CONSTRUCTION FOR BLOG


Το ιστολόγιο είναι υπό κατασκευή

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με τον διαχειριστή.

Είσοδος διαχειριστή

Όνομα χρήστη

Κωδικός

Trending Template

About Us

Bet770

Τρίτη 20 Νοεμβρίου 2012

Ακτινογραφία κουπονιού Τρίτης



Ακτινογραφία κουπονιού Τρίτης
Διαβάστε συνοπτικά στατιστικά, ειδήσεις και εκτιμήσεις για τα πιο ενδιαφέροντα ματς του κουπονιού της Τρίτης.


100. ΜΠΑΤΕ ΜΠΟΡΙΣΟΦ-ΛΙΛ
Ουσιαστικά αδιάφορη και απαλλαγμένη από άγχος ταξιδεύει η Λιλ στη Λευκορωσία για να αντιμετωπίσει την ΜΠΑΤΕ, με τους γηπεδούχους να ξέρουν πολύ καλά ότι και με νίκη πολύ δύσκολα θα προχωρήσουν στη συνέχεια της διοργάνωσης. Αουτσάιντερ δίνεται η Λιλ που ναι μεν οι εμφανίσεις της είναι απογοητευτικές, δεν παύει όμως να υπερτερεί σε ποιότητα έναντι των γηπεδούχων. Προκλητικό το 1,93 στο ασιατικό διπλό +0,5 (Χ2) στην Bet365. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

101. ΣΠΑΡΤΑΚ ΜΟΣΧΑΣ-ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
Αναμέτρηση που μπορεί να προσφέρει γκολ και θέαμα στους ποδοσφαιρόφιλους, η Σπαρτάκ ψάχνει για το θαύμα αλλά δεν είναι ομάδα που ξέρει πώς να παίξει άμυνα ενώ τα στατιστικά μιλάνε από μόνα τους, οδηγώντας μας στο goal-goal, που αποδίδει 1,83 στον BetVictor και το έχει συμπεριλάβει ο Δάσκαλος στο μεσοβδόμαδο παιχνίδι του. Διαβάστε περισσότερα εδώ.
102. ΦΟΡΦΑΡ-ΚΟΥΙΝ ΟΦ ΣΑΟΥΘ
Στην τρίτη θέση και με καλό εντός έδρας απολογισμό η Φόρφαρ (4-0-1) που έρχεται από πέντε σερί over (τα τέσσερα over 3,5) και συνολικά μετράει 8/11. Η πρωτοπόρος και αήττητη Κουίν Οφ Σάουθ (9-2-0) έχει την ποιότητα να συνεισφέρει στο over. Το ασιατικό over 3 πληρώνει 1,80.
103. ΒΑΛΕΝΘΙΑ-ΜΠΑΓΕΡΝ
Από κακή εμφάνιση για το πρωτάθλημα έρχεται η Μπάγερν που ταξιδεύει στο αφιλόξενο Μεστάγια με σκοπό να πάρει προβάδισμα για την 1η θέση του ομίλου. Τελευταία αγωνιστική, όμως, φιλοξενεί τη ΜΠΑΤΕ οπότε ακόμα και ένας βαθμός θα είναι καλοδεχούμενος. Άλλωστε και στο προηγούμενο παιχνίδι με τη Λιλ στη Γαλλία οι Βαυαροί έπαιξαν όσο χρειάστηκε, απέναντι στη Βαλένθια όμως αναμένεται να δυσκολευτούν ιδιαίτερα. Καλοπληρωμένη η ισοπαλία (3,60) στην Bet365. Διαβάστε περισσότερα εδώ.
104. ΓΑΛΑΤΑΣΑΡΑΪ-ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ Γ.
Κρισιμότατη αναμέτρηση για τους Τούρκους, έχουν την ευκαιρία κόντρα στη ελλιπή Γιουνάιτεντ να πάρουν μια νίκη που θα τους δώσει πλεονέκτημα πρόκρισης έναντι των ανταγωνιστών τους. Ο άσος πλέον δεν ξεπερνά το 2,00 (άνοιξε και στο 2,60) αλλά πιο συνετή επιλογή αποτελεί το GG στο 1,62 του BetVictor, αφού παρά τις απουσίες της η Γιουνάιτεντ έχει την επιθετική ποιότητα να σκοράρει απέναντι στην τραγική άμυνα των Τούρκων. Διαβάστε περισσότερα εδώ.
105. ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ-ΤΣΕΛΣΙ
Αναμέτρηση που θα κρίνει πολλά για το ποιές ομάδες θα προκριθούν από τον 5ο όμιλο του Τσάμπιονς Λιγκ, η κακή κατάσταση που βρίσκεται η Τσέλσι και η δυναμική που δείχνει φέτος η Γιουβέντους οδηγούν την αγορά σε άσο και over (ο πρώτος από 2,10+ έχει πάει στο 1,80, ενώ το over από 2,00 στο 1,80). Επειδή όμως σε τέτοια κρίσιμα ματς συνήθως η σκοπιμότητα κυριαρχεί περιμένουμε τις δύο ομάδες πιο προσεκτικές, γι’ αυτό θα πάμε με τα σκορ 1-0/2-0/2-1 (κάλυψη στα 0-0/1-1) της «Μεγάλης Κυρίας», που βγάζουν μέση απόδοση 2,30 στην Bet365. Διαβάστε περισσότερα εδώ.
106. ΚΛΟΥΖ-ΜΠΡΑΓΚΑ
Καθοριστικής σημασίας ο αγώνας και για τις δύο ομάδες αν θέλουν να συνεχίσουν στη διοργάνωση. Παρά το γεγονός ότι είναι τελευταία στη βαθμολογία η Μπράγκα έχει περισσότερες ελπίδες λόγω ευνοϊκού προγράμματος, ειδικά αν δεν θα ηττηθεί στη Ρουμανία. Σε όλα τα ευρωπαϊκά ματς της (8/8) τη φετινή χρονιά σκόραρε η Κλουζ που μόνο με νίκη θα έχει ελπίδες να συνεχίσει στην Ευρώπη είτε ως 2η είτε ως 3η. Προβάδισμα στα πολλά γκολ και το over στο 2,00 του Stoiximan ενώ ως προς τον νικητή επιλογή το DNB των φιλοξενούμενων στο 1,73. Διαβάστε περισσότερα εδώ.
107. ΜΠΕΝΦΙΚΑ-ΣΕΛΤΙΚ
Το γνωστό της παιχνίδι θα κάνει η Σέλτικ και στη Λισαβόνα, παίζοντας αμυντικά και χτυπώντας στις αντεπιθέσεις. Έχοντας και τη διαφορά από την αντίπαλο της στους τρεις βαθμούς αναμένεται να παραταχθεί για το βαθμό, χωρίς να πάρει ιδιαίτερα ρίσκα. Η Μπενφίκα καίγεται για νίκη καθώς σε αντίθετη περίπτωση μένει πρόωρα εκτός συνέχειας μιας και τελευταία αγωνιστική παίζει στην Βαρκελώνη. Η αγορά τάσσεται ολοκληρωτικά με το κίνητρο των Πορτογάλων και τον άσο, με τις αποδόσεις να υποτιμούν τη Σέλτικ και την αξία να βρίσκεται στο ασιατικό διπλό +1,25 (1,95) της Bet365 με το οποίο υπάρχει κέρδος και σε περίπτωση ήττας με ένα γκολ διαφορά. Οι Σκωτσέζοι μην ξεχνάμε ότι είναι η μοναδική ομάδα φέτος που έβγαλε το λάδι στη Μπαρτσελόνα. Διαβάστε περισσότερα εδώ.
108. ΝΟΡΝΤΖΕΛΑΝΤ-ΣΑΧΤΑΡ ΝΤΟΝΕΤΣΚ
Αναμέτρηση με καθαρό και δίκαιο φαβορί τη Σαχτάρ, οι Ουκρανοί με νίκη αγκαλιάζουν τηn πρόκριση και δύσκολα θα λαθέψουν απέναντι στο σάκο του μποξ του ομίλου Νόρντζελαντ. Από την άλλοι οι Δανοί παίζουν απελευθερωμένα κα μπορούν να βρουν δίχτυα, με το GG να αποτελεί την επιλογή του Δασκάλου στην αναμέτρηση, σημείο που αποδίδει 1,91 στον BetVictor. Διαβάστε περισσότερα εδώ.
109. ΚΑΡΛΑΪΛ-ΝΤΟΝΚΑΣΤΕΡ
Χωρίς δεύτερη σκέψη πηγαίνουμε με την κόντρα. Η γηπεδούχος μετράει 1-1-4 στα έξι τελευταία και η Ντόνκαστερ 4-0-2 στον ίδιο αριθμό αγώνων, με τους φιλοξενούμενους να είναι και μία από τις καλύτερες εκτός έδρας ομάδες της κατηγορίας (6-2-1). 2,15 αποδίδει το ασιατικό level ball της Ντόνκαστερ που εξασφαλίζει και επιστροφή χρημάτων σε περίπτωση ισοπαλίας.
110. ΚΟΛΤΣΕΣΤΕΡ-ΚΟΒΕΝΤΡΙ
Δύσκολο ματς όπως δείχνουν και οι αποδόσεις, με τις δύο ομάδες να έρχονται από νίκες και καλές εμφανίσεις. Δεν θα ασχοληθούμε.
111. ΚΡΟΟΥΛΙ-ΓΕΟΒΙΛ
Η Κρόουλι είναι ανώτερη αλλά εκτός φόρμας (0-3-1 στα τέσσερα τελευταία). Η Γέοβιλ έχει κάνει πολλές ζημιές εκτός έδρας (4-0-5), όπου έχει φέρει και 7/9 over. 6/9 τα εντός έδρας over των γηπεδούχων, στο 1,70 προσφέρονται τα «πολλά γκολ».
112. ΜΠΟΡΝΜΟΥΘ-ΣΤΙΒΕΝΕΪΤΖ
Σε σούπερ φόρμα η Μπόρνμουθ (5-1-0), η Στίβενεϊτζ μετράει 1-0-3 στα τέσσερα τελευταία και σε όλες τις ήττες δέχτηκε 4 γκολ! Οι φιλοξενούμενοι όμως είναι στην 5η θέση της βαθμολογίας και έχουν 6-1-2 εκτός έδρας. Από το χαμηλό 1,72 του άσου, είναι σίγουρα προτιμότερο το 1,80 του over (αμφότερες έχουν 5 στα 6 τελευταία).
113. ΠΟΡΤΣΜΟΥΘ-ΛΕΪΤΟΝ ΟΡΙΕΝΤ
Από πέντε σερί ήττες έρχεται η Πόρτσμουθ, η Λέιτον Όριεντ μετά από σερί ηττών κέρδισε και τα δύο προηγούμενα παιχνίδια της. 1,875 πληρώνει το +0,25 ασιατικό διπλό.
114. ΠΡΕΣΤΟΝ-ΝΟΤΣ ΚΑΟΥΝΤΙ
Περίπου ισοδύναμες οι δύο ομάδες, αμφότερες μετράνε 2-3-1 στα έξι τελευταία. Η Νοτς Κάουντι είναι και η μοναδική αήττητη εκτός έδρας ομάδα (5-4-0). Προβάδισμα στην ισοπαλία (3,40).
115. ΣΕΦΙΛΝΤ ΓΙΟΥΝ.-ΚΡΟΥ
Η Γιουνάιτεντ επέστρεψε άμεσα στις νίκες μετά την πρώτη ήττα της χρονιάς και μετράει 5-4-0 εντός έδρας. Η Κρου είναι σε σχετικά καλή κατάσταση, αλλά δεν έχει πολλές τύχες σε αυτήν την έδρα. Στο 1,55 ο άσος, ενδιαφέρον παρουσιάζουν και τα 15/18 under που έχει φέρει η γηπεδούχος.
116. ΣΚΑΝΘΟΡΠ-ΜΠΕΡΙ
Αναμέτρηση μεταξύ ομάδων που βρίσκονται εντός της ζώνης του υποβιβασμού, μετρώντας 1-3-5 στα εντός και εκτός έδρας τους παιχνίδια, αντίστοιχα. Δύσκολο ματς, ξεχωρίζουν τα πέντε σερί over των γηπεδούχων (1,80).
117. ΣΟΥΙΝΤΟΝ-ΜΠΡΕΝΤΦΟΡΝΤ
Και οι δύο ομάδες είναι σε καλή κατάσταση (3-2-1 αμφότερες στα έξι τελευταία). Ανώτερη η Σουίντον, η Μπρέντφορντ χάνει δύσκολα εκτός έδρας (1-6-2). Με ρίσκο το 3,40 της ισοπαλίας.
118. ΣΡΙΟΥΣΜΠΕΡΙ-ΜΚ ΝΤΟΝΣ
16 θέσεις χωρίζουν τις δύο ομάδες (20η με 4η), με την ΜΚ Ντονς να μετράει τέσσερις σερί νίκες, υποχρεώνοντας και την πρωτοπόρο Τρανμίρ σε εντός έδρας ήττα (0-1) την προηγούμενη αγωνιστική. Πολύ καλή επιλογή δείχνει το 1,95 του διπλού.
119. ΤΡΑΝΜΙΡ-ΓΟΥΟΛΣΟΛ
Η Τρανμίρ είναι πρωτοπόρος και θέλει να επιστρέψει στις νίκες μετά το 0-1 από την ΜΚ Ντονς. Και τις τρεις ήττες της στο πρωτάθλημα (11-4-3), τις υπέστη στις έξι τελευταίες αγωνιστικές (2-1-3). Η Γουόλσολ δεν κερδίζει ανεξαρτήτως διοργάνωσης στα 12 τελευταία της παιχνίδια (0-6-6). Σε ανοδικές τιμές ο άσος, καλή περίπτωση πλέον το 1,75 για τη νίκη των γηπεδούχων.
120. ΧΑΡΤΛΠΟΥΛ-ΟΛΝΤΑΜ
Και οι δύο ομάδες είναι εντός της ζώνης του υποβιβασμού. Η Χάρτλπουλ είναι ουραγός (1-5-12), η Όλνταμ τρεις θέσεις πιο πάνω, προερχόμενη και αυτή από σειρά αρνητικών αποτελεσμάτων. Δεν υπάρχει λόγος να μπλέξουμε με το ματς.
121. ΓΟΥΙΜΠΛΕΝΤΟΝ-ΣΑΟΥΘΕΝΤ
Ένα κλικ παραπάνω στη φόρμα των φιλοξενούμενων με το διπλό να πληρώνει 2,20.
122. ΜΠΕΡΤΟΝ-ΟΛΝΤΕΡΣΟΤ
Η Μπέρτον είναι ψηλά στη βαθμολογία (6η θέση) και δυνατή εντός έδρας (5-3-1), παίζει όμως σήμερα το τρίτο ματς σε έξι μέρες! Η Όλντερσοτ είναι εντός της ζώνης του υποβιβασμού, αλλά παλεύει τα τελευταία της παιχνίδια (1-3-1). Στο 3,40 βρίσκουμε την ισοπαλία.
123. ΜΠΡΑΝΤΦΟΡΝΤ-ΠΛΙΜΟΥΘ
Από συνεχόμενα παιχνίδια έρχεται και η Μπράντφορντ, που πάντως είναι αξιόπιστη εντός έδρας (5-2-2). Η Πλίμουθ μετράει 0-1-4 στα πέντε τελευταία. Δίκαιο το 1,80 του άσου, μας φρενάρει η κούραση των γηπεδούχων.
124. ΝΟΡΘΑΜΠΤΟΝ-ΜΟΡΚΑΜ
Σε ανοδική πορεία η γηπεδούχος (3-1-0 στα τέσσερα τελευταία), με τη Μόρκαμ να μην αποτελεί εύκολη λεία. Άσος (2,10) και over (1,80) έχουν το προβάδισμα, ο συνδυασμός τους πληρώνει 3,20.
125. ΠΟΡΤ ΒΕΪΛ-ΜΠΡΙΣΤΟΛ ΡΟΒΕΡΣ
Η Πορτ Βέιλ είναι στη 2η θέση με 4-4-1 εντός έδρας ρεκόρ, αλλά χωρίς νίκη στα πέντε τελευταία (0-4-1). Η Μπρίστολ Ρόβερς είναι οριακά εκτός της ζώνης του υποβιβασμού και ταξίδεψε με πολλές απουσίες, ενώ στα πέντε πιο πρόσφατα μετράει 1-0-4. Ευκαιρία για τους γηπεδούχους να επιστρέψουν στις νίκες (1,70).
126. ΡΟΔΕΡΑΜ-ΓΟΥΙΚΟΜ
4-1-1 στα έξι τελευταία η Ρόδεραμ και 7-0-2 εντός έδρας, δύσκολα θα φέρει αντίσταση η χωρίς νίκη στα έξι πιο πρόσφατα (0-2-4) και ουραγός Γουίκομ. Στο 1,50 από το αρχικό 1,62 προσφέρεται ο άσος.
127. ΤΖΙΛΙΓΧΑΜ-ΕΞΕΤΕΡ
Η Τζίλιγχαμ είναι πρωτοπόρος και σε καλή κατάσταση, φορμαρισμένη είναι όμως και η Έξετερ, που παράλληλα έχει και πολύ καλές επιδόσεις εκτός έδρας (5-1-3 με 7/9 over). Από το 1,66 του άσου, είναι καλύτερο το 1,72 του over.
128. ΤΣΕΣΤΕΡΦΙΛΝΤ-ΤΣΕΛΤΕΝΑΜ
Φαβορί δίνονται οι γηπεδούχοι, αλλά βάσει της συνολικής εικόνας των δύο ομάδων προβάδισμα έχει το Χ2. Στο 2,125 βρίσκουμε το ασιατικό level ball των φιλοξενούμενων που εξασφαλίζει και επιστροφή χρημάτων σε περίπτωση ισοπαλίας.
129. ΦΛΙΤΓΟΥΝΤ-ΑΚΡΙΝΓΚΤΟΝ
Ανώτερη και σε σαφώς καλύτερη κατάσταση η Φλίτγουντ, με τον άσο δίκαια να προσφέρεται στο 1,72. Το ματς είναι και γειτονικό ντέρμπι.
130. ΜΑΚΛΣΦΙΛΝΤ-ΜΑΝΣΦΙΛΝΤ
Περίπου ισόβαθμες οι δύο ομάδες, με τους φιλοξενούμενους σε ελαφρώς καλύτερη κατάσταση αλλά χωρίς να αποδίδουν καλά εκτός έδρας (1-2-5). Έχει δυναμική εντός έδρας η Μάκλσφιλντ (5-1-3), 2,10 πληρώνει ο άσος.
131. ΜΠΡΕΪΝΤΡΙ-ΡΕΞΑΜ
Εντός της ζώνης του υποβιβασμού παραμένει η γηπεδούχος που δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο, η 4η στη βαθμολογία Ρέξαμ αποδίδει πολύ καλά εκτός έδρας (4-3-1), στο 2,00 προσφέρεται το -0,5 ασιατικό διπλό (Χ2) στην Bet365.
132. ΧΑΪΝΤ-ΑΛΦΡΕΤΟΝ
Η Χάιντ παραμένει εντός της επικίνδυνης ζώνης, αλλά έχει τέσσερις νίκες στα πέντε τελευταία (4-0-1). Η Άλφρετον αποδίδει καλύτερα εκτός έδρας (4-2-3) παρά εντός. Δύσκολο ματς, πιο πιθανό αποτέλεσμα η ισοπαλία (3,50).
133. ΑΛΜΠΙΟΝ ΡΟΒΕΡΣ-ΜΠΡΕΧΙΝ
Η γηπεδούχος έρχεται από άσχημα αποτελέσματα και παραμένει προτελευταία, ενώ εντός έδρας μετράει 5/5 over. Η Μπρέχιν είναι σε καλύτερη κατάσταση αλλά δεν έχει ακόμα διπλό (0-1-4 με 4/5 over). Στο 1,80 βρίσκουμε το ασιατικό over 3.
134. ΜΠΑΡΝΕΤ-ΟΞΦΟΡΝΤ
Η Μπαρνέτ είναι οριακά εκτός της ζώνης του υποβιβασμού, αλλά έχει μόνο μία ήττα στα έξι τελευταία (3-2-1). Αλλοπρόσαλλη η Όξφορντ που εκτός έδρας υστερεί πολύ (2-0-7 με γκολ 9-20). Στηρίζουμε τους γηπεδούχους (2,20 το ασιατικό level ball της Μπαρνέτ), ενδιαφέρον παρουσιάζει και το στατιστικό που τους θέλει να έχουν φέρει πέντε 0-0 ημίχρονο στα έξι τελευταία (3,00).

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Football Highlights