CONSTRUCTION FOR BLOG


Το ιστολόγιο είναι υπό κατασκευή

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με τον διαχειριστή.

Είσοδος διαχειριστή

Όνομα χρήστη

Κωδικός

Trending Template

About Us

Bet770

Παρασκευή 16 Νοεμβρίου 2012

Νιου Γιορκ Νικς: Πέρασαν και από Σαν Αντόνιο


Οι Σαν Αντόνιο Σπερς προηγήθηκαν με δώδεκα πόντους διαφορά στο τέταρτο 12λεπτο, αλλά δεν απέφυγαν την εντός έδρας ήττα με 104-100 από τους Νιου Γιορκ Νικς, που παρέμειναν αήττητοι.Νιου Γιορκ Νικς: Πέρασαν και από Σαν Αντόνιο | onsports.gr
Ο Καρμέλο Άντονι έμεινε στους 9 πόντους με 3/12 σουτ, αλλά μάζεψε 12 ριμπάουντ και βοήθησε στην έκτη νίκη των πρωτοπόρων του NBA σε ισάριθμα παιχνίδια. Το επιθετικό βάρος ανέλαβε ο Ρέιμοντ Φέλτον (24 πόντους), αλλά ο Τζέισον Κιντ πέτυχε το «θανατηφόρο» τρίποντο της αναμέτρησης. Συνολικά ο 39χρονος πλέι-μέικερ είχε τέσσερις «βόμβες» και 14 πόντους.
Πλέον οι οπαδοί των Νικς έχουν το δικαίωμα να αισιοδοξούν για το κάτι παραπάνω. Μία νίκη μέσα στο «ΑΤ&Center», έστω και σε αυτό το στάδιο της σεζόν, είναι δύσκολη. Ειδικά αν τα «σπιρούνια» είναι στο +12 στην τελευταία περίοδο. Όλα αυτά με τον Αμάρε Στουντεμάιρ στο περιθώριο.
Αν εξαιρεθεί το τρίτο 12λεπτο, οι εκπρόσωποι του «Μεγάλου Μήλου»πραγματοποίησαν την καλύτερη φετινή εμφάνισή τους.
Από την πλευρά του, ο Τζέι Αρ Σμιθ συνέχισε εντυπωσιάζοντας σαν πρώτη αλλαγή και έφτασε στους 17 πόντους με αρκετά κρίσιμα καλάθια στα τελευταία λεπτά. Στους 13 σταμάτησε οΤάισον Τσάντλερ και στους 10 ο Ρασίντ Ουάλας. Με 9 ακολούθησε ο Ρόνι Μπρούερ, με 5 ο Στιβ Νόβακ και με 2 ο Πάμπλο Πριτζιόνι.
Αξίζει να σημειωθεί πως οι Νικς ξεκίνησαν το τέταρτο 12λεπτο με μειονέκτημα τεσσάρων πόντων, αλλά οι Σπερς διαμόρφωσαν το 89-77 με διαδοχικά καλάθια του Τιάγκο Σπλίτερ, ο οποίος συμπλήρωσε 13 πόντους. Το πλεονέκτημα των Τεξανών, όμως, δεν αποδείχθηκε αρκετό.
Αν και ο Τόνι Πάρκερ σημείωσε 19 πόντους, 12 ασίστ και 6 ριμπάουντ, τα «σπιρούνια» υποχώρησαν στο 7-2. Στους 16 έφτασε ο Καούχι Λέοναρντ, στους 14 ο Τιμ Ντάνκαν, στους 12 ο Μανού Τζινόμπιλι, στους 10 ο Στέφεν Τζάκσον, στους 9 ο Ντάνι Γκριν, στους 5 ο Πατ Μιλς και στους 2 ο Ντε Χουάν Μπλερ.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Football Highlights