CONSTRUCTION FOR BLOG


Το ιστολόγιο είναι υπό κατασκευή

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με τον διαχειριστή.

Είσοδος διαχειριστή

Όνομα χρήστη

Κωδικός

Trending Template

About Us

Bet770

Σάββατο 17 Νοεμβρίου 2012

Πανιώνιος-Πλατανιάς 4-0: Οι «πάνθηρες» αγρίεψαν


Τα «τρομερά μωρά» του Ελευθερόπουλου ξέσπασαν κόντρα στους Χανιώτες, μετά την ήττα της προηγούμενης αγωνιστικής στο Περιστερί, και με εμφατικό τρόπο, ωραίο ποδόσφαιρο και τέσσερα γκολ επέστρεψαν στις νίκες.Πανιώνιος-Πλατανιάς 4-0: Οι «πάνθηρες» αγρίεψαν | onsports.gr
Με τον καλύτερο δυνατό τρόπο άφησε πίσω του ο Πανιώνιος την ήττα από τον Ατρόμητο. Η ομάδα της Νέας Σμύρνης… σκόρπισε τον Πλατανιά Χανίων, παίζοντας κατά διαστήματα πάρα πολύ καλό ποδόσφαιρο, έχοντας τον Φανούρη Γουνδουλάκη σε ρόλο «μαέστρου» και τους Ντούνη, Αραβίδη και Σάμαρη σε εξαιρετική κατάσταση, με τους δυο πρώτους να σκοράρουν όπως και ο Ρόκας, που πήρε τη θέση του τραυματία Λαμπρόπουλου στο κέντρο της άμυνας.

Ο Πανιώνιος επέστρεψε στα τρίποντα, έφτασε τους 21 βαθμούς στο πρωτάθλημα και εδραιώθηκε στην τρίτη θέση του πρωταθλήματος, την ώρα που ο Πλατανιάς γνώρισε δεύτερη διαδοχική ήττα και έμεινε δέκατος με δώδεκα βαθμούς.
Αποθέωση για Ελευθερόπουλο και παίκτες μετά το τέλος του ματς, με τους οπαδούς του Πανιωνίου να ζητούν νίκη στην Τρίπολη την επόμενη αγωνιστική, έτσι ώστε να συνεχίσει η ομάδα τις… υψηλές πτήσεις στη φετινή Super League.
Εκπλήξεις από «Ελέ»
Ο Πανιώνιος παρατάχθηκε με αρκετές αλλαγές στη σύνθεσή του κι ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος επιφύλασσε αρκετές εκπλήξεις στην ενδεκάδα. Η πρώτη από αυτές ήταν η χρησιμοποίηση του Γιαννακόπουλου κάτω από τα δοκάρια. Στο αριστερό άκρο της άμυνας πήρε θέση ο Κούρος και στο δεξί ο Σπυρόπουλος, με τον Ρόκα να είναι τελικά ο παρτενέρ του Αυλωνίτη στο κέντρο. Στη μεσαία γραμμή τοποθετήθηκαν οι Γουνδουλάκης, Σάμαρης και Ρόβας, ενώ στο αριστερό άκρο της επίθεσης βρέθηκε ο Οκόγιε και στο δεξί ο Ντούνης, με τον Αραβίδη μοναδικό προωθημένο.
Στον αντίποδα, ο Γιάννης Χατζηνικολάου προτίμησε αρκετούς έμπειρους ποδοσφαιριστές για την ενδεκάδα του Πλατανιά. Ο Κηπουρός ήταν κάτω από τα δοκάρια, με τους Κουρτεσιώτη, Τζανή, Ντόε και Αργυρόπουλο από αριστερά προς τα δεξιά στην άμυνα. Στη μεσαία γραμμή πήραν θέσεις οι Κανακούδης, Κάλαϊτζιτς και Αγκιλέρα, με τους Γκονζάλες και Ουντότζι να είναι τα στηρίγματα του μοναδικού προωθημένου Αναστασάκου.
Καταιγιστικοί οι «πάνθηρες»
Η ομάδα του Δημήτρη Ελευθερόπουλου με το… καλημέρα θέλησε να δείξει ποιος είναι το αφεντικό στη Νέα Σμύρνη. Οι ποδοσφαιριστές του Πανιωνίου μπήκαν με πολύ όρεξη στον αγωνιστικό χώρο, πίεσαν ασφυκτικά τον Πλατανιά και μόλις στο 6’ κατάφεραν πάρουν προβάδισμα όταν ο Οκόγιε έκανε ατομική προσπάθεια από αριστερά, θέλησε να σεντράρει κι ο Αργυρόπουλος έβαλε την κόντρα για να… κρεμάσει τον Κηπουρό!
Μετά την επίτευξη του γκολ, ο ρυθμός έγινε ακόμα καλύτερος αφού ο Πλατανιάς προσπάθησε να ανέβει σε μέτρα, ο Πανιώνιος βρήκε χώρους και με τον Γουνδουλάκη να «οργιάζει» στα χαφ, κατάφερε να δημιουργήσει αρκετές ακόμα αξιόλογες φάσεις πριν φτάσει και σε δεύτερο γκολ, με ωραία κεφαλιά του Ρόκα στο 17’ της αναμέτρησης. Μετά το δεύτερο γκολ, οι «κυανέρυθροι» έριξαν για λίγο στροφές, με τον Πλατανιά να ψάχνει την επιστροφή στο ματς, η οποία όμως δεν ήρθε ελέω των επεμβάσεων του Γιαννακόπουλου, αλλά και του δοκαριού που σταμάτησε τη βολίδα του Κάλαϊτζιτς.
Έτσι, κι ενώ ο Χατζηνικολάου έριξε στο παιχνίδι και τον Μαραγκουδάκη, ο Πανιώνιος κράτησε το «μηδέν» παρά την αγωνιστική άνοδο των Κρητικών, ανέβασε ξανά στροφές μετά το ημίωρο κι αφού ο Αραβίδης δεν ευστόχησε στο… εύκολο, μετά από γύρισμα του Ντούνη, μέσα από την μικρή περιοχή, κατάφερε να βάλει το… δύσκολο. Στο 41’ ο Ντούνης πέρασε ωραία κάθετη στον φορ της ομάδας του, κι αυτός με ψηλοκρεμαστό πλασέ νίκησε τον Κηπουρό για το 3-0, αποτέλεσμα και του ημιχρόνου στη Νέα Σμύρνη.
Συμπλήρωσε το… καρέ
Στο δεύτερο ημίχρονο, η εικόνα του παιχνιδιού άλλαξε κυρίως ως προς τον ρυθμό και όχι ως προς το ποιος είχε το «πάνω χέρι» μέσα στο γήπεδο. Ο Πανιώνιος ήταν αυτός που είχε και πάλι την πρωτοβουλία των κινήσεων, κράτησε εύκολα το υπέρ του σκορ χωρίς να απειληθεί καθόλου από τον Πλατανιά, ο οποίος εμφανίστηκε… πιο ακίνδυνος ακόμα και από το ξεκίνημα του ματς, όταν φάνηκε πως το «φοβήθηκε» περισσότερο από ότι έπρεπε, με αποτέλεσμα η ομάδα του Ελευθερόπουλου να φτάσει χωρίς πολύ κόπο και σε τέταρτο τέρμα.
Ήταν το 73’ του παιχνιδιού όταν στην άμυνα της ομάδας των Χανίων έγινε σειρά από λάθη, με τον Ντούνη να τα εκμεταλλεύεται και να πλασάρει εύστοχα τον Κηπουρό για το 4-0 και το… πάρτι στη Νέα Σμύρνη. Αξίζει να σημειωθεί πως ο νεαρός άσος των «κυανέρυθρων» αφιέρωσε το γκολ, με το οποίο ολοκλήρωσε μια πολύ καλή εμφάνιση, στον πάγκο της ομάδας του. Στα υπόλοιπα λεπτά, ο Ελευθερόπουλος έδωσε χρόνο σε νεαρά παιδιά όπως ο Γιαννούλης και σε παίκτες που επανέρχονται από τραυματισμούς, όπως ο Καμπάνταης, με τη νίκη της ομάδας εξασφαλισμένη αρκετά λεπτά νωρίτερα από το τελικό σφύριγμα του διαιτητή Λαμπρόπουλο, το οποίο βρήκε τον Πανιώνιο θριαμβευτή…

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Football Highlights