CONSTRUCTION FOR BLOG


Το ιστολόγιο είναι υπό κατασκευή

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με τον διαχειριστή.

Είσοδος διαχειριστή

Όνομα χρήστη

Κωδικός

Trending Template

About Us

Bet770

Σάββατο 24 Νοεμβρίου 2012

ΠΑΟΚ με κέρδη

Η Μαρία Γκοντσάρεβα έχει συμπληρώσει τρεις μήνες παρουσίας στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ και έχει ένα ξεκάθαρο στόχο. Διαβάστε ποιος είναι...




Ο πρώτος συνεργάτης του Ιβάν Σαββίδη στην επένδυσή του στον ΠΑΟΚ ήταν ο Άντον Κοντάρεφ.
Αν και τον όρισε μέλος της προηγούμενης διοίκησης, όπως αποδείχθηκε ο ρόλος του εξαντλήθηκε μόλις επήλθε η συμφωνία με τον Ερασιτέχνη ΠΑΟΚ.
Την αναδιοργάνωση των γραφείων και το νοικοκύρεμα, κυρίως, στα οικονομικά ανέλαβε η Μαρία Γκοντσάρεβα που έχει καταστεί "σιδηρά κυρία" της Τούμπας. Άπαντες έχουν να λένε για τις γνώσεις της στενής συνεργάτιδας του Σαββίδη γύρω από τα οικονομικά και τις ατελείωτες ώρες δουλειάς της στα γραφεία της ΠΑΕ. Έχει στην κυριολεξία "χτενίσει" όλες τις συμφωνίες της ΠΑΕ και ελέγχει μέχρι που πάει και το τελευταίο ευρώ.

Όλα αυτά γιατί θέλει να εκπληρώσει ένα μεγάλο στόχο που έχει θέσει από κοινού με τον Ιβάν Σαββιδη: Να κάνει τον ΠΑΟΚ κερδοφόρο. Μία εταιρία στην οποία τα έσοδα θα είναι περισσότερα από τα έξοδα. Αυτάρκη και άρα στημένη σε πολύ γερές βάσεις για να συνεχίσει την ανάπτυξή της. Η Μαρία Γκοντσάρεβα έχει πολλά στο μυαλό της να υλοποιήσει, η αρχή έγινε όμως με ένα συμμάζεμα των οικονομικών της ΠΑΕ. Έπονται και κινήσεις που θα φέρουν χρήματα στα ταμεία του ΠΑΟΚ.
Έχοντας πλέον και τον Γκέρμαν Τσιστιακόφ στο πλευρό της που αναλαμβάνει τα "καθαρά" ποδοσφαιρικά ζητήματα που η ίδια δεν γνώριζε, έχει τη δυνατότητα να ρίξει όλο το βάρος της προσπάθειάς της στον τομέα ειδίκευσής της, έχοντας πολύ πετυχημένο παρελθόν σε άλλες εταιρίες. 


Δεν υπάρχουν σχόλια :

Football Highlights