CONSTRUCTION FOR BLOG


Το ιστολόγιο είναι υπό κατασκευή

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με τον διαχειριστή.

Είσοδος διαχειριστή

Όνομα χρήστη

Κωδικός

Trending Template

About Us

Bet770

Παρασκευή 23 Νοεμβρίου 2012

Ολυμπιακός παίζοντας εξαιρετική άμυνα επικράτησε με 75-53 (VIDEO)


Ουσιαστικά ο Ολυμπιακός βρίσκεται αγκαλιά με την πρόκριση στην επόμενη φάση, ενώ μπορεί ακόμη να διεκδικήσει και την πρώτη θέση. Οι Ερυθρόλευκοι έβαλαν τις βάσεις για τη νίκη στη δεύτερη περίοδο και με όπλο την άμυνα προηγήθηκαν εύκολα φτάνοντας μέχρι και το +14 (35-21). Στο διάστημα αυτό η Εφές  είχε 1/12 σουτ και 4/6 βολές. Η τουρκική ομάδα μείωσε σε 35-30 στο ξεκίνημα της τρίτης περιόδου, αλλά οι παίκτες του Ολυμπιακού αντέδρασαν άμεσα και κατάφεραν με ένα ξέσπασμα να φτάσουν τη διαφορά στο +21 (58-37). Στην τελευταία περίοδο οι Ερυθρόλευκοι επιχείρησαν να καλύψουν και τη διαφορά της ήττας από το πρώτο μεταξύ τους παιχνίδι (26 πόντοι διαφορά), αλλά δεν τα κατάφεραν. Ο Ολυμπιακός σημείωσε 18/34 δίποντα, 7/22 τρίποντα, 18/24 βολές, πήρε 41 ρημπάουντ, είχε τέσσερα κλεψίματα, 11 ασίστ και έκανε 16 λάθη.

Δηλώσεις παικτών:
Κώστας Παπανικολάου: "Ο Ολυμπιακός παίζει πάντα για την νίκη. Δεν μας νοιάζει αν περάσαμε από τώρα. Θα παίξουμε και με την Ζαλγκίρις για να νικήσουμε και στόχος μας είναι να διατηρήσουμε την φόρα που έχουμε πάρει και να συνεχίσουμε να παίζουμε σε αυτό το τέμπο".


Τζος Πάουελ: "Η άμυνα μας έδωσε τη νίκη. Όλοι οι παίκτες είχαν διάθεση στο κομμάτι αυτό και βοήθησαν στα ριμπάουντ. Όλοι έπαιξαν πολύ καλά και καταφέραμε να πάρουμε τη νίκη".

Στράτος Περπέρογλου: "Στενοχωρηθήκαμε που δεν πήραμε τη διαφορά στο τέλος, κάτι για το οποίο προσπαθήσαμε. Σημασία έχει η νίκη, την οποία πήραμε εύκολα. Παίζουμε καλά το τελευταίο διάστημα και κερδίζουμε γιατί καταλάβαμε ότι στην άμυνα πρέπει να θυσιάσουμε τα κορμιά μας. Καταλάβαμε πως πρέπει να παίξουμε καλύτερη άμυνα και πιο ομαδικό μπάσκετ. Ελπίζουμε σε ανάλογη συνέχεια και να συνεχίσουμε να παίζουμε εξίσου καλά στο μέλλον".

Ο τεχνικός των "ερυθρολεύκων" Γιώργος Μπαρτζώκας όντας ικανοποιημένος από την εμφάνιση των παικτών του, αλλά και την πέμπτη νίκη του Ολυμπιακού στην Ευρωλίγκα, δήλωσε:

"Σήμερα κάναμε μία πειστική εμφάνιση που ήταν σημαντική για εμάς. Καταφέραμε να περιορίσουμε την Εφές στα δίποντα και στα τρίποντα, όταν στον πρώτο γύρο είχαμε δεχτεί 7/7 τρίποντα μόνο στο πρώτο δεκάλεπτο. Είχαμε υπομονή στο σουτ, παρότι υπήρχαν κενά διαστήματα. Η νίκη ήταν πραγματικά πειστική και η εμφάνιση πολύ καλή. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τα παιδιά γιατί έκαναν τέσσερις νίκες στη σειρά και απέδειξαν σε όσους αμφέβαλαν ότι είμαστε μία πολύ καλή ομάδα στην Ευρωλίγκα. Στον ομαδικό αθλητισμό είναι μία αρχή ότι πρέπει να αρχίζεις από την άμυνα. Θα ήθελα να πω ότι ακόμα δεν έχουμε συμπληρώσει ούτε το 1/3 της σεζόν και έχουμε και την ένταξη του Πάουελ στο παιχνίδι μας. Όλοι θα έχουν την ευκαιρία όπως είναι και η φάση των 16 να παίξουν αρκετά παιχνίδια".


Τα δεκάλεπτα: 23-20, 35-26, 59-42, 75-53

Ολυμπιακός (Μπαρτζώκας): Χάιντς 6, Λο 10, Αντιτς 5(1), Σπανούλης  14 (3/4 διπ, 1/5τρ, 5/7 βολές, 5ρ, 4ασ,4λ), Περπέρογλου 9 (1), Σλούκας 4, Μαυροειδής, Πάουελ 2, Πρίντεζης 8 (7ρ), Παπανικολάου 17 (1/3δ, 4/7τρ, 3/3β, 6ρ), Μάντζαρης.

Αναντόλου Εφές (Μαχμουτί): Φάρμαρ 6, Βούγιασιτς 8(1), Μπατούκ, Ερντέν 8, Τουντσερί, Σιπ, Γκονλούμ 6, Σαβάνοβιτς 5, Γκόρντον 15(1), Κούτσο 2, Γκιουλέρ 2, Μπάρατς 1.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Football Highlights