CONSTRUCTION FOR BLOG


Το ιστολόγιο είναι υπό κατασκευή

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με τον διαχειριστή.

Είσοδος διαχειριστή

Όνομα χρήστη

Κωδικός

Trending Template

About Us

Bet770

Τετάρτη 28 Νοεμβρίου 2012

ΑΚΤΙΝΟΓΡΑΦΙΑ ΚΟΥΠΟΝΙΟΥ ΑΚΤΙΝΟΓΡΑΦΙΑ ΚΟΥΠΟΝΙΟΥ 28/11/2012

Ακτινογραφία κουπονιού Τετάρτης
Διαβάστε συνοπτικά στατιστικά, ειδήσεις και εκτιμήσεις για τα πιο ενδιαφέροντα ματς του κουπονιού της Τετάρτης.
137. ΑΤΑΛΑΝΤΑ-ΤΣΕΖΕΝΑ
Νοκ-άουτ ματς για τον 4ο γύρο του κυπέλλου. Από εντός έδρας γκέλα προέρχεται η Αταλάντα και θα προσπαθήσει να διασκεδάσει τις εντυπώσεις. Η Τσεζένα δεν μπορεί να έχει πολλές βλέψεις στο κύπελλο, αφού πρωταρχικός στόχος φέτος είναι η σωτηρία της. Μικρό είναι, πάντως, το 1,50 του άσου για ένα θεσμό που συνήθως υποτιμάται στην Ιταλία.
138. ΚΙΕΒΟ-ΡΕΤΖΙΝΑ

Νοκ-άουτ ματς για τον 4ο γύρο του κυπέλλου. Στην Κιέβο το κλίμα δεν είναι ιδιαίτερο καλό. Και οι δύο ομάδες παλεύουν για τη σωτηρία τους στις κατηγορίες τους και το κύπελλο πιθανώς να περάσει σε δεύτερη μοίρα. Ούτε το 1,66 πείθει σαν απόδοση.
139. ΜΟΝΠΕΛΙΕ-ΝΙΣ
Μεγαλύτερη βάση στο πρωτάθλημα δίνει η Μονπελιέ, για την οποία το 1,60 του άσου μόνο αστείο είναι. Η Νις εκτός έδρας έχει χάσει μόλις δύο φορές φέτος, έρχεται από πέντε ματς αήττητη και το 2,08 του Stoiximan στο Χ2 φαίνεται αρκετά καλό, ενώ αξίζει το ρίσκο και στο σκέτο διπλό του 4,85. Διαβάστε περισσότερα εδώ.
140. ΜΠΟΛΟΝΙΑ-ΛΙΒΟΡΝΟ
Νοκ-άουτ ματς για τον 4ο γύρο του κυπέλλου. Από εντυπωσιακά αποτελέσματα έρχεται η Λιβόρνο που ανέβηκε στη 2η θέση της Serie B. Η Μπολόνια είναι ουραγός στη Serie A και περιθώρια για κύπελλο δεν υπάρχουν τη δεδομένη χρονική στιγμή. 6-1-1 μετράνε στο πρωτάθλημα εκτός έδρας οι φιλοξενούμενοι, στο 1,85 το Χ2.
141. ΙΝΓΚΟΛΣΤΑΝΤ-ΑΟΥΕ
Ευκαιρία να επιστρέψει στις νίκες η γηπεδούχους, που βρίσκει την Άουε σε κακή κατάσταση και μετρώντας 0-1-6 εκτός έδρας με γκολ 4-16. Καλή περίπτωση το 1,90 του άσου.
142. ΜΠΡΑΟΥΝΣΒΑΪΓΚ-ΣΑΝ ΠΑΟΥΛΙ
Από την πρώτη ήττα της χρονιάς έρχεται η Μπράουνσβαϊγκ (10-4-1), που βρίσκει τη Σαν Πάουλι σε καλή κατάσταση (3-3-1 στα εφτά τελευταία). Προβάδισμα, πάντως, υπάρχει στον άσο (1,90) με τους γηπεδούχους να μετράνε 7-1-0 στο γήπεδό τους.
143. ΝΤΟΥΙΣΜΠΟΥΡΓΚ-ΟΥΝΙΟΝ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ
Σε σαφώς καλύτερη κατάσταση είναι οι Βερολινέζοι, που πάντως έχουν βγάλει μόνο ένα διπλό (1-4-2). Μόνο μία εντός έδρας νίκη έχει και η Ντούισμπουργκ (1-2-4), το διπλό γύρισε σε φαβορί (2,45 από 2,60), πιο πιθανή δείχνει η ισοπαλία (3,40).
144. ΣΑΝΤΧΑΟΥΖΕΝ-ΚΟΤΜΠΟΥΣ
Η Σαντχάουζεν έρχεται από σειρά αρνητικών αποτελεσμάτων, στο σημερινό ματς όμως θα κάνει το εντός έδρας του ντεμπούτο ο νέος της προπονητής. Η Κότμπους έχει φόρμα εσχάτως (3-2-1 στα έξι τελευταία), αλλά βγάζει δύσκολα διπλά. Το διπλό (1,95) είναι φαβορί, υπάρχουν όμως αρκετά αρνητικά ώστε να επιβεβαιωθεί.
145. ΜΠΑΣΤΙΑ-ΛΙΛ
Τσακωμένη με την άμυνα είναι η Μπαστιά και αυτή η προσέγγιση δεν πρόκειται να αλλάξει στο ματς κυπέλλου. Η Λιλ είναι μεν το φαβορί, όμως θα πρέπει να ανοιχτεί για να σκοράρει και αυτό ίσως το πληρώσει. Μπερδεμένο φαίνεται το ματς, καλό όμως το 1,80 της Bet365 για τα πολλά γκολ. Διαβάστε περισσότερα εδώ.
146. ΧΑΠΟΕΛ ΣΜΟΝΑ-ΑΘΛΕΤΙΚ ΜΠΙΛΜΠΑΟ
Η αναβολή λόγω τεταμένους κλίματος στο Ισραήλ καθώς και το γεγονός ότι δεν υπάρχει το παραμικρό βαθμολογικό ενδιαφέρον για την Μπιλμπάο οδήγησε τον Μπιέλσα στην απόφαση να στηριχθεί σε αναπληρωματικούς παίκτες, αφήνοντας έξω την πλειοψηφία των βασικών ποδοσφαιριστών του. Μπορεί να το εκμεταλλευτεί η Χάποελ Ιρόνι και να μην ηττηθεί με τον ασιατικό άσο +0,5 (1Χ) να είναι η επιλογή στο 1,87 του BetVictor, απόδοση που υποχώρησε (1,80) μέσα σε ελάχιστα λεπτά. Διαβάστε περισσότερα εδώ.
147. ΣΙΕΝΑ-ΤΟΡΙΝΟ
Νοκ-άουτ ματς για τον 4ο γύρο του κυπέλλου. Και για τις δύο ομάδες ακολουθούν πολύ δύσκολα ματς στο πρωτάθλημα και το rotation πρέπει να θεωρείται δεδομένο. Η Τορίνο είναι, πάντως, πιο άνετη βαθμολογικά και ούτως ή άλλως φέτος εκτός έδρας έχει χάσει μόνο μία φορά (1-5-1). 1,92 πληρώνει το +0,25 ασιατικό διπλό.
148. ΧΕΤΑΦΕ-ΠΟΝΦΕΡΑΝΤΙΝΑ
Κανένα στοιχηματικό ενδιαφέρον δεν έχει το ματς, αφού το πρώτο παιχνίδι έληξε 0-4 και η Χετάφε έχει σχεδόν σίγουρα εξασφαλίσει την πρόκρισή της στους «16».
(Τα παιχνίδια του Κυπέλλου Βελγίου είναι νοκ-άουτ για τη φάση των «16»).
149. ΒΕΣΤΕΡΛΟ-ΣΙΝΤ ΤΡΟΥΙΝΤΕΝ
Αμφίρροπο ματς μεταξύ περίπου ισοδύναμων ομάδων που αμφότερες βρίσκονται στη 2η κατηγορία. Άλλωστε, η Βέστερλο είναι καλύτερη εκτός έδρας παρά εντός (2-4-1).
150. ΓΑΝΔΗ-ΛΟΚΕΡΕΝ
Κάτω από το μέσον της βαθμολογίας είναι η Γάνδη που έχει αγωνιστικά και εξωαγωνιστικά προβλήματα. Η Λόκερεν είναι σε δαιμονιώδη κατάσταση και προέρχεται από εφτά σερί νίκες στο πρωτάθλημα, ανεβαίνοντας στο -4 από την κορυφή. 1,72 πληρώνει το Χ2, σε ένα ματς που είναι και γειτονικό ντέρμπι μίσους.
151. ΖΟΥΛΤΕ ΒΑΡΕΓΚΕΜ-ΣΑΡΛΕΡΟΥΑ
Μεγάλη διαφορά δυναμικότητας, με τους γηπεδούχους να είναι στη 2η θέση στο πρωτάθλημα και τους φιλοξενούμενους στην τρίτη από το τέλος. Το 1,40 του άσου, όμως, δεν έχει αξία σε ένα νοκ-άουτ ματς, αφού επιπλέον η Ζούλτε είναι καλύτερη εκτός έδρας από ότι εντός.
152. ΚΟΡΤΡΑΪΚ-ΜΟΝΣ
Σχετικά καλές πορείες για δύο περίπου ισοδύναμες ομάδες. Αμφίρροπο το ματς, αρκετά πιθανά τα goal-goal (1,62) και over (1,75).
153. ΒΕΡΝΤΕΡ ΒΡΕΜΗΣ-ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ
Αμφότερες είναι σε καλή κατάσταση, τα μεταξύ τους ματς στη Βρέμη σπάνια δεν έχουν γκολ, ενώ η Βέρντερ έχει σκοράρει στα 5/6 εντός έδρας από δύο γκολ και πάνω και η Λεβερκούζεν μετράει 7/7 over στις εξόδους της. Δύσκολα να μείνει το ματς σε χαμηλό σκορ, 1,825 πληρώνει το over 2,75 στην Bet365. Διαβάστε περισσότερα εδώ.
154. ΓΚΛΑΝΤΜΠΑΧ-ΒΟΛΦΣΜΠΟΥΡΓΚ
Σε κανένα σημείο της φετινής σεζόν δεν έχει δείξει η Γκλάντμπαχ ότι μπορούμε να την εμπιστευτούμε. Η Βόλφσμπουργκ έχει πάρει αρκετά αποτελέσματα εκτός έδρας και είναι βελτιωμένη μετά τη φυγή του Μάγκατ. Μοναδικό «ασφαλές» ενδεχόμενο για το παιχνίδι το goal-goal, που πληρώνει 1,66 στην Bet365, με τους γηπεδούχους να μετράνε 5/6 εντός έδρας. Διαβάστε περισσότερα εδώ.
155. ΣΤΟΥΤΓΑΡΔΗ-ΑΟΥΓΚΣΜΠΟΥΡΓΚ
Την ευκαιρία να επιστρέψει στις νίκες έχει η Στουτγάρδη και να βελτιώσει τις εντός έδρας επιδόσεις της (1-2-3). Αν και με κούραση, οι γηπεδούχοι έχουν προβάδισμα νίκης, αφού η Άουγκσμπουργκ ακόμα κι όταν παίζει καλά δεν μπορεί να κερδίσει. Αξίζει το ρίσκο στον -1 ασιατικό άσο στον BetVictor που πληρώνει 2,21 (στο 1,70 ο άσος), αφού και οι οκτώ φετινές ήττες της Άουγκσμπουργκ ήρθαν με δύο γκολ διαφορά. Διαβάστε περισσότερα εδώ.
156. ΦΡΑΪΜΠΟΥΡΓΚ-ΜΠΑΓΕΡΝ
Η Φράιμπουργκ είναι στην καλύτερη της φετινή κατάσταση έχοντας μόνο μία ήττα στα εφτά τελευταία (4-2-1). Η Μπάγερν θα προσπαθήσει να πάρει μία ξεκούραστη νίκη χωρίς απώλειες παικτών αφού ακολουθεί το ντέρμπι με τη Ντόρτμουντ. Δεν υπάρχει αξία στο διπλό των Βαυαρών (1,36), ανάλογα με την εξέλιξη του παιχνιδιού λογικά θα προκύψουν ευκαιρίες για στοιχηματισμό στο live. Διαβάστε περισσότερα εδώ.
157. ΓΙΟΥΝΓΚ ΜΠΟΪΣ-ΛΟΥΚΕΡΝΗ
Δεν πείθει ιδιαίτερα η φετινή Γιουνγκ Μπόις που σήμερα θα αγωνιστεί και χωρίς τον Μπομπαντίγια. Η Λουκέρνη είναι σε αγωνιστική άνοδο και μπορεί να σκοράρει ένα γκολ (1,62 το goal-goal).
158. ΜΠΡΟΝΤΜΠΙ-ΚΟΠΕΓΧΑΓΗ
Νοκ-άουτ παιχνίδι για τη φάση των «8» του κυπέλλου. Ντέρμπι στα χαρτιά η συγκεκριμένη αναμέτρηση, αφού αγωνιστικά η Κοπεγχάγη είναι πολύ ανώτερη. Πάντως, με το δύσκολο πρόγραμμα που ακολουθεί για τους φιλοξενούμενους, δεν αποκλείεται να μην είναι απόλυτα συγκεντρωμένοι στο σημερινό ματς. Το διπλό πληρώνει 1,91, καλύτερα όμως να περιμένουμε τις ενδεκάδες ή ακόμα και το live.
159. ΧΑΡΤΣ-ΣΕΛΤΙΚ
Δεν είναι τόσο εύκολο το ματς όσο δείχνουν οι αποδόσεις του διπλού (1,57). Σε ένα ματς μίσους, οι γηπεδούχοι θα φέρουν ισχυρή αντίσταση, με την Σέλτικ να έχει κερδίσει μόνο το ένα από τα πέντε τελευταία της παιχνίδια (1-2-2).
160. ΕΒΕΡΤΟΝ-ΑΡΣΕΝΑΛ
Ομάδα που δημιουργεί πολλές τελικές ευκαιρίες είναι η Έβερτον με την άμυνα της να παραβιάζεται αρκετά συχνά (11/13). Έρχεται από 9 σερί GG, με την Άρσεναλ παραδοσιακά να κερδίζει και να σκοράρει αρκετά τέρματα απέναντι της. Χαμηλό αλλά πολύ πιθανό το GG στο 1,61 στην Bet365 με την αναμονή στο live πάντα να μας προσφέρει καλύτερη απόδοση. Διαβάστε περισσότερα εδώ.
161. ΣΑΟΥΘΑΜΠΤΟΝ-ΝΟΡΙΤΣ
Η Νόριτς δεν πρόκειται να αλλάξει την πετυχημένη τακτική του παιχνιδιού αναμονής, έχει σφίξει αμυντικά και η Σαουθάμπτον παρά την ευχέρεια που δείχνει στα γκολ δεν θα βρει τις συνηθισμένες ανοικτές άμυνες για κόντρες. Σε συνδυασμό με την βελτιωμένη άμυνα των γηπεδούχων αναμένουμε ένα κλειστό ματς δίνοντας προβάδισμα στον ενθουσιασμό και την ψυχολογία της Σαουθάμπτον. Επιλογή το -0,25 των γηπεδούχων στο 1,75, σίγουρα καλύτερα τα σκοράκια 1-0/2-0/2-1 με κάλυψη τα 0-0/1-1 που πληρώνουν 2,92 στην Βet365. Διαβάστε περισσότερα εδώ.
162. ΣΟΥΟΝΣΙ-ΓΟΥΕΣΤ ΜΠΡΟΜ
Δυνατή και δυσκολοκατάβλητη στην έδρα της η Σουόνσι που όταν αντιμετωπίζει ομάδες στα μέτρα της ανοίγει τον ρυθμό. Σε εξαιρετική αγωνιστική κατάσταση η Γουέστ Μπρομ με 4 σερί νίκες και 6/7 over στα τελευταία της ματς. Ο τρόπος που αγωνίζονται οι δύο ομάδες καθώς και τα στατιστικά τους ευνοούν στο να δούμε πολλά τέρματα με το over να παίζεται στο 1,83 του BetVictor. Διαβάστε περισσότεραεδώ.
163. ΣΤΟΟΥΚ-ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ
Ρολάρει τελευταία η Στόουκ, σε τραγική κατάσταση η Νιούκαστλ που από τη στιγμή που το καντήλι της ρέντας στέρεψε παίρνει από το γήπεδο αυτό που της αξίζει. Χωρίς τους Καμπάιγ, Μπεν Αρφά στο κέντρο δεν υπάρχει παίκτης να δημιουργήσει για τους φιλοξενούμενους, που αν φύγουν με το Χ από το Μπριτάνια θα είναι ευχαριστημένοι. Η Στόουκ από την άλλη δεν είναι ομάδα που θα ποντάραμε στο 1,90+, και επειδή το ματς θα πάει στη δύναμη και πολύ δύσκολα το σκορ θα ξεφύγει, προτιμάμε το ποντάρισμα στα 1-0/2-0/2-1 με κάλυψη στα 0-0/1-1 που δίνουν μέση απόδοση 2,10 στην Bet365. Διαβάστε περισσότερα εδώ.
164. ΤΟΤΕΝΑΜ-ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ
Πέντε σερί νίκες μετράει η Τότεναμ σαν γηπεδούχους απέναντι στη Λίβερπουλ  και μάλιστα και τα πέντε αυτά ματς έχουν επιβεβαιώσει το over. Με τον τρόπο που αγωνίζονται και δημιουργούν φάσεις οι δύο ομάδες η συγκεκριμένη επιλογή, που πληρώνει 1,73 στον Stoiximan, φαντάζει ως μονόδρομος στο συγκεκριμένο ματς. Πιθανή και η ισοπαλία, το αγαπημένο αποτέλεσμα φέτος της Λίβερπουλ, που προσφέρεται στο 3,65 στην ίδια εταιρία σε 0% γκανιότα. Διαβάστε περισσότερα εδώ.
165. ΤΣΕΛΣΙ-ΦΟΥΛΑΜ
Τσέλσι και Φούλαμ αναμετρώνται στο ντέρμπι του Δυτικού Λονδίνου με τις δύο ομάδες να αγνοούν τη νίκη εδώ και 5 αγώνες (0-3-2). Το πρώτο δείγμα των μπλε πάντως με τον Μπενίτεθ στον πάγκο ήταν θετικό μόνο ως προς την αμυντική συμπεριφορά. Στο όριο είναι οι περισσότερες νίκες τους όταν υποδέχονται τη Φούλαμ με την αξία να βρίσκεται στο 4,00 της Bet365 για την επικράτηση τους με 1 γκολ διαφορά. Διαβάστε περισσότερα εδώ.
166. ΜΠΛΑΚΜΠΕΡΝ-ΜΠΟΛΤΟΝ
Άλλον αέρα έφερε ο Φρίντμαν στην Μπόλτον και η ομάδα δείχνει εφτάψυχη, ενώ δεν χάνει ακόμα κι όταν παίζει άσχημα. Θέμα ψυχολογίας η νίκη για την Μπλάκμπερν, αδικούν οι αποδόσεις τους φιλοξενούμενους και το 2,30 στο DNB τους που προσφέρει ο Stoiximan αξίζει μια δεύτερη ματιά. Διαβάστε περισσότερα εδώ.
167. ΚΛΑΜΠ ΜΠΡΙΖ-ΣΕΡΚΛ ΜΠΡΙΖ
Νοκ-άουτ ματς για τη φάση των «16», που είναι και τοπικό ντέρμπι αντιπαλότητας. Δύσκολα θα φέρει αντίσταση η Σερκλ Μπριζ, βάσει της συμπεριφοράς των δύο ομάδων στο πρωτάθλημα ο άσος μπορεί να συνδυαστεί και με το over (στο 2,87 ο 1 & over 3,5).
168. ΝΥΡΕΜΒΕΡΓΗ-ΧΟΦΕΝΧΑΪΜ
Και οι δύο ομάδες παραμένουν χαμηλά στη βαθμολογία, με τη Νυρεμβέργη πάντως να είναι σε καλύτερη κατάσταση. Πάρα πολλά τα προβλήματα στην άμυνα για τη Χόφενχαϊμ, γι’ αυτό άλλωστε παραμένει εντός της ζώνης του υποβιβασμού. Προβάδισμα έχουν οι γηπεδούχοι, με το ασιατικό level ball των Βαυαρών να πληρώνει 1,71 στον BetVictor. Διαβάστε περισσότερα εδώ.
169. ΣΕΝΤ ΤΖΟΝΣΤΟΝ-ΧΙΜΠΕΡΝΙΑΝ
Ντέρμπι τεταρτο-τρίτης θέσης με τους γηπεδούχους σε καλύτερη κατάσταση. Δεν μπορούν να αγνοηθούν τα 5/7 εντός έδρας over της Σεντ Τζόνστον και τα 7/7 εκτός έδρας της Χιμπέρνιαν. Στο 1,75 το over.
170. ΓΟΥΙΓΚΑΝ-ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ
Η Σίτι έχει αξιόπιστη άμυνα, όμως η… τρελο-Γουίγκαν εντός έδρας δεν θα φοβηθεί και θα παίξει στα ίσια το ματς. Αυτό, μαζί με την ικανότητα των φιλοξενούμενων στο γκολ, μας οδηγούν στο over που πληρώνει 1,65 στην Bet365. Διαβάστε περισσότερα εδώ.
171. ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ Γ.-ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ
Λογικό φαβορί η Γιουνάιτεντ, αλλά οι αποδόσεις του άσου προφανώς είναι τοκογλυφικές, ενώ και το αρκετά πιθανό 1 & over πληρώνει ψίχουλα. Καλύτερη επιλογή αποτελεί το GG, που βρίσκουμε στον BetVictor στο αρκετά γενναιόδωρο 1,925, ενώ επιλογή αποτελεί πάντα στα παιχνίδια της Γιουνάιτεντ το Win from Behind (7,00/Bet365). Διαβάστε περισσότερα εδώ.
172. ΜΑΡΣΕΪΓ-ΛΥΩΝ
Με έπαθλο την κορυφή της βαθμολογίας τουλάχιστον μέχρι την επόμενη αγωνιστική θα διεξαχθεί το ντέρμπι στο Βελοντρόμ. Η Μαρσέιγ είναι αήττητη εντός έδρας (4-2-0), δύσκολα όμως θα κερδίσει δεύτερο σερί ντέρμπι στη Μασσαλία. Η Λυών έρχεται από την πρώτη εκτός έδρας ήττα (1-4-1) και δύσκολα θα χάσει σε δεύτερη σερί έξοδο. Οι φιλοξενούμενοι σκοράρουν ανελλιπώς στο Βελοντρόμ εδώ και δέκα συνεχόμενα χρόνια με 9/10 να είναι goal-goal. Πολύ Χ και… 1-1 «μυρίζει» το ματς, σχετική ασφάλεια προσφέρει το goal-goal που πληρώνει 1,83 στην Bet365. Διαβάστε περισσότερα εδώ.
173. ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ-ΓΙΟΥΒΕ ΣΤΑΜΠΙΑ
Νοκ-άουτ ματς για τον 4ο γύρο του κυπέλλου. Λογικό φαβορί η Φιορεντίνα που φέτος είναι πειστική και αξιόπιστη εντός έδρας. Δεν θα μπορούσε να πληρώνει παραπάνω ο άσος (1,30), απόδοση που μας υποχρεώνει να περιμένουμε το live για να ασχοληθούμε στοιχηματικά με το ματς.
174. ΕΣΠΑΝΙΟΛ-ΣΕΒΙΛΛΗ
Ρεβάνς για τη φάση των «32», με το πρώτο ματς να λήγει 3-1 υπέρ της Σεβίλλης. Η Εσπανιόλ απέλυσε πριν λίγες μέρες τον Ποκετίνο και αυτό που την «καίει» φέτος είναι το πρωτάθλημα και η αποφυγή του υποβιβασμού. Η Σεβίλλη δυσκολεύεται εκτός έδρας, δεν προκύπτει κάτι από το ματς.
175. ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ-ΑΛΑΒΕΣ
Ρεβάνς για τη φάση των «32», με το πρώτο ματς να λήγει 0-3. Με πάρα πολλές αλλαγές και πολλούς πιτσιρικάδες η Μπαρτσελόνα κόντρα στην δύο κατηγορίες κάτω Αλαβές. Στοιχηματικά αδιάφορο το παιχνίδι.
176. ΣΑΟ ΠΑΟΛΟ-ΟΥΝ. ΚΑΤΟΛΙΚΑ
Ρεβάνς της ημιτελικής φάσης του Σουνταμερικάνα με το πρώτο ματς να λήγει 1-1. Σε περίπτωση που επαναληφθεί το ίδιο σκορ και σήμερα οι δύο ομάδες θα λύσουν τις διαφορές τους απευθείας στα πέναλτι. Φαβορί οι γηπεδούχοι, αλλά το 1,36 του άσου σε έναν ημιτελικό δεν αποτελεί καμία ευκαιρία.


Δεν υπάρχουν σχόλια :

Football Highlights