CONSTRUCTION FOR BLOG


Το ιστολόγιο είναι υπό κατασκευή

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με τον διαχειριστή.

Είσοδος διαχειριστή

Όνομα χρήστη

Κωδικός

Trending Template

About Us

Bet770

Δευτέρα 19 Νοεμβρίου 2012

Εκτός αποστολής «Φέτφα» και Παπάζογλου

Δίχως προβλήματα ολοκλήρωσε ο Ολυμπιακός την εν Ελλάδι προετοιμασία του για το ματς της Τετάρτης με τη Σάλκε στη «Φέλτινς Αρένα» για το Champions League. Ο Λεονάρντο Ζαρντίμ επέλεξε να αφήσει εκτός αποστολής για λόγους τακτικής τους Φετφατζίδη και Παπάζογλου, ενώ θα πάρει μαζί του 19 παίκτες. 

Πέραν των δύο προαναφερθέντων, στην Αθήνα θα μείνουν οι Βλαχοδήμος, Τάτος και Ζαραδούκας που δεν έχουν δηλωθεί στη λίστα για το Champions League, ο Ντιόγκο που είναι σε «καραντίνα» και ο Λυκογιάννης που είναι τραυματίας από το ματς των Νέων με τη Μαρσέιγ την περασμένη εβδομάδα. 


Πιθανότερη σύνθεση είναι η ακόλουθη: Κάρολ, Τοροσίδης, Χολέμπας, Μανωλάς, Σιόβας, Μανιάτης, Μοντέστο, Γκρέκο, Αμπντούν, Μασάντο και Μήτρογλου. Μία θέση από Μανωλά ή Σιόβα διεκδικεί με πολλές πιθανότητες ο Κοντρέρας, ενώ δεν αποκλείεται να γίνει η έκπληξη και να ξεκινήσει από την αρχή ο Φουστέρ, τον οποίο εμπιστεύεται συχνά στα ευρωπαϊκά ματς ο Πορτογάλος τεχνικός των «ερυθρόλευκων». 

Την αποστολή, η οποία θα ταξιδέψει αύριο για τη Γερμανία απαρτίζουν οι Κάρολ, Μέγιερι, Σιόβας, Χολέβας, Μανωλάς, Τοροσίδης, Γκρέκο, Ιμπαγάσα, Φουστέρ, Μοδέστο, Μανιάτης, Φέισα, Αμπντούν, Μήτρογλου, Πάντελιτς, Τζιμπούρ, Μασάντο, Κοντρέρας, Ντιακιτέ. 

Οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού που έμειναν εκτός αποστολής θα γυμναστούν αύριο και μεθαύριο το πρωί, στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Ρέντη, στις 10:30.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Football Highlights