CONSTRUCTION FOR BLOG


Το ιστολόγιο είναι υπό κατασκευή

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με τον διαχειριστή.

Είσοδος διαχειριστή

Όνομα χρήστη

Κωδικός

Trending Template

About Us

Bet770

Κυριακή 18 Νοεμβρίου 2012

ΟΦΗ-Λεβαδειακός: Το «Γεντί Κουλέ» κρίνει το αποτέλεσμα

ΟΦΗ-Λεβαδειακός: Το «Γεντί Κουλέ» κρίνει το αποτέλεσμα | onsports.grΟ ΟΦΗ υποδέχεται τον Λεβαδειακό στο «Γεντί Κουλέ» (17:15, Novasports 1), με τους γηπεδούχους να είναι αήττητοι εντός έδρας στο φετινό πρωτάθλημα της Super League.
Αναμφισβήτητα η μεγάλη δύναμη της ομάδας του Νίκου Αναστόπουλου είναι η έδρα της στο φετινό πρωτάθλημα. Σε πέντε παιχνίδια ο ΟΦΗ μετρά 2 νίκες και 3 ισοπαλίες, ενώ ο Λεβαδειακός, όχι μόνο δεν έχει πάρει εκτός έδρας νίκη, αλλά δεν έχει σκοράρει (0-6 τα γκολ)!
Για τους κρητικούς ο Μίρνες Σίσιτς είναι «ετοιμοπόλεμος», παρά το γεγονός πως έχασε αρκετές προπονήσεις μέσα στην εβδομάδα, όμως θα είναι και πάλι το πολύτιμο «εργαλείο» του Νίκου Αναστόπουλου.

Εκτός πλάνων για το παιχνίδι με τους Βοιωτούς βρίσκονται οι τραυματίες Χρήστος Μπούρμπος, Λάζαρος Χαριτωνίδης, όπως και οι Γιώργος Βαλεριάνος, Μανόλης Ροβίθης και Στέργιος Χατζηκοσμάς. Αντίθετα, συμπεριλήφθηκε στην αποστολή και ο Θωμάς Καπουράνης, που ξεπέρασε το πρόβλημα στην πλάτη.
Η 20μελής αποστολή αποτελείται από τους: Γουναρίδη, Αγριμάκη, Ζαχαράκη, Μονιάκη, Βάντο, Σόουζα, Σαρ, Κουρδάκη, Λαμπρόπουλο, Βερόν, Ιωαννίδη, Μπανούση, Βιτώρο, Νύκταρη, Παπάζογλου, Σίσιτς, Κουτσιανικούλη, Καπουράνη, Ζορμπά και Περογαμβράκη.
Στην αντίπερα... όχθη, οι Βοιωτοί ψάχνουν το θετικό αποτέλεσμα, καθώς βρίσκονται στη ζώνη του υποβιβασμού και θέλουν να ξεφύγουν από αυτή. Επιπλέον, θέλουν να σπάσουν το... ρόδι, καθώς δεν έχουν σκοράρει σε εκτός έδρας ματς.
Το θετικό για την ομάδα του Γιώργου Παράσχου είναι η επιστροφή του Στέφανο Ναπολεόνι, ο οποίος ξεπέρασε το πρόβλημα που τον ταλαιπωρούσε και έλαβε μέρος κανονικά στην τελευταία προπόνηση του συλλόγου.
Οι «εκλεκτοί» του Γιώργου Παράσχου είναι οι: Κυριακίδης, Κασμερίδης, Τσιντώτας, Μουλόπουλος, Χοσέμι, Κόρμπος, Ζησόπουλος, Νικολακάκης, Γεωργίου, Κοτίτσας, Λισγάρας, Μεντί, Ναπολεόνι, Μαχαίρας, Ροτζέριο, Μίλιεβιτς, Ακόστα, Ρομέου, Πόι και Βασιλείου.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Football Highlights