CONSTRUCTION FOR BLOG


Το ιστολόγιο είναι υπό κατασκευή

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με τον διαχειριστή.

Είσοδος διαχειριστή

Όνομα χρήστη

Κωδικός

Trending Template

About Us

Bet770

Κυριακή 25 Νοεμβρίου 2012

Δεν είναι μόνο οι τρεις βαθμοί…

Δεν είναι μόνο οι τρεις βαθμοί…Κάτι παραπάνω από σημαντικό είναι το αποψινό ντέρμπι για τον ΠΑΟΚ κόντρα στον Ολυμπιακό (19:30, Novasports 1, NovaΣΠΟΡ FM 94,6 και sport-fm.gr). 

Πέρα από το βαθμολογικό ενδιαφέρον οι Θεσσαλονικείς θέλουν τη νίκη και για το γόητρο, αφού η ήττα την περασμένη εβδομάδα από τον Παναθηναϊκό έφερε κατήφεια στο «ασπρόμαυρο» στρατόπεδο. 

Ο ΠΑΟΚ μετράει μόνο νίκες στην Τούμπα με τον Γιώργο Δώνη στον πάγκο (2 στα 2 στην Ευρώπη και 5 στα 5 στο πρωτάθλημα), όμως το σημερινό ματς είναι το θεωρείται το πιο δύσκολο τη φετινής σεζόν. 

Μία διαφορά σε σχέση με τις προηγούμενες ομάδες που αντιμετώπισε ο ΠΑΟΚ είναι ότι ο Ολυμπιακός δεν θα αγωνιστεί έχοντας το μυαλό του αποκλειστικά στην άμυνα. 



Οι Θεσσαλονικείς στηρίζουν πολλά στο παιχνίδι κατοχής και πολλά θα κριθούν από τη λειτουργία της μεσαίας γραμμής για την οποία έχει προβληματιστεί ιδιαίτερα ο Γιώργος Δώνης. 

Λόγω της τιμωρίας του Χακόμπο κάτω από τα δοκάρια επανέρχεται ο Γλύκος. Τη θέση στο δεξί άκρο της άμυνας κερδίζει ο Έτο (αντί του Κωνσταντινίδη), ο ποίος ξεπέρασε τις ενοχλήσεις που αισθανόταν στο γόνατο και χθες ήταν απόλυτα καλά. 

Για πρώτη φορά ο Έλληνας προπονητής σκέφτεται να αφήσει στον πάγκο τον Κουμάλο και να δώσει φανέλα βασικού στον Βιβιάν, ο οποίος μπορεί να προωθήσει καλύτερα την άμυνα στο κέντρο, και δίπλα του θα έχει τον Κατσικά. Στα αριστερά θα είναι ο Λίνο, ο οποίος διεκδικεί με τις ίδιες πιθανότητες τη θέση με τον Σταφυλίδη. 

Ως αμυντικά χαφ θα αγωνιστούν ο Κάτσε και ο Φωτάκης, ο οποίος προβάλει ως φαβορί αντί του Λάζαρ. Δεξιά θεωρείται δεδομένη η παρουσία του Σαλπιγγίδη, αριστερά θα είναι ο Ρομπέρ και το δίδυμο στην επίθεση θα αποτελέσουν ο Λόρενς και ο Αθανασιάδης. 

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Γιακουμής, Κουμάλο, Λάζαρ, Πόποβιτς και Πέλκας. Εκτός έμειναν ο τιμωρημένος Χακόμπο και οι τραυματίες Γκαρσία – Γεωργιάδης. 

Υπό το βλέμμα του Ιβάν… 

Στη Θεσσαλονίκη βρίσκεται ο Ιβάν Σαββίδης και από την πρώτη στιγμή της άφιξής του ξεκίνησε τις επαφές με τους συνεργάτες του. Το σημερινό ντέρμπι με τον Ολυμπιακό είναι ιδιαίτερα σημαντικό για τον ιδιοκτήτη της ΠΑΕ για δύο λόγους. 

Πρώτον για το αγωνιστικό, καθώς θα έχει τη δυνατότητα να δει τις δυνατότητες της ομάδας του κόντρα στον πρωτοπόρο του πρωταθλήματος, και δεύτερον για να «ζυγίσει» τις όποιες αντιδράσεις υπάρξουν στην εξέδρα. Κυρίως, όμως, είναι έτοιμος να καταδικάσει τις άσχημες συμπεριφορές από μερίδα οπαδών του «Δικεφάλου του Βορρά». 

Μέχρι χθες είχαν προπωληθεί περίπου 8.000 εισιτήρια και αυτό σημαίνει ότι μαζί με τα 8.000 χιλιάδες διαρκείας θα υπάρχει περίπου 16.000 κόσμος στην Τούμπα, όμως υπάρχουν ακόμη 10-11 χιλιάδες εισιτήρια προς διάθεση. 

Προϊστορία 

Τα τελευταία χρόνια ο Ολυμπιακός έχει κλείσει την «ψαλίδα», αλλά ο ΠΑΟΚ εξακολουθεί να έχει ξεκάθαρο προβάδισμα. Από τους 54 αγώνες σε Α' Εθνική (μέσα και τα πλέι οφ), ο «Δικέφαλος» έχει 28 νίκες, ο Ολυμπιακός 13 και υπάρχουν και 13 ισοπαλίες. 

Ημερομηνία Αγώνας Αποτέλεσμα (Σκόρερ) 

05/02/12 Π.Α.Ο.Κ.-Ολυμπιακός 0-2 (5' Αμπντούν, 18' Μιραλάς) 
13/03/11 Π.Α.Ο.Κ.-Ολυμπιακός 2-1 (45' Kουτσιανικούλης, 71' πεν. Βιτόλο - 12' Τζιμπούρ) 
20/09/09 Π.Α.Ο.Κ.-Ολυμπιακός 1-2 (10΄ Βιερίνια - 41΄ Ντιόγο, 90΄ Α.Παπαδόπουλος) 
08/03/09Π.Α.Ο.Κ.-Ολυμπιακός 0-0
24/02/08 Π.Α.Ο.Κ.-Ολυμπιακός 1-1 (2' Γκονζάλες - 22' Κοβάσεβιτς) 
21/01/07 Π.Α.Ο.Κ.-Ολυμπιακός 2-3 (29' Μίετσελ, 90'+ Τόργκελε - 54' Τοροσίδης, 66' Ριβάλντο, 70' Καστίγιο)


sport-fm.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Football Highlights