CONSTRUCTION FOR BLOG


Το ιστολόγιο είναι υπό κατασκευή

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με τον διαχειριστή.

Είσοδος διαχειριστή

Όνομα χρήστη

Κωδικός

Trending Template

About Us

Bet770

Δευτέρα 5 Νοεμβρίου 2012

Επική ανατροπή του Άρη κόντρα στους 9 της Βέροιας


Ο Άρης βρέθηκε να κυνηγά το σκορ αλλά έκανε την ολική ανατροπή (2-1) και πήρε το δεύτερο φετινό του τρίποντο. Η Βέροια έμεινε με 9 παίκτες (Μπαργκάν στο 44' και Σνάουτσνερ στο 60') και δεν άντεξε ενώ οι γηπεδούχοι τελείωσαν το ματς με 10 λόγω αποβολής του Καζναφέρη στο 83'.


Ο αγώνας που έριξε την αυλαία της 9ης αγωνιστικής τα είχε όλα. Γκολ από τα αποδυτήρια, πολλά νεύρα μεταξύ των παικτών, 3 αποβολές, φωνές για τη διαιτησία και τελικά τη μεγάλη ανατροπή για τον Άρη.

Οι γηπεδούχοι μπορεί να ήθελαν να εκμεταλλευτεί την ώθηση του κόσμου του αλλά η Βέροια χτύπησε από τα αποδυτήρια. Μόλις στο 2ο λεπτό του ματς ο Ολαίτάν δημιούργησε ρήγμα από τα αριστερά, γύρισε στο σημείο του πέναλτι και ο Καλτσάς νίκησε τον Βελλίδη.

Οι κίτρινοι προσπάθησαν να φτάσουν άμεσα στην ισοφάριση όμως στο 6' ο Κουκουλάκης αρνήθηκε πέναλτι σε μαρκάρισμα του Αμαραντίδη πάνω στον Καζναφέρη.

Οι φιλοξενούμενοι θέλησαν να εκμεταλλευτούν την ψυχρολουσία των παικτών του Πασσιαλή αλλά Ολαϊτάν και Καλτσάς δεν κατάφεραν να σκοράρουν.

Ο αγώνας είχε πολλά νεύρα και ο Κουκουλάκης έδειχνε τη μία κίτρινη κάρτα μετά την άλλη. Στο 29΄οι γηπεδούχοι έχασαν μεγάλη ευκαιρία όταν ο Αγκάνθο έπιασε την κεφαλιά αλλά είδε τη μπάλα να φεύγει λίγο άουτ.

Ο Πασσιαλής έκανε στο 27' την πρώτη του αλλαγή και 4 λεπτά μετά αναγκάστηκε να κάνει και τη δεύτερη λόγω τραυματισμού του Πουλίδο.

Στο 40' οι κίτρινοι άγγιξαν και πάλι την ισοφάριση όμως ο Λόπεζ αντέδρασε εξαιρετικά στο πλασέ του Οικονομόπουλου.

Στο 44' άλλαξαν οι ισορροπίες του ματς. Μπαργκάν και Οικονομόπουλος διεκδίκησαν τη μπάλα στον αέρα και ο Κουκουλάκης έδειξε στον παίκτη της Βέροιας τη δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Ο Άρης έχοντας και το αριθμητικό πλεονέκτημα μπήκε αποφασισμένος στο δεύτερο μέρος. Στο 56' ο μόνιμος σκόρερ της ομάδας “χτύπησε” και πάλι. Ο Γκέσιος έκανε την κεφαλιά και ο Αγκάνθο έβαλε όσο χρειαζόταν το πόδι του για να κάνει το 1-1.

Τα άσχημα νέα για τη Βέροια δεν σταμάτησαν στο γκολ του Άρη. Στο 60' ο Σνάουτσνερ έριξε αγκωνιά στα πλευρά του Γιαννιώτα και ο Κουκουλάκης του έδειξε τη δεύτερη κίτρινη κάρτα, αφήνοντας τους φιλοξενούμενους με 9 παίκτες.

Η πίεση των γηπεδούχων αυξήθηκε και αφού πρώτα ο Αγκάνθο λίγο έλειψε να πετύχει το γκολ της χρονιάς με εντυπωσιακό γυριστό σουτ από το ύψος της περιοχής το οποίο έδιωξε σε κόρνερ ο Λόπεζ, στην εξέλιξη της φάσης έγινε το 2-1. Ο τερματοφύλακας της Βέροιας έδιωξε τη μπάλα με γροθιές αλλά ο Γκέσιος με σουτ εκτός περιοχής την έστειλε στα δίχτυα. Ο Λόπεζ έκανε λάθος εκτίμηση της πορείας της μπάλας ενώ μπροστά του είχε δύο παίκτες του Άρη οι οποίοι όταν σούταρε ο Γκέσιος ήταν σε θέση οφσάιντ.

Στο 80' έμεινε με δέκα παίκτες ο Άρης όταν ο Καζναφέρης είδε τη δεύτερη κίτρινη κάρτα για θέατρο.

Η ομάδα του Πασσιαλή πήρε νίκη μετά από 4 αγώνες ενώ η Βέροια έμεινε χωρίς τρίποντο σε τέταρτο συνεχόμενο παιχνίδι της.

Άρης (Νίκος Πασσιαλής): Βελλίδης, Παπαζαχαρίας (64' Καπετάνος), Οικονομόπουλος, Καζναφέρης, Αγκάνθο, Παπαστεριανός, Πουλίδο (31' Παντίδος), Γιαννιώτας, Μαργαρίτης, Σουνάς (27' Γκέσιος), Πράτα Κοέλιο

Βέροια (Νίκος Καρύδας): Λόπεζ, Καλί, Μπαργκάν, Σνάουτσνερ, Ορέστες, Καλτσάς (66' Τομάς), Καφές (75' Παυλίδης), Καλογέρης, Αμαραντίδης, Ιωάννου (46' Ζε Βιτορ), Ολαϊτάν.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Football Highlights