CONSTRUCTION FOR BLOG


Το ιστολόγιο είναι υπό κατασκευή

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με τον διαχειριστή.

Είσοδος διαχειριστή

Όνομα χρήστη

Κωδικός

Trending Template

About Us

Bet770

Κυριακή 18 Νοεμβρίου 2012

ΚΑΟΔ - Παναθηναϊκός 60-63

Παναθηναϊκός: Με τη... ψυχή στο στόμα και το μυαλό στην Καντού! | onsports.grΔια πυρρός και σιδήρου και με κορυφαίους τους Δημήτρη Διαμαντίδη και Σοφοκλή Σχορτσιανίτη ο Παναθηναϊκός πέρασε από τη Δράμα επικρατώντας του ΚΑΟΔ 63-60. Το συγκρότημα του Γιώργου Καλαφατάκη ήταν αυτό που κέρδισε τις εντυπώσεις χτυπώντας στα ίσα το ματς απέναντι στην ομάδα του Αργύρη Πεδουλάκη που λίγα εικοσιτετράωρα μετά το θρίαμβο επί της Ρεάλ Μαδρίτης παρουσιάστηκε μεταμορφωμένο προς το χειρότερο. 
Με τον Σχορτσιανίτη να χτυπάει την αντίπαλη άμυνα στη ρακέτα ο Παναθηναϊκός προηγήθηκε 5-4 μετά το πέρας των τριών πρώτων λεπτών του αγώνα με τον θηριώδη σέντερ να έχει σημειώσει και τους πέντε πόντους του συγκροτήματος του Αργύρη Πεδουλάκη. Το συγκρότημα του Γιώργου Καλαφατάκη είχε όμως τις λύσεις προκειμένου να αντεπεξέλθει στο ξεκίνημα και με τον Κακαρούδη σε θέση οδηγού προηγήθηκε 9-7 στο 7ο λεπτό. Ο Διαμαντίδης ήταν ο παίκτης που ανέλαβε επιθετικές πρωτοβουλίες για τους φιλοξενούμενους στη συνέχεια και με πέντε δικούς του πόντους ο Παναθηναϊκός ανέκτησε το προβάδισμα (10-12) δύο λεπτά πριν τη λήξη της πρώτης περιόδου. Ο Κακαρούδης συνέχισε να δημιουργεί προβλήματα στο συγκρότημα του Αργύρη Πεδουλάκη φτάνοντας τους οχτώ πόντους την ίδια χρονική περίοδο που ο Παναθηναϊκός ήταν ιδιαίτερα άστοχος από τη γραμμή των 6.75 (1/6). Η λήξη της πρώτης
περιόδου βρήκε πάντως τους φιλοξενούμενους να προηγούνται με 19-17 έχοντας σε καλή μέρα τους Διαμαντίδη και Ματσιούλις.
Ο Παναθηναϊκός ξεκίνησε πολύ δυνατά το δεύτερο δεκάλεπτο και με τους Διαμαντίδη, Σχορτσιανίτη να κυριαρχούν προηγήθηκε για πρώτη φορά με διαφορά εννέα πόντων (17-26). Το συγκρότημα του Αργύρη Πεδουλάκη συνέχισε να έχει τον έλεγχο του αγώνα και έξι λεπτά πριν το φινάλε του πρώτου ημιχρόνου ανέβασε τη διαφορά στους έντεκα πόντους (19-30). Το συγκρότημα του Γιώργου Καλαφατάκη δεν παράτησε όμως το ματς και κατάφερε να μειώσει τη διαφορά στους πέντε πόντους στο φινάλε του ημιχρόνου (27-32).
Το σκηνικό άλλαξε στην τρίτη περίοδο. Ο ΚΑΟΔ με πρωταγωνιστές τους Κακαρούδη, Νόουλς, Μισέλ και Πάλμερ αντέδρασε και άρχισε σιγά, σιγά να ροκανίζει τη διαφορά το σκορ εκμεταλλευόμενος την αστοχία του Παναθηναϊκού από τα 6.75 (3/18). Το συγκρότημα του Αργύρη Πεδουλάκη δεν μπορούσε να βρει λύσεις στην επίθεση και μοιραία βρέθηκε να χάνει 48-47 στο φινάλε του τρίτου δεκαλέπτου.
Το τελευταίο δεκάλεπτο ήταν ντέρμπι και κρίθηκε στο φινάλε. Ο Παναθηναϊκός με καλαθι του Σχορτσιανίτη προηγήθηκε 61-59, είκοσι δευτερόλεπτα πριν τη λήξη, ενώ ο ΚΑΟΔ με μία βολή του Κακαρούδη μείωσε σε 61-60, δεκαπέντε δευτερόλεπτα πριν το φινάλε του αγώνα. Στην επίθεση του Παναθηναϊκού ο παίκτες του Γιώργου Καλαφατάκη έκαναν φάουλ στον Πάνκο, τρία δευτερόλεπτα πριν την λήξη και ο Αμερικανός με δύο βολές έγραψε το τελικό 63-60, αφού ο Κίτσεν έκοψε το σουτ τριών πόντων των γηπεδούχων στην εκπνοή.  
ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 17-19, 27- 32, 48-47, 60-63.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Football Highlights