CONSTRUCTION FOR BLOG


Το ιστολόγιο είναι υπό κατασκευή

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με τον διαχειριστή.

Είσοδος διαχειριστή

Όνομα χρήστη

Κωδικός

Trending Template

About Us

Bet770

Πέμπτη 29 Νοεμβρίου 2012

Ακτινογραφία κουπονιού Πέμπτης 29/11/2012


Ακτινογραφία κουπονιού Πέμπτης
Διαβάστε συνοπτικά στατιστικά, ειδήσεις και εκτιμήσεις για τα πιο ενδιαφέροντα ματς του κουπονιού της Πέμπτης.

177 ΡΑΝΤΕΡΣ - ΜΙΝΤΙΛΑΝΤ        

Η Ράντερς συνεχίζει να εμφανίζεται ανταγωνιστική στο πρωτάθλημα και πιέζει για να ανέβει στις θέσεις που οδηγούν στο Europa League της επόμενης χρονιάς. Προέρχεται από ήττα με 1-0εντός έδρας στο πρωτάθλημα κάτι που τις στοίχησε βαθμούς. Είναι όμως ισόβαθμη με την Οντένσε και έτσι ο στόχος είναι ακόμα εφικτός. Φυσικά μια καλή εμφάνιση σήμερα και πρόκριση στην επόμενη φάση δεν θα ήταν κακό για αυτήν. Η Μίντιλαντ από την μεριά της δεν μπορεί να βρει τον καλό αγωνιστικό ρυθμό του ξεκινήματος με αποτέλεσμα να έχει μείνει πολύ πίσω στην βαθμολογία.
 ΑΝΑΛΥΣΗ ΑΓΩΝΑ ΕΔΩ 

178 ΓΡΑΝΑΔΑ - ΣΑΡΑΓΟΣΑ         

Η γηπεδούχος ΓΡΑΝΑΔΑ τις τελευταίες 120 μέρες, σε όλες τις διοργανώσεις που έχει συμμετάσχει, έχει παίξει ως ΓΗΠΕΔΟΥΧΟΣ, συνολικά 6 αγώνες.

Έχει σκοράρει περισσότερα από 1 γκολ χωρίς να δεχτεί γκολ 0 φορές, ενώ πήγε στα αποδυτήρια στο τέλος του 1ου ημιχρόνου με Over 1.5 γκολ 4 φορές, και με Over 2.5 γκολ 1 φορές.

Η φιλοξενούμενη ΣΑΡΑΓΟΣΑ τις τελευταίες 120 μέρες, σε όλες τις διοργανώσεις που έχει συμμετάσχει, έχει παίξει ως ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΜΕΝΗ, συνολικά 6 αγώνες.
Έχει σκοράρει περισσότερα από 1 γκολ χωρίς να δεχτεί γκολ 1 φορές, ενώ πήγε στα αποδυτήρια στο τέλος του 1ου ημιχρόνου με Over 1.5 γκολ 3 φορές και με Over 2.5 γκολ1 φορές.

- Ο αγώνας αυτός έχει τάση GOAL/GOAL.
- Αξίζει να κοιτάξουμε το σύνολο γκολ 2 έως 3.
Δείτε όλους τους αγώνες που θέλετε σε Live Streaming (Κλικ Εδώ)
Βήμα-βήμα η διαδικασία που ακολουθείτε για να δείτε τους αγώνες Live:
1) Κάντε κλικ στον αγώνα που σας ενδιαφέρει2) Προτιμήστε τα Link που είναι σε Flash (Χωρίς Registration)3) Εάν έχετε εγκαταστήσει το Ustream ή το Sopcast επιλέξτε τα αντίστοιχα Links
179 ΘΕΛΤΑ - ΑΛΜΕΡΙΑ

Η Θέλτα έχει επιπλέον κούραση αλλά πηγαίνει στο ματς με ψυχολογία μετά το πρώτο της φετινό διπλό στην Πριμέρα. Θα παλέψουν για την ανατροπή οι Γαλιθιάνοι στη δυνατή τους έδρα, με την Αλμερία να μην έχει το απαιτούμενο βάθος για δύο διοργανώσεις. ΑΝΑΛΥΣΗ ΑΓΩΝΑ ΕΔΩ 

180 ΧΕΡΤΑ - ΚΟΛΩΝΙΑ

 Άλλη κλάση η φετινή Χέρτα, που είναι και μακράν η πιο φορμαρισμένη ομάδα της κατηγορίας. Χωρίς ήττα από τον Αύγουστο οι Βερολινέζοι και με μηδέν παθητικό στα πέντε τελευταία εντός, παρά το φορμάρισμα της Κολωνίας η διαφορά των δύο ομάδων είναι μεγάλη και ο άσος δείχνει αρκετά πιθανός
           
181 ΓΚΕΝΚ - ΣΤΑΝΤΑΡ ΛΙΕΓΗΣ

Οι δύο ομάδες έχουν μεγάλη ποικιλία αποτελεσμάτων οπότε δεν μπορούσαμε να απομονώσουμε κάποιο εδικό στοίχημα με αξιόλογη συχνότητα. Είναι θέμα η προσωπικής διαίσθησης

182 ΡΕΝ - ΤΡΟΥΑ

Οι δύο ομάδες δεν έχουν συναντηθεί ποτέ στο γήπεδο αυτό από 1/1/2008.

Για να εξετάσουμε Ειδικά στοιχήματα θα περιλάβουμε μια περίοδο 120 ημερών που είναι ικανό δείγμα αγώνων, πέραν το οποίου τα δεδομένα των ομάδων αλλάζουν αισθητά.
Η γηπεδούχος ΡΕΝ τις τελευταίες 120 μέρες, σε όλες τις διοργανώσεις που έχει συμμετάσχει, έχει παίξει ως ΓΗΠΕΔΟΥΧΟΣ, συνολικά 9 αγώνες. ΑΝΑΛΥΣΗ ΑΓΩΝA ΕΔΩ 

183 ΜΑΓΙΟΡΚΑ - ΛΑ ΚΟΡΟΥΝΙΑ


Η πρώτη μεταξύ τους αναμέτρηση στην Γαλικία τελείωσε με 1-1 κι έτσι η Μαγιόρκα έχει το προβάδισμα. Στο πρωτάθλημα προέρχεται από εκτός έδρας ήττα με 2-0 από την Βαγιεκάνο. Μετράει οκτώ ματς χωρίς νίκη και επτά ήττες.
Η Λα Κορούνια είναι κάτω από την ζώνη του υποβιβασμού και την ενδιαφέρει το πρωτάθλημα. Προέρχεται από εκτός έδρας ισοπαλία με 1-1 κόντρα στην Μπιλμπάο. Εκτός οι στόπερ Μαρτσένα και Ζε Κάστρο όπως και ο αναπληρωματικός επιθετικός Ολιβέιρα.

184 ΛΟΣ ΜΙΓΙΟΝΑΡΙΟΣ - ΤΙΓΚΡΕ

 Οι δύο ομάδες έχουν μεγάλη ποικιλία αποτελεσμάτων οπότε δεν μπορούσαμε να απομονώσουμε κάποιο στοίχημα με αξιόλογη συχνότητα. Είναι θέμα η προσωπικής διαίσθησης και τεχνικής πλέον μελέτης του αγώνα.

185 ΤΙΧΟΥΑΝΑ - ΤΟΛΟΥΚΑ

Αξίζει να κοιτάξουμε το σύνολο γκολ 2 έως 3 ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΑΚΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Football Highlights