CONSTRUCTION FOR BLOG


Το ιστολόγιο είναι υπό κατασκευή

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με τον διαχειριστή.

Είσοδος διαχειριστή

Όνομα χρήστη

Κωδικός

Trending Template

About Us

Bet770

Πέμπτη 15 Νοεμβρίου 2012

Ερωτηματικό ο Καλογέρης με ΑΕΚ

Η προπόνηση της Παρασκευής θα δείξει αν ο Νίκος Καρύδας θα μπορεί να υπολογίζει στον Αλέξη Καλογέρη για το παιχνίδι με την ΑΕΚ.



Ο Αλέξης Καλογέρης μπορεί να μην προπονήθηκε σήμερα με την ομάδα της Βέροιας και η συμμετοχή του κόντρα στην ΑΕΚ την Κυριακή παραμένει ερωτηματικό.
Η απάντηση στο ερώτηση του Νίκου Καρύδα θα δοθεί σε μεγάλο βαθμό αύριο και από το αν θα μπορέσει να προπονηθεί.
Ο έμπειρος μέσος συνεχίζει να ταλαιπωρείται από το γόνατό του μετά από μία κλωτσιά που είχε δεχθεί στο παιχνίδι του περασμένου Σαββάτου με τον ΟΦΗ στο "Γεντί Κουλέ".

Η απουσία του από την σημερινή προπόνηση της Βέροιας είχε να κάνει ωστόσο περισσότερο για να προφυλαχθεί χωρίς αυτό να σημαίνει πως θα υπάρξει ρίσκο της συμμετοχής του.
Πολύ περισσότερο από την στιγμή που υπολογίζεται και πάλι ο Παντελής Καφές για τον χώρο της μεσαίας γραμμής, ενώ επανέρχονται στην άμυνα ο Μίροσλαβ Σνάουτσνερ και στην επίθεση ο Κενάν Μπαργκάν.
Αμφότεροι είχαν απουσιάσει στο παιχνίδι του Σαββάτου με τον ΟΦΗ γιατί είχανε αποβληθεί στο "Κλεάνθης Βικελίδης" κόντρα στον Άρη ενώ σίγουροι απόντες με την ΑΕΚ θα είναι οι Νίκος Γεωργέας, Έβερτον Μπεθέρα και Γουέιν Τόμας (εξαιτίας μίας σύσπασης στον δικέφαλό του) και ο τραυματίας Αλέξης Βεργώνης.
Κι όσο τέλος για το σημερινό πρόγραμμα της προπόνησης της Βέροιας περιλάμβανε δίτερμα τακτικής, με τον Καρύδα να δείχνει για πρώτη φορά τις προθέσεις του, και στημένες φάσεις.


Δεν υπάρχουν σχόλια :

Football Highlights