CONSTRUCTION FOR BLOG


Το ιστολόγιο είναι υπό κατασκευή

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με τον διαχειριστή.

Είσοδος διαχειριστή

Όνομα χρήστη

Κωδικός

Trending Template

About Us

Bet770

Τετάρτη 7 Νοεμβρίου 2012

Ανεβάζουν ρυθμούς ΟΦΗ και Σίσιτς εν όψει Βέροιας

Την ευκαιρία να τεστάρει την ετοιμότητα των νεαρών ποδοσφαιριστών του ΟΦΗ είχε ο Νίκος Αναστόπουλος στο χθεσινό φιλικό (2-1) κόντρα στον Αλμυρό.
Ανεβάζουν ρυθμούς ΟΦΗ και Σίσιτς εν όψει Βέροιας

Ανεβάζει ρυθμούς εν όψει Βέροιας ο ΟΦΗ που θέλει να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό.
Στον αγώνα του Σαββάτου αναμένεται να επανέλθει ο Σίσιτς. Ο Σλοβένος έκανε ατομικό πρόγραμμα την Δευτέρα δείχνοντας ότι νιώθει καλύτερα.
Σχετικά με τον Γουναρίδη, δεν υπάρχει ανησυχία για τον τερματοφύλακα του ΟΦΗ, που υπέστη κάκωση στον μηρό, ωστόσο δεν τίθεται θέμα μη συμμετοχής του στο παιχνίδι του Σαββάτου.
Εντωμεταξύ,Ο ΟΦΗ κέρδισε 2-1 τον Αλμυρό σε φιλικό παιχνίδι που έγινε χθες.
Στο πρώτο ημίχρονο, οι ποδοσφαιριστές του ΟΦΗ το είδαν περισσότερο σαν… “αγγαρεία” με αποτέλεσμα ο Αλμυρός να προηγηθεί με 1-0. Ωστόσο, στο δεύτερο ημίχρονο, ο ΟΦΗ ανέβασε στροφές και πήρε την φιλική νίκη με γκολ των Νύκταρη (πέναλτι), Ροβύθη.

Για τον ΟΦΗ αγωνίστηκαν οι: Αγριμάκης, Μονιάκης, Βαλεριάνος, Σαρ, Χαριτωνίδης, Βερόν, Μπούρμπος, Νύκταρης, Καπουράνης, Περογαμβράκης, Ζορμπάς. 
Αναφορικά με την υπόθεση των 9 ποδοσφαιριστών που εκπροσωπούνται από τον Κίμωνα Ευαγγελάτο, ο δικηγόρος των 9 ποδοσφαιριστών ζήτησε την εκδίκαση του αιτήματος για αφαίρεση βαθμών του ΟΦΗ καθώς δεν έχουν καταβληθεί ακόμα τα χρήματα από την δεύτερη δόση των τηλεοπτικών που προέρχονται από την Σούπερ Λιγκ.
Όμως, σήμερα δεν πρόκειται να γίνει η εκδίκαση της υπόθεσης στο Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ καθώς απεργούν οι δικηγόροι στην Αθήνα, οπότε η υπόθεση αναβάλλεται επ” αόριστον. Άλλωστε, κάτι παρόμοιο είχε γίνει και την προηγούμενη φορά όταν στα τέλη Σεπτέμβρη είχε εμφανιστεί αυτός ο κίνδυνος με τον ίδιο, εκβιαστικό τρόπο.
Ο Κίμωνας Ευαγγελάτος εκπροσωπεί τους Ερόλ Μπουλούτ, Γιώργο Κατσικογιάννη, Μανώλη Ψωμά, Κώστα Κιάσσο, Αλέξη Κασμερίδη, Ανέστη Αγρίτη, Ιβάν Ρούσεφ, Φραντς Μπερτίν και Παναγιώτη Μπαρτζώκα.
Παράλληλα, ο ΟΦΗ πήρε αναβολή για τις υποθέσεις των Χατζηνικολάου, Χόρχε και Τζόρντι Λόπεζ και Παπουλή. Για την υπόθεση του τελευταίου, ο ΟΦΗ θα κάνει έφεση καθώς έχουν προστεθεί κάποια χρήματα που έχουν ήδη εκχωρηθεί.
Το… τυπικό τέλος της υπόθεσης του Κωνσταντινίδη μπήκε χθες με τον παλαίμαχο άσο να στέλνει έγγραφο που ανέφερε ότι παραιτείται της προσφυγής που είχε κάνει και με την οποία διεκδικούσε το ποσό των 22 χιλ. ευρώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Football Highlights