CONSTRUCTION FOR BLOG


Το ιστολόγιο είναι υπό κατασκευή

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με τον διαχειριστή.

Είσοδος διαχειριστή

Όνομα χρήστη

Κωδικός

Trending Template

About Us

Bet770

Τετάρτη 7 Νοεμβρίου 2012

Μικρά-μικρά από την πτήση του Παναθηναϊκού για Ρώμη

Ο απεσταλμένος του Sport24.gr για τον αγώνα Λάτσιο-Παναθηναϊκός ταξίδεψε για τη Ρώμη μαζί με την αποστολή των "πρασίνων" και σας μεταφέρει τα παραλειπόμενα της πτήσης.



Αποστολή στη Ρώμη: Μπάμπης Τσιμπίδας
Ταξιδέψαμε μαζί με την αποστολή του Παναθηναϊκού για την ιταλική πρωτεύουσα και σας μεταφέρουμε το κλίμα που επικράτησε στην πτήση.
* Παρά το πρωινό ξύπνημα, οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού είχαν καλή διάθεση και ήταν όλοι τους χαμογελαστοί. Τα πειράγματα έδιναν και έπαιρναν, κάτι απολύτως λογικό αν αναλογιστεί κανείς το χαμηλό μέσο όρο ηλικίας της ομάδας.

* Λόγω της στάσης απεργίας των ελεγκτών εναέριας κυκλοφορίας, οι περισσότερες πτήσεις είχαν μεταφερθεί για το πρωί και την ώρα που έφτασε η αποστολή, στα γκισέ της Aegean επικρατούσε χαμός. Πολλοί αντιλήφθηκαν την παρουσία των πράσινων και τους ευχήθηκαν καλή τύχη.
* Οι ποδοσφαιριστές επιβιβάστηκαν αμέσως στην πτήση και η καθιερωμένη επίσκεψη στο Press Point δεν έγινε. Ελάχιστοι αγόρασαν εφημερίδες ή περιοδικά αυτή τη φορά.
* Σχεδόν σε κάθε πτήση, ο Γιάννης Ζαβραδινός έδινε μικρά μεταλλικά τριφυλλάκια στις αεροσυνοδούς, για να τα φορέσουν στη στολή τους. Αυτή τη φορά όμως δεν το έκανε. Εποχές λιτότητας...
* Ο μοναδικός από το ποδοσφαιρικό τμήμα ο οποίος κάθισε στην πρώτη θέση, ήταν ο Ζεσουάλδο Φερέιρα. Οι συνεργάτες του και οι ποδοσφαιριστές κάθισαν στην οικονομική θέση. Ο Πορτογάλος ήταν βυθισμένος στις σκέψεις του και εξέταζε κάποιες σημειώσεις.
* Στην επιβίβαση, στη διάρκεια της πτήσης, αλλά και στην άφιξη στη Ρώμη, ο Κουίνσι Αμπέγιε ήταν μόνος τους. Ο Γκανέζος κάνει παρέα με τον Σο και τον Σισοκό, αλλά σε αυτή την αποστολή δεν είχε κανέναν και πέρασε την ώρα του ακούγοντας μουσική.
* Το παρεάκι της ομάδας Νέων έχει μεταφερθεί αυτούσιο στην πρώτη ομάδα. Καπίνος, Μαυρίας, Φουρλάνος, Λαγός και Τριανταφυλλόπουλος είναι συνέχεια μαζί και συζητάνε μεταξύ τους.
* Επίδειξη ιταλικών έκανε κατά την έξοδο του από το αεροπλάνο ο Κάρλος Ζέκα. Ο Πορτογάλος μέσος μιλούσε με τον Διαμαντή Χουχούμη και του έλεγε γελώντας: "Εγώ ξέρω ιταλικά. Ξέρω πολλές γλώσσες. Όλες από λίγο".
* Δύο οπαδοί προσέγγισαν τον Τοτσέ ενώ η ομάδα κατευθυνόταν προς το πούλμαν και του είπαν στα αγγλικά: "Toche, one ball tomorrow (Τοτσέ, ένα μπαλάκι αύριο)". Ο Ισπανός χαμογέλασε και τους το υποσχέθηκε...
* Με την πτήση της γραμμής για τη Ρώμη ταξίδεψαν περίπου 30 οπαδοί της ομάδας, έστω και αν δεν ήταν οργανωμένο γκρουπ. Το ίδιο έγινε και με την πρώτη πτήση της ημέρας, ενώ αναμένονται ορισμένοι την Πέμπτη. Συνολικά, ο Παναθηναϊκός θα έχει τη συμπαράσταση 300 οπαδών του.
* Την αποστολή συνοδεύουν ο αντιπρόεδρος Λεωνίδας Πολέμης, ο τεχνικός σύμβουλος Κώστας Ελευθεράκης, ο επιχειρησιακός διευθυντής Βαγγέλης Πέτσος και ο υπεύθυνος ασφαλείας, Γιάννης Μπούτσικας. Ο Γιάννης Αλαφούζος αναμένεται την Πέμπτη στη Ρώμη.




Δεν υπάρχουν σχόλια :

Football Highlights