CONSTRUCTION FOR BLOG


Το ιστολόγιο είναι υπό κατασκευή

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με τον διαχειριστή.

Είσοδος διαχειριστή

Όνομα χρήστη

Κωδικός

Trending Template

About Us

Bet770

Τρίτη 20 Νοεμβρίου 2012

Υποτροπή ο Ντάνι

Ο Ρικάρντο Ντάνι υπέστη υποτροπή στον προσαγωγό του στο παιχνίδι της Skoda Ξάνθης με τον Πανθρακικό και θα απουσιάσει το επόμενο διάστημα από τις επίσημες υποχρεώσεις της ακριτικής ομάδας.
Ντάνι


Ο Ρικάρντο Ντάνι θα απουσιάσει το επόμενο διάστημα από τις επίσημες υποχρεώσεις της Skoda Ξάνθης καθώς υπέστη υποτροπή στον προσαγωγό του στο παιχνίδι της Κυριακής με τον Πανθρακικό στα Πηγάδια.
Ο Πορτογάλος μέσος της ακριτικής ομάδας κινδυνεύει να μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης ακόμη και για τον επόμενο μήνα κάτι που σημαίνει ότι θα επιστρέψει στις υποχρεώσεις αν όχι στα παιχνίδια Κυπέλλου με τον Εθνικό Γαζώρου το 2013.

Εν τω μεταξύ ο Άλεξ Καζούμπα ακολούθησε και χθες ατομικό πρόγραμμα ενώ ο Θόδωρος Βασιλακάκης που στο παιχνίδι της Κυριακής στα Πηγάδια με τον Πανθρακικό συμπλήρωσε 4 κίτρινες κάρτες θα αποφασιστεί τις επόμενες μέρες σε ποιο από τα επόμενα παιχνίδια θα εκτίσει την ποινή του.
Όπως και να έχει στις τάξεις της Skoda Ξάνθης επικρατεί προβληματισμός μετά από την ισοπαλία στο γειτονικό ντέρμπι της Θράκης με τον Πανθρακικό με αποτέλεσμα η ακριτική ομάδα να παραμένει στις χαμηλές θέσεις της βαθμολογίας με 10 βαθμούς.
Κι αν η συνέχεια είναι δύσκολη εντούτοις υπάρχει η θέληση, η διάθεση και το πείσμα προκειμένου να αντιστραφεί η εικόνα της ομάδας και να έρθουν τα επιθυμητά αποτελέσματα με αρχή το εκτός έδρας παιχνίδι του Σαββάτου με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι.


Δεν υπάρχουν σχόλια :

Football Highlights