CONSTRUCTION FOR BLOG


Το ιστολόγιο είναι υπό κατασκευή

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με τον διαχειριστή.

Είσοδος διαχειριστή

Όνομα χρήστη

Κωδικός

Trending Template

About Us

Bet770

Παρασκευή 16 Νοεμβρίου 2012

Εκτός Τοροσίδης, Μανωλάς, Τάτος, Φετφατζίδης, γύρισε το πόδι του ο Μανιάτης,

Πρόβλημα με τους Γιάννη Μανιάτη και Βασίλη Τοροσίδη προέκυψε ενόψει του αγώνα του Ολυμπιακού με αντίπαλο την Κέρκυρα το Σάββατο στο γήπεδο "Γ. Καραϊσκάκης" (19:30, NS2).


Ο πρώτος γύρισε το πόδι του κατά τη διάρκεια της προπόνησης, ωστόσο, ο Λεονάρντο Ζαρντίμ τον συμπεριέλαβε στην αποστολή και η κατάστασή του θα επανεκτιμηθεί. Αντίθετα, ο δεύτερος έμεινε εκτός 20άδας, καθώς νιώθει ενοχλήσεις από μία κάκωση στο δεξί πόδι από το παιχνίδι της εθνικής Ελλάδας με την Ιρλανδία.
Σύμφωνα με όσα διέρρευσαν, ο Πορτογάλος τεχνικός θέλησε περισσότερο να προφυλάξει τον Τοροσίδη ενόψει του κρίσιμου παιχνιδιού με τη Σάλκε, ενώ το ίδιο έπραξε και με τον Μανωλά, ο οποίος αν και προπονήθηκε κανονικά με την υπόλοιπη ομάδα, έμεινε κι αυτός εκτός αποστολής.
Αίσθηση πάντως προκαλεί ο αποκλεισμός από την 20άδα του Γιάννη Φετφατζίδη, λίγα εικοσιτετράωρα μετά την επέκταση του συμβολαίου του με τον Ολυμπιακό έως το 2016, κι ενώ στην προπόνηση την Πέμπτη (15/11) είχε διαφανεί από τις δοκιμές στο δίτερμα ότι θα έπαιρνε χρόνο συμμετοχής στο ματς με την Κέρκυρα. Δεν υπολογίζονται επίσης, ο Τάτος και φυσικά ο Ντιόγκο, ο οποίος εξακολουθεί να προπονείται μόνος του.

Ο Ζαραδούκας συμπεριλήφθηκε για δεύτερη φορά φέτος στην αποστολή (την προηγούμενη είχε μείνει τελικά εκτός 18άδας ανήμερα του αγώνα), στην οποία συμμετέχουν ακόμη οι Κάρολ, Μέγερι, Σιόβα, Χολέβα, Παπάζογλου, Γκρέκο, Ιμπαγάσα, Φουστέρ, Μοδέστο, Μανιάτη, Φέισα, Αμπντούν, Μήτρογλου, Πάντελιτς, Βλαχοδήμο, Τζεμπούρ, Μασάντο, Κοντρέρας και Ντιακιτέ.
Οι "ερυθρόλευκοι", όπως συνηθίζεται παραμονές των αγώνων, δούλεψαν αρκετά στις στημένες φάσεις, αλλά και στην επιθετική και αμυντική λειτουργία.  

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Football Highlights