CONSTRUCTION FOR BLOG


Το ιστολόγιο είναι υπό κατασκευή

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με τον διαχειριστή.

Είσοδος διαχειριστή

Όνομα χρήστη

Κωδικός

Trending Template

About Us

Bet770

Κυριακή 4 Νοεμβρίου 2012

Θα πέσουν «κορμιά» στην Τρίπολη


Μετά την ισοπαλία με το Λεβαδειακό την περασμένη εβδομάδα, ο Αστέρας Τρίπολης θέλει να επανέλθει στα νικηφόρα αποτελέσματα, υποδεχόμενος τον ΠΑΣ Γιάννινα (17:15) στην έδρα του για την 9η αγωνιστική της Superleague.
Οι φιλοξενούμενοι έρχονται από ισοπαλία με τον Ατρόμητο και θέλουν να φύγουν με αποτέλεσμα από μια δύσκολη έδρα.
Σίγουρα οι γηπεδούχοι έχουν τον πρώτο λόγο και είναι το φαβορί για τη νίκη, αλλά το συγκρότημα του Γιάννη Χριστόπουλου θα πουλήσει πολύ ακριβά το "τομάρι" της στον αγωνιστικό χώρο.
Αστέρας Τρίπολης
Χωρίς προβλήματα είναι ο Αστέρας Τρίπολης, ενόψει της αναμέτρησης με τον ΠΑΣ Γιάνιννα. Ο Σάκης Τσιώλης έχει όλους τους παίκτες του ετοιμοπόλεμους και θα τα δώσουν όλα για να πάρουν τους τρεις βαθμούς και να μείνουν στις πρώτες θέσεις του πίνακα.

Αναλυτικά η 20μελης αποστολή: Φούλοπ, Μπαντής, Τσαμπούρης, Φορμίκα, Πιπίνης, Μπαρτολίνι, Κουρμπέλης, Σανκαρέ, Αλβάρεζ, Ουσέρο, Καρντάσιο, Ναβάρο, Αλβάρο, Ράγιος, Ντε Μπλάσις, Έγκον, Μπακασέτας, Περόνε, Καλαντζής και Γκάμπριελ.
ΠΑΣ Γιάννινα
Στο αντίπαλο στρατόπεδο, μόνο ο Γιώργος Ντάσιος δεν συμπεριλήφθηκε στην αποστολή. Ο Έλληνας αμυντικός δεν ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετώπισε και ακολούθησε την Παρασκευή ατομικό πρόγραμμα. Αντίθετα, κανονικά συμπεριλήφθηκε ο Δημήτρης Κολοβέτσιος, που ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετώπιζε.
Αναλυτικά η 20μελής αποστολή: Ταμπάσης, Φεγκρούς, Αυγενικού, Μπέριος, Τζημόπουλος, Οικονόμου, Ιλιτς, Κοροβέσης, Βίλα, Γεωργίου, Λίλα, Κεϊτά, Τσουκαλάς, Ντε Βινσέντι, Νικλητσώτης, Γιάκος, Μιχαήλ, Κολοβέτσιος.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Football Highlights