CONSTRUCTION FOR BLOG


Το ιστολόγιο είναι υπό κατασκευή

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με τον διαχειριστή.

Είσοδος διαχειριστή

Όνομα χρήστη

Κωδικός

Trending Template

About Us

Bet770

Τρίτη 20 Νοεμβρίου 2012

Κολασμένη... υποδοχή στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ!

Οι οπαδοί της Γαλατά μέτέτρεψαν σε... κόλαση το αεροδρόμιο "Ataturk" κατά την άφιξη της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, με την αστυνομία να καταφεύγει μέχρι και σε σπρέι πιπεριού για να τους διαλύσει (video)!



Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αγωνίζεται απόψε (20/11) κόντρα στη Γαλατάσαραϊ για την 5η αγωνιστική του Τσάμπιονς Λιγκ, όμως οι παίκτες της πήραν ήδη μία πρώτη γεύση από την ατμόσφαιρα που θα συναντήσουν στο γήπεδο...
Για αυτό "φρόντισαν" μερικές εκατοντάδες θερμόαιμων Τούρκων οπαδών, οι οποίοι "στήθηκαν" στο αεροδρόμιο περιμένοντας τον Φέργκιουσον και τους παίκτες τους, επιχειρώντας με συνθήματα, καπνογόνα και κροτίδες να τους... τρομοκρατήσουν.


Μόλις έγινε αντιληπτό πως οι παίκτες δεν θα μπορούσαν να περάσουν από την αίθουσα αναμονής με τόσο κόσμο συγκεντρωμένο (και με άγριες διαθέσεις...), η τουρκική αστυνομία κατέφυγε σε σχέδιο ανάγκης.
Αυτό ήταν δυναμική παρέμβαση για να διαλυθεί το πλήθος, όπου έγινε μέχρι και χρήση σπρέι πιπεριού, με τους παίκτες να φεύγουν από άλλη έξοδο για να αποφευχθεί κάθε κίνδυνος για τη σωματική τους ακεραιότητα.
Υπενθυμίζεται ότι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα παραταχθεί με αρκετές αλλαγές στο αρχικό σχήμα κόντρα στη Γαλατά μιας που έχει εξασφαλίσει από την 4η αγωνιστική την πρωτιά στον 8ο όμιλο, ενώ η πρωταθλήτρια Τουρκίας παλεύει μαζί με τις Κλουζ και Μπράγκα για το ποια θα πάρει το πολυπόθητο δεύτερο εισιτήριο για τους "16" του Τσάμπιονς Λιγκ.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Football Highlights