CONSTRUCTION FOR BLOG


Το ιστολόγιο είναι υπό κατασκευή

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με τον διαχειριστή.

Είσοδος διαχειριστή

Όνομα χρήστη

Κωδικός

Trending Template

About Us

Bet770

Παρασκευή 30 Νοεμβρίου 2012

Ακτινογραφία κουπονιού Σαββάτου

Ακτινογραφία κουπονιού Σαββάτου
Διαβάστε συνοπτικά στατιστικά, ειδήσεις και εκτιμήσεις για τα πιο ενδιαφέροντα ματς του κουπονιού του Σαββάτου.
 127.        ΒΙΣΣΕΛ ΚΟΜΠΕ – ΧΙΡΟΣΙΜΑ
Τελευταία αγωνιστική του γιαπωνέζικου πρωταθλήματος,  αδιάφορη η πρωταθλήτρια Χιροσίμα, νίκη για να είναι σίγουρη για την παραμονή θέλει η Βίσσελ Κόμπε, περιμένουμε να τα καταφέρει.
128.        ΓΙΟΚΟΧΑΜΑ ΜAΡΙΝΟΣ – ΤΟΣΟΥ
Ντέρμπι με φόντο μια θέση στο ασιατικό Τσάμπιονς Λιγκ, μόνο νίκη θέλει η Γιοκοχάμα για να ελπίζει, το Χ2 κάνει υπό προϋποθέσεις στην Τόσου. Μύλος, μόνο για live betting.

129.        ΓΙΟΥΜΠΙΛΟ ΙΒΑΤΑ - ΓΚΑΜΠΑ ΟΣΑΚΑ
Aδιάφορη βαθμολογικά η Γιούμπιλο, καλύτερο αποτέλεσμα από τη Βίσσελ Κόμπε για να σωθεί θέλει η Γκάμπα, διπλό και φυσικά over.
130.        ΚΑΣΙΜΑ –ΚΑΣΙΒΑ
Αδιάφορη η Κασίμα, μόνο νίκη και παράλληλα να μην κερδίσει η Τόσου θέλει η Κασίβα για να πάρει εκείνη το εισιτήριο για το ασιατικό Τσάμπιονς Λιγκ.  Θα πάμε με το διπλό της ομάδας με τις περισσότερες εκτός έδρας νίκες (9) στο πρωτάθλημα.
131.        ΟΥΡΑΒΑ – ΝΑΓΚΟΓΙΑ
Μόνο νίκη θέλουν οι δύο ομάδες, ισόβαθμες στους 52 πόντους, για να έχουν ελπίδα να προλάβουν το Τσάμπιονς Λιγκ, λογικά το σκορ θα πάει ψηλά, ενώ ίσως μας δώσει ευκαιρίες για live betting.
132.        ΣΙΜΙΖΟΥ – ΟΜΙΓΙΑ
Αδιάφορο βαθμολογικά, το αφήνουμε στην άκρη.
133.        ΤΟΚΥΟ – ΣΕΝΤΑΪ
Και αυτό αδιάφορο βαθμολογικά, θα πάμε με τα γκολ.
134.        ΤΣΕΡΕΖΟ ΟΣΑΚΑ – ΚΑΒΑΣΑΚΙ
Αδιάφορη αλλά φορμαρισμένη (3 σερί νίκες) η Καβασάκι, η Τσερέζο Οσάκα και με ισοπαλία έχει εξασφαλισμένη τη σωτηρία της, μόνο για live.
---.          ΝΙΙΓΚΑΤΑ – ΣΑΠΟΡΟ
Νίκη για ελπίζει στο θαύμα της παραμονής θέλει η Νιιγκάτα κόντρα στην αδύναμη και από καιρό υποβιβασμένη Σαπόρο, λογικά θα τα καταφέρει.
135.        ΑΟΥΕ – ΣΑΝΤΧΑΟΥΖΕΝ
Εξάποντο παραμονής, σε καλό φεγγάρι βρίσκεται η Άουε που την προηγούμενη αγωνιστική πέτυχε την πρώτη εκτός έδρας νίκη της, αλλά και η Σαντχάουζεν παρέμεινε αήττητη στα δύο πιο πρόσφατα. Θα περιμένουμε το live για να βρούμε τον άσο λίγο ψηλότερα, από 5/6 GG προέρχονται αμφότερες, μοιάζει πιθανό να δούμε ξανά γκολ εκατέρωθεν. 
136.        ΟΥΝΙΟΝ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ – ΜΠΟΧΟΥΜ
Πολύ ανοιχτά τα τελευταία παιχνίδια της Ουνιόν, γεμάτη τρύπες η άμυνα της Μπόχουμ που προέρχεται από 6/6 GG και 5/6 over 2,5. Θα πάμε με τα γκολ.
137.        ΣΑΝ ΠΑΟΥΛΙ – ΚΑΪΖΕΡΣΛΑΟΥΤΕΡΝ
Σε εμφανή άνοδο η Σαν Πάουλι, στα τελευταία 8 μετράει 3-3-2 γνωρίζοντας άδικες ήττες στις έδρες των πρωτοπόρων Χέρτα και Μπραουνσβάιγκ. Δεν εντυπωσιάζει η Λάουτερν, αλλά παραμένει η μόνη αήττητη ομάδα της Τσβάιτε Λίγκα (8-8-0) βρίσκοντας δίχτυα σε 15/16 παιχνίδια της μέχρι τώρα, θα πάμε με τα γκολ κατά πρώτο λόγο (6/7 GG μετράνε αμφότερες εντός και εκτός έδρας) και με το X κατά δεύτερο.
139.        ΧΑΝΤΕΡΣΦΙΛΝΤ - ΛΙΝΤΣ
Ντέρμπι του Γιόρκσαϊρ, με τον προπονητή της Χάντερσφιλντ Σάιμον Γκρέισον να απολύεται πέρυσι από τη Λιντς. 4-2-3 το εντός έδρας ρεκόρ της Χάντερσφιλντ που δεν έχει νίκη στα τρία τελευταία, 2-3-4 το εκτός της Λιντς που στα δύο πιο πρόσφατα κέρδισε Κρίσταλ Πάλας και Λέστερ, θα πάμε με το +0,25 ασιατικό διπλό. 
140.        ΝΙΟΥΠΟΡΤ ΚΑΟΥΝΤΙ – ΓΚΕΪΤΣΧΕΝΤ
Δεν είναι στα καλύτερα της η Νιούπορτ, η αξιόμαχη Γκέιτσχεντ μπορεί να φύγει με θετικό αποτέλεσμα. Χ2.
141.        ΑΝΟΡΘΩΣΙΣ - ΑΕ ΛΕΜΕΣΟΥ
No Bet.
142.        ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ – ΤΣΕΛΣΙ
Λονδρέζικο ντέρμπι που αναμένεται να πάει στη δύναμη, κάτι το οποίο θα επιδιώξει η μαχητική Γουέστ Χαμ, την ώρα που η Τσέλσι επί Μπενίτεθ αγωνίζεται με στόχο το μηδέν πίσω. Μπερδεμένοι δείχνουν ακόμα οι “μπλε”, δεν θα ποντάραμε στη νίκη τους, με το Χ του 3,60 (BetVictor,Stoiximan) να μοιάζει ελκυστικότερο, ενώ το under 2,5 ήδη παίρνει ποντάρισμα, με τον Δάσκαλο να το προλαβαίνει στο 2,05 (2,02 αυτή την ώρα στον Stoiximan). Διαβάστε περισσότερα εδώ.
143.        ΛΙΝΚΟΛΝ – ΜΑΝΣΦΙΛΝΤ
No Bet.
144.        ΝΤΙΖΟΝ – ΚΑΕΝ
1-4-4 μετράει στα πιο πρόσφατα παιχνίδια της η Ντιζόν, 4-2-0 στις τελευταίες εξόδους της η Καέν, που έχει να δεχθεί γκολ 4 90λεπτα. 0:0 διπλό.
145.        ΒΑΡΕΖΕ – ΤΕΡΝΑΝΑ
Με απουσίες η Τερνάνα, κόντρα σε μια ανεβασμένη Βαρέζε που προέρχεται από δύο σερί εντός έδρας νίκες. Άσος.
146.        ΒΙΡΤΟΥΣ ΛΑΝΤΣΙΑΝΟ – ΤΣΕΖΕΝΑ
0-5-3 το εντός έδρας ρεκόρ της Βίρτους Λαντσιάνο, τίποτα ιδιαίτερο πάντως και η Τσεζένα (0-3-4 εκτός) για να κοντράρουμε. Ίσως αξίζει το ρίσκο στην ισοπαλία.
147.        ΓΙΟΥΒΕ ΣΤΑΜΠΙΑ – ΤΣΙΤΑΝΤΕΛΑ
Επιθετικές ομάδες που σκοράρουν αλλά και δέχονται γκολ με συνέπεια( 5/8 over 2,5 και 6/8 GG εντός η Γιούβε Στάμπια, 6/8 over 2,5 και 5/8 GG η Τσιταντέλα), θα πάμε με τα γκολ.
148.        ΕΜΠΟΛΙ – ΣΠΕΤΣΙΑ
Μόνη της τα βγάζει τα over (10 σερί) και GG (6 σερί) η Έμπολι, δεν θα χρειαστεί καν η βοήθεια των φιλοξενούμενων.
149.        ΛΙΒΟΡΝΟ – ΓΚΡΟΣΕΤΟ
Σταθερά καλή φέτος η 2η της βαθμολογίας Λιβόρνο, προέρχεται από 4 σερί νίκες και φυσικά κόντρα στη Γκροσέτο (0-3-5 εκτός) έχει τον πρώτο λόγο για τη νίκη. Από 6 σερί GG προέρχονται οι φιλοξενούμενοι, πιθανότατα το σκορ θα πάει ψηλά.
150.        ΜΟΝΤΕΝΑ – ΝΟΒΑΡΑ
Άξιζε κάτι παραπάνω στο ντεμπούτο του Αλιέτι στον πάγκο της κόντρα στη Λιβόρνο η Νοβάρα, η Μόντενα μετράει 3-4-1 εντός και ο άσος του 2,00 σηκώνει κόντρα. Χ2.
151.        ΜΠΑΡΙ – ΣΑΣΣΟΥΟΛΟ
Δύσκολη έξοδος για την πρωτοπόρο Σασουόλο, 5-1-2 μετράνε οι δύο ομάδες εντός και εκτός έδρας αντίστοιχα (5/8 2-3 γκολ), θα περιμένουμε το live.
152.        ΜΠΡΕΣΙΑ – ΒΕΡΟΝΑ
4-3-0 εντός η Μπρέσια, 4-2-1 εκτός η Βερόνα, άλλο ένα πολύ ισορροπημένο ζευγάρι, εδώ θα πάμε με το Χ.
153.        ΠΑΝΤΟΒΑ – ΑΣΚΟΛΙ
Θα δώσουμε τον πρώτο λόγο στον άσο.
154.        ΚΑΡΝΤΕΜΙΡ ΚΑΡΑΜΠΟΚ – ΕΛΑΖΙΓΚΣΠΟΡ
Θα δώσουμε τον πρώτο λόγο στον άσο, η Καραμπούκ είναι παραδοσιακά ισχυρή στην έδρα της και η ουραγός Ελαζιγκσπόρ είναι του χεριού της. Άλλωστε οι γηπεδούχοι ξέρουν ότι τέτοια ματς είναι υποχρεωμένοι να τα κερδίσουν αν δεν θέλουν στο τέλος να μπλέξουν σε περιπέτειες.
155.        ΑΟΥΓΚΣΜΠΟΥΡΓΚ –ΦΡΑΪΜΠΟΥΡΓΚ
Η Άουγκσμπουργκ παραμένει ουραγός με μόνο μία νίκη μετά από 14 αγωνιστικές και θα παραταχθεί για ένα ακόμα ματς φορτωμένη από άγχος. Η Φράιμπουργκ έχει ηττηθεί μόνο από Ντόρτμουντ και Μπάγερν στις οκτώ τελευταίες αγωνιστικές (4-2-2), παίρνοντας σπουδαία αποτελέσματα εκτός έδρας. Επιλογή το 2,07 του ασιατικού level ball των φιλοξενούμενων στον BetVictor. Διαβάστε περισσότερα εδώ.
156.        ΓΚΡΟΪΤΕΡ ΦΙΡΤ – ΣΤΟΥΤΓΑΡΔΗ
Η Γκρόιτερ έχει μόνο μία νίκη στο πρωτάθλημα και αυτή είχε γίνει στα τέλη Αυγούστου, ενώ σκοράρει και πολύ δύσκολα. Δεν είναι ομάδα απόλυτης εμπιστοσύνης η Στουτγάρδη, αλλά εκτός έδρας συνήθως παίρνει αποτελέσματα και μπορεί τουλάχιστον να μην χάσει, με το ασιατικό level ball των φιλοξενούμενων – που εξασφαλίζει επιστροφή χρημάτων σε περίπτωση ισοπαλίας – να πληρώνει 1,73 στoν BetVictor. Διαβάστε περισσότερα εδώ.
157.        ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ – ΝΥΡΕΜΒΕΡΓΗ
Με σερί θετικών αποτελεσμάτων η Λεβερκούζεν έχει ανέβει στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας και θα ψάξει μόνο τη νίκη για να εκμεταλλευτεί απώλειες των Μπάγερν και Ντόρτμουντ στο μεταξύ τους ντέρμπι λίγες ώρες μετά. Οι «ασπιρίνες» παραμένουν αήττητοι φέτος εντός έδρας και μετράνε 10/14 over συνολικά. Όσο και αν η Νυρεμβέργη είναι ανεβασμένη, δύσκολα θα φέρει αντίσταση στην «BayArena», με το συνδυασμό 1 & over να αποδίδει 2,10 στην Bet365. Διαβάστε περισσότερα εδώ.
158.        ΜΑΪΝΤΖ – ΑΝΝΟΒΕΡΟ
 Δύο από τα καλύτερα σύνολα της Μπουντεσλίγκα διασταυρώνουν τα ξίφη τους μετά τις μεσοβδόμαδες νίκες τους με στόχο να συνεχίσουν με τρίποντα. Η Μάιντζ έχει δυναμική εντός έδρας, όπου σπάνια δεν σκοράρει, ενώ τα εκτός έδρας ματς του Αννόβερου είναι σχεδόν όλα ροντέο, μετρώντας 5/6 over και over 3,5! Επιλογή αποτελεί το 1,85 του over στην Bet365, σε ένα πολύ δύσκολο ματς για πρόγνωση σημείου. Διαβάστε περισσότερα εδώ.
159.        ΣΑΛΚΕ – ΓΚΛΑΝΤΜΠΑΧ
Η Σάλκε έπεσε από τη 2η στην 4η θέση και ψάχνει την επιστροφή στις νίκες μετά από δύο σερί γκέλες. Εντός έδρας δεν υπάρχει αμφιβολία ότι είναι το «αφεντικό» στα περισσότερα παιχνίδια της (φέτος μετράει 5-1-1), κάτι που έχει καταλάβει καλά και η Γκλάντμπαχ, καθώς δεν έχει κερδίσει στην «Veltins-Arena» σε καμία από τις δέκα τελευταίες φορές που την επισκέφτηκε (0-2-8). Χαμηλά πληρώνει ο άσος (1,44), ο συνδυασμός του όμως με το over αποδίδει 2,10 στην Bet365 και έχει ήδη προτιμηθεί. Διαβάστε περισσότερα εδώ.
160.        ΑΡΣΕΝΑΛ – ΣΟΥΟΝΣΙ
Η Άρσεναλ εντός έδρας στην προσπάθειά της να ανοιχτεί και να πιέσει αφήνει τεράστια κενά αμυντικά που σίγουρα θα εκμεταλλευτεί η μανούλα στις αντεπιθέσεις Σουόνσι με 6 τέρματα στα 3 τελευταία εκτός έδρας ματς της. Θα πάμε με το GG που πληρώνει 1,80 στην Bet365. Διαβάστε περισσότεραεδώ.
161.        ΓΟΥΕΣΤ ΜΠΡΟΜ – ΣΤΟΟΥΚ
Αναμέτρηση ανάμεσα σε δύο εξαιρετικά δυσκολοκατάβλητες ομάδες, με τους μπουκ να δίνουν ιδιαίτερο βάρος στον παράγοντα έδρα λόγω των εντός και εκτός έδρας ρεκόρ των Γουέστ Μπρομ και Στόουκ αντίστοιχα και να προσφέρουν τον άσο σε αποδόσεις καθαρού φαβορί. Το Χ2 άνοιξε στο 2,00 αλλά πλέον η απόδοση του δεν ξεπερνά το 1,85 (BetVictor), με τον Δάσκαλο να το προλαβαίνει στο 1,875.  Διαβάστε περισσότερα εδώ.
162.        ΚΠΡ - ΑΣΤΟΝ ΒΙΛΑ
Ματς-τελικός για την ΚΠΡ, καθαρό εξάποντο αφού αν το κερδίσει θα μπει δυναμικά στη διεκδίκηση της παραμονής. Ο ερχομός του Ρέντναπ έδειξε να έχει άμεσες ευεργετικές συνέπειες στο παιχνίδι με τη Σάντερλαντ, ποιοτικά οι Ρέιντζερς είναι καλύτερη ομάδα από την Άστον Βίλα, που εκτός έδρας ειδικά ως τώρα έχει δώσει πολύ φτωχά δείγματα. Ο άσος παίρνει από νωρίς ποντάρισμα, με τον Stoiximan να τον προσφέρει στο 2,02. Διαβάστε περισσότερα εδώ.
163.        ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ – ΣΑΟΥΘΑΜΠΤΟΝ
Καίγεται για τη νίκη η Λίβερπουλ που έχει χάσει σημαντικό έδαφος στην βαθμολογία. Η Σαουθάμπτον όμως είναι αήττητη για 4 σερί ματς, έχει βρει καλό ρυθμό και δημιουργεί ευκαιρίες και το συγκεκριμένο ματς υπόσχεται καλό ρυθμό με εκατέρωθεν τέρματα. Στο 1,95 με ρίσκο ο άσσος σε συνδυασμό με το over, προτιμότερο το πιο ασφαλές GG όμως στο 1,85 στον Betvictor. Διαβάστε περισσότερα εδώ.
164.        ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ – ΕΒΕΡΤΟΝ
Απόλυτο φαβορί (1,50) δίνεται φυσικά η Σίτι στο “Έτιχαντ”, αλλά απέναντι της βρίσκει την τελευταία ομάδα που πέρασε νικηφόρα από αυτό το γήπεδο σε αγώνα πρωταθλήματος (το Δεκέμβρη του 2010). Ικανή για θετικό αποτέλεσμα δείχνει η μαχητικότατη πάντα Έβερτον, με το +1 ασιατικό διπλό να αποδίδει 1,95 σε BetVictor και Bet365, ενώ οι πιο τολμηροί μπορούν να πάνε και με το ξερό διπλό του 7,00. Διαβάστε περισσότερα εδώ.
165.        ΦΟΥΛΑΜ – ΤΟΤΕΝΑΜ
 Ανέβασε ψυχολογία μετά το 2/2 η Τότεναμ,  καίγεται για νίκη η Φούλαμ που έχει μείνει 6 σερί ματς χωρίς νίκη και χρειάζεται βαθμούς. Αν πιέσουν για το γκολ οι γηπεδούχοι τότε η Τότεναμ θα βρει πολλούς χώρους με τους ταχύτατους Μπέιλ, Λένον, Ντεφόε με τις δύο ομάδες να είναι ικανές να ανοίξουν το ματς και κατ' επέκταση το σκορ. Στο 1,70 προσφέρεται το over στην Bet365. Διαβάστε περισσότερα εδώ.
166.        ΑΚΡΙΝΓΚΤΟΝ – ΟΞΦΟΡΝΤ
No Bet.
167.        ΚΑΡΛΑΪΛ – ΜΠΟΡΝΜΟΥΘ
Σαν τρελές σκοράρουν και οι δύο τελευταία, θα πάμε με το over.
168.        ΚΟΒΕΝΤΡΙ – ΜΟΡΚΑΜ
Νο Bet.
169.        ΚΡΟΥ – ΜΠΕΡΤΟΝ
Θα δώσουμε τον πρώτο λόγο στην Κρου, αλλά οι αποδόσεις του άσου είναι αποτρεπτικές για Κύπελλο Αγγλίας.
170.        ΜΠΑΡΟΟΥ – ΜΑΚΛΣΦΙΛΝΤ
Ένα κλικ παραπάνω προς τα δεξιά.
171.        ΜΠΕΡΙ – ΣΑΟΥΘΕΝΤ
Θα πάμε με τα γκολ.
172.        ΟΛΝΤΑΜ – ΝΤΟΝΚΑΣΤΕΡ
No Bet.
173.        ΠΡΕΣΤΟΝ – ΤΖΙΛΙΓΧΑΜ
Με φόρα έρχεται η πρωτοπόρος της Λιγκ 2 Τζίλιγχαμ, που δίνεται σε αποδόσεις καθαρού αουτσάιντερ. Χ2.
174.        ΡΟΔΕΡΑΜ - ΝΟΤΣ ΚΑΟΥΝΤΙ
Εξαιρετική εκτός έδρας φέτος η Νοτς Κάουντι (5-5-0 στο πρωτάθλημα), θα πάμε με το 0:0 διπλό.
175.        ΣΕΦΙΛΝΤ ΓΙΟΥΝ. - ΠΟΡΤ ΒΕΪΛ
Λογικό σημείο ο άσος.
176.        ΤΡΑΝΜΙΡ – ΤΣΕΣΤΕΡΦΙΛΝΤ
No Bet.
177.        ΦΛΙΤΓΟΥΝΤ ΤΑΟΥΝ – ΟΛΝΤΕΡΣΟΤ
Και εδώ θα στηρίξουμε την έδρα.
178.        ΓΟΥΟΤΦΟΡΝΤ – ΜΠΑΡΝΣΛΕΪ
Σε καλό φεγγάρι η Γουότφορντ, έβγαλε δύσκολο γκρουπ αγώνων με ρεκόρ 4-2-0, 8 ματς χωρίς νίκη η Μπάρνσλεϊ (0-3-5) που μετράει εκτός έδρας 2-1-6. Άσος.
179.        ΚΡΙΣΤΑΛ ΠΑΛΑΣ  - ΜΠΡΑΪΤΟΝ
Μεγάλο ντέρμπι, ανάμεσα σε δύο ομάδες που φέτος κοιτάνε ψηλά, η Πάλας δεν κέρδισε στα δύο τελευταία και δείχνει να κάνει κοιλιά, η Μπράιτον είναι αήττητη για επτά ματς (3-4-0) και θα την προτιμήσουμε σε αποδόσεις αουτσάιντερ. +0,25 ασιατικό διπλό.
180.        ΜΙΛΓΟΥΟΛ – ΤΣΑΡΛΤΟΝ
Ακόμα και με απουσίες η Μίλγουολ βγάζει χαρακτήρα νικητή (4 σερί νίκες, 7-5-0 στα τελευταία 12), από αήττητο σερί προέρχεται και η Τσάρλτον (4-1-0) αλλά θα δώσουμε στους γηπεδούχους τον πρώτο λόγο, σε ένα ακόμα ντέρμπι της τρέχουσας αγωνιστικής της Τσάμπιονσιπ.
181.        ΜΠΟΛΤΟΝ – ΙΠΣΟΥΙΤΣ
Καμία δεν εντυπωσιάζει φέτος, αλλά αμφότερες προέρχονται από νίκη με καλή εμφάνιση. Χαμηλός ο άσος για να ασχοληθούμε.
182.        ΜΠΡΙΣΤΟΛ ΣΙΤΙ – ΓΟΥΛΒΣ
9 ματς χωρίς νίκη η Γουλβς (0-3-6), περιορισμένων δυνατοτήτων η Μπρίστολ Σίτι, θα πάμε παρακάτω.
183.        ΝΟΤΙΓΧΑΜ – ΧΑΛ
No Bet.
186.        ΠΙΤΕΡΜΠΟΡΟ – ΜΠΛΑΚΠΟΥΛ
4 ισοπαλίες με γκολ με τον Άπλετον στον πάγκο μετράει η Μπλάκπουλ, 4/6 GG μετράει στα πιο πρόσφατα η αξιόμαχη Πιτέρμπορο, θα αποφεύγαμε το διπλό, προτιμώντας το αμφίσκορο. 
187.        ΓΟΥΙΚΟΜ - ΜΠΡΙΣΤΟΛ ΡΟΒΕΡΣ
Από 5/6 over 2,5 προέρχονται οι δύο ομάδες, θα πάμε με τα γκολ.
188.        ΡΟΤΣΝΤΕΪΛ – ΓΙΟΡΚ
Θα πάμε με το Χ2, δεν μπορεί να σηκώσει αποδόσεις καθαρού φαβορί η Ρότσντεϊλ.
189.        ΤΟΡΚΙ - ΝΤΑΓΚΕΝΑΜ & ΡΕΝΤ
No Bet.
190.        ΒΑΚ ΠΕΛΕΤΣ - ΒΑΚΕΡ ΙΝΣΜΠΡΟΥΚ
Tα 1,90-2,00 του άσου μας αναγκάζουν να πάμε με το Χ2.
191.        ΕΜΠΣΦΛΙΤ ΓΙΟΥΝ. – ΓΚΡΙΜΣΜΠΙ
No Bet.
192.        ΚΙΝΤΕΡΜΙΝΣΤΕΡ – ΡΕΞΑΜ
Θα πάμε με την ανεβασμένη Κιντερμίνστερ και το 1Χ. Αρκετά πιθανό μοιάζει και το GG.
193.        ΣΤΟΚΠΟΡΤ – ΣΑΟΥΘΠΟΡΤ
No Bet.
194.        ΤΑΜΓΟΥΟΡΘ – ΝΤΑΡΤΦΟΡΝΤ
No Bet.
195.        ΦΟΡΕΣΤ ΓΚΡΙΝ - ΝΟΝΙΤΟΝ ΤΑΟΥΝ
Δικαίως φαβορί οι γηπεδούχοι, αλλά ο άσος πληρώνει ψίχουλα.
196.        ΧΑΪΝΤ – ΓΟΥΟΚΙΝΓΚ
7/9 GG εντός η Χάιντ, 9/10 εκτός η Γουόκινγκ. Θα πάμε με το αμφίσκορο.
197.        ΧΕΤΑΦΕ – ΜΑΛΑΓΑ
Σε καλή κατάσταση είναι και οι δύο ομάδες με την πρόσφατη παράδοση ανεξαρτήτως έδρας (1-1-6) να δείχνει Μάλαγα. Οι φιλοξενούμενοι έχουν εξαιρετικές επιδόσεις εκτός έδρας, καθώς κράτησαν το μηδέν στις 5/6 εξόδους, οι οποίες ήταν και under 1,5. Αναμένεται «σφιχτό» και ισορροπημένο παιχνίδι, με το under να πληρώνει 1,75 στον Stoiximan. Διαβάστε περισσότερα εδώ.
212.        ΑΡΗΣ – ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
Μπάχαλο στο αγωνιστικό και διοικητικό τμήμα του Άρη μετά τη βαριά ήττα στην Κομοτηνή ενώ στο Σαββατιάτικο παιχνίδι θα παρουσιαστεί ουσιαστικά ακέφαλος στον πάγκο μιας και ο Λούκας Αλκαράθ που συμφώνησε με την διοίκηση αναμένεται να ταξιδέψει την ημέρα του αγώνα. Μπορεί να εκμεταλλευτεί τα εσωτερικά προβλήματα των κιτρίνων ο Ατρόμητος με το 2,60 του Stoiximan στο διπλό να είναι η καλύτερη τιμή της αγοράς. Διαβάστε περισσότερα εδώ.
213.        ΞΑΝΘΗ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ
 Η Ξάνθη – χειρότερη επίθεση της κατηγορίας – κινδυνεύει να πέσει ακόμα και στην τελευταία θέση της βαθμολογίας, ενώ ο Αστέρας ανέβηκε στην πρώτη τριάδα, αλλά έχει σημαντικές απουσίες. Πέντε συνεχόμενα under 1,5 έχουν οι γηπεδούχοι και 5/6 εκτός έδρας ο Αστέρας, που δεν σκόραρε στις τέσσερις τελευταίες του εξόδους. 1,70 πληρώνει το under 2 στην Bet365, με τις δύο ομάδες να έχουν 5/5 under στα παιχνίδια τους στην Ξάνθη. Διαβάστε περισσότερα εδώ.
214.        ΛΥΩΝ – ΜΟΝΠΕΛΙΕ
Αδιανόητο βρίσκουμε το να μη σκοράρει η Λυών, δύσκολα πάντως θα κρατήσει και το μηδέν πίσω κόντρα στην πρωταθλήτρια. Δίκαιο φαβορί πάντως οι φορμαρισμένοι γηπεδούχοι, το να κερδίσουν με over πληρώνει 2,60 στον Stoiximan και φαίνεται καλύτερο από το 1,80 του άσου. Διαβάστε περισσότερα εδώ.
215.        ΟΝΤΕΝΣΕ – ΕΣΜΠΙΕΡΓΚ
Σε φουλ φόρμα η Οντένσε σκοράροντας κατά ριπάς (3-0-1 με 12-3 γκολ σε αυτά), 15-3 το εκτός έδρας ρεκόρ της Έσμπιεργκ που θα παίξει για το 0-0 αλλά δύσκολα θα τα καταφέρει. Άσος.
216.        ΒΑΛΕΝΘΙΑ – ΣΟΣΙΕΔΑΔ
Με επιθετική φιλοσοφία αγωνίζεται η Σοσιεδάδ που αν θέλει να αποσπάσει θετικό αποτέλεσμα πρέπει να σκοράρει. Από συνήθεια κερδίζει η Βαλένθια στο Μεστάγια που σκοράρει τη φετινή χρονιά μονίμως από δύο γκολ και πάνω. Παραδοσιακά τα παιχνίδια τους έχουν αρκετά γκολ, κάτι τέτοιο αναμένεται και φέτος με το over να δίνει 1,85 στην Bet365. Διαβάστε περισσότερα εδώ.
217.        ΚΟΡΔΟΒΑ – ΧΕΡΕΘ
Τέλος στο αήττητο σερί (3-4-0) σερί της Χερέθ έβαλε η ήττα με 2-4 από την Αλκορκόν, παραδοσιακά δυνατή εντός (5-0-2 φέτος) και με ψυχολογία από την πρόκριση στο κύπελλο επί της Σοσιεδάδ η Κόρδοβα, θα πάμε με τον άσο.
218.        ΛΟΥΓΚΟ - ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ Β
Ομάδα έδρας η Λούγκο (4-1-2 εντός, 0-4-4 εκτός), από δύο σερί εκτός έδρας ήττες προέρχεται η Μπαρτσελόνα Β’ (3-0-4 εκτός). No Bet.
219.        ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ ΧΙΧΟΝ - ΛΑΣ ΠΑΛΜΑΣ
Έχουν γκολ τα τελευταία παιχνίδια της Σπόρτινγκ (5/6 GG στα πιο πρόσφατα), 5-1-0 το αήττητο σερί της πιο φορμαρισμένης ομάδας στη Σεκούντα Λας Πάλμας που προέρχεται και από πρόκριση στο κύπελλο επί της Ράγιο Βαγιεκάνο. GG και Χ2.
220.        ΠΡΟ ΒΕΡΤΣΕΛΙ – ΒΙΤΣΕΝΤΖΑ
No Bet.
221.        ΑΚΙΣΑΣΠΟΡ – ΜΠΟΥΡΣΑΣΠΟΡ
Ακόμα χωρίς νίκη εκτός παραμένει η Ακισασπόρ (0-2-4), 2-3-1 το εκτός έδρας ρεκόρ  της Μπούρσα που την αδικεί η 9η θέση της βαθμολογίας στην οποία βρίσκεται. Ποντάρεται και υποχωρεί το διπλό.
222.        ΟΡΝΤΟΥΣΠΟΡ – ΜΠΕΣΙΚΤΑΣ
Πολύ ανοιχτά φέτος τα παιχνίδια της Μπεσίκτας (5 σερί over 2,5, 5/6 εκτός έδρας), περιμένουμε να σκοράρει στην έδρα της Ορντουσπόρ, με τα παιχνίδια των δύο ομάδων εντός και εκτός έδρας αντίστοιχα φέτος να έχουν πάντα τουλάχιστον δύο τέρματα.  GG και over.
223.        ΛΕΣΤΕΡ – ΝΤΕΡΜΠΙ
Ντέρμπι των Μίντλαντς με τηλεοπτική μετάδοση, 7-1-1 το εντός έδρας ρεκόρ της Λέστερ, 2-2-5 το εκτός της Ντέρμπι, θα συνηγορήσουμε στον –χαμηλό πάντως για Αγγλία- άσο. 
224.        ΡΕΝΤΙΝΓΚ - ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ Γ.
Ξεκινάει από 1-1, λογικά πάει προς το διπλό.
225.        ΜΑΤΕΡΣΜΠΟΥΡΓΚ - ΤΡΕΝΚΒΑΛΝΤΕΡ ΑΝΤΜΙΡΑ
Σε τραγική κατάσταση αμφότερες, 0-3-8 η Μάτερσμπουργκ, 0-1-5 η Αντμίρα, μοναδική διέξοδος τα γκολ.
226.        ΡΑΠΙΝΤ ΒΙΕΝΝΗΣ – ΡΙΝΤ
Αμφότερες έχουν καλές επιθέσεις, περιμένουμε τους φιλοξενούμενους να βρουν δίχτυα γι’ αυτό θα πάμε με το over.
227.        ΣΤΟΥΡΜ ΓΚΡΑΤΣ – ΝΕΟΥΣΤΑΝΤ
Άσος, αλλά χωρίς στοιχηματική αξία.
228.        ΜΠΑΓΕΡΝ – ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ
Στο Μόναχο στρέφονται όλα τα φώτα αυτήν την αγωνιστική στην Μπουντεσλίγκα με την Μπάγερν να έχει ήδη στεφθεί πρωταθλήτρια χειμώνα και να ψάχνει τη νίκη που θα την ανεβάσει στο +14 από την – κατά γενική ομολογία – μοναδική ομάδα που μπορεί να την απειλήσει. Δύο χρόνια… «σφαλιάρας» για τους Βαυαρούς είναι πολλά (δύο σερί πρωταθλήματα η Ντόρτμουντ με ισάριθμα διπλά στο Μόναχο) και οι παίκτες του Γιουπ Χάινκες ψάχνουν και ένα σκορ επιβεβαίωσης της φετινής τους ανωτερότητας. Ο άσος αποδίδει 1,75 στον BetVictor, ενδεχομένως να αξίζει και το ρίσκο στο 2,38 του -1 ασιατικού άσου στην ίδια εταιρεία, με την Μπάγερν να έχει κερδίσει όλα τα παιχνίδια της φέτος (12/14) με διαφορά από δύο γκολ και πάνω. Διαβάστε περισσότερα εδώ.
229.        ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ
 Ο Ολυμπιακός πέρασε αλώβητος και από την Τούμπα σε ένα ματς μάλιστα που ήταν πολύ καλύτερος. Με πιο χαλαρή διάθεση θα αντιμετωπίσει τον Πλατανιά που θα εμφανιστεί ανεβασμένος από την τελευταία του νίκη κόντρα στον Παναθηναϊκό. Δεν δέχονται γκολ με τίποτα οι ερυθρόλευκοι στο Καραϊσκάκη (17-1 τέρματα) και με την τακτική που θα ακολουθήσει ο Αναστασιάδης πιθανόν το σκορ να μη ξεφύγει. Καλή επιλογή το 1 & under 3,5 στο 1,90 του Stoiximan. Διαβάστε περισσότερα εδώ.
230.        ΤΒΕΝΤΕ - ΝΤΕΝ ΧΑΑΓΚ
Ακόμα και στην Τσβόλε παραχώρησε εντός έδρας ισοπαλία η Τβέντε (προέρχεται από τρεις σερί), κόντρα σε μια ομάδα αήττητη εκτός (3-4-0) τα 1,20+ του άσου είναι μόνο για κόντρα. +1,75 ασιατικό διπλό.
231.        ΒΑΣΙΛΕΙΑ - ΣΕΝ ΓΚΑΛΕΝ
Κάνει την αναμενόμενη κοιλιά της η Σεν Γκάλεν (2 ματς χωρίς νίκη) αλλά ακόμα και απέναντι στην Βασιλεία που φορτσάρει για τον τίτλο δεν θα κοντράραμε στο 1,60  μια ομάδα που μετράει 4-3-1 εκτός έδρας. Για το live.
232.        ΛΟΥΚΕΡΝΗ – ΛΩΖΑΝΝΗ
Σε σταθερά ανοδική πορεία η Λωζάννη (4 ματς χωρίς ήττα, 2 σερί νίκες επί Τουν και Γιούνγκ Μπόις), το Χ2 της στο 2,00+ φαίνεται μια χαρά.
233.        ΒΙΛΕΜ – ΧΕΡΕΝΦΕΝ
Δεν αξίζει της εμπιστοσύνης μας η Χέρενφεν, ούτε κόντρα στην ουραγό Βίλεμ. Πάσο.
234.        ΦΕΓΕΝΟΡΝΤ –ΒΑΑΛΒΑΪΚ
Έχει πάρει μπρος η Φέγενορντ (4-2-0), που προέρχεται από μεγάλο διπλό στο Άλκμααρ, αλλά και η Βααλβάικ τελευταία δείχνει σημάδια ανόδου (2-1-0). Μικρός ο άσος για να ασχοληθούμε πραγματικά.
235.        ΑΝΤΕΡΛΕΧΤ - ΣΕΡΚΛ ΜΠΡΙΖ
Φόρα έχει πάρει η Άντερλεχτ (5 σερί νίκες) που δείχνει να καθαρίζει και το φετινό τίτλο, σκοράρει με συνέπεια η ουραγός Σερκλ Μπριζ (8 σερί GG), θα πάμε με 1 & over 2,5 και GG.
236.        ΖΟΥΛΤΕ ΒΑΡΕΓΚΕΜ – ΓΚΕΡΜΙΝΑΛ
Συνεχίζει την εκπληκτική φετινή πορεία της η Ζούλτε Βάρεγκεμ (2η στο πρωτάθλημα) αλλά μεσοβδόμαδα έπαιξε παράταση και το περιορισμένο ρόστερ της είναι άγνωστο πόσο θα αντέξει ακόμα σε αυτούς τους ρυθμούς. Μικρός ο άσος για να ασχοληθούμε, άλλωστε η Ζούλτε είναι ομάδα που αποδίδει καλύτερα εκτός (4-2-3 μετράει στην έδρα της).
237.        ΚΛΑΜΠ ΜΠΡΙΖ – ΜΑΛΙΝ
Αξιόμαχη η Μαλίν, αλλά συμπλήρωσε 5 ματς χωρίς νίκη στο πρωτάθλημα ενώ μεσοβδόμαδα για το κύπελλο έκανε υπερπροσπάθεια στην έδρα της Άντερλεχτ, λυγίζοντας στην παράταση. 2/2 με τον Γκαρίδο στον πάγκο μετράει η κλαμπ Μπριζ, περιμένουμε να τριτώσει το καλό.
238.        ΛΕΟΥΒΕΝ – ΓΑΝΔΗ
Στα πέναλτι προκρίθηκε μεσοβδόμαδα στα προημιτελικά του κυπέλλου η Γάνδη, που αγνοεί τη νίκη στα πέντε τελευταία και γενικά διανύει μια από τις χειρότερες σεζόν της πρόσφατης ιστορίας της. Σε κακό φεγγάρι και η Λέουβεν (4 ματς χωρίς νίκη) αλλά οι αποδόσεις αουτσάιντερ την αδικούν. 1Χ.
239.        ΛΙΡΣ – ΜΟΝΣ
Μόνο τα γκολ μοιάζουν ελκυστική λύση σε αυτό το ζευγάρι, 7/8 over 2,5 μετράει εκτός η Μονς, από 5/6 προέρχεται η Λιρς.
240.        ΣΑΡΛΕΡΟΥΑ – ΚΟΡΤΡΑΪΚ
Καλή ομάδα η Κόρτραϊκ, αλλά δεν μπορεί να σηκώσει και αποδόσεις φαβορί εκτός έδρας. Πάσο η 1Χ.
241.        ΒΑΛΕΝΣΙΕΝ – ΡΕΜΣ
Την αδύναμη Ρεμς βρίσκει στο δρόμο της η Βαλενσιέν που θέλει να μην χάσει επαφή με τις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας. Οι γηπεδούχοι διαθέτουν άλλωστε και την καλύτερη επίθεση της κατηγορίας και έχουν όλα τα φόντα να πετύχουν τουλάχιστον 2 γκολ. Επιλογή να το καταφέρουν πρώτοι στον αγώνα με τη συγκεκριμένη επιλογή να δίνεται στον Stoiximan με απόδοση 1,90. Διαβάστε περισσότερα εδώ.
242.        ΕΒΙΑΝ – ΝΑΝΣΙ
 Με την πλάτη στον τοίχο η ουραγός, ο Φερνάντεζ είναι στην πόρτα της εξόδου και η Εβιάν μπορεί να εκμεταλλευτεί αυτήν την σύγχυση που υπάρχει. Μέτριοι εντός οι γηπεδούχοι, όμως η Νανσί τρώει συνέχεια 2 γκολ+ στις τελευταίες εξόδους της και αν συμβεί και τώρα αυτό, δύσκολα το ματς θα ξεφύγει από τον άσο, που πληρώνει 2,10 στην Bet365. Διαβάστε περισσότερα εδώ.
243.        ΛΙΛ – ΜΠΑΣΤΙΑ
Μεσοβδόμαδα πανηγύρισε την συμμετοχή της στα ημιτελικά του κυπέλλου η Λιλ, στο πρωτάθλημα όμως μετά τις δύο σερί ήττες έμεινε ξανά πίσω στη βαθμολογία. Δυνατά συνηθίζει να μπαίνει στην έδρα της από τα πρώτα λεπτά και κόντρα στην χειρότερη άμυνα του πρωταθλήματος αναμένεται να της παρουσιαστούν αρκετές ευκαιρίες για γκολ. Καλοπληρωμένο το GG στο 1,909 του BetVictor με τη Μπαστιά να παίζει ανοιχτά και να είναι ικανή να σκοράρει και αυτή. Διαβάστε περισσότερα εδώ.
244.        ΜΠΟΡΝΤΟ – ΣΟΣΟ
Η άμυνα της Μπορντό είναι από γρανίτη φέτος και η επίθεση της Σοσό είναι από τις χειρότερες της κατηγορίας. Το να κερδίσουν οι γηπεδούχοι φαίνεται πιθανό, όμως από το 1,45 του άσου θα προτιμήσουμε να το κάνουν χωρίς να δεχθούν γκολ, κάτι που γίνεται παραδοσιακά στα παιχνίδια τους με τη Σοσό. Στο 2,15 το σημείο στον Stoiximan. Διαβάστε περισσότερα εδώ.
245.        ΝΙΣ - ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ
Η Νις είναι σε συνεχή ανοδική πορεία και σκοράρει ανελλιπώς στα 15 τελευταία της επίσημα ματς. Η Παρί πάντα ζορίζεται στη Νίκαια και μεσοβδόμαδα έπαιξε 120 λεπτά στο Λιγκ Καπ. Οι αποδόσεις του διπλού είναι μικρές, με τη Νις να μην χάνει εντός έδρας από τον Αύγουστο, αντίθετα το 1,833 του goal-goal στον BetVictor δείχνει εξαιρετική επιλογή, με τη Νις να μετράει 13/15 τελευταία και το αμφίσκορο να μην ξεπερνάει το 1,72 σε Bet365 και Stoiximan. Διαβάστε περισσότερα εδώ.
246.        ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ - ΑΘΛΕΤΙΚ ΜΠΙΛΜΠΑΟ
1 & Over 3,5 και GG οι μόνες λογικές επιλογές.
247.        ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ – ΤΟΡΙΝΟ
Στο 135ο ντέρμπι Derby della Mole η Γιουβέντους έχει ξεκάθαρο προβάδισμα κόντρα στην αντίπαλο της και μετά την άδικη ήττα κόντρα στην Μίλαν θα έχει και τα ‘’κουκούτσια’’ της διαιτησίας μαζί της. Εντός έδρας δεν συνηθίζει να ανοίγει το σκορ κόντρα σε ομάδες με αμυντικούς προσανατολισμούς, σαν την Τορίνο, και με το ματς κόντρα στην Σαχτάρ να πλησιάζει αναμένεται να κάνει ακόμα μία επαγγελματική νίκη. Υπάρχει αξία στα σκορ 1-0 / 2-0 / 3-0 της Γιουβέντους που προσφέρουν μέση απόδοση 2,22 στον Stoiximan και οι Betbloggers τα προτίμησαν. Διαβάστε περισσότερα εδώ.
248.        ΑΓΙΑΞ – ΑΪΝΤΧΟΦΕΝ
Μεγάλο ντέρμπι, που θα κρίνει πολλά στην υπόθεση τίτλος αφού ο Άγιαξ αυτή την ώρα βρίσκεται στο -6 από την πρωτοπόρο Αϊντχόφεν. Καθαρή τριπλή.
249.        ΓΟΔΟΪ ΚΡΟΥΖ – ΚΙΛΜΕΣ
Με τον Παλέρμο για στον πάγκο της η Γοδόι μπορεί να επιστρέψει στις νίκες κόντρα στην αδύναμη (0-5-3 εκτός) Κίλμες.
250.        ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ - ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
17-6-0 ανεξαρτήτως έδρας από το 2000 μετράει η Ρεάλ, που πάντως για πρώτη φορά μετά από χρόνια βλέπει την πλάτη της συμπολίτισσας της και μάλιστα από το -8. Καλή επιλογή το +1,5 ασιατικό διπλό αλλά πλέον έχει υποχωρήσει σε απόδοση, παίζεται και το +1,25, ενώ ασφαλέστερη επιλογή είναι τοGG.
251.        ΛΟΣ ΑΝΤΖΕΛΕΣ – ΧΙΟΥΣΤΟΝ
Τελικός της MLS, δεν σηκώνει προγνωστικά.
252.        ΚΟΛΟΝ ΣΑΝΤΑ ΦΕ - ΑΡΧΕΝΤΙΝΟΣ ΤΖ.
Θα δώσουμε τον πρώτο λόγο στον άσο.
253.        ΡΑΣΙΝΓΚ ΚΛΟΥΜΠ - ΟΛ ΜΠΟΪΣ
Η καλή εικόνα της Ολ Μπόις στα πρόσφατα ματς με Νιούελς και Βελέζ μας αποτρέπουν από τον άσο, άλλωστε η Ρασίνγκ προέρχεται από ήττα στο ντέρμπι κόντρα στη Μπόκα. 


betblog 

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Football Highlights