CONSTRUCTION FOR BLOG


Το ιστολόγιο είναι υπό κατασκευή

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με τον διαχειριστή.

Είσοδος διαχειριστή

Όνομα χρήστη

Κωδικός

Trending Template

About Us

Bet770

Σάββατο 17 Νοεμβρίου 2012

Στα λάθη τα ριμπάουντ στέκεται ο Πρίφτης

Πρίφτης: Να είμαστε συνεπείςΟ Ίκαρος Καλλιθέας θέλει μετά την ήττα από τον ΚΑΟΔ να επιστρέψει στις νίκες κόντρα στο Περιστέρι και ο Δημήτρης Πρίφτης ζητά από τους παίκτες του να αποφύγουν τα λάθη και να ελέγξουν τα ριμπάουντ.


«Το Περιστέρι μετά τις προσθήκες των Αμερικανών αλλά και με βάση τα μέχρι τώρα αποτελέσματα του, αποδεικνύει ότι είναι μια από τις καλές ομάδες του πρωταθλήματος. Το παιχνίδι είναι σίγουρα σημαντικό και ταυτόχρονα δύσκολο για μας. Είχαμε μια δύσκολη εβδομάδα με ιώσεις και μικροτραυματισμούς που δυσκόλεψε την προετοιμασία μας. Το κύριο ζητούμενο για μας, είναι να παίξουμε κοντά στις δυνατότητες μας και να είμαστε συνεπείς σε τομείς του παιχνιδιού, όπως τα λάθη, τα ριμπάουντ και γενικότερα οι διεκδικήσεις της μπάλας», τόνισε χαρακτηριστικά ο τεχνικός του Ίκαρου Καλλιθέας.

Ο Ντάνι Γκίμπσον με την σειρά του είπε ότι: «Το Περιστέρι έχει δείξει ένα πολύ καλό πρόσωπο, όπως φάνηκε και στο ματς με τον Ολυμπιακό. Εμείς θα πρέπει να στηρίξουμε το παιχνίδι μας στην άμυνα και μέσα από αυτή να επιβάλλουμε τον ρυθμό μας. Επίσης είναι σημαντικό να μην έχουμε κενά διαστήματα, γιατί στην Δράμα χάσαμε την συγκέντρωση μας για μια περίοδο και αυτό ήταν αρκετό για να χάσουμε τελικά το ματς, έστω κι αν αντιδράσαμε στην τελευταία περίοδο».

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Football Highlights