CONSTRUCTION FOR BLOG


Το ιστολόγιο είναι υπό κατασκευή

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με τον διαχειριστή.

Είσοδος διαχειριστή

Όνομα χρήστη

Κωδικός

Trending Template

About Us

Bet770

Τρίτη 6 Νοεμβρίου 2012

Ούτε ο τυφώνας σταμάτησε τον μαραθώνιο

Χιλιάδες δρομείς που ταξίδεψαν μέχρι τις ΗΠΑ για τον μαραθώνιο στην Νέα Υόρκη έτρεξαν τελικά, παρά την επίσημη ακύρωση της κούρσας.
μαραθώνιος

Ο καταστροφικός τυφώνας "Sandy" είχε ως αποτέλεσμα την ακύρωση αρκετών εκδηλώσεων στην πόλη της Νέας Υόρκης, με αποκορύφωμα τον μαραθώνιο 26.2 μιλίων, που θα περνούσε μέσα από πέντε δήμους.
Αυτό βέβαια δεν εμπόδισε τους χιλιάδες δρομείς που βρέθηκαν στις ΗΠΑ να τρέξουν τελικά, έστω κι ανεπίσημα, μιας και οι καταστροφές δεν τους επέτρεψαν να ακολουθήσουν την προβλεπόμενη διαδρομή.

Τελικά οι συμμετέχοντες ακολούθησαν μία νέα διαδρομή τεσσάρων γύρων περιμετρικά του Central Park, με ομάδες από την Γερμανία, την Ισπανία, την Ιταλία και άλλες χώρες.
Πάντως στην περιοχή της Νέας Υόρκης υπήρξε αναστάτωση από την Παρασκευή, καθώς ο κόσμος φώναζε πως για την πραγματοποίηση του μαραθώνιου θα καταναλώνονταν πόροι που θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν στις καταστροφές.
Αξίζει να σημειώσουμε πως αρκετοί δρομείς πάντως βοήθησαν εθελοντικά κουβαλώντας πρώτες βοήθειες κι άλλα αναγκαία υλικά.



Δεν υπάρχουν σχόλια :

Football Highlights