CONSTRUCTION FOR BLOG


Το ιστολόγιο είναι υπό κατασκευή

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με τον διαχειριστή.

Είσοδος διαχειριστή

Όνομα χρήστη

Κωδικός

Trending Template

About Us

Bet770

Κυριακή 25 Νοεμβρίου 2012

ΑΚΤΙΝΟΓΡΑΦΙΑ ΚΟΥΠΟΝΙΟΥ ΔΕΥΤΕΡΑ 26//2012

Ακτινογραφία κουπονιού Δευτέρας
Διαβάστε συνοπτικά στατιστικά, ειδήσεις και εκτιμήσεις για τα πιο ενδιαφέροντα ματς του κουπονιού της Δευτέρας.


335. ΑΕ ΛΕΜΕΣΟΥ-ΑΠΟΕΛ
Η ΑΕΛ παραμένει αήττητη στο πρωτάθλημα (6-4-0) και ο ΑΠΟΕΛ αήττητος εκτός έδρας (4-1-0), δεχόμενος μάλιστα μόνο ένα γκολ στις εξόδους του (12-1 τα τέρματα). Δύσκολα θα δούμε ανοιχτό παιχνίδι, Χ (3,20) και under (1,61) έχουν το προβάδισμα, ο συνδυασμός τους προσφέρεται στο 3,75.

336. ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ-ΑΡΗΣ
Αρκετή… ισοπαλία μυρίζει το ματς, με τον Άρη πάντως να μην είναι στα καλύτερά του και εκτός έδρας συνήθως να έχει προβλήματα. Ο Πανθρακικός κατάλαβε πως οι βαθμοί θα έρθουν με τη σκληρή άμυνα και αν καταφέρει να κρατήσει και πάλι το μηδέν πίσω, τότε έχει περισσότερες πιθανότητες να πάρει τη νίκη από το 2,50 της Bet365. Διαβάστε περισσότερα εδώ.
337. ΑΑΡΧΟΥΣ-ΜΙΝΤΙΛΑΝΤ
Ματς ανοιχτό σε κάθε αποτέλεσμα είναι αυτό, μιας και η Άαρχους δεν είναι στα καλύτερά της και βγάζει πολλά αμυντικά προβλήματα. Αν η Μίντιλαντ κάνει το γνωστό ελεύθερο εκτός έδρας παιχνίδι της, τότε έχει πιθανότητες να σκοράρει πάνω από ένα γκολ εκεί μέσα, ενδεχόμενο που πληρώνει 2,40 στον Stoiximan. Διαβάστε περισσότερα εδώ.
338. ΚΑΛΙΑΡΙ-ΝΑΠΟΛΙ
Η Νάπολι χωρίς τον Καβάνι είναι άλλη ομάδα, δυσκολεύεται πολύ επιθετικά και στην δύσκολη έδρα της Κάλιαρι θα αντιμετωπίσει προβλήματα. Οι νησιώτες μετά την αλλαγή στην τεχνική ηγεσία έχουν δεχτεί μόλις 1 ήττα σε 7 παιχνίδια και θα παίξουν αμυντικά. Πολύ πιθανή δείχνει μία ισοπαλία συμβιβασμού και αλληλοεξουδετέρωσης σε απόδοση 3,20 στον Stoiximan, ενώ πιθανό είναι να μην δούμε πολλά γκολ στον αγώνα ενδεχόμενο που προσφέρεται σε απόδοση 1,75 στην ίδια εταιρεία. Διαβάστε περισσότεραεδώ.
339. ΤΡΑΜΠΖΟΝΣΠΟΡ-ΕΣΚΙΣΕΧΙΡΣΠΟΡ
Η Τραμπζονσπόρ έχει στρώσει μετά την είσοδο του Κόλμαν στην ομάδα και δημιουργεί περισσότερες ευκαιρίες επιθετικά ενώ η άμυνα της είναι αξιόπιστη. Η Εσκισεχίρ χάνεται μακριά από την έδρα της και δύσκολα θα καταφέρει κάτι καλό στην Τραπεζούντα. Σε απόδοση 2,00 προσφέρει τον πολύ πιθανό άσο ο Stoiximan. Διαβάστε περισσότερα εδώ.
340. ΟΣ-ΚΑΜΠΟΥΡ
Δεδομένη είναι η διαφορά των δύο ομάδων, αλλά με την Ος να έρχεται από δύο σερί νίκες και την Καμπούρ να έχει βγάλει μόνο ένα διπλό φέτος (1-2-3), δεν προκύπτει αξία στο 1,70 του διπλού.
341. ΚΛΕΡΜΟΝ-ΜΟΝΑΚΟ
Αμφότερες οι ομάδες είναι σε ανοδική πορεία στο πρωτάθλημα. Η Κλερμόν μετράει τέσσερα σερί over και goal-goal, έχοντας δει τα 10/14 παιχνίδια της να ολοκληρώνονται με αμφίσκορο αποτέλεσμα. Η Μονακό ψάχνει τη νίκη για να ανέβει ξανά στην κορυφή της βαθμολογίας και δεν σκόραρε μόνο στο πρώτο της εκτός έδρας παιχνίδι τον Αύγουστο. 1,83 αποδίδει το GG στην Bet365. Διαβάστε περισσότερα εδώ.
342. ΣΑΡΑΓΟΣΑ-ΘΕΛΤΑ
Η Σαραγόσα – η μοναδική ομάδα της κατηγορίας που δεν έχει ισοπαλία (5-0-7) – βρίσκεται σε σχετικά ανοδική πορεία. Η Θέλτα έχει πέσει πολύ βαθμολογικά και ψάχνει στο «Λα Ρομαρέδα» τους πρώτους της εκτός έδρας βαθμούς. Χωλαίνουν αμυντικά οι γηπεδούχοι, που δεν έχουν κρατήσει ακόμα ανέπαφη την εστία τους στο πρωτάθλημα, η Θέλτα χάνει εκτός αλλά δεν σκόραρε μόνο στο Μπερναμπέου (5/6 goal-goal). Επιλογή το 1,80 της Bet365 για το αμφίσκορο αποτέλεσμα. Διαβάστε περισσότερα εδώ.
343. ΠΑΡΜΑ-ΙΝΤΕΡ
Η Ίντερ είναι «καζάνι που βράζει» για τη διαιτησία και έρχεται από δύο σερί γκέλες (με τον Αντρέα Στραματσόνι στον πάγκο της όμως δεν έχει αποτύχει ποτέ να κερδίσει σε τρία συνεχόμενα ματς). Η Πάρμα δεν είναι εύκολος αντίπαλος καθώς παραμένει αήττητη εντός έδρας από το Μάρτιο. Πέντε σερί over, over 3,5 και goal-goal μετράνε οι νερατζούρι, σκοράροντας σε όλα από δύο γκολ και πάνω, 1,85 αποδίδει το over στην Bet365. Διαβάστε περισσότερα εδώ.
344. ΜΟΡΕΪΡΕΝΣΕ-ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ ΛΙΣ.
Η Σπόρτινγκ οφείλει να συνέλθει και η ντεφορμέ Μορεϊρένσε μπορεί να αποτελέσει μια καλή αρχή για την αντεπίθεση της ομάδας. Το ματς πάντως δεν θα είναι εύκολο και το 1,95 της Bet365 θεωρείται σωστό. Διαβάστε περισσότερα εδώ.
345. ΚΙΛΜΕΣ-ΑΡΣΕΝΑΛ ΣΑΡΑΝΤΙ
Σε καλύτερη κατάσταση οι φιλοξενούμενοι, η Κίλμες είναι μεταξύ των ομάδων με τις περισσότερες ισοπαλίες στο πρωτάθλημα (3-8-5). Ισορροπημένο το ματς όπως δείχνουν και οι αποδόσεις, στο 3,10 προσφέρεται η ισοπαλία.
346. ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΡΑΦΑΕΛΑ-ΚΟΛΟΝ ΣΑΝΤΑ ΦΕ
Η Ατλέτικο Ραφαέλα πηγαίνει από ήττα σε ήττα και αναγκάστηκε να απολύσει τον προπονητή της. Στο ματς θα παραταχθεί με υπηρεσιακό. Η Κολόν έχει ψυχολογία από τη νίκη στο ντέρμπι μίσους της προηγούμενης αγωνιστικής και δεν χάνει στα πέντε τελευταία (1-4-0). Το παιχνίδι είναι και τοπικό ντέρμπι με τους γηπεδούχους να μην έχουν κερδίσει ποτέ (0-7-9!) τους φιλοξενούμενους σε επίσημο ματς. 1,85 πληρώνει το ασιατικό level ball της Κολόν.


Δεν υπάρχουν σχόλια :

Football Highlights