CONSTRUCTION FOR BLOG


Το ιστολόγιο είναι υπό κατασκευή

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με τον διαχειριστή.

Είσοδος διαχειριστή

Όνομα χρήστη

Κωδικός

Trending Template

About Us

Bet770

Τετάρτη 14 Νοεμβρίου 2012

Θετικά συμπεράσματα για Δώνη στο φιλικό με τη νέων

Θετικά συμπεράσματα για Δώνη στο φιλικό με τη νέωνΘετικά συμπεράσματα προέκυψαν για τον Γιώργο Δώνη από το φιλικό της πρώτης ομάδας (χωρίς τους διεθνείς) με την δεύτερη ομάδα του ΠΑΟΚ.


Από την μία είδε με τους μεγάλους τους Ρομπέρ, Γκαρσία και Βιβιάν να παίρνουν χρόνο συμμετοχής και να βρίσκουν ρυθμό και από την άλλη τους μικρούς να επιβεβαιώνουν τα καλά λόγια που ακούγονται για το ταλέντο τους.
Αυτό ήταν και το σημαντικότερο από τα δύο ημίωρα στο γήπεδο της Τούμπας, με τον Βασίλη Παπαδόπουλο να αγωνίζεται με την πρώτη ομάδα και να σκοράρει το μοναδικό τέρμα της συνάντησης η οποία τελείωσε 1-0.
Ο Έλληνας τεχνικός παρακολούθησε τις προσπάθειες των παικτών του από την εξέδρα, ενώ εκεί ήταν κι αρκετοί άνθρωποι της ομάδας (Βρύζας, Γεωργιάδης, Τουρσουνίδης, Κωστίκος).

ΠΑΟΚ: Γλύκος, Βιβιάν, Στάμου, Λίνο, Αποστολόπουλος, Γκαρσία, Παναγιωτούδης, Γιάννου, Ρομπέρ, Κωνσταντινίδης, Δεληγιαννίδης.
Κ-20: Στρέντζος, Μπατάνης, Χατζόπουλος, Κιόσε, Ποζαντζίδης, Πολύζος, Σαββίδης, Παπαδόπουλος, Γεωργιάδης, Ταουσιάνης, Ανδριόπουλος.
Στο φιλικό δεν πήραν μέρος οι Κατσικάς και Έτο, οι οποίοι έχουν επιβαρυνθεί από τα τελευταία παιχνίδια και προτιμήθηκε να γυμναστούν πιο συντηρητικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Football Highlights