CONSTRUCTION FOR BLOG


Το ιστολόγιο είναι υπό κατασκευή

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με τον διαχειριστή.

Είσοδος διαχειριστή

Όνομα χρήστη

Κωδικός

Trending Template

About Us

Bet770

Σάββατο 24 Νοεμβρίου 2012

Βιτόλο: Ο σκοπός μας είναι να ανακτήσουμε το χαμένο έδαφος


Βιτόλο: Να ανακτήσουμε το χαμένο έδαφοςΟ Βίκτορ Βιτόλο μπορεί να μην αγωνίζεται αύριο, λόγω τιμωρίας, στο παιχνίδι των Περιβολίων, όμως άποψη για το αυριανό ματς και για την Χανιώτικη ομάδα έχει και την κατέθεσε στην κάμερα της Nova. Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ισπανού μέσου:

Για το παιχνίδι κόντρα στον Πλατανιά: «Θα έλεγα ότι μέχρι τώρα δεν τα πηγαίναμε καλά στο πρωτάθλημα. Ο σκοπός μας είναι να ανακτήσουμε το χαμένο έδαφος και ο στόχος μας στον αγώνα με τον Πλατανιά, είναι να κερδίσουμε, ώστε να πλησιάσουμε στην βαθμολογία αυτούς που βρίσκονται ψηλότερα από εμάς. Άρα αυτό το παιχνίδι για εμάς είναι μονόδρομος. Νίκη και μόνο νίκη και στόχος να κερδίσουμε τους τρεις βαθμούς.»

Για την γνώμη που έχει σχηματίσει για τον σύλλογο των Χανίων: «Έχουμε δει παιχνίδια του Πλατανιά. Είναι μια ομάδα που διαθέτει γρήγορους και επικίνδυνους παίκτες. Θα έλεγα ότι η νίκη και ένα θετικό αποτέλεσμα στην έδρα του Πλατανιά είναι κάτι ιδιαίτερα δύσκολο, όμως αν συνεχίσουμε να παίζουμε με την ίδια αυτοπεποίθηση και με τον ίδιο τρόπο που κάνουμε τελευταία, θα έχουμε ένα καλό αποτέλεσμα.»


Για την αγωνιστική μεταμόρφωση του Παναθηναϊκού: "Δεν άλλαξε ο τρόπος δουλειάς μας. Κάνουμε ό,τι κάναμε και με τον Φερέιρα. Ο Ρότσα όμως άλλαξε την ψυχολογία μας. Ο Χουάν θα βοηθήσει την ομάδα, το πιστεύω. Είχαμε πρόβλημα πριν από λίγες ημέρες, η ομάδα χρειαζόταν ένα ταρακούνημα. Είμαι σίγουρος ότι θα έρθουν καλύτερες μέρες".
Για τις αλλαγές με τον Ρότσα: "Η αλλαγή προπονητή έφερε φρέσκο αέρα και οι παίκτες δείχνουμε ότι τον αποδεχόμαστε. Έχουμε φρεσκάδα, παίζουμε με καθαρό μυαλό και γενικώς η ομάδα δείχνει ότι αλλάζει. Έχουμε όμως πολύ δρόμο μπροστά μας. Στο πρωτάθλημα πρέπει να πλησιάσουμε αυτούς που προπορεύονται . Έχουμε στο μυαλό μας μόνο τη νίκη και πως θα κερδίσουμε τους τρεις βαθμούς".
Για το ερχόμενο ευρωπαϊκό παιχνίδι κόντρα στην Τότεναμ: "Θα πάμε στην Αγγλία για να εξαντλήσουμε όλες τις πιθανότητες μας. Μπορούμε να κερδίσουμε αν παίξουμε έξυπνα και σοβαρά. Είναι ασφαλώς δύσκολο παιχνίδι και χρειάζεται προσοχή. Αυτό που κοιτάμε όμως τώρα είναι το ματς με τον Πλατανιά στην Κρήτη".
Για τα πέναλτι με την Μάριμπορ: "Μπορεί να έχασα το πρώτο πέναλτι, αλλά ένιωσα ότι ήμουν σε καλή κατάσταση, είχα αυτοπεποίθηση και ανέλαβα να εκτελέσω και το άλλο. Κι αν ο διαιτητής έδινε και τρίτο ή τέταρτο, το ίδιο θα έκανα. Θέλω να ευχαριστήσω τους συμπαίκτες μου που με άφησαν να το χτυπήσω".

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Football Highlights