285. ΑΤΑΛΑΝΤΑ - ΤΖΕΝΟΑ


Η αποβολή του Τσιγκαρίνι στοίχισε στην Αταλάντα και η ήττα από τη Φιορεντίνα με 4-1 ήρθε φυσιολογικά. Τιμωρημένος ο μέσος που αποβλήθηκε, μακροχρόνιες οι άλλες απουσίες.
Διαλύθηκε η Τζένοα από τη Σαμπντόρια στο ντέρμπι της Γένοβας και η εμφάνισή της, ήταν τραγική. Νέα απουσία, αυτή του αριστερού μπακ, Αντονέλι.
Φαβορί η Αταλάντα, αλλά όχι για τόσο χαμηλά. NO BET

286. ΚΙΕΒΟ – ΣΙΕΝΑ
Μόνο στην έδρα της παίρνει βαθμούς φέτος η Κιέβο, αλλά η Σιένα συμπλήρωσε τρία ματς αήττητη (χωρίς αν δεχθεί γκολ)  και στο “Μπεντεγκόντι” ηττήθηκε μόλις μια φορά την τελευταία δεκαετία (1-2-4). Χ2.

287. ΠΕΣΚΑΡΑ – ΡΟΜΑ

Η ήττα από τη Σιένα στοίχισε και την τιμωρία τριών βασικών παικτών για την Πεσκάρα (Κασιόνε, Καπουάνο, Τζανόν). Σημαντικές οι απουσίες αν προστεθούν και τα ονόματα των Μπλάζι, Κολούτσι.
Επέστρεψε στις νίκες η Ρόμα, αλλά θα συνεχίσει να παίζιε χωρίς τον Ντε Ρόσι. Πλήγμα και η απουσία του επιθετικού, Λαμέλα. Εκτός και ο τερματοφύλακας, Γκερέιρο. Ο Ζέμαν θα βρεθεί απέναντι στην ομάδα που ανέβασε στη Serie A.
Πιο κοντά στη νίκη η Ρόμα, αλλά δεν αξίζει το διπλό. NO BET

288. ΣΑΜΠΝΤΟΡΙΑ – ΜΠΟΛΟΝΙΑ

Η νίκη επί της Τζένοα αναπτέρωσε το ηθικό της Σαμπντόρια και άμεσα ξεχάστηκαν οι 7 συνεχόμενες ήττες. Οι επιθετικοί, Πότσι και Μάξι Λόπες συνεχίζουν να απουσιάζουν λόγω τραυματισμού.
Νίκη ανάσα απέναντι στην Παλέρμο και για την Μπολόνια, αλλά τα αγωνιστικά προβλήματα μεγαλώνουν. Για διάφορους λόγους θα λείψουν οι: Ταϊντέρ, Ακουαφρέσκα, Γκάρικς, Χιμένες, Νατάλι.
Το over πληρώνει αρκετά και οι δύο ομάδες δεν θα παίξουν κλειστά OVER 


289. ΤΟΡΙΝΟ – ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ
Πέντε σερί νίκες συμπλήρωσε η Φιορεντίνα, με την Τορίνο να αποδίδει μέχρι στιγμής καλύτερα εκτός έδρας. 3 σερί διπλά δείχνει η παράδοση, χρειάζεται πάντως και κάλυψη στο 2-Χ.




290. ΓΚΑΖΙΑΝΤΕΠΣΠΟΡ - Ι. ΜΠΟΥΓΙΟΥΚΣΕΧΙΡ
No Bet.

291. ΦΡΑΪΜΠΟΥΡΓΚ – ΣΤΟΥΤΓΑΡΔΗ

Ντέρμπι στο Φράιμπουργκ. Οι γηπεδούχοι παίζουν σταθερά καλά και είναι ιδιαίτερα επικίνδυνοι ειδικά εντός έδρας, όμως η Στουτγάρδη άστραψε και βρόντηξε κόντρα στη Στεάουα, με το τελικό 1-5 να επιβεβαιώνει ότι περνά περίόδο φόρμας. Ματς λεπτομερειών, από τη στιγμή που τα νέα από το ιατρικό δελτίο δεν αλλάζουν τις ισορροπίες, θα μείνουμε μακριά. NO BET


292. ΣΑΟΥΘΑΜΠΤΟΝ – ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ
Η Νιούκασλ είναι σε κρίση την ώρα που η Σαουθάμπτον προέρχεται από την καλύτερη φετινή της εμφάνιση και μοιάζει να έχει ανεβάσει κατακόρυφα την ψυχολογία της. Δεν αποτελεί έκπληξη η διόρθωση του αρχικού +0,25 για τους γηπεδούχους που τώρα προσφέρεται στο -0,25. Στο 1,68 κρατάει την απόδοση του level ball ο Betvictor. Διαβάστε περισσότερα εδώ.
293. ΤΟΥΝ – ΒΑΣΙΛΕΙΑ
Με τη φόρα που έχει πάρει η Βασιλεία (6 σερί νίκες σε όλες τις διοργανώσεις) όλα δείχνουν ότι θα περάσει και από την έδρα της ντεφορμέ Τουν (0-1-5 στα πιο πρόσφατα) που στα δύο τελευταία δέχθηκε επτά γκολ. Διπλό. 
294. ΙΣΤ ΣΤΕΡΛΙΝΓΚ – ΜΠΕΡΓΟΥΙΚ
No Bet.
295. ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ – ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
5-0-0 με τέρματα 13-1 μετράει στην Τρίπολη ο Αστέρας, πολύ αξιόμαχος πάντως ο φετινός Πανιώνιος για να τον κοντράρουμε στο 1,85. Θα περιμένουμε για καλύτερη απόδοση και εικόνα του ματς στο live. 
296. ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
2/2 νίκες με τον Ρότσα στον πάγκο ο Παναθηναϊκός, προπονητή άλλαξε και ο Πλατανιάς μετά το κακό πρόσωπο τελευταία (0-1-4) με τον Άγγελο Αναστασιάδη να αντικαθιστά τον Γιάννη Χατζηνικολάου.  Οριακά τα 1,90 του διπλού. 
297. ΤΒΕΝΤΕ – ΤΣΒΟΛΕ
Πουθενά δεν υπάρχει αξία για να ασχοληθούμε. 
298. ΤΟΤΕΝΑΜ - ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ
Λονδρέζικο ντέρμπι, με την προϊστορία να δείχνει 6-4-0 αλλά τη φόρμα να γέρνει προς την ομάδα του Άλαρνταϊς που δεν καταλαβαίνει από ονόματα και έδρες. Θα προτιμήσουμε το +1 ασιατικό των φιλοξενούμενων.  
299. ΤΣΕΛΣΙ - ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ
Ντέρμπι κορυφής, με τον Μπενίτεθ να κάνει ντεμπούτο στον πάγκο των λονδρέζων. Δεν πείθει με την εικόνα της φέτος η Σίτι, ειδικά εκτός (2-3-0) όπου όταν κερδίζει το κάνει με αίμα. 0:0 ασιατικός άσος. 


300. ΤΟΥΛΟΥΖ – ΛΥΩΝ
Η Τουλούζ θα παίξει προσεκτικά, καθώς οι τρεις συνεχόμενες ήττες την έχουν κάνει να υποχωρήσει πολύ. Τραγική η παράδοση της Λυών εκεί μέσα, με τους πρωτοπόρους να είναι γενικά προσεκτικοί στα εκτός έδρας παιχνίδια τους. Διαβασμένοι και οι μπουκ, δεν τρομάζουν από τα 6/6 GG της Τουλούζ και δίνουν ισοπίθανα τα GG/NG. Με οδηγό την παράδοση επιλέγουμε το No Goal στο 1,83 του Stoiximan. Διαβάστε περισσότερα εδώ.


302. ΑΘΛΕΤΙΚ ΜΠΙΛΜΠΑΟ - ΛΑ ΚΟΡΟΥΝΙΑ

Η Μπιλμπάο προέρχεται από βαριά ήττα με 5-1 στην Μαδρίτη από την Ρεάλ. Είναι ξεκούραστη καθώς λόγω του πολέμου στην Γάζα δεν ταξίδεψε στο Ισραήλ για το ματς στο Γιουρόπα με την Κιριάτ. Εκτός ο μέσος Γουρπέγι. Η Λα Κορούνια ηττήθηκε εντός με 2-0 από την Λεβάντε και είναι κάτω από την γραμμή του υποβιβασμού. Εκτός οι βασικοί στόπερ Μαρτσένα και Ζε Κάστρο όπως και ο επιθετικός Ολιβέιρα. 1-X


303. ΑΛΜΕΡΙΑ – ΜΟΥΡΘΙΑ
Θα στηρίξουμε τη δυνατή στην έδρα της (5-2-0) Αλμερία, που κράτησε ανέπαφη την εστία της στα τέσσερα τελευταία και έχει σημαντικές επιστροφές στην επίθεση. 
304. ΠΟΝΦΕΡΑΝΤΙΝΑ – ΟΥΕΣΚΑ
Ανάξια εμπιστοσύνης η ασθενέστατη αμυντικά Πονφεραδίνα. 
305. ΧΕΡΕΘ – ΑΛΚΟΡΚΟΝ
Υπερβολικό βάσει των εμφανίσεων της το 3-4-0 που τρέχει η Χερέθ, η Αλκορκόν είναι ομάδα έδρας αλλά δεν θα την κοντράραμε. 
306. ΝΑΣΙΟΝΑΛ ΜΑΔΕΪΡΑ – ΕΣΤΟΡΙΛ
3/4 over 2,5 και GG μετράνε αμφότερες εντός και εκτός έδρας αντίστοιχα, θα πάμε με τα γκολ. 
307. ΣΕΤΟΥΜΠΑΛ - ΡΙΟ ΑΒΕ
No Bet.


308. ΑΟΥΓΚΣΜΠΟΥΡΓΚ – ΓΚΛΑΝΤΜΠΑΧ
Η φετινή Γκλάντμπαχ δεν εμπνέει ιδιαίτερη εμπιστοσύνη, αλλά στην έδρα της Άουγκσμπουργκ, που είναι μακράν η χειρότερη ομάδα της κατηγορίας μπορεί να πάρει αποτέλεσμα. Οι αποδόσεις υπερτιμούν τις δυνατότητες των γηπεδούχων, οι οποίοι έχουν απολογισμό 1-3-8 χωρίς να σκοράρουν στα 7/12! 2,27 πληρώνει στον BetVictor το ασιατικό level ball των φιλοξενούμενων, ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει και το 9,75 στον Stoiximan στο να κερδίσει η Γκλάντμπαχ με δύο γκολ διαφορά, έτσι δηλαδή όπως ήρθαν και οι 8 ήττες της Άουγκσμπουργκ στο πρωτάθλημα. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

309. ΧΟΦΕΝΧΑΪΜ – ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ

Διπλό με (προφανώς) πολύ ρίσκο, από τη στιγμή που η Λεβερκούζεν πάει να παίξει σε μια επικίνδυνη έδρα. Έκανε rotation στο παιχνίδι με τη Μέταλιστ στο Χάρκοβο και έχασε (2-0), στρέφει το ενδιαφέρον της στο πρωτάθλημα όπου έχει την ευκαιρία να πιάσει τη Φρανκφούρτη στην 4η θέση. Τίποτα δεν δείχνει ότι η κακή πορεία της Αουγκσμπουργκ μπορεί να σταματήσει και το 2.30 είναι πολύ καλό για να αγνοηθεί. 2  2,30 OPAP


310. ΚΛΑΜΠ ΜΠΡΙΖ – ΣΑΡΛΕΡΟΥΑ
Συνεχίζει της νίκες στο εγχώριο πρωτάθλημα η Κλαμπ Μπριζ.
311. ΣΙΒΑΣΠΟΡ – ΚΑΪΣΕΡΙΣΠΟΡ
Σε τιμές αουτσάιντερ η φορμαρισμένη Καϊσέρι, θα πάμε με το +0,25 διπλό ενώ ενδιαφέρον μοιάζει και το GG, με τους φιλοξενούμενους να μετράνε 6/6 εκτός. 
312. ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ – ΓΚΕΝΤΣΛΕΡΜΠΙΡΛΙΓΚΙ
9 σερί άσους δείχνει η προϊστορία, αλλά η Γκενστλέρ φέτος μετράει 2-3-1 εκτός έδρας και η απόδοση της Φενέρ είναι απαγορευτική. 
313. ΠΑΟΚ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
Ντέρμπι κορυφής και τελευταία ευκαιρία του ΠΑΟΚ να πλησιάσει τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό, θα ξεχωρίσουμε το GG.

314. ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ – ΣΕΒΙΛΛΗ

Η Σεβίλλη θριάμβευσε στο ντέρμπι της Ανδαλουσίας διαλύοντας την Μπέτις με 5-1. Θα λείψει ο επιθετικός Νεγρέδο και οι μέσοι Μεδέλ και Τροχόφκσι.  Ατλέτικο Μαδρίτης είναι φέτος άλλη κλάση. 6/6 νίκες μετράει η ομάδα του Σιμεόνε στο “Βιθέντε Καλντερόν”, αναμένεται να τις κάνει επτά. 1


315. ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ Β – ΝΟΥΜΑΝΘΙΑ
Από τρία σερί over 3,5 εκτός έδρας προέρχεται η Νουμάνθια, βρίσκει απέναντι της την κατάλληλη αντίπαλο για να φέρει ακόμα ένα. 
316. ΤΟΛΟΥΚΑ - ΚΛΑΜΠ ΑΜΕΡΙΚΑ
Επαναληπτικός για τα ημιτελικά των πλέι-οφ του Μεξικό, 0-2 κέρδισε στο πρώτο ματς η Τολούκα, αφαιρώντας κάθε στοιχηματικό ενδιαφέρον από το δεύτερο παιχνίδι. 
317. ΑΚΑΔΕΜΙΚΑ - ΖΙΛ ΒΙΘΕΝΤΕ
No Bet.
318. ΜΠΡΟΝΤΜΠΙ – ΧΟΡΣΕΝΣ
Θα πάμε με το 0:0 ασιατικό άσο της Μπρόντμπι, περιμένοντας τη φανέλα να μιλήσει. 
319. ΙΝΤΕΡΝΑΣΙΟΝΑΛ – ΠΟΡΤΟΥΓΚΕΣΑ
Με υπηρεσιακό προπονητή η Ιντερνασιονάλ, η Πορτουγκέσα καίγεται για τους βαθμούς αλλά δύσκολα η γηπεδούχος θα της χαριστεί. Άσος. 
320. ΚΡΟΥΖΕΪΡΟ – ΚΟΡΙΤΙΜΠΑ
GG ή No Bet.
321. ΜΠΑΪΑ – ΝΑΟΥΤΙΚΟ
Νίκη θέλει η γηπεδούχος Μπαΐα, με ισοπαλία εξασφαλίζει την παραμονή της η Ναούτικο, αλλά εκτός έδρας είναι άθλια (1-3-14). Λογική επιλογή ο άσος. 
322. ΜΠΟΤΑΦΟΓΚΟ - ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΙΝΕΪΡΟ
Θέλει τους πόντους η Ατλ. Μινέιρο, αλλά λογικά θα χρειαστεί πάνω από ένα γκολ για να τα καταφέρει. 7 σερί over 2,5 δείχνει η προϊστορία, θα πάμε με τα πολλά γκολ. 
323. ΠΟΝΤΕ ΠΡΕΤΑ - ΣΑΟ ΠΑΟΛΟ
Αδιάφορο βαθμολογικά, η Σάο Πάολο έχει το Κόπα Σουνταμερικάνα για να ασχολείται, πάμε πάσο. 
324. ΣΠΟΡΤ ΡΕΣΙΦΕ – ΦΛΟΥΜΙΝΕΝΣΕ
Συνεχίζει την ηρωική της προσπάθεια για τη σωτηρία η Σπορτ Ρεσίφε και πλέον έχει φτάσει πολύ κοντά, αλλά θα χρειαστεί τους βαθμούς κόντρα στην πρωταθλήτρια Φλουμινένσε. Η “Φλου” έδειξε σημάδια χαλαρώματος στο προηγούμενο, όταν και στη φιέστα τίτλου ηττήθηκε με 0-2 από την Κρουζέιρο, οι μπουκ πάντως υποψιασμένοι προσφέρουν τον άσο στο 2,10.
---.  ΠΑΛΜΕΪΡΑΣ – ΑΤΛ. ΓΚΟΪΑΝΙΕΝΣΕ
Αμφότερες υποβιβασμένες, γεμάτη απουσίες και απογοήτευση η “Βερντάο”, δύο ματς αήττητη η φιλοξενούμενη που παίζει εδώ και καιρό χωρίς άγχος. Χ2.  
---. ΦΙΓΚΕΪΡΕΝΣΕ – ΓΚΡΕΜΙΟ
Υποβιβασμένη η Φιγκεϊρένσε, βαθμούς θέλει η Γκρέμιο για να καπαρώσει τη δεύτερη θέση, λογικό αλλά χαμηλό διπλό. 
325. ΓΚΕΝΚ – ΛΕΟΥΒΕΝ
Το over της ημέρας.

326. ΜΙΛΑΝ – ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ


Μεγάλο ντέρμπι με τις δύο ομάδες να προέρχονται από νίκες που ισοδυναμούν με πρόκριση στο Champions League. Πολλά τα προβλήματα της Μίλαν με τραυματίες τους: Πάτο, Αμπροζίνι, Αμπάτε, Μπονέρα, Μουντάρι, Αντονίνι.
Ο Τζιόρτζιο Κιελίνι είναι τραυματίας για τη Γιουβέντους και τη θέση του θα πάρει ο Κάσερες. Κατά τα άλλα, ο Κόντε θα παρατάξει ότι καλύτερο διαθέτει.
Σε καλύτερη κατάσταση είναι η Γιουβέντους, μπορεί να πάρει το διπλό που πληρώνει πολύ καλά. 2

327. ΛΑΝΟΥΣ – ΕΣΤΟΥΔΙΑΝΤΕΣ
Στην πρώτη θέση του Τορνέο Ινισιάλ έφερε τη Λανούς του ξέφρενο σερί της (7 συνεχόμενες νίκες), στην ισχυρή έδρα της (6-1-1) έχει τον πρώτο λόγο κόντρα στην Εστουδιάντες, με τον άσο να πληρώνει 1,85+.
328. ΟΛ ΜΠΟΪΣ - ΒΕΛΕΖ ΣΑΡΣΦΙΛΝΤ
Γκέλαρε κόντρα στη Μπόκα η Βελέζ (προερχόταν από 5 σερί νίκες) και πλέον έχει συγκάτοικο στην κορυφή τη Λανούς. Φιλοξενείται στην έδρα της ομάδας που έσπασε το αήττητο της Νιούελς, θα ψάξουμε για το διπλό στο Live αλλά η απόδοση του (κοντά στο 2,00) αυτή την ώρα είναι απαγορευτική.  
329. ΤΙΓΚΡΕ - ΓΟΔΟΪ ΚΡΟΥΖ
No Bet.



330. ΜΑΡΣΕΪΓ – ΛΙΛ
Πολλά από τα επιθετικά του όπλα θα στερηθεί ο Μποπ με την Μαρσέιγ ούτως ή άλλως να αντιμετωπίζει πρόβλημα στο τελείωμα φάσεων στα τελευταία ματς. Μετράει μόλις μία νίκη στα εννέα πιο πρόσφατα (1-3-5), με τη Λιλ να έρχεται από θετικό αποτέλεσμα μεσοβδόμαδα που τονώνει την ψυχολογία της. Μπορούν οι φιλοξενούμενοι να εκμεταλλευτούν την κακή φόρμα και τις πολλές απουσίες των Μασσαλών και να μην ηττηθούν με το ασιατικό διπλό +0,25 να δίνεται στο 1,975 στην Bet365. Διαβάστε περισσότερα εδώ.


331. ΛΕΒΑΝΤΕ – ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
Δύσκολη έξοδος για τη Μπαρτσελόνα, με τη Λεβάντε να μετράει 4-1-1 εντός και να δυσκολεύει παραδοσιακά τους μεγάλους στην έδρα της. 5 σερί GG δείχνει η προϊστορία, θα το ξεχωρίσουμε στοιχηματικά.  GG
332. ΜΠΡΑΓΚΑ – ΠΟΡΤΟ
Θα πάμε πρώτα με τα γκολ και κατά δεύτερο λόγο με το διπλό. 
333. ΜΠΟΚΑ ΤΖΟΥΝΙΟΡΣ - ΡΑΣΙΝΓΚ ΚΛΟΥΜΠ
Τελευταία ευκαιρία της Μπόκα να μπει στην κούρσα του τίτλου, στην οποία είναι ήδη η Ρασίνγκ. Μεγάλη τριπλή. 
334. ΤΙΧΟΥΑΝΑ – ΛΕΟΝ
Επαναληπτικός για τα ημιτελικά των πλέι-οφ του Μεξικό, 2-0 το πρώτο ματς για τη Λεόν, θα στηρίξουμε όμως την Τιχουάνα στην ισχυρή έδρα της. 

ΠΗΓΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΚΤΙΝΟΓΡΑΦΙΑ ΚΟΥΠΟΝΙΟΥ:
scoreline
betblog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Football Highlights