CONSTRUCTION FOR BLOG


Το ιστολόγιο είναι υπό κατασκευή

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με τον διαχειριστή.

Είσοδος διαχειριστή

Όνομα χρήστη

Κωδικός

Trending Template

About Us

Bet770

Πέμπτη 22 Νοεμβρίου 2012

Ακτινογραφία κουπονιού Πέμπτης

Ακτινογραφία κουπονιού Πέμπτης
Διαβάστε συνοπτικά στατιστικά, ειδήσεις και εκτιμήσεις για τα πιο ενδιαφέροντα ματς του κουπονιού της Πέμπτης.


146. ΑΝΖΙ-ΟΥΝΤΙΝΕΖΕ
Έδρα, φόρμα και ποιότητα συνηγορούν στον άσο της Ανζί, που από τη αρχή έχει δείξει ότι παίρνει πιο ζεστά το θεσμό από τους Ιταλούς. Υποχωρεί η απόδοση του άσου, τον οποίο βρίσκουμε πλέον στο 1,65 στον Stoiximan. Διαβάστε περισσότερα
 εδώ.
147. ΝΕΦΤΣΙ ΜΠΑΚΟΥ-ΠΑΡΤΙΖΑΝ
Αδιάφορο βαθμολογικά παιχνίδι με μοναδικό στόχο των δύο ομάδων να μην τερματίσουν στην τελευταία θέση του ομίλου. Μονοδιάστατη επιθετικά έδειξε η Νέφτσι στα προηγούμενα ευρωπαϊκά ματς του ομίλου, μια από τα ίδια και η Παρτιζάν που έχει ενεργητικό μόλις ένα γκολ. Προβάδισμα στο under (1,80) της Bet365. Διαβάστε περισσότερα εδώ.
148. ΡΟΥΜΠΙΝ ΚΑΖΑΝ-ΙΝΤΕΡ
Πολύ δυνατή στο Καζάν η Ρούμπιν που έρχεται από έξι σερί νίκες σε όλες τις διοργανώσεις. Παρά τα δύο πρόσφατα ανεπιτυχή αποτελέσματα, η Ίντερ αποδίδει καλά. Στο 1,76 προσφέρει ο BetVictor το ασιατικό διπλό +0,5 (Χ2). Διαβάστε περισσότερα εδώ.
149. ΑΝΝΟΒΕΡΟ-ΤΒΕΝΤΕ
Το Αννόβερο έχει ήδη εξασφαλίσει την πρόκρισή του και παρατάσσεται χωρίς ιδιαίτερο άγχος, θέλοντας να διασκεδάσει και τις εντυπώσεις από την εντός έδρας ήττα από τη Φράιμπουργκ στο πρωτάθλημα. Η Τβέντε δεν έχει άλλα περιθώρια και ψάχνει μόνο τη νίκη για να συνεχίζει να ελπίζει. Σκοράρουν εύκολα οι γηπεδούχοι, που μετράνε 7/8 over φέτος στο Γιουρόπα Λιγκ, η Τβέντε έχει φέρει 6 over στα 7 τελευταία εκτός στο θεσμό. 1,66 πληρώνουν τα «πολλά γκολ» στην Bet365. Διαβάστε περισσότεραεδώ.
150. ΒΑΣΙΛΕΙΑ-ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ ΛΙΣ.
Αμφότερες θέλουν να παραμείνουν ζωντανές στο κυνήγι της πρόκρισης, με τη Σπόρτινγκ να ψάχνει μόνο τη νίκη, γεγονός που θα την αναγκάσει να πάρει αρκετά ρίσκα κατά τη διάρκεια του ματς. Η Βασιλεία δεν θα έχει διαθέσιμο τον Στρέλερ αλλά έρχεται από πέντε σερί νίκες, ενώ οι φιλοξενούμενοι βγάζουν πολύ δύσκολα διπλά στην Ευρώπη. Στο 1,83 ο -0,25 ασιατικός άσος στον BetVictor. Διαβάστε περισσότερα εδώ.
151. ΒΙΝΤΕΟΤΟΝ-ΓΚΕΝΚ
Η Γκενκ είναι η πρωτοπόρος του ομίλου και μπορεί να «καθαρίσει» την πρόκριση από την αυτήν την αγωνιστική σε περίπτωση που κερδίσει. Υπό προϋποθέσεις αυτό μπορεί να γίνει και με ισοπαλία, ένα αποτέλεσμα που μόνο άσχημο δεν θα είναι για τους Βέλγους. Άλλωστε, η Βιντεότον, που έχει το προβάδισμα για τη 2η θέση, παραμένει αήττητη εντός έδρας στην Ευρώπη από το 1993 (5-5-0). 3,40 πληρώνει η ισοπαλία στον BetVictor. Διαβάστε περισσότερα εδώ.
152. ΛΑΤΣΙΟ-ΤΟΤΕΝΑΜ
Και οι δύο ομάδες θα κυνηγήσουν το αποτέλεσμα για να εξασφαλίσουν την πρόκριση από την προτελευταία αγωνιστική. Δύσκολα μένουν χωρίς τέρματα παιχνίδια της φετινής Τότεναμ, πολύ πιθανό ένα ακόμη GG που πληρώνει 1,80 στην Bet365 και είναι προτιμότερο από το οver μιας και οι δύο ομάδες μπορούν να συμβιβαστούν με 1-1 προς το τέλος της αναμέτρησης αν τα νέα από το άλλο ματς είναι ευνοϊκά (δεν κερδίζει η Μάριμπορ). Διαβάστε περισσότερα εδώ.
153. ΜΕΤΑΛΙΣΤ-ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ
Παιχνίδι από το οποίο ενδεχομένως να κριθεί η πρώτη θέση του ομίλου, αφού Μέταλιστ και Λεβερκούζεν ισοβαθμούν στην πρώτη θέση του ομίλου έχοντας ήδη εξασφαλίσει την πρόκρισή τους. Χωρίς ιδιαίτερο άγχος αλλά προσεκτικές αναμένεται να παραταχθούν οι δύο ομάδες, με τη Μέταλιστ να μην έχει κερδίσει αλλά ούτε και να έχει σκοράρει ποτέ κόντρα σε γερμανική ομάδα, ενώ οι Γερμανοί ταξίδεψαν με απουσίες, αλλά δεν έχουν δεχτεί ακόμα γκολ στον όμιλο. Πολύ ισορροπημένο το ματς, 3,50 πληρώνει το Χ στον BetVictor. Διαβάστε περισσότερα εδώ.
154. ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ-ΜΑΡΙΜΠΟΡ
Άλλαξε το κλίμα στον Παναθηναϊκό μετά την αλλαγή της τεχνικής ηγεσίας, οι «πράσινοι» μπορεί να έχουν απειροελάχιστες ελπίδες πρόκρισης στην επόμενη φάση του Γιουρόπα Λιγκ αλλά θα ψάξουν για μια νίκη γοήτρου και ψυχολογίας, κόντρα σε μια ομάδα που αν μη τι άλλο είναι στα μέτρα τους. Ο άσος ποντάρεται και υποχωρεί σε απόδοση, στο 1,925 στον BetVictor σε μια από τις υψηλότερες αποδόσεις που κυκλοφορούν. Διαβάστε περισσότερα εδώ.
155. ΡΟΖΕΝΜΠΟΡΓΚ-ΡΑΠΙΝΤ ΒΙΕΝΝΗΣ
Ματς αποκλεισμένων στη Νορβηγία μεταξύ της Ρόζενμποργκ και της Ραπίντ Βιέννης, με τις δύο ομάδες να παίζουν μόνο για το γόητρο. Χωρίς άγχος αμφότερες, με τους Νορβηγούς να θέλουν να διασκεδάσουν τις εντυπώσεις από το άσχημο τελείωμά τους στο πρωτάθλημα και τους Αυστριακούς να μετράνε 11 over στα τελευταία 13 ευρωπαϊκά τους παιχνίδια. Στο 1,83 το over στον Stoiximan. Διαβάστε περισσότερα εδώ.
156. ΣΠΑΡΤΑ ΠΡΑΓΑΣ-ΛΥΩΝ
Μισή ταξίδεψε στην Τσεχία η Λυών, μιας και το πρόγραμμα στο Σαμπιονά δυσκολεύει και οι Γάλλοι κρατούν δυνάμεις. Ευκαιρία για τη Σπάρτα να κλειδώσει την πρόκριση, με τον άσο να δέχεται πιέσεις στο εξωτερικό και στον Stoiximan να κρατάει στο 2,25. Διαβάστε περισσότερα εδώ.
157. ΧΑΠΟΕΛ ΣΜΟΝΑ-ΑΘΛΕΤΙΚ ΜΠΙΛΜΠΑΟ
Έχει αναβληθεί.
158. ΧΕΛΣΙΝΓΚΜΠΟΡΓΚ-ΛΕΒΑΝΤΕ
Πλήρης κατεβαίνει η Λεβάντε στη Σουηδία με σκοπό τη νίκη-πρόκριση, αδιάφορη μεν η Χέλσινγκμποργκ, η οποία θα θέλει πάντως να χαρίσει τη νίκη στους οπαδούς της στο τελευταίο εντός έδρας ματς της σεζόν. Αναμένεται ανοιχτό παιχνίδι, το over πληρώνει 1,80 στην Bet365. Διαβάστε περισσότερα εδώ.
159. ΑΪΚ ΣΤΟΚΧΟΛΜΗΣ-ΝΑΠΟΛΙ
Το διπλό υπό προϋποθέσεις μπορεί να δώσει πρόκριση στη Νάπολι από σήμερα. Οι «παρτενοπέι» αναμένεται να αγωνιστούν με αρκετούς βασικούς με το πρώτο ματς στην Ιταλία να λήγει… εύκολα με 4-0. Το ματς θα γίνει σε φορτισμένο κλίμα, αφού θα είναι το τελευταίο στο «Ροσούντα», το οποίο μετά το 1937 όταν και πρωτολειτούργησε θα κατεδαφιστεί τον επόμενο μήνα! Μέχρι 1,70 βρίσκουμε το διπλό.
160. ΑΪΝΤΧΟΦΕΝ-ΝΤΝΙΕΠΡ
Ήρθε η ώρα η PSV να καταφέρει να μετουσιώσει τη φόρμα και την αγωνιστική διάθεση που δείχνει στην Ολλανδία και σε ουσία στο Europa League σε ένα παιχνίδι do-or-die. Την ίδια στιγμή οι Ουκρανοί θα παίξουν αμυντικά κυνηγώντας τον έναν βαθμό που χρειάζονται για πρόκριση αλλά ξέροντας ότι είναι πιο ρεαλιστικό να τον διεκδικήσουν την τελευταία αγωνιστική υποδεχόμενοι την ΑΪΚ. Θα πάμε με τον άσο του 1,75 στον Betvictor. Διαβάστε περισσότερα εδώ.
161. ΑΚΑΔΕΜΙΚΑ-ΒΙΚΤΟΡΙΑ ΠΛΖΕΝ
Οι Τσέχοι πατούν στην περσινή τους εμπειρία από το Τσάμπιονς Λιγκ και κάνουν καλές εμφανίσεις, δείχνοντας πως η Ευρώπη τους ενδιαφέρει. Από την άλλη η Ακαδέμικα έχει μεν ελπίδες, όμως για να γίνει αυτό θα αναγκαστεί να ανοιχτεί και ενδεχομένως να το πληρώσει. Ασφάλεια προσφέρει το 1,95 του DNB στον Stoiximan υπέρ της Πλζεν. Διαβάστε περισσότερα εδώ.
162. ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ-ΧΑΠΟΕΛ ΤΕΛ ΑΒΙΒ
Η Χάποελ Τελ Αβίβ αποτελεί μία από τις πιο αδύναμες ομάδες στο φετινό Γιουρόπα Λιγκ, το έδειξε άλλωστε κόντρα στην Πλζεν στο πρόσφατο παιχνίδι της. Η Ατλέτικο μετράει 12 σερί νίκες στο «Βιθέντε Καλντερόν» στα ευρωπαϊκά της ματς και στοχεύει στη νίκη που θα την κάνει φαβορί για την 1η θέση του ομίλου. Πολύ χαμηλός ο άσος, η αξία βρίσκεται στο να έρθει η νίκη της με μηδέν παθητικό στο 1,80 του Stoiximan. Διαβάστε περισσότερα εδώ.
163. ΓΚΛΑΝΤΜΠΑΧ-ΑΕ ΛΕΜΕΣΟΥ
Αλλοπρόσαλλη όλη τη χρονιά η Γκλάντμπαχ, δεν μπορεί να κάνει ένα καλό σερί, ενώ είναι και πολύ ασταθής στην άμυνα. Δεν αξίζουν εμπιστοσύνης οι γηπεδούχοι, ιδίως σε τόσο μικρές αποδόσεις, η ΑΕΛ ταξίδεψε χωρίς άγχος και θα παλέψει το ματς, στηριζόμενη κυρίως στην άμυνα. Δεν αποκλείεται να δούμε μία δύσκολη νίκη των Γερμανών, με το under να πληρώνει 2,025 στην Bet365, ενώ στην ίδια εταιρεία τα σκορ 1-0 και 2-0 πληρώνουν 6,00 και 5,50, αντίστοιχα. Διαβάστε περισσότερα εδώ.
164. ΚΛΑΜΠ ΜΠΡΙΖ-ΜΠΟΡΝΤΟ
Η Μπορντό δεν πρόκειται να ρισκάρει στο Βέλγιο, θα παίξει συντηρητικά το δικό της παιχνίδι προσέχοντας την άμυνα και έχοντας στο μυαλό της τον έναν βαθμό που χρειάζεται. Οι Βέλγοι ανέβασαν ψυχολογία στο πρώτο παιχνίδι του Γκαρίδο αλλά θέλουν ακόμη πολύ δουλειά για να καταφέρουν να κερδίσουν τόσο σημαντικά ματς. Πρώτη επιλογή η ισοπαλία στο ματς που πληρώνει 3,40 στον Betvictor. Διαβάστε περισσότερα εδώ.
165. ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ-ΓΙΟΥΝΓΚ ΜΠΟΪΣ
Ματς-κλειδί στον πιο μπερδεμένο όμιλο του Γιουρόπα Λιγκ, η Λίβερπουλ αγωνιζόμενη με πολλές αλλαγές κέρδισε 3-5 τη Γιουνγκ Μπόις στη Βέρνη και αναμένεται να τα καταφέρει και στο Άνφιλντ, ειδικά από τη στιγμή που με νίκη λογικά παίρνει αυτόματα την πρόκριση. Φεστιβάλ από γκολ τα μέχρι τώρα παιχνίδια των Ελβετών, που σκοράρουν και δέχονται γκολ με άνεση, στο 2,10 βρίσκουμε το 1 & over στον Stoiximan, σημείο που αποτελεί επιλογή του Δασκάλου. Διαβάστε περισσότερα εδώ.
166. ΜΑΡΣΕΪΓ-ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ
Η Μαρσέιγ καίγεται για νίκη αλλά χωρίς κλασσικό φορ και τις απουσίες των Ρεμί και Ζινιάκ είναι ζήτημα ποιος θα σπρώξει την μπάλα στα δίχτυα. Η Φενέρ δεν έχει κανένα λόγο να ανοιχτεί, θα παίξει για το Χ και θα βγάλει και πάλι φαρμακερές αντεπιθέσεις. Πιέσεις δέχτηκε αναμενόμενα το διπλό με το αρχικό +0,75 να προσφέρεται πλέον στο +0,5 στο 1,95 στην Bet365. Διαβάστε περισσότερα εδώ.
167. ΜΟΛΝΤΕ-ΚΟΠΕΓΧΑΓΗ
Ουσιαστικά καίγονται και οι δύο, όμως η Μόλντε έχει ανεβασμένη ψυχολογία από την κατάκτηση του πρωταθλήματος και θα θέλει να κλείσει τη χρονιά με ιδανικό τρόπο. Κακή εκτός η Κοπεγχάγη, ενώ ενδέχεται να μην αγωνιστεί και ο παικταράς Γιόργκενσεν που φέτος έχει σκοράρει αρκετά στο πρωτάθλημα Δανίας. Πιέσεις δέχεται ο άσος, στο 2,50 παραμένει σταθερός στον Stoiximan. Διαβάστε περισσότερα εδώ.
168. ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ-ΜΑΡΙΤΙΜΟ
Παρά τα πολλά της προβλήματα η ντεφορμέ Νιούκαστλ έχει φέρει τον όμιλο ακριβώς εκεί όπου επιθυμεί και πολύ δύσκολα θα πετάξει στα σκουπίδια την μέχρι τώρα προσπάθεια της ομάδας απέναντι σε έναν αντίπαλο που σκοράρει με το σταγονόμετρο. Αναμενόμενο το 1,40 στον άσο, σίγουρα πιο ελκυστική επιλογή η νίκη της Νιούκαστλ με μηδέν παθητικό που πληρώνει 2,08 στον Stoiximan. Διαβάστε περισσότερα εδώ.
169. ΣΤΕΑΟΥΑ-ΣΤΟΥΤΓΑΡΔΗ
Η Στεάουα είναι εξαιρετική φέτος αλλά τα βρίσκει πάντα «σκούρα» κόντρα σε Γερμανούς, με τη μοναδική της νίκη εναντίον τους να έρχεται το 1957 (έκτοτε 0-6-8). Η Στουτγάρδη είναι αλλοπρόσαλλη φέτος, αλλά αποδίδει καλύτερα εκτός έδρας και από Ρουμάνους δεν έχει ηττηθεί ποτέ (3-3-0). Πιο χαλαροί οι γηπεδούχοι, στο 2,05 βρίσκουμε το -0,25 ασιατικό διπλό στην Bet365, πηγαίνοντας με το κίνητρο των φιλοξενούμενων. Διαβάστε περισσότερα εδώ.
170. ΟΥΝ. ΚΑΤΟΛΙΚΑ-ΣΑΟ ΠΑΟΛΟ
Πρώτος αγώνας της ημιτελικής φάσης του Σουνταμερικάνα, η ρεβάνς την ερχόμενη εβδομάδα. Μεγάλη η διαφορά δυναμικότητας μεταξύ των δύο ομάδων, με τη Σάο Πάολο να έχει τις προϋποθέσεις να πάρει προβάδισμα πρόκρισης από σήμερα (2,20 το διπλό).
171. ΤΙΓΚΡΕ-ΛΟΣ ΜΙΓΙΟΝΑΡΙΟΣ
Πρώτος αγώνας της ημιτελικής φάσης του Σουνταμερικάνα, η ρεβάνς την ερχόμενη εβδομάδα. Η Τίγκρε είναι δυνατή εντός έδρας, ιδίως στο συγκεκριμένο θεσμό, όπου στα τρία τελευταία εντός κέρδισε με 4-2, 4-0 και 4-1! Η πρωτοπόρος της Κολομβίας, Μιγιονάριος, δεν είναι τυχαίο σύνολο και θα παραταχθεί με στόχο κυρίως να μην χάσει. Λόγω έδρας υπάρχει προβάδισμα στον άσο (1,80).
172. ΚΛΑΜΠ ΑΜΕΡΙΚΑ-ΤΟΛΟΥΚΑ
Πρώτος ημιτελικός του πρωταθλήματος, η ρεβάνς ακολουθεί το Σαββατοκύριακο. Πολύ αμφίρροπο ματς, η Κλαμπ Αμέρικα είναι καλύτερη εκτός από ότι εντός, η Τολούκα τερμάτισε στην πρώτη θέση στην κανονική διάρκεια. No bet.
173. ΛΕΟΝ-ΤΙΧΟΥΑΝΑ
Πρώτος ημιτελικός του πρωταθλήματος, η ρεβάνς ακολουθεί το Σαββατοκύριακο. Η Λεόν έχει εντυπωσιάσει φέτος, κυρίως με τις εντός έδρας επιδόσεις της (8-0-2). Η Τιχουάνα μετράει 5-4-1 εκτός έδρας, που είναι και η μοναδική της ήττα. Μπερδεμένο ματς, αφού επιπλέον οι γηπεδούχοι έρχονται από έξι σερί over και οι φιλοξενούμενοι από πέντε σερί under.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Football Highlights