CONSTRUCTION FOR BLOG


Το ιστολόγιο είναι υπό κατασκευή

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με τον διαχειριστή.

Είσοδος διαχειριστή

Όνομα χρήστη

Κωδικός

Trending Template

About Us

Bet770

Πέμπτη 22 Νοεμβρίου 2012

Μπαίνει την Πέμπτη ο Λάζαρ

Την Πέμπτη (22/11) αναμένεται να μπει σε κανονικό ρυθμό προπονήσεων ο Κοστίν Λάζαρ, ο οποίος το απόγευμα της Τετάρτης ενημέρωσε τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ πως είναι καλύτερα




Στην διάθεση του Γιώργου Δώνη αναμένεται να είναι ο Κοστίν Λάζαρ για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Το πρωί της Τετάρτης (21/11) ο Ρουμάνος αισθανόταν τσιμπήματα στη γάμπα του με συνέπεια να μην προπονηθεί.

 Ισως γι' αυτό έπαιξε ρόλο τόσο ο καιρός όσο και το γήπεδο που ήταν "βαρύ". Το απόγευμα πάντως αισθανόταν καλύτερα και αυτό το μετέφερε στους ανθρώπους του ΠΑΟΚ.
Tην Πέμπτη (22/11) θα ανεβάσει στροφές και φαίνεται πως θα ακολουθήσει το πρόγραμμα της ομάδα την συγκεκριμένη μέρα.
Ετσι ο τεχνικός του ΠΑΟΚ από την στιγμή που θα γίνει αυτό θα μπορεί να τον υπολογίζει κανονικά για το ματς με τους "ερυθρόλευκους", στο οποίο στον "Δικέφαλο" θα ήθελαν να δουν ένα... διαφορετικό Λάζαρ.
Ο ίδιος δεν "πατάει" καλά τον τελευταίο καιρό και περνά περίοδο ντεφορμαρίσματος και με δεδομένο πως σε τέτοια ματς συνήθως "μιλάνε" οι παίκτες που είναι πιο έμπειροι, στον ΠΑΟΚ περιμένουν να δουν τον Ρουμάνο να είναι σαφώς βελτιωμένος και να βοηθήσει σημαντικά τους "ασπρόμαυρους".


Δεν υπάρχουν σχόλια :

Football Highlights