CONSTRUCTION FOR BLOG


Το ιστολόγιο είναι υπό κατασκευή

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με τον διαχειριστή.

Είσοδος διαχειριστή

Όνομα χρήστη

Κωδικός

Trending Template

About Us

Bet770

Παρασκευή 16 Νοεμβρίου 2012

Έτσι θα παίξει αύριο ο Πανιώνιος

Gol Panionios
Δυο είναι τα διλλήματα του Δημήτρη Ελευθερόπουλου όσον αφορά την 11άδα που σκέφτεται να κατεβάσει στο αυριανό ματς με τον Πλατανιά (17/11, 17.15) για την 11η αγωνιστική της Super League. Διαβάστε την πιθανή 11άδα.
Δυο είναι τα διλλήματα του Δημήτρη Ελευθερόπουλου όσον αφορά την 11άδα που σκέφτεται να κατεβάσει στο αυριανό ματς με τον Πλατανιά (17/11, 17.15) για την 11η αγωνιστική της Super League.
Καταρχήν πριν τα πλάνα του «Ελέ» ενόψει Πλατανιά, τα αγωνιστικά νέα των κυανέρυθρων:
Το θετικό για τον τεχνικό του Πανιωνίου, είναι πως ο Λεωνίδας Καμπάνταης επέστρεψε κανονικά στις προπονήσεις κι αναμένεται να είναι κανονικά στη διάθεση του «Ελέ».

Αντίθετα, ο Κώστας Μενδρινός και o Θέμης Κουλουχέρης δεν φαίνεται ότι προλαβαίνουν το Σαββατιάτικο παιχνίδι. Εκτός βέβαια είναι και ο τραυματίας Λαμπρόπουλος. Ο κεντρικός αμυντικός των κυανέρυθρων χάνει όλη την σεζόν μετά τον τραυματισμό του στο προηγούμενο ματς με τον Ατρόμητο. Αυτό είναι και το μεγαλύτερο πρόβλημα του Ελευθερόπουλου ο οποίος καλείται να βρει λύσει στο κέντρο της άμυνάς του.
Το πιθανότερο σενάριο είναι να χρησιμοποιήσει δίπλα στον Αυλωνίτη τον έμπειρο Ανδράλα ο οποίος δεν είναι σέντερ μπακ αλλά δεν υπάρχει κι άλλος διαθέσιμος. Ο «Ελέ» γνωρίζει ότι ο 33χρονος μέσος υστερεί αμυντικά αλλά αναμένεται να τον εμπιστευτεί καθώς με αυτόν στην 11άδα του ο Πανιώνιος μπορεί πιο εύκολα να κατεβάζει πιο εύκολα την μπάλα από την άμυνα του.
Εναλλακτικά μπορεί να χρησιμοποιηθεί στο κέντρο της άμυνας και ο αριστερός  μπακ Κούρος, αλλά σε αυτή τη περίπτωση ο Ελευθερόπουλος θα πρέπει να αλλάξει κι άλλα πρόσωπα στην τετράδα της άμυνας.  
Το άλλο δίλλημα του τεχνικού των «πανθήρων» είναι στην επίθεση μετά την επιστροφή του Καμπάνταη ο οποίος αναμένεται να είναι στο βασικό σχήμα «τρώγοντας» κατά πάσα πιθανότητα την θέση του Οκόγιε αφού ο Αραβίδης των τριών γκολ στα δυο τελευταία ματς δεν κουνάει από την 11άδα.
Έτσι λοιπόν το πιθανότερο σχήμα το οποίο αναμένεται να κατεβάσει ο Ελευθερόπουλος αύριο στη Ν. Σμύρνη είναι το εξής:
Ο Κώστας Περιστερίδης κάτω από τα δοκάρια, στην άμυνα από τα δεξιά, οι Σπυρόπουλος, Αυλωνίτης, Ανδράλας και Κούρος, αμυντικό χαφ ο Ρόβας, με συμπαραστάτες στη μεσαία γραμμή τους Γουνδουλάκη και Σάμαρη, και στην επίθεση Κολοβός δεξιά, αριστερά ο Αραβίδης και σέντερ φορ ο Λεωνίδας Καμπάνταης.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Football Highlights