CONSTRUCTION FOR BLOG


Το ιστολόγιο είναι υπό κατασκευή

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με τον διαχειριστή.

Είσοδος διαχειριστή

Όνομα χρήστη

Κωδικός

Trending Template

About Us

Bet770

Παρασκευή 30 Νοεμβρίου 2012

ΑΚΤΙΝΟΓΡΑΦΙΑ ΚΟΥΠΟΝΙΟΥ, ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ, 30/11/2012

Ακτινογραφία κουπονιού Παρασκευής
Διαβάστε συνοπτικά στατιστικά, ειδήσεις και εκτιμήσεις για τα πιο ενδιαφέροντα ματς του κουπονιού της Παρασκευής.


100. ΑΑΛΕΝ-ΜΟΝΑΧΟ 1860
Σε ανοδική πορεία η Μόναχο 1860 από την ώρα που άλλαξε προπονητή, η Άαλεν όμως δεν είναι αμελητέα ποσότητα, με τις δύο ομάδες να ισοβαθμούν στην 5η θέση. Μοιρασμένο το ματς, δεν αποκλείεται να καταλήξει στην ισοπαλία (3,30), όπως δηλαδή έληξαν τα μισά εκτός έδρας της 1860 (2-4-2).

          Δείτε όλους τους αγώνες που θέλετε σε Live Streaming (Κλικ Εδώ)
Βήμα-βήμα η διαδικασία που ακολουθείτε για να δείτε τους αγώνες Live:
1) Κάντε κλικ στον αγώνα που σας ενδιαφέρει2) Προτιμήστε τα Link που είναι σε Flash (Χωρίς Registration)3) Εάν έχετε εγκαταστήσει το Ustream ή το Sopcast επιλέξτε τα αντίστοιχα Links


101. ΡΕΓΚΕΝΣΜΠΟΥΡΓΚ-ΝΤΙΝΑΜΟ ΔΡΕΣΔΗΣ
Ουραγός η γηπεδούχος, στο +1 από τη ζώνη του υποβιβασμού η Ντιναμό Δρέσδης. Αμφότερες με άσχημα αποτελέσματα τελευταία, δεν βρίσκουμε λόγο να μπλέξουμε με το ματς.
102. ΧΟΡΣΕΝΣ-ΣΟΝΤΕΡΙΣΚΕ
Σε κακή κατάσταση και με αγωνιστικά προβλήματα αμφότερες. Δύσκολο ματς για πρόβλεψη, δεν βγαίνει άκρη ούτε σε σύνολο τερμάτων, με τη Χόρσενς να έρχεται από οκτώ σερί under και τη Σοντερίσκε από εννιά σερί over!
103. ΑΝΖΕ-ΝΙΜ
Η Ανζέ είναι από τις καλύτερες ομάδες της κατηγορίας, αλλά βρίσκεται σε κάμψη το τελευταίο διάστημα. Η Νιμ χωλαίνει εκτός έδρας (2-1-5), μικρό προβάδισμα στον άσο (1,80).
104. ΑΡΛ-ΛΕ ΜΑΝ
Η Αρλ επέστρεψε στις νίκες μετά από έξι σερί ήττες με το σπουδαίο διπλό επί της Ιστρ και απέκτησε ψυχολογία. Η Λε Μαν «χάνεται» εκτός έδρας (1-1-6) και έρχεται από τρεις σερί ήττες χωρίς να σκοράρει. Το timing ευνοεί τους γηπεδούχους, μέχρι και στο 2,38 βρίσκουμε τον άσο.
105. ΓΚΑΖΕΛΕΚ-ΚΛΕΡΜΟΝ
Μεγάλη έφεση στα αμφίσκορα έχουν και οι δύο ομάδες, η Γκαζελέκ έρχεται από εφτά συνεχόμενα και μετράει 5/7 εντός έδρας, ενώ η Κλερμόν απέτυχε να σκοράρει μόνο σε μία φετινή της έξοδο με 5/7 εκτός έδρας της ματς να είναι goal-goal. Στην Bet365 βρίσκουμε την υψηλότερη τιμή για το αμφίσκορο (1,80). Διαβάστε περισσότερα εδώ.
106. ΛΑΝΣ-ΛΑΒΑΛ
Αμφότερες θα τις θέλαμε κόντρα σε άλλες αντιπάλους, αφού τόσο η Λανς όσο και η Λαβάλ είναι σε πολύ καλή κατάσταση. Οι γηπεδούχοι μετράνε 4-2-0 στα έξι τελευταία ενώ οι φιλοξενούμενοι έρχονται από τρεις σερί νίκες σκοράροντας σε όλες από δύο γκολ και πάνω. Τριπλή το ματς με πρώτο σημείο την ισοπαλία.
107. ΜΟΝΑΚΟ-ΣΕΝΤΑΝ
Πρωτοπόρος εναντίον ουραγού το ματς, με τον άσο να είναι προφανής και να πληρώνει 1,50. Ενδιαφέρον παρουσιάζει το γεγονός ότι η Μονακό μετράει 5 under στα 6 τελευταία και η Σεντάν 7/7 εκτός έδρας. 5,50 και 6,00 δίνουν τα σκορ 1-0 και 2-0, αντίστοιχα.
108. ΝΑΝΤ-ΝΙΟΡ
Στην πρώτη θέση σε ισοβαθμία με τη Μονακό είναι η Ναντ, που μετράει 4-1-0 στα πέντε τελευταία και 5-3-0 εντός έδρας. Η Νιόρ έρχεται από πέντε σερί ισοπαλίες και συνολικά μετράει 2-10-3! Από το 1,61 του άσου, ίσως αξίζει ένα ρίσκο στο 2,40 του να κερδίσει η Ναντ – καλύτερη άμυνα της κατηγορίας – χωρίς να δεχτεί γκολ, όπως ήρθαν οι 4/5 εντός έδρας νίκες της.
109. ΣΑΤΟΡΟΥ-ΟΣΕΡ
Αήττητη εντός έδρας η Σατορού (3-4-0) και βασίλισσα των ισοπαλιών στην κατηγορία (3-10-2), η Οσέρ έχει το όνομα αλλά όχι την… χάρη αφού δεν είναι σε καλή κατάσταση και εκτός έδρας έχει τραγικές επιδόσεις (1-0-6). Ο βαθμός πιθανότατα θα την αφήσει ικανοποιημένη (3,00).
110. ΧΑΒΡΗ-ΤΟΥΡ
Η Χάβρη έκανε το 2/2 σε κύπελλο και πρωτάθλημα με το νέο της προπονητή. Η Τουρ είναι σε καλή κατάσταση αλλά πολύ μέτρια εκτός (1-3-4). Καλύτερη επιλογή το goal-goal (1,90), που είναι σύνηθες φαινόμενο των γηπεδούχων.
111. ΓΑΛΑΤΑΣΑΡΑΪ-ΓΚΑΖΙΑΝΤΕΠΣΠΟΡ
Η Γαλατάσαραϊ συνήθως κερδίζει εντός έδρας την Γκαζιαντέπ αλλά τις πιο πολλές φορές δύσκολα. Οι γηπεδούχοι έχουν να σκέφτονται και το πολύ σημαντικό επερχόμενο ματς για το Τσάμπιονς Λιγκ, οι φιλοξενούμενοι μετράνε 0-3-3 με γκολ 2-12 εκτός έδρας. Μικρός ο άσος, αξίζει το ρίσκο στο Χ ημίχρονο-1 τελικό (3,75).
112. ΤΣΒΟΛΕ-ΦΕΝΛΟ
Δεν υπάρχει 1,80 στον άσο, με την Τσβόλε να μετράει 1-0-6 εντός έδρας, από την άλλη δεν φαίνεται ικανή για έκπληξη η Φένλο (1-2-3 εκτός έδρας). Καλή περίπτωση δείχνει το σύνολο τερμάτων 2-3 (2,05) με τους γηπεδούχους να έχουν 4/7 εντός και τους φιλοξενούμενους 5/6 εκτός.
113. ΑΛΜΙΡΕ-ΕΞΕΛΣΙΟΡ
Το όνομα το έχει η Εξέλσιορ, η οποία όμως προέρχεται από τέσσερις σερί ήττες, είναι στην τελευταία θέση της βαθμολογίας ενώ εκτός έδρας μετράει 0-1-6. Στο ίδιο χρονικό διάστημα η Αλμίρε έκανε το 4/4 στις νίκες και ο άσος μόνο αδιάφορος δεν είναι στο 2,37!
114. ΓΚΟΟΥ ΑΧΕΝΤ ΙΓΚΛΣ-ΕΜΕΝ
Η προτελευταία Έμεν έρχεται από σειρά αρνητικών αποτελεσμάτων και μετράει 1-1-5 εκτός έδρας. Δεν υπάρχει, όμως, 1,33 στον άσο για μια ομάδα που έχει 2-3-1 εντός έδρας.
115. ΚΑΜΠΟΥΡ-ΤΕΛΣΤΑΡ
Αδιαμφισβήτητο φαβορί η Καμπούρ (5-1-1 εντός έδρας), μικρό όμως το 1,40 του άσου, με το live να προσφέρει τη δυνατότητα για καλύτερες αποδόσεις.
116. ΦΕΕΝΤΑΜ-ΝΤΕΝ ΜΠΟΣ
Σε ανοδική πορεία κινείται η Φέενταμ, με την Ντεν Μπος να έρχεται από τρεις σερί ήττες χωρίς να σκοράρει, ενώ εκτός έδρας μετράει 2-0-4. 2,37 πληρώνει ο άσος, στο 1,85 το ασιατικό level ball των γηπεδούχων που εξασφαλίζει επιστροφή χρημάτων σε περίπτωση ισοπαλίας.
117. ΦΟΡΤΟΥΝΑ ΣΙΤΑΡΝΤ-ΦΚ ΑΪΝΤΧΟΦΕΝ
Δυνατή εντός έδρας η Φορτούνα (4-1-1), σε ελεύθερη πτώση η τραγική αμυντικά ΦΚ Αϊντχόφεν που θα παραταχθεί και με υπηρεσιακό τεχνικό. 1,61 αποδίδει ο άσος.
118. ΧΕΛΜΟΝΤ-ΜΑΑΣΤΡΙΧΤ
Ντέρμπι κορυφής μεταξύ της 3ης Χέλμοντ (4-2-1 εντός έδρας) και της πρωτοπόρου Μάαστριχτ (5-2-0 εκτός έδρας). Τριπλή είναι το ματς, μπορεί να πάει οπουδήποτε.
119. ΦΟΡΤΟΥΝΑ ΝΤ.-ΑΪΝΤΡΑΧΤ ΦΡ.
Με πολύ καλή ψυχολογία μπαίνει στο ματς η Φορτούνα μετά τα δύο σπουδαία θετικά αποτελέσματα που πήρε μέσα σε λίγες μέρες. Η Άιντραχτ προέρχεται από την πρώτη «σφαλιάρα» της σεζόν, καθώς η εντός έδρας ήττα από την Μάιντζ ήταν η πρώτη «εκτός προγράμματος». Δεν έχουν διπλό στα τέσσερα τελευταία εκτός οι φιλοξενούμενοι (0-1-3), πιθανό δείχνει το ματς να καταλήξει στην ισοπαλία (3,40 στον BetVictor), όπως δηλαδή συνέβη με τα 4/7 εντός έδρας ματς της Φορτούνα (1-4-2). Διαβάστε περισσότερα εδώ.
120. ΜΠΡΑΝΤΦΟΡΝΤ-ΜΠΡΕΝΤΦΟΡΝΤ
Νοκ-άουτ ματς κυπέλλου, σε περίπτωση ισοπαλίας θα ακολουθήσει επαναληπτικός στην έδρα της Μπρέντφορντ. Η Μπράντφορντ είναι μία κατηγορία κάτω και δυνατή εντός έδρας (6-2-2), η Μπρέντφορντ είναι σε φόρμα και μετράει 2-6-2 εκτός έδρας. Πιθανό οι δύο ομάδες να λύσουν τις διαφορές τους σε επαναληπτικό (3,40 το Χ).
121. ΜΠΕΡΜΙΓΧΑΜ-ΜΙΝΤΛΕΣΜΠΡΟ
Η Μπέρμιγχαμ είναι σε… μόνιμη κακή κατάσταση και βρίσκεται στην 19η θέση. Η Μίντλεσμπρο βρίσκεται στο -3 από την κορυφή, βγάζει όμως κούραση από τα συνεχόμενα παιχνίδια και τους πολλούς τραυματισμούς. Δεν αποκλείεται η μοιρασιά βαθμών (3,40).
122. ΑΖΑΞΙΟ-ΣΕΝΤ ΕΤΙΕΝ
Στην Κορσική η Αζαξιό οφείλει να παρουσιάζεται σοβαρή και κόντρα στην Σεντ Ετιέν μπορεί να το κάνει. Σαφώς και οι «πράσινοι» βρίσκονται σε καλύτερη φόρμα, όμως όλοι αναμένουν πως αυτή κάποτε θα τελειώσει. Ασφάλεια προσφέρει το 2,08 του DNB στον Stoiximan. Διαβάστε περισσότερα εδώ.
123. ΚΑΤΑΝΙΑ-ΜΙΛΑΝ
Η Κατάνια είναι πολύ δυνατή στην έδρα της έχοντας χάσει μόνο από τη Γιουβέντους, ενώ η Μίλαν που δεν χάνει παραδοσιακά στη Σικελία με τις νίκες κόντρα σε Άντερλεχτ και Γιουβέντους απέκτησε ψυχολογία. Η ισοπαλία έχει εμφανιστεί στις 7/10 τελευταίες αναμετρήσεις των δύο ομάδων στο νησί και έχει και φέτος το προβάδισμα, μία ισοπαλία που ο Stoiximan λόγω της προσφοράς του παιχνιδιού με 0% γκανιότα και της ένταξής του στην κατηγορία «το ματς της ημέρας» την προσφέρει στην καλύτερη τιμή της αγοράς (3,43). Διαβάστε περισσότερα εδώ.
124. ΟΣΑΣΟΥΝΑ-ΒΑΓΙΕΚΑΝΟ
Η Οσασούνα δεν δέχτηκε γκολ στα τρία τελευταία (1-2-0), παραμένει όμως με μόνο μία νίκη εντός έδρας (1-3-2). Πιθανό να παρασυρθεί από τον δαιμονιώδη ρυθμό που βγάζει η Βαγιεκάνο στα εκτός έδρας της παιχνίδια (2-0-4 με 6/6 over) και να επιβεβαιώσει τα «πολλά γκολ» (1,85).
125. ΜΠΡΑΓΚΑ-ΠΟΡΤΟ
Νοκ-άουτ ματς για τη φάση των «16» του κυπέλλου. Πέντε μέρες πριν το παιχνίδι είχε επαναληφθεί για το πρωτάθλημα και η Πόρτο κέρδισε 0-2, μετρώντας πλέον εφτά σερί νίκες κόντρα στην Μπράγκα. Οι γηπεδούχοι έχουν τέσσερις ήττες στα πέντε τελευταία σε όλες τις διοργανώσεις και η θέση του Πεσέιρο είναι επισφαλής. Μπορεί το δεύτερο σερί διπλό η Πόρτο, που πληρώνει 1,85.
126. ΜΟΥΡΘΙΑ-ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ Β
Δυνατή εντός έδρας η Μούρθια αλλά με πολλές απουσίες σήμερα, η Ρεάλ μετράει 0-2-4 στα έξι τελευταία με τα παιχνίδια της πολύ συχνά να μετατρέπονται σε ροντέο (11/15 over). Καλή περίπτωση το 1,70 του over.


Δεν υπάρχουν σχόλια :

Football Highlights