CONSTRUCTION FOR BLOG


Το ιστολόγιο είναι υπό κατασκευή

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με τον διαχειριστή.

Είσοδος διαχειριστή

Όνομα χρήστη

Κωδικός

Trending Template

About Us

Bet770

Πέμπτη 8 Νοεμβρίου 2012

Ζωντανός στο κυνήγι της πρόκρισης θέλει να μείνει ο Παναθηναϊκός

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει την Λάτσιο (22.05) και έχει την ευκαιρία να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα στο Ολίμπικο και να παραμείνει έτσι μέσα στο παιχνίδι της πρόκρισης στην επόμενη φάση ενώ με ήττα μειώνονται δραματικά οι ελπίδες του για κάτι καλό.



Σαν σήμερα πριν από 12 χρόνια ο Παναθηναϊκός πετύχαινε μια από τις μεγαλύτερες νίκες της ιστορίας του επικρατώντας της Γιουβέντους με 3-1 στο ΟΑΚΑ και ο Άγγελος Αναστασιάδης ζητούσε από τους παίκτες του στα τελευταία δέκα λεπτά να σεβαστούν τον αντίπαλο που έπαιζε με εννιά παίκτες και να μην βάλουν άλλο γκολ.
Σε λίγες ώρες κόντρα και πάλι σε έναν Ιταλικό σύλλογο, την Λάτσιο όμως αυτή τη φορά, ο Παναθηναϊκός θα επιδιώξει να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα έτσι ώστε να παραμείνει ζωντανός στο κυνήγι της πρόκρισης στην επόμενη φάση του Europa League.   
Το Τριφύλλι βρίσκεται στην τελευταία θέση του ομίλου με 2 βαθμούς αλλά η πρωτοπόρος Λάτσιο, αντίπαλος των πράσινων, έχει και αυτή 5 κάτι το οποίο σημαίνει πως ο όμιλος ακόμα είναι ανοιχτός.
Αρκεί οι παίκτες του Παναθηναϊκού να φορέσουν το... Ευρωπαϊκό τους κουστούμι να θυμηθούν τα σπουδαία διπλά των πράσινων κόντρα σε σπουδαίες ομάδες όπως η Ίντερ, η Πόρτο, η Σάλκε, το Αμβούργο, η Βέρντερ Βέρμης αλλά και Ρόμα σε ένα ματς που διεξήχθη πριν από δυόμιση χρόνια στο ίδιο γήπεδο, το Ολίμπικο.
Οι πράσινοι ναι μεν δεν βρίσκονται στην καλύτερη κατάσταση της ιστορίας τους αλλά στην Ευρώπη, στα ματς με Τότεναμ και Λάτσιο έδειξαν ένα άλλο πρόσωπο. Και αν δεν φοβόντουσαν τις δυο ομάδες ίσως να είχαν πάρει και τη νίκη σε ένα από τα δυο παιχνίδια του ΟΑΚΑ.
Να το εκμεταλλευτούν
Και πάλι όμως οι παίκτες του Τριφυλλιού μπορούν να κάνουν τη ζημιά στην Λάτσιο εκμεταλλευόμενοι και το γεγονός πως οι "λατσιάλοι" όπως φαίνεται τόσο από τις δηλώσεις όλων στον Ιταλικό σύλλογο όσο και από το ανύπαρκτο ενδιαφέρον του κόσμου τους, έχουν στο μυαλό τους το ντέρμπι της Κυριακής με την Ρόμα.
Μάλιστα και η ενδεκάδα που θα παρατάξει ο Πέτκοβιτς θα έχει πολλές αλλαγές με τον τεχνικό της Λάτσιο να ξεκουράζει παίκτες ενόψει του ντέρμπι της Κυριακής και να αφήνει στον πάγκο πέντε-έξι βασικούς ποδοσφαιριστές του.
Ενδεκάδα με εμπειρία
Από την άλλη ο Φερέιρα έχοντας καταλάβει ότι σήμερα ίσως παίζει το τελευταίο του χαρτί για να παραμείνει ο Παναθηναϊκός ζωντανός στο Europa League όπως ανακοίνωσε και στους παίκτες του σκέφτεται να παρατάξει μια πιο έμπειρη ενδεκάδα.
Μια ενδεκάδα που σίγουρα μπορεί με μεγαλύτερες αξιώσεις να διεκδικήσει κάτι καλό από το παιχνίδι με την Λάτσιο. Όπως έκανε και πριν από δεκαπέντε βράδια στο ΟΑΚΑ παίρνοντας την ισοπαλία και έχοντας την δυνατότητα να πάρει κάτι ακόμα καλύτερο. 
Μια ενδεκάδα πιο έμπειρη με μόνο έναν νεαρό άσο μέσα σε αυτή τον Χουχούμη και με τους περισσότερους παίκτες να έχουν εμπειρία από Ευρωπαϊκά ματς και να γνωρίζουν φυσικά την σημασία του αγώνα με την Λάτσιο. Συγκεκριμένα ο Φερέιρα θα παρατάξει μια ενδεκάδα που θα απαρτίζεται από τους Καρνέζη, Σεϊταρίδη, Βύντρα, Βελάσκες, Σπυρόπουλο, Βιτόλο, Ζέκα, Χουχούμη, Χριστοδουλόπουλο, Κουίνσι και Τοτσέ.
Σοβαρότητα και πάθος
Όπως είπε και ο Σεϊταρίδης στην συνέντευξη Τύπου της Τρίτης οι πράσινοι πρέπει να δείξουν σοβαρότητα και πάθος για να πάρουν κάτι καλό από το ματς κόντρα στην Λάτσιο. Να είναι σοβαροί και να μην αφήσουν τους Ιταλούς να κάνουν το παιχνίδι τους και παράλληλα να δείξουν πάθος, από τον πρώτο μέχρι τον τελευταίο για να κερδίσουν κάθε μάχη. Να διεκδικήσουν ότι καλύτερο μπορούν και να επιστρέψουν στην Αθήνα με ένα θετικό αποτέλεσμα.


Δεν υπάρχουν σχόλια :

Football Highlights