CONSTRUCTION FOR BLOG


Το ιστολόγιο είναι υπό κατασκευή

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με τον διαχειριστή.

Είσοδος διαχειριστή

Όνομα χρήστη

Κωδικός

Trending Template

About Us

Bet770

Σάββατο 24 Νοεμβρίου 2012

Το μήνυμα του Καραγκούνη στον Ρότσα

Ποιο ήταν το αισιόδοξο και φιλικό μήνυμα του Γιώργου Καραγκούνη προς τον Χουάν Ραμόν Ρότσα, μετά την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας του "τριφυλλιού".




Μπορεί ο Γιώργος Καραγκούνης να αποχώρησε το καλοκαίρι από τον αγαπημένο του Παναθηναϊκό, όμως αυτό δεν σημαίνει πως παύει να ασχολείται με τα "πράσινα" δρώμενα.
Έτσι και τώρα, που ο Ζεσουάλντο Φερέιρα αποχώρησε από το "τριφύλλι" του και τη θέση του πήρε ο Χουάν Ραμόν Ρότσα, ο "τυπάρας" δεν παρέλειψε να στείλει το δικό του μήνυμα.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα "Sportday" ο άσος της Φούλαμ, έστειλε μήνυμα συμπαράστασης στον Αργεντινό προπονητή. "Συγχαρητήρια Χουάν. Είμαι σίγουρος ότι θα τα καταφέρεις. Θα σε περιμένω στο Λονδίνο, για το ματς με την Τότεναμ. Να δω την πρόκριση από κοντά!", τόνισε μεταξύ άλλων ο αρχηγός της Εθνικής Ελλάδας.
Αξίζει να σημειωθεί πως οι σχέσεις του Καραγκούνη με τον Χουάν Ραμόν Ρότσα είναι άριστες, ενώ μην ξεχνάμε πως ο λόγος που έφυγε ο "τυπάρας" ακούει στο όνομα... Ζεσουάλντο Φερέιρα. Λέτε τώρα που έφυγε να άνοιξε η πόρτα της επιστροφής; Ουδείς γνωρίζει...

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Football Highlights