CONSTRUCTION FOR BLOG


Το ιστολόγιο είναι υπό κατασκευή

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με τον διαχειριστή.

Είσοδος διαχειριστή

Όνομα χρήστη

Κωδικός

Trending Template

About Us

Bet770

Τετάρτη 21 Νοεμβρίου 2012

Νιου Γιορκ Νικς: Διέλυσαν τους Χόρνετς

Νιου Γιορκ Νικς: Διέλυσαν τους Χόρνετς | onsports.gr


Με χαρακτηριστική άνεση και με σκορ 100-76, οι Νιου Γιορκ Νικς ξεπέρασαν το εμπόδιο των Νιου Ορλίνς Χόρνετς, οι οποίοι στερήθηκαν των υπηρεσιών του Άντονι Ντέιβις.
Πλέον οι Νεοϋορκέζοι έχουν ρεκόρ νικών-ηττών 8-1. Τις δύο προηγούμενες φορές που ξεκίνησαν regular season με αυτή την επίδοση (1969-70 και 1972-73) κατέκτησαν το πρωτάθλημα! Ίσως αποτελέσει στατιστική σύμπτωση, ίσως, όμως, στο τέλος της σεζόν η παρέα του Καρμέλο Άντονι πάρει τον τρίτο τίτλο στην ιστορία των Νικς…

Στην προκειμένη ο «Μέλο» έφτασε στους 29 πόντους με 12/22 σουτ. Επίσης τα έβαλε με τον πρώην παίκτη του Ολυμπιακού, Ρότζερ Μέισον Τζούνιορ, όταν ο τελευταίος τον μάρκαρε σκληρά. Από την πλευρά του, ο Ρέιμοντ Φέλτον ευστόχησε σε 5 τρίποντα για 15 πόντους και μοίρασε 6 ασίστ. Στους 15 πόντους έφτασε και ο Τζέι Αρ Σμιθ, στους 10 ο Ρόνι Μπρούερ, στους 8 ο Στιβ Νόβακ, στους 7 οι Τζέιμς Ουάιτ και Τάισον Τσάντλερ, στους 6 ο Ρασίντ Ουάλας, στους 3 ο Τζέισον Κιντ, στους 2 ο Κρις Κόπλαντ, ενώ οι Πάμπλο Πριτζιόνι και Μάρκους Κάμπιδεν «έγραψαν».
Πάντως οι Νικς δέχθηκαν σερί 13-0 στο δεύτερο 12λεπτο, το οποίο σημαδεύτηκε από «κολλητά» τρίποντα του Μπράιαν Ρόμπερτς. Τότε το σκορ έγινε 35-34 υπέρ των «σφηκών», αλλά οι γηπεδούχοι απώλεσαν γρήγορα την επαφή με το σκορ και υποχώρησαν στο 3-6 με την τέταρτη σερί ήττα τους.
Άλλωστε ο Ντέιβις αποκλείστηκε την ύστατη ώρα λόγω ενοχλήσεων στον αριστερό αστράγαλο. Ο Ράιαν Άντερσον αντικατέστησε την πρώτη επιλογή του φετινού ντραφτ στη βασική πεντάδα και σημείωσε 15 πόντους. Ακολούθησαν οι Όστιν Ρίβερς με 14, ο Ρόμπερτς με 13, ο Ρόμπιν Λόπεζ με 11, ο Γκρέιβις Βάσκεθ με 10, ο Λανς Τόμας με 8, οι Χαβιέ Ανρί και Τζέισον Σμιθ με 4 και ο Μέισον με 1. Αντίθετα, ο Αλ Φαρούκ Αμινού δεν σκόραρε σε 25 λεπτά συμμετοχής.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Football Highlights