CONSTRUCTION FOR BLOG


Το ιστολόγιο είναι υπό κατασκευή

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με τον διαχειριστή.

Είσοδος διαχειριστή

Όνομα χρήστη

Κωδικός

Trending Template

About Us

Bet770

Σάββατο 17 Νοεμβρίου 2012

Το έχει επιθετικά η Έμπολι

Από τα ματς της ημέρας, ξεχωρίζει ο άσος της Έμπολι στο ματς με την Γκροσέτο


138 ΕΜΠΟΛΙ - ΓΚΡΟΣΕΤΟ

Έμπολι με την Γκροσέτο. Ομάδα που σκοράρει πολύ τελευταία είναι η γηπεδούχος και σε καλή φόρμα αφού μετράει 4 νίκες στα τελευταία της 6 παιχνίδια. Η φιλοξενούμενη είναι στον πάτο της βαθμολογίας και δεν είναι ανταγωνιστική εκτός έδρας με ρεκόρ 0-3-4. Σε μια παραδοσιακή έδρα δεν την βλέπω να αντέχει και θα κρατήσω τον άσο.

144 ΣΠΕΤΣΙΑ - ΓΙΟΥΒΕ ΣΤΑΜΠΙΑ



Στα ψηλά παραμένει ο άσος της Σπέτσια, στο 2,35 η μέση τιμή του. Το διπλό της Γιούβε Στάμπια στο 3,10.
ΣΠΕΤΣΙΑ: Αξιζε κάτι παραπάνω στο Γκροσέτο, έσωσε όμως στα τελευταία λεπτά το βαθμό (1-1), με το γκολ του Οκάκα (86’). Η Σπέτσια είχε από την αρχή το κουμάντο και την κατοχή της μπάλας, όμως ήταν αδύνατο να διασπάσει την πολυπρόσωπη άμυνα των γηπεδούχων. Στο 29’ δέχτηκε απρόσμενα το 1-0, όσο περνούσε η ώρα και ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο η πίεση αυξανόταν, όμως ισοφάρισε αργά και δεν είχε άλλο χρόνο για το νικητήριο. «Ηταν δύσκολο να παίξουμε με όλη την Γκροσέτο πίσω από την μπάλα. Οι παίκτες προσπάθησαν», είπε ο Μικέλε Σερένα.
Ο τεχνικός των «ακουιλότι» πιστεύει σε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι με τη Γιούβε Στάμπια και τόνισε: «Η Γιούβε Στάμπια παίζει έξυπνα, με πάθος και έχει έναν εξαιρετικό προπονητή που παίρνει το 100% από τους παίκτες του. Στη Γιούβε Στάμπια μιλάνε για παραμονή αλλά εγώ πιστεύω πως τα μπαράζ ανόδου είναι στα μέτρα τους. Εχουν παίκτες πολύ καλούς στην επίθεση και τρομερά γρήγορους, παίζουν καλή άμυνα και είναι πάντα έτοιμοι να φύγουν στην αντεπίθεση. Εμείς πρέπει να έχουμε ένταση στο παιχνίδι μας αλλά με προσοχή, πρέπει να έχουμε ισορροπία και υπομονή και να μην ξανοιχτούμε άναρχα στην επίθεση».
Τιμωρημένος ο στόπερ Σκιάβι (8/0), ενώ επιστρέφει στην αποστολή ο ηγετικός χαφ Ντι Τζενάρο (8/4), απών από τα έξι τελευταία. Με τεχνική επιλογή παραμένει εκτός ο χαφ Λόλο (4/0) αλλά για τον Σερένα με την επάνοδο του Ντι Τζενάρο τα προβλήματα ουσιαστικά ελαχιστοποιήθηκαν. Κατά τα λοιπά ο προπονητής θα συνεχίσει στο 4-3-3 με τους Σανσοβίνι (14/8), Αντενούτσι (12/2) και Οκάκα (12/1) στην τριάδα της επίθεσης, ενώ στη μεσαία γραμμή οι Πορκάρι (11/0) και Κρίσετιγκ (8/0) διεκδικούν μια θέση.
ΠΙΘΑΝΗ 11ΑΔΑ (4-3-3): Ιακομπούτσι – Μαντόνα, Μπενεντέτι, Γκόιαν, Γκαρόφαλο – Μπόβο, Κρίσετιγκ (Πορκάρι), Σαμάρκο – Σανσοβίνι, Αντενούτσι, Οκάκα.
ΓΙΟΥΒΕ ΣΤΑΜΠΙΑ: Δραματική ανατροπή και 2-1 τη Λαντσιάνο, σε ένα ματς που κυριάρχησε. Από το 32’ ανέλπιστα πίσω στο σκορ, στη μοναδική φάση της Λαντσιάνο, επιτέθηκε με λύσσα για την ισοφάριση, τα κατάφερε στο 78’ με τον Ντανιλεβίτσιους και μολονότι στο 82’ έμεινε με δέκα, βρήκε στο 89’ με τον 18χρονο Ιμπρότα και το νικητήριο. Ο Ιμπρότα εκμεταλλεύτηκε χοντρό λάθος του αντίπαλου αμυντικού Σκρόστα και σε άδεια εστία σκόραρε το τελικό 2-1, προκαλώντας ντελίριο στον κόσμο της Γιούβε Στάμπια.
Οι «βέσπε» με το τρίποντο αυτό επέστρεψαν στην πρώτη εξάδα που οδηγεί στα πλέι-οφ ανόδου αλλά ο γνωστός Πιέρο Μπράλια προσπάθησε να χαμηλώσει τους τόνους του ενθουσιασμού: «Η νίκη με τη Λαντσιάνο και ο τρόπος με τον οποίο ήρθε σαφώς και μας έδωσε ψυχολογία, δείξαμε σε όλους ότι μαχόμαστε ως το τελευταίο λεπτό. Αλλά δεν θέλω ενθουσιασμούς, μόνο υπομονή. Μας περιμένουν τρία πολύ δύσκολα ματς, η Σπέτσια, η Εμπολι και η Τσιταντέλα, πρέπει να σφίξουμε τα δόντια και να παλέψουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Στη Σπέτσια θα βρούμε μια πολύ καλή ομάδα και μια θερμή ατμόσφαιρα, πρέπει να είμαστε έτοιμοι».
Ξεκινά ποινή τριών αγωνιστικών ο δεξιός μπακ Μπαλνταντζέντου (12/0). Πρόβλημα της ύστατης στιγμής ο βασικός στόπερ Φιλιομένι (10/0), ενώ θα χάσει τρίτο ματς ο βασικός φορ Μπακόγκου (11/3). Πάγια έξω ο φορ Μπρούνο (8/2), ο χαφ Ατζιέι (5/0) κι ο αριστερός χαφ/εξτρέμ Τζίτο (5/0), στην άμυνα νέα πρόσωπα θα είναι οι Μορί (11/0) και Μούρολο (7/1), με τους Τσελίνι (5/0) και Ερπεν (12/1) να διεκδικούν μια θέση στην τριάδα της επίθεσης.
ΠΙΘΑΝΗ 11ΑΔΑ (4-3-3): Νόκι – Μορί, Μούρολο, Σκονιαμίλιο, Ντι Κουόντζο – Ζενεβιέ, Μετζαβίγια, Καζέρτα – Ακόστι, Ντανιλεβίτσιους, Τσελίνι (Ερπεν).
ΔΙΑ ΤΑΥΤΑ (Χ1): Ενα κλικ παραπάνω στην έδρα, η Σπέτσια έχοντας λιγότερα προβλήματα απουσιών θα ανέβει βαθμολογικά. Η Γιούβε Στάμπια φαίνεται να πηγαίνει στο ματς με περισσότερα προβλήματα.
Και πάει με περισσότερα προβλήματα η Γιούβε Στάμπια, αν και αυτή την ομάδα τη συμπαθούμε πολύ και τη θεωρούμε ικανή να πάρει αποτέλεσμα, με όποιες συνθήκες. Για αυτό και καλύπτουμε το παιχνίδι με την ισοπαλία. ( http://www.matchmoney.com.gr )


143 ΡΕΤΖΙΝΑ – ΤΕΡΝΑΝΑ 


Στο Oreste Granillo η Ρετζίνα θα φιλοξενήσει την Τερνάνα. Η Ρετζίνα είναι στην 16η θέση της βαθμολογίας με 13β σε 14 παιχνίδια (ξεκίνησε με -3β το πρωτάθλημα) και στα 5 τελευταία της παιχνίδια έχει 2 νίκες 2 ισοπαλίες και μόλις 1 ήττα. Κέρδισε εντός έδρας την Άσκολι με 2-0 ενώ την προηγούμενη αγωνιστική έβγαλε διπλό στο Σαν Νικόλα κερδίζοντας την Μπάρι με 0-1, ισοπαλία με την Βαρέζε εντός έδρας 1-1 και με την Τσεζένα εκτός έδρας με το ίδιο σκόρ, μοναδική της ήττα απο την Γιούβε Στάμπια εκτός έδρας με 1-0. Πρώτος σκόρερ για την Ρετζίνα ο Γιανμάριο Κόμι με 4 τέρματα.

 Η Τερνάνα είναι 11η στον βαθμολογικό πίνακα με 16β, μετά απο ένα καλό σερί που είχε με επιτυχημένα αποτελέσματα στα 5 τελευταία της παιχνίδια δεν έχει γευθεί την χαρά της νίκης. 'Εχει 2 ισοπαλίες και 3 συνεχόμενες ήττες. Ισοπαλίες με Βιτσέντζα εντός έδρας 0-0 και με Γκροσέτο εκτός 1-1 και ήττες απο Σασσουόλο εντός έδρας με 1-3, εκτός έδρας ήττα απο την Μπρέσια με 1-0 και την προηγούμενη αγωνιστική ηττήθηκε απο την Βερόνα εντός έδρας με 0-2. Πρώτος σκόρερ με 3 τέρματα για την Τερνάνα ο Νόλε.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Σε 2 παιχνίδια στο παρελθόν στο Granillo η Ρετζίνα κέρδισε το ένα με 2-0 και το άλλο παιχνίδι τελείωσε ισόπαλο 1-1.΅Ευκαιρία νίκης για την Ρετζίνα απέναντι στην Τερνάνα η οποία δεν είναι στα και στα καλύτερα της στα τελευταία παιχνίδια,άσος.




138 ΕΜΠΟΛΙ - ΓΚΡΟΣΕΤΟ 1, 1,80 ΟΠΑΠ
144 ΣΠΕΤΣΙΑ - ΓΙΟΥΒΕ ΣΤΑΜΠΙΑ Χ-1 2,10 - 2,95. Δ.Ε 1,30.  ΟΠΑΠ
143 ΡΕΤΖΙΝΑ – ΤΕΡΝΑΝΑ 1 1,85, ΟΠΑΠ

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Football Highlights