CONSTRUCTION FOR BLOG


Το ιστολόγιο είναι υπό κατασκευή

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με τον διαχειριστή.

Είσοδος διαχειριστή

Όνομα χρήστη

Κωδικός

Trending Template

About Us

Bet770

Σάββατο 17 Νοεμβρίου 2012

Κερδίζει η Γιουβέντους την κουρασμένη Λάτσιο

Τα δύο σημαντικότερα παιχνίδια της 13ης αγωνιστικής στη Serie A διεξάγονται απόψε. Η Γιουβέντους στις 19.00 υποδέχεται τη Λάτσιο. Eνώ αργότερα στις 21.45 στο Σαν Πάολο, η Νάπολι αντιμετωπίζει τη Μίλαν

quagliarella la_presse_Πρώτη στην βαθμολογία η Γιουβέντους με 31β με 10 νίκες 1 ισοπαλία και 1 ήττα και στο +4 απο την δεύτερη της βαθμολογίας Νάπολι. Στα 5 τελευταία της παιχνίδια η Γιουβέντους έχει την μία και μοναδική της ήττα μέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα απο την Ίντερ εντός έδρας με 1-3 αν και βρέθηκε μπροστά στο σκόρ, κέρδισε την Κατάνια εκτός με 0-1,κέρδισε την Μπολόνια εντός έδρας με 2-1 με γκoλ που σημείωσε στις καθυστερήσεις, διέσυρε την προηγούμενη αγωνιστική την Πεσκάρα στο Adriatico με 1-6 και για το Τσάμπιονς Λιγκ κέρδισε εύκολα εντός έδρας την Νόρτζελαντ με το ευρύ 4-0. Πρώτος σκόρερ για την Γιουβέντους ο Κουαλιαρέλα με 6 τέρματα.
Απόντες για τους Γιουβεντίνους ο Ντε Τσέλιε με τον Αντρέα Πίρλο. Η Γιουβέντους την Τετάρτη το βράδυ υποδέχεται για το Τσάμπιονς Λιγκ την Τσέλσι.

 Η Λάτσιο ταξίδεψε με ψυχολογία στο Τορίνο μιας και βγήκε νικήτρια στην αρένα του Ολίμπικο κερδίζοντας με ανατροπή την συμπολίτισσα Ρόμα με 3-2. Η Λάτσιο παρέμεινε στην 5η θέση της βαθμολογίας με το τρίποντο αυτό όμως έφτασε τους 22β. Στα 5 τελευταία της παιχνίδια η Λάτσιο κέρδισε Ρόμα και Παναθηναικό για το Γιουρόπα Λίγκ, βαριά ήττα απο την Κατάνια εκτός έδρας με 4-0, ήττα απο την Φιορεντίνα εκτός έδρας και πάλι με 2-1 και ισοπαλία 1-1 με την Τορίνο στο Ολίμπικο. Πρώτος σκόρερ για τους Λατσιάλι ο Κλόζε με 7 τέρματα. Απόντες ο τιμωρημένος Μάουρι που δέχθηκε κόκκινη κάρτα στο ντέρμπυ και οι Φλόκαρι, Κόνκο και Λούλιτς.
Η Λάτσιο την Πέμπτη το βράδυ υποδέχεται την Τότεναμ στο Ολίμπικο για το Γιουρόπα Λίγκ.
  Στα 20 τελευταία παιχνίδια στο Τορίνο η Γιούβε έχει 9 νίκες, 5 νίκες για την Λάτσιο και 6 παιχνίδια τελείωσαν ισόπαλα. Τα 12 απο τα 20 τελείωσαν over 2,5 και τα 14 απο τα 20 γκολ-γκολ.
 
Σχόλιο: Ευκαιρία νίκης της Γιουβέντους απέναντι στην κουρασμένη Λάτσιο, ακολουθεί παιχνίδι μεσοβδόμαδα και για τις δύο ομάδες, μικρός άσος για την Γιουβέντους, για μεγαλύτερη απόδοση το 1-1 ημ-τελ.

ΝΑΠΟΛΙ – ΜΙΛΑΝ

Μεγάλη νίκη με μεγάλη ανατροπή έκανε η Νάπολι στην έδρα της Τζενοα όπου έχανε στο 79΄ 2-1 για να κερδίσει τελικά με 2-4. Με την νίκη αυτή η Νάπολι παρέμεινε στην πρώτη τριάδα της βαθμολογίας και σε θέση που οδηγεί στο Τσαμπιονς Λιγκ.
Η Μιλαν από την άλλη μεριά έχασε δίκαια εντος έδρας από την Φιορεντινα με 3-1 συνεχίζοντας της προβληματικές εμφανίσεις. Πήγε στην Νάπολι με απουσίες από την αμυντική γραμμή της και δύσκολα θα μπορέσει να πάρει βαθμούς εκεί. Αν και ο άσσος έχει πτώση θα τον προτιμήσω.
 και ο άσσος έχει πτώση θα τον προτιμήσω.Πήγε στην Νάπολι με απουσίες από την αμυντική γραμμή της και δύσκολα θα μπορέσει να πάρει βαθμούς εκεί. Αν και ο άσσος έχει πτώση θα τον προτιμήσω.

ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ
ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ – ΛΑΤΣΙΟ         1-1 ημ-τελ.2,10
ΝΑΠΟΛΙ – ΜΙΛΑΝ                      1  1.85



Δεν υπάρχουν σχόλια :

Football Highlights