CONSTRUCTION FOR BLOG


Το ιστολόγιο είναι υπό κατασκευή

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με τον διαχειριστή.

Είσοδος διαχειριστή

Όνομα χρήστη

Κωδικός

Trending Template

About Us

Bet770

Κυριακή 18 Νοεμβρίου 2012

Γαλάνης: "Πρότυπο ο Ολυμπιακός"

Με το μυαλό στο εντός έδρας παιχνίδι με τον Ίκαρο Καλλιθέας η Καβάλα ταξίδεψε στην Αθήνα για το αυριανό παιχνίδι με τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ.




Η ουραγός και χωρίς νίκη Καβάλα αντιμετωπίζει αύριο τον πρωτοπόρο και πρωταθλητή Ολυμπιακό στο ΣΕΦ με το μυαλό της στο εντός έδρας παιχνίδι που ακολουθεί με τον Ίκαρο Καλλιθέας στο κλειστό της Καλαμίτσας.
Ο τεχνικός της Δημήτρης Γαλάνης χαρακτήρισε τον Ολυμπιακό ως μία ομάδα πρότυπο όχι μόνο για το μπάσκετ αλλά και για την ελληνική κοινωνία.
"Είναι μεγάλη τιμή για μας να παίζουμε με μία οργανωμένη και ποιοτική ομάδα όπως είναι ο Ολυμπιακός, που δεν αποτελεί πρότυπο μόνο για το μπάσκετ, αλλά και την ελληνική κοινωνία.

Εμείς αγωνιζόμαστε να βελτιώσουμε την προπονητική μας καθημερινότητα, υιοθετώντας τις αρχές μας, βρίσκοντας τη μπασκετική συνοχή μας. Ο μόνος τρόπος για να πάρεις τη σωστή απόφαση, είναι να αναγνωρίσεις την κακή απόφαση", τόνισε ο Γαλάνης στην ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ για το αυριανό παιχνίδι με τον Ολυμπιακό.
Από την πλευρά του ο Σωτήρης Μανωλόπουλος δήλωσε: "Με την αλλαγή του προπονητή δουλέψαμε όλες αυτές τις μέρες κάποια άλλα πράγματα, τα οποία προσπαθούμε ως νέα στοιχεία να βάλουμε στον τρόπο του παιχνιδιού μας. Κάναμε μία βαριά ήττα από τον ΠΑΟΚ, από την οποία κρατάμε μόνο το πρώτο ημίχρονο.
Είχαμε ένα δύσκολο ταξίδι στο Μαυροβούνιο και προετοιμαζόμαστε για το ματς με τον Ολυμπιακό, όπου ο νέος προπονητής θα προσπαθήσει να αλλάξει την εικόνα, εν όψει μάλιστα του αγώνα με τον Ίκαρο. Ξέρουμε ποιος είναι ο Ολυμπιακός και ξέρουμε τι μπορούμε να περιμένουμε από αυτό το παιχνίδι".
Κι όσο για το αν η Καβάλα θα μπορέσει να παρουσιαστεί ενισχυμένη κόντρα στον Ίκαρο Καλλιθέας, μετά την απώλεια του Αμερικανού Τζέιμς Νάναλι είναι κάτι που θα φανεί από το αν θα τακτοποιήσει το θέμα της φορολογικής της ενημερότητας.



Δεν υπάρχουν σχόλια :

Football Highlights