CONSTRUCTION FOR BLOG


Το ιστολόγιο είναι υπό κατασκευή

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με τον διαχειριστή.

Είσοδος διαχειριστή

Όνομα χρήστη

Κωδικός

Trending Template

About Us

Bet770

Παρασκευή 30 Νοεμβρίου 2012

Κασίβα - Κασίμα (Λιγκ Καπ): «Βγαίνει» ο 2ος φιναλίστ


Αγώνας ρεβάνς για την ημιτελική φάση του Λιγκ Καπ στην Ιαπωνία. Σε ισχύ ο κανονισμός του εκτός έδρας γκολ. Σε περίπτωση που το σκορ είναι ίδιο με αυτό του πρώτου αγώνα ακολουθεί παράταση και εφόσον χρειασθεί πέναλτι.


149. ΚΑΣΙΒΑ – ΚΑΣΙΜΑ (13:00)

*Α’ ματς: Κασίμα – Κασίβα 3-2.

Γήπεδο: «Hitachi Stadium»

Στο πρωτάθλημα: Κασίβα – Κασίμα 1-1.

ΚΑΣΙΒΑ: Η Κασίβα υποδέχεται την Κασίμα στο δεύτερο παιχνίδι μεταξύ των δύο ομάδων για την ημιτελική φάση του Λιγκ Καπ Ιαπωνίας και καλείται να ανατρέψει το 3-2 με το οποίο ηττήθηκε στον πρώτο αγώνα αν θέλει να είναι αυτή που θα πάρει την πρόκριση για τον τελικό. Την Τετάρτη είχε υποχρεώσεις για το Κύπελλο και ξεπέρασε το εμπόδιο της Σόναν Μπελμάρε που αγωνίζεται στη δεύτερη κατηγορία. Αυτή ήταν η δεύτερη διαδοχική της νίκη, καθώς είχε προηγηθεί το 1-0 επί της Καβασάκι για το πρωτάθλημα, στο οποίο βρίσκεται στην 6η θέση με 42 βαθμούς.

Προηγούμενο ματς: Υποδέχθηκε την Τετάρτη την Σόναν Μπελμάρε για το Κύπελλο και πήρε τη νίκη με 2-1. Δεν έθελξε με την απόδοσή της, κατάφερε, όμως, να πετύχει το στόχο της που ήταν η πρόκριση στον 4ο γύρο.

Στατιστικό: Goal / Goal και Over τα 4/5 τελευταία ματς της Κασίβα σε όλες τις διοργανώσεις.

Απουσίες (1): Εκτός ο Κουρισάβα (ΜΕ).

ΚΑΣΙΜΑ: Προέρχεται από μία εξαντλητική αναμέτρηση κόντρα στην Γκαϊνάρε Τοτόρι, που αγωνίζεται στη Β’ κατηγορία, για το Κύπελλο, καθώς μπορεί να πήρε την πρόκριση αλλά χρειάστηκε τον έξτρα χρόνο της παράτασης για να τα καταφέρει. Κόντρα στην Κασίβα στόχος της είναι να υπερασπιστεί το 3-2 με το οποίο επικράτησε στον πρώτο αγώνα και να περάσει στον τελικό ώστε να διεκδικήσει το τρόπαιο. Προέρχεται και αυτή από δύο διαδοχικές νίκες, καθώς την προηγούμενη εβδομάδα επιβλήθηκε με 5-1 του Τόκυο για το πρωτάθλημα, στο οποίο μετά από 28 αγωνιστικές έχει συγκεντρώσει 37 βαθμούς και απέχει επτά από τη ζώνη του υποβιβασμού.

Προηγούμενο ματς: Αντιμετώπισε την Γκαϊνάρε Τοτόρι εντός έδρας για το Κύπελλο, δυσκολεύτηκε, αλλά πήρε την πρόκριση για την επόμενη φάση. Η κανονική διάρκεια ολοκληρώθηκε ισόπαλη και η Κασίμα πανηγύρισε τη νίκη στην παράταση με 2-1.

Στατιστικό: Goal / Goal τα 7/7 τελευταία ματς της Κασίμα σε όλες τις διοργανώσεις.

Απουσίες (1): Μοναδική σημαντική απουσία αυτή του τιμωρημένου Ογκασαβάρα (ΜΕ). 

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Football Highlights