CONSTRUCTION FOR BLOG


Το ιστολόγιο είναι υπό κατασκευή

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με τον διαχειριστή.

Είσοδος διαχειριστή

Όνομα χρήστη

Κωδικός

Trending Template

About Us

Bet770

Κυριακή 11 Νοεμβρίου 2012

«Σεβόμαστε αλλά δεν φοβόμαστε τον ΠΑΟ»


Ο Νίκος Αναστασόπουλος μίλησε για την καλή πορεία της Κέρκυρας  στα τελευταία παιχνίδια, αλλά και την δική του παρουσία. Ο πορτιέρο των Φαιάκων αναφέρθηκε και στο επερχόμενο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό λέγοντας ότι η Κέρκυρα δεν έχει να φοβηθεί κάτι

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Αναστασόπουλου στη «Real Sports»:

Φέτος κλέβεις την παράσταση. Δικαίωση;


«Με τιμά κάθε καλή κουβέντα που ακούω. Η αλήθεια είναι ότι δουλεύω πολύ και τίποτα δεν μου έχει χαριστεί. Αισθάνομαι τυχερός που συνεργάζομαι με έναν εξαιρετικό προπονητή τερματοφυλάκων, τον Γιάννη Πλαβούκο, και με την ευκαιρία θέλω να τον ευχαριστήσω. Από εκεί και πέρα, θέλει και τύχη οπωσδήποτε. Και προπονητή, συμπαίκτες που να είναι στο πλάι σου σε κάθε στιγμή».


Έχει υποστεί αδικία;

«Θα πω απλά ότι έχω περάσει και δύσκολα. Δεν θέλω να μιλήσω συγκεκριμένα, όπως και δεν πιστεύω ότι υπάρχει άνθρωπος που δεν έχει αδικηθεί ποτέ στην ζωή του. Το καλό είναι ότι καθετί που βίωσα με πείσμωσε για να επιμείνω πιο δυνατά και να πιστέψω περισσότερο στις δυνάμεις μου. Δεν τα παράτησα ποτέ και είμαι περήφανος για αυτό».

Η παραμονή είναι ο αποκλειστικός στόχος της ομάδας σου ή τρώγοντας ανοίγει η όρεξη;

«Εννοείται πως δεν πετάμε στα σύννεφα, πως πρέπει να παραμείνουμε σοβαροί, προσγειωμένοι και με σκυμμένο κεφάλι αν θέλουμε να τα βγάλουμε πέρα και νωρίς με τις δυσκολίες της κατηγορίας. Το πρωτάθλημα έχει πολύ δρόμο μπροστά του και ο άκρατος ενθουσιασμός είναι κακός σύμβουλος-μακριά από εμάς κάτι τέτοιο. Όσο πιο εύκολα και γρήγορα σωθούμε τόσο το καλύτερο. Τίποτα παραπάνω, τίποτα παρακάτω.

Αλήθεια, στα 33 σου κάνεις όνειρα; Ή σιγά σιγά αρχίζεις να σκέφτεσαι τη μετα-ποδόσφαιρο ζωή σου;

«Νιώθω καλύτερα από ποτέ και, ναι, δεν είναι ψέμα αυτό που λένε ότι ο τερματοφύλακας μετά τα 30 αισθάνεται πιο ακμαίος. Το σημαντικό είναι ότι δεν αγχώνομαι. Έχω αποδείξει πως μπορώ να ανταπεξέλθω στον ρόλο του ηγέτη και του βασικού. Στην θέση μας, οφείλεις να βελτιώνεσαι συνεχώς και να ωριμάζεις, να αποκτάς ηρεμίας, πείρα και παραστάσεις ώστε να είσαι σε θέση να «διαβάζεις» πιο εύκολα τις ζόρικες καταστάσεις. Δεν γεννιέσαι τερματοφύλακας, αλλά γίνεσαι, το πιστεύω αυτό. Μπορείς να βελτιώνεσαι ακόμα και στα 40 σου, που λέει ο λόγος και να γίνεσαι καλύτερος. Υγεία να υπάρχει κι όλα γίνονται».

Το καλοκαίρι λήγει το συμβόλαιο σου. Κέρκυρα ξανά ή κάτι άλλο;

«Δεν κρύβω ότι περνάω μια χαρά στο νησί. Έχουμε μια διοίκηση συνεπή στις υποχρεώσεις της και έναν προπονητή που έχει παίξει ποδόσφαιρο κι άρα γνωρίζει πολύ καλά πώς να μιλήσει στον ποδοσφαιριστή. Όχι, σχέδια δεν κάνω από τώρα. Καλά να είμαστε και το καλοκαίρι θα αποφασίσω. Το σίγουρο είναι ότι έχω μεγάλη όρεξη για ποδόσφαιρο και δεν σκοπεύω να κρεμάσω πρόωρα τα γάντια».

Πρότυπο έχεις;

«Έχω υπάρξει μεγάλος θαυμαστής του Φαν ντε Σαρ. Σπουδαίος, τρομερός γκολκίπερ. Εξαιρετικοί και οι Μπουφόν, Κασίγιας ενώ μ αρέσει πολύ ο Νόιερ της Μπάγερν».

Στο φετινό πρωτάθλημα, ομάδες όπως ο ΠΑΟ και η ΑΕΚ κινούνται μεταξύ φθοράς και αφθαρσίας. Το περίμενες;

«Από όσα διάβαζα το καλοκαίρι, κάπου αντιλαμβανόμουν ότι υπάρχει πρόβλημα. Βέβαια, δεν περίμενα αυτήν ακριβώς την εξέλιξη που οπωσδήποτε δεν είναι ευχάριστη. Αν θέλεις την άποψη μου δεν φταίνε ούτε οι παίκτες ούτε οι προπονητές για αυτό. Το ψάρι βρωμάει από το κεφάλι. Ας πρόσεχαν οι διοικήσεις με τους χειρισμούς τους για να μην πάνε τα πράγματα εκεί που είναι τώρα».

Αύριο παρεμπιπτόντως υποδέχεστε την ομάδα του Ζεσουάλδο Φερέιρα. Τα προγνωστικά σου;

«Σίγουρα πρόκειται για αμφίρροπη αναμέτρηση όμως το άγχος το έχει ο Παναθηναϊκός κι όχι εμείς. Τον σεβόμαστε, είναι μεγάλη ομάδα αλλά δεν φοβόμαστε. Θα τον κοιτάξουμε στα μάτια και ελπίζω στο καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα».

Πηγή gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Football Highlights