CONSTRUCTION FOR BLOG


Το ιστολόγιο είναι υπό κατασκευή

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με τον διαχειριστή.

Είσοδος διαχειριστή

Όνομα χρήστη

Κωδικός

Trending Template

About Us

Bet770

Τετάρτη 14 Νοεμβρίου 2012

"Έσωσε" το άρθρο 44

Η διοίκηση της ΠΑΕ Άρης πλήρωσε σήμερα το ποσό των 100.000 ευρώ με αποτέλεσμα να "σώσει" το άρθρο 44 αλλά και την πλήρη τακτοποίηση της ρύθμισης Ορφανού




Η διοίκηση της ΠΑΕ Άρης καταβάλλοντας σήμερα το ποσό των 100.000 ευρώ "έσωσε" το άρθρο 44 αλλά και πέτυχε την πλήρη τακτοποίηση της ρύθμισης Ορφανού.
Συγκεκριμένα την 1η Νοεμβρίου η ΠΑΕ Άρης είχε εκπληρώσει ένα μεγάλο μέρος από την οφειλή της για την ρύθμιση Ορφανού (περίπου 35.000 ευρώ) και σήμερα τακτοποίησε τη δόση για να "σωθεί" το άρθρο 44 και πλήρως την ρύθμιση Ορφανού.

Αξίζει να σημειωθεί ότι από τις 100.000 ευρώ οι 75.000 ευρώ αφορούσανε την δόση για να "σωθεί" το άρθρο 44 με την επόμενη να είναι τον ερχόμενο Απρίλιο.
Ωστόσο αυτό που παραμένει ανοιχτό για την ΠΑΕ Άρης είναι το θέμα της εφορίας με την ελπίδα την ψήφιση του νέου φορολογικού νομοσχεδίου με την οποία θα υπάρξει επιμήκυνση των δόσεων.
Κι όσο για το αγωνιστικό κομμάτι ο Νίκος Παντίδος που ήταν να δοκιμάσει να προπονηθεί έβγαλε όλο το πρόγραμμα δείχνοντας να έχει ξεπεράσει τις ενοχλήσεις στην γάμπα του.
Κάτι που σημαίνει ότι θα είναι στα πλάνα των Πασιαλή και Μπουγιουκλή για το παιχνίδι του Σαββάτου με τον ΠΑΣ Γιάννενα στο "Κλεάνθης Βικελίδης".


Δεν υπάρχουν σχόλια :

Football Highlights